Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

ABLAM BENCE HİÇ BİR LİSTEYE BAGLI KALMA ŞUNU YAPAYIM DEME .. DAHA EVELDE YAZMIŞTIMYA DİYET KONUSUNDA NE ÇOK BİLGİMİZ VAR O AN NE İSTİYORSAN DİYETİ ZORLAMDAN ONU YE KASMADAN VE KİLO VERME BEKLENTİNİ KALDIR .. BUNU BİRAZ DÜŞÜNCENYAY BİLİYORUM ZOR AMA İNANA BU ETKİLİ BİZDE PİSKOLAJİ ÇOK ÖNEMLİ. HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK ZORLAMA KENDİNİ.

günaydin kizlar,bu ayin 9 u meselesi türkiye icinmi gecerli?

HASRETİM BULMUŞSUN ZATTEN CANIM TOPİGİ ..
DİYET YOK HATATIMDA EVET AMA LİSTELER YADA YASAKLAR YOK . AMA ZAMAN YAYILMIŞ KENDİ DİYETİM VAR .NE YİYİP NE YEMEYECEGİMİ BİLİYORUM AMA YASAK OLDUGU İÇİN DEYİL GERKİRSE YERİM HATTA AMA KENDİM YEMİYORUM . VE BASKÜLDEN BEKLENTİM YOK NE OLURSA ZAMANA BIRAKDIM . BU ŞEKİLDE SANIRIM AYLARCA DEVAM EDEBİLİRİM ÇÜNKİ KASMIYORUM KENDİMİ . ÇÜNKİ DİYET YAPMIYORUM SAGLIKLI BESLENİYORUM .. BNU KENDİME ANLATMAK ZOR OLDU AMA BAŞARDIM SANIRIM ...

AYIN 9 U MESELESİDE ŞU TOPİKDE CANIM OKU İSTERSEN .

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

en güzelini yapmissin ablam ins bende basaririm bunu

harikasın aebenciğim , hem istediğini herşeyden yeyip,hemde kilo vermek çok güzel. yoğurt konusunda çok haklısın hem hazmı kolaylaştırıyor hemde yağ yakımına yardımcı oluyor. çay konusunda sinameki beni rahatsız ediyor ( bağırsak düzenimi özellikle ) onun dışındakiler çok güzel

moralini bozma montim , sen zaten elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. galiba en doğrusu da kasmadan herşeyin tadına bakarak azar azar yemek

Günaydın abencim, günadın kızlar. Çok şükür Allahıma tekrar 66 kiloyu gördüm tartıda. Dün çok fazla hareket ettim. 2 saatten fazla evi temizledim, 1 saat yürüdüm, devamlı hareket ettim. Kardeşim salon takımını değiştirdi, tutturdun büfe, gümüşlük, masayı sana getirecem diye. Evimde o tür mobilyaları pek sevmemekle birlikte takımlar gerçekten güzel ve kaliteli oldugu için kabul ettim. Mobilyalat taşınırken, ufak tefegi taşımak için en az 4- 5 kere 4. kat merdiveni indim, çıktım, dagılan evi sildim süpürdüm, yerleştirdim. Yani 4-5 saat hareket halindeydim. Yemek olarakta öglende 2 yumurta, salatalık, domates yedim. Akşamda sebze sote yapmıştım biraz ondan 1 tavuk şinitzel (kızartmadan teflonda) 1 küçük mandaline 1 kivi yedim. Sabah tartıda 66 yı görünce çok sevindim. Bunları anlatmamın nedeni, anladımki ben hareket ederek kilo veriyorum. Bugün yine dün yediklerimin aynısını yiyerek 1 saat yürüyecem. Sevgiler
moralini bozma montim , sen zaten elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. galiba en doğrusu da kasmadan herşeyin tadına bakarak azar azar yemek

Bozmamaya çalışıyorum laceycim. Ama diyet psiolojisinden çıkıp, bol hareket ederek kilo verdiğimi görmek mutlu etti beni..Senin kilo durumları ne alemde...Sevgiler

iyi akşamlar
bugün nete yokdu giremedim ...
ablam çok sevindim tekrar 66 olmana 65 yakındır ...

iyi akşamlar montim ,aebenciğim montim çok sevindim kilonun yeniden 66 ya düşmesine. hareket şert canım , hareket varsa yediklerin aynı olsa bile kilo aşağılara doğru iniyor.
benim kilo aynı hala 69 lardayım. dizim geçti çok şükür.evrak işlerim biter bitmez tam gaz sporuma da başlıyorum bugün oruç tuttum. 2 gün daha tutacağım. hem borçlarımı öder hemde irademi güçlendiririm bu sayede. hiç zorlanmadım bugün akşamda hafif şeyler yedim.

iyi akşamlar
bugün nete yokdu giremedim ...
ablam çok sevindim tekrar 66 olmana 65 yakındır ...

Selam abencim. Bende çok sevindim canım, inşallah 65 kiloyu da yakında görürürüm. Dün yine gelen mobilyaları düzenleyip, yerleştirmek için 3 - 4 saat ayaktaydım. Oldukçada hafif beslendim. (sevdiğim yiyecekleri yiyerek) Sabah tartıldım kilom aynı. Senin nasıl gidityor, varmı kilo kaybı...sevgiler canım

Selam laceycim, Allah kabul etsin orucunu. Umarım kilo vermenede yardımı olur. Evrak işlerin inşallah çabuk biter. Evvelsi gece benimde dizimin arka tarafı agrıyınca devam edecek sandım ama sabaha geçmişti çok şükür. Bugünkü menümde yumurta, peynir, 2-3 zeytin ve bol lahana, havuç salatası olacak ve 1 saat yürüyecegim. Sevgiler canım

günaydın montim , aebenciğim keyifli ve güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
montim afiyet olsun , diz ağrısının geçmesine sevindim. çok hareketten dolayı hafif ağrı olmuştur. ben 4-5 gün çektim , gerçekten çok zor:26:
bugün ve yarın da tutacağım , hoşuma da gidiyor,son zamanlarda iyice iştah patlaması yaşamaya başlamıştım. dün iftardan önce 68 kiloyu gördüm
oğluşu sınava götüreceğiz,ardından alışveriş görüşmek üzere

ALLAH KABUL ETSİM LACEY...
yarında bizin çoçukların var dersane sınavı i indirimler başladı badır iyi alış verişler canım .ayrında ben dolanacam .

bu hafta inersin ablam 65 şe .
mobilyalarınıda güle güle kullan
geçmiş olsun balm adizlerin agrımış .
ablam 2 ögün yiyorsun sanırım mönülerin baya az...
bana gelince ben diyat piskolajisinden iyce çıktım ablam ama korkumda yok çok rahatım . kilomda günlük yediklerime göre degişiyor 63 .64 arası . ama dedigim gibi yediklerime göre çok iyi
her ögünüme ekmekve katıyorum 1.2 dl . bu beni çok rahatlattı kilomda artmıyor hem . bir süre böyle devam ablam ben 3 ögün ekmek yedigimde çok kilo alırdım . yogurdumuda ekliyoru her ögünüme ..
önceki gün ev toplantım vardı ordada patates salatası ve yaprak yedim . hamur işi almadım . yani kasmadan devam ediyorum . ama çok memnunum şu sıralar kilo vermesemde bu beslenmeyi oturtmak hedefim . bildigin gibi acil kilo verme beklemtim yok . yıl başında 3 gün bolca yedikleriminden aldıgım kilolardanda kurtuldum şükür .

iyi akşamlar , montim uğramamışsın bugün dilerim sorun yoktur bugün iftarı dışarda yapmak zorunda kaldım, haliyle biraz kaçtı. neyse ki yarın evdeyim

İyi pazarlar abencim. Teşekkür ederim canım, gerçektende hoş durdu mobilyalar. Dün yine aradı kardeşim, kuzenimin odasında 6 çekmeceli bir dolap vardı, şimdide onu getiriyor. Akılları başlarıma geldi herhal, şimdi de buradan çıkmıyor. Çaktırmadan bana taşınıyor herhal. Kardeşimdir severim elbet ama gelini katiyetle görmek istemiyorum. Benim kardeşime olan sevgim, sizin çocuklarınıza olan sevgiye eş değer, küs kalamıyorum onunla. Ama kardeşimin eşi gibi içen pazarlıklı, içi farklı dışı farklı insanlarda artık hayatımda tutmak istemiyorum. Düşünüyorumda, benim ona verdiklerim,, buna sevgide dahil anası babası vermemiştir. Nesyse içimi boşalttım özür canım. Dizim geçti çok şükür abencim. Yemek konusunda da haklısın fazla yiyemiyorum ama kilo sabitlenmiş durumda. Sanırım ayın 9 u meselesi dogru. Bakalım yarından sonra ne olacak. Diyet psikoplojisinden çıkman çok iyi oldu canım, böyle devam et. Bende taşımıyorum artık o psikolojiyi ama senin kadar değil. Diyeti bozmadan canım ne isterse onu yiyorum. Dün mesela 3 tavuk burgeri yagsız kızarttım, yanına 4 yumurta domates salatalıkla öglen ve akşam yedim. Akşam üzeri içim kıyılır gibi oldu, eti form yedim. Akşam 1 küçk mandalina 1 bir kivi yarım ayva, yarım nar yedim. Bende böyle yaparak kilo almadan, kalori ihtiyacımı yükseltmeye çalışıyorum. ..
iyi akşamlar , montim uğramamışsın bugün dilerim sorun yoktur bugün iftarı dışarda yapmak zorunda kaldım, haliyle biraz kaçtı. neyse ki yarın evdeyim
İyi pazarlar laceyim, dün sabah yazdım topiğe, gözünden kaçmış herhal. Tüm gün aç kalıyorsun o yüzden yediklerine kaçamak diye bakma canım. Zaten yedikleriimizi iyice kısıtlayarak, vücüdün kalori ihtiyacını düşürdük. Bari yavaş yavaş arttıralımki tıkanmalar olmasın. Benim kilo hala sabit, sanırım abeninde söylediği gibi ayın dokuzundan sonra verecez. İnşallah öyle olur. Sen bugünde oruçlusun herhal, Allah kabul etsin canım.

günaydın montim ,dün sabah yazdığını okudum ama aklımdan çıkmış galiba eşyalarını güle güle kullan canım bugün oruçlu değilim montim. akşam üzeri öğrencilerim gelecek ders için . tamda iftar saati o yüzden tutmadım
bugün evde temizlik var, dersten sonra da yürüyüş yapacağım yani hareket bol olacak.

Günaydın lacey, günaydın aben. Mutlu bir hafta diliyorum. Eşya temennilerin için çok teşekkür ediyorum laceycim, inşallah huzurla otururum evimde. Ben dün diyet yapmadım, vücudun kalori ihtiyacını arttıtmak için yagsız makarna falan yedim. Bugün yumurta, yogurt ve salata yiyecegim, biraz pro agırlıklı olsun diye. Dün yazmamışsın abencim yogundun herhalde. İnşallah yarından sonra kilo vermemiz normale döner. Sevgiler

günaydın ...
dün dışardaydım ablam çoçujları sınava götürdüm . akşamda onlardan bana sıra gelmedi bende kitap okudum .elime almışkende bitirtdim öyle yattım .
bende bekliyorum ablam ayın 9 dan sonraki günleri.
dün ne yedim bilmiyorum ama hep karbondu bi,razda cıs . malum hafta sobnlarım hep karışık oluyor ,bide sanırım benim regl kapıda baskül ertmış ama olsun artık takmıyorum eskisi gibi.
laceyim kolaygelsin canım ..

iyi akşamlar montim aebenim bugün sabah tartıda gördüğüm sonuç beni çok üzdü. malesef 70kg olmuşum sporsuzluk ve yediklerime dikkat etmeyişim beni bu noktaya getirdi. bugün kendime söz verdim ,başladım yeniden . beslenmeme dikkat edip sporumuda yaptım ama hala canım çok sıkkın:26: artık kaçamak ve bahane yok.

yarına inersin inşallah laceyim ve moralin yerine gelir ...

bu ayın 9 u hikayesi bence kesinlikle doğru :)))))

ayın 9 zunuda devirdik bakkem ocdim . inşallah fos diye ineriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…