Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Sagol laceycim, çok teşekkür ederim. Maşallah sen 1600 kalori ile bile kilo veriyorsun çok güzel, nazar değmesin. Ben sabahtan beri 2 kahve, 1 bardak kefir içtim. Merak edip tartılayım dedim, 67 çıkınca şok oldum. Dün yediklerimle bir kilo almış olamam inşallah. Yarın sabah yeniden tartılacagım, çok canım sıkıldı. Eger almışsam, bu kaloriye alıştı vücut derhal birşeyler yapmam gerek diye düşünüyorum. İşlerinin yogunlugu inşallah geçici bir tempodur canım, kısa zamanda rahatlamanı diliyorum. Sevgiler canım...

merhaba montim ,şimdilik güzel gidiyor inşallah böyle devam eder ,seni takdirle izliyorum canım, vücudunu artık iyice tanıdın ,ona göre taktik geliştiriyorsun , güzel kilo veriyorsun.
bugün kızımın yıllık kataloğu için foto çekimleri vardı. fotoğrafcı iş hanının 9. katındaymış. önce yanlış binanın 9. katına yürüyerek çıktım ve indim sonra yandaki biinanın 9. katına yürüyerek çıktım hepsini de asansör korkum yüzünden yürüyerek çıktım şu anda bacaklarımın ağrısı dayanılmaz. eşim gülüyor halime sen neler yaptın ,günün nasıl geçti

Laceyy ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim biricikk ablamm nasılsınn sizlerii çok özledimm arkadaşlıkk sayfamı temizlerkenn buldum senii bakayımm dedimm giriyormusunn diyee baktımm buralardasınn çok sevindimm bende kopamadım bu siteden artık doğurdumm 1 yaşında oğlum varr benimmm ,benii tanıdınmıı ben eda polonyadan yazışann
şuan 86 kiloyumm ,9ncu grubu çok özledimmm
birde facede benii eklemek istersen burdan yazz soyadımı vereyim özeldenn

merhaba edacığımm canımm hatırladım tabi canım , bebişini sağlıkla büyüt edacığım kızların nasıl kocaman olmuşlardır. şimdi neredesiniz ? bende özledim takımımızı , malesef kilolar geri geldi edacığım 68 kg dayım . vermeye çalışıyorum. özelden face veriyorum

günaydınlar ...
ablam nasılsın ?.laceyim .

...o kimleri görüyorum adanalım selam . güle güle büyüt bebişini.

montig ablam . yardımına ihtiyacım var .kilo veremiyorum takıldım 63 çe .iştahımda az hemen doyurum .ama kilon inmiyor bir türlü ne yapsamda . proyada agırlık verdim ama ıhhh.
önerilerine açıgım ablam . yoksa havlu atıcam sabrım sınırda .

Selam abencim bende yaşadım o evreleri, çok pis birşeydir bilirim canım. Vücut o kiloda sabitledi kendini ve ne kadar az yersen ye, hemen o kalori miktarına indirgiyor beünyeyi. Abencim öncelikle yapman gereken bir veya 2 gün boyunca dilediğini yiyeceksin. Bunun nedeni metobolizmayı uyarıp, kıtlık modundan çıkarmak. Uzmanların kilo vermesi duraklayanlara önerisi bu. Ben kilo alırım diye korkumdan bir gün yapmıştım , dr. diyetisyen olan arkadaşım keşke iki gün yapsaydın, daha iyi sonuç alırsın demişti. Ama biizim bünyeler hemen kilo alan ama vermektede çok cimri olan bünyeler oldugundan temkinli olmakta fayda var canım. Yarın gün içinde canın ne çekiyorsa ye, bünye bir kere yiyecek bombardımanına tutulsun ve ögütmek için metoyu hızlandırsın. İstersen ikini günde abartmamak şartıyla yemeye devam et (malum yılbaşı akşamı olacak o gün, diyet abes olur canım) Sonra aşagıda verdiğim diyeti uygula haftada en az bir kilo kesin verirsin. Zor bir diyet değil, patatesi seviyorsan daha da keyifli hatta. Ben akşam meyvelerimide kısmadım ayrıca, ama sende biliyorsun sabah kahvaltı kültürüm yook benim, o yüzden bütün meyve haklarımı gece kullandım. Öyle oldugu halde 2 haftada 2,5 kg verdim. Sen daha fazla verebilirsin hem yaşından hemde menepoza girmediğinden dolayı. Faydasını görürsen sana 2 haftadan sonra uyguladıgım listeyi de veririm. Şu ara bende rutine girdim o yüzden yogurt sebze meyve diyeti,nin deniyorum ama cumartesi günü bende dilediğimce yiyecegim. Hıı bu arada her gün en az yarım saat yürüdüm abenim. Uygula memnun kalacaksın canım ama diyeti 2 haftadan fazla uygulama lütfen.. Sevgiler canım...

Aben yine söylüyorum canım, ben bu diyette akşam meyvemi ve yagsız kıvırcık, salatalık salatamı hiç kısıtlamadım, sende ye meyve ve salata acıkınca. Bu diyetle kilo verdiğime inanamadım, sende mutlaka verirsin tatlım..
PATATES DİYETİ
Hedef: Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz.
Günlük kalori: 600 Kcal

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.( en fazla 2 hafta meyve ve salata takviyesi ile)

Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
# Sabah : 2 orta boy patates haşlanmış
# Öğle : 2 orta boy patates haşlanmış
# Akşam : 3 orta boy patates haşlanmış

2. GÜN
# Akşam : 2 orta boy patates haşlanmış

3.GÜN
# Akşam : 3 orta boy patates haşlanmış

4.

GÜN
# Sabah : 1 elma, 2 mandalina
# Akşam : 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

5.GÜN
# Öğle : 1 elma 2 mandalina
# Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6.GÜN
# Öğle : 1 elma 1 portakal
# Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

7.GÜN
# Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
# Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

Selam laceycim. Asansör korkun gülümsetti beni, bende çok tırsarım asansörden. Hatta çalıştıgım zamanlarda şirket 3 yıl kadar satış dept. Dedeman 13. kata taşıdı. Ben korkumdan 3 yıl boyunca en az 1 kere o merdivenleri indim çıktım. İnceciktim ne güzel o zamanlar. Ben ne yapayım tatlım rutin işler, alışveriş falan geçiriyorum günlerimi. Sabah tartıldım canım sıkıldı. Kilo almamışım ama vermemişimde. 66 kiloya devam yani. Aben gibi benim meto da durdu herhal. Bu gün diyetisyen arkadaşımın önerdiği yogurt ve sebze çorbası diyetine başladım. Kendime lahana,ıspanak,kabak,patlıcan,sogan,sarmısak,salça karışımı bir çorba yaptım ama hala agzıma sürmedim. Bugün yarın yapacam, cumartesi günü, abene de önerdiğim gibi 1 gün ara verip, ertesi gün kaldıgım yerden devam edecegim. Tabi cumartesi sabah tartılmak kaydı ile. İşte böyle canım. Aynadaki görüntüme ilişti gözüm, ayagımda tayt vardı. Bacaklarım baya incelmiş, çok hoşuma gitti bu arada. Umarım işlerin biraz hafiflemiştir, sevgiler canım...

ablam burda yazdıgı gibi 6 gün sürekli uyguladınmı ara veripmi tekrar yaptın tam anlamdım .:26:
yani 3 gün yaptın yedin sonra 3 gün tekrarmı yaptın ?

ablam biliyon montide patat yasak . ama şu bünyeyi çok yiyerek şaşırtma işi benimde aklımda .korksamda :26:
genel olarak 2 gün cozut sonra birden sık diyorsun bu denemeye deger ablam sagol
yılbaşında tozutsam olur sanırım .
ablam az evvel tv de bi diyetisyen çıktı yılardır izledigimiz biri. kilo durunca uygulanan bir diyet vardi 1 haftalık .
pro hiç yok . sebze meyve üzerine . aklıma yapttı aslında hem montiyede ihanet etmemiş olurum diye düşündüm .
perşembe cuma yapayım basküle bakayımdiyorum . sonra 2 gün yılbaşında yiyeyim bolca .

amannnnn bkkınlık geldi her dk kilo işini düşünmekden ne var sanki herkes gibi diyetimizi yapsak kilo versek ..:84::84::84:

Son düzenleme:

Ben 6 gün yaptım , sonra başa dönüp bir 6 gün daha yaptım. Yani 7. günleri uygulamadım abencim. Bunun yerine haftanın 7. günü sadece 1 ögün olarak istediğimi yedim. Sen monti ile birleştirerek yapacaksan patates yitemezsin, haklısın. Tv de duydugun diyeti de uygulayabilirsin tabi, ama hiç pro almadanda olmazkiii. Kiloyu pro verdiriyor biliyosun sende. Ben patates diyetini 2 hatfa üstüste yaptım ama meyve ve salata eklediğim için 3.haftada devam ettireyim dedim, bünye kabul etmedi. Bu hafta kilo veremedim, oysa 2 hafta üst üste gayet iyi kilo verdimdi. Bak şu anda yaptıgım diyet listesinide vereyim sana, bu gün başladım. İncele uyarsa bunu yaparsın, montiyede uygun, ayrıca sebze ve meyvede tüketebiliyorsun. hıı senin tv de dinlediğin diyetide sen yazarsan sevinirim, ne kadar süreyle yapılıyor, kaç kilo verdiriyor falan işte. Öptüm canım...

----------------------------------------
Yogurt diyeti
Birinci gün

Mönüde sadece yağsız yoğurt, sıvı içecekler, meyve, çiğ salata ve çorba olarak hazırlanmış haşlanmış sebze var. Üç kilo verebilmek için ilk günde yenenlere dikkat etmek gerekiyor. Böylece bağırsakların da daha hızlı bir tempoda çalışması sağlaniyor.

Uyandığınızda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, şekersiz çay.
Öğlen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.

2., 3., 4. ve 5. günler

Bu günlerde de yine yoğurt ve meyve agırlıklı beslenmeniz gerekiyor. Ama akşam yemeğinde balık ve bol salata yeme hakkınız var. Üstelikte bir sandviç ekmeği kadar ekmek yiyebiliyorsunuz.

Uyandiginizda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf (tahıl), şekersiz çay.
Öglen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası, meyve.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: Balık, karışık salata (10 gr sıvı yağ ve limon sosuyla), portakal suyu, 1 sandviç ekmeği (kepekli).
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.

Bunları uygulayın :

* Eğer hoşunuza gidiyorsa, yoğurdunuzun içine taze meyve dilimleri katabilirsiniz.
* Yoğurdun çok soğuk olmaması için, yemeden 10 dakika önce dolaptan çıkartın.
* İstediğiniz kadar, sebze, meyve ve salata yiyebilirsiniz.
* Sebze çorbasını taze sebzeleri kaynatarak hazırlayabilirsiniz.
* Eğer dışarıda yemek yiyecekseniz, kaynar su isteyin ve hazır çorbalardan yapın.
* Yediğiniz meyvelerin çeşitlerini değiştirin. Böylece diyetten sıkılmazsınız.
* Aynı şekilde, tek tip sebze yemek yerine sebzeleri de çeşitlendirin.
* İstediğiniz kadar su için.
* Mümkün oldugu kadar tatlı ve şekerli gıdalardan kaçının.
* Verilen yiyeceklerin dışına çıkmamaya gayret edin.
* Alkollü içki kullanmayın.

ilk gün yogurt meyve sebze ..
diger günler akşam yemeginde normal bir etli ögün .anladım ablam ...
haftada 3 kilomu vagdediyor yogurt .???

ablam dedigim diyet deyil 1 haftalık detoks gibi bişi duran kilonun tetiklenmesi için kendi hastalarınada veriyormuş .
şöyle
sabah 1 dl ekmek .
10 zeytin . yeşilik ne yersen .
hatta 1 çy.kş balda olablir dedi.

öylende çorba salata ...

akşamda sebze salata şeklinde .
aralardada 2.3. porsiyon meyve yenecek .
hiçç pro yok
haftada ne verilir demedi kilo tetiklemek için dedi.
ben hergün pro kulananıyorum mönülerimde .malum güzel verdirsin diye .. bünye almayınca belki şoklar dedim aklıma yapttı ablam ..
şu yılbaşı geçsin bakalım .yogurt diyetide fena deyilmiş .
hay alahım ne güzel diyetlerimiz dururken muhtaç kaldık şoklara.

iyi geceler montim ,hoşgeldin aebenciğim , bugün regl sancısı ve soğuk beni mahvetti Ankara resmen dondu , bütün gün dışarda idim. eve geldim yattım ancak şimdi kendime gelebildim.
montim ellerine sağlık. yoğurt diyetini PC kaydettim. arada şok diyetlere ihtiyacımız oluyor. aebenciğim duraklamalar mutlaka olacaktır.dilerim tartıda güzel rakamları görürsün.

Selam abencim. Haklısın vallahi, şok diyetlerden medet umar hale geldik. Bünye bizdende akıllı valla, bizk aloriyi düşürdükçe o bizden de hızlı endeksliyor kendini o kaloriye ve kilo verdirmiyor. Takıldım bende senin gibi. Bu sabah yine çıktım tartıya tık yok. Acilen 1 veya 2 gün normal yeme katagorisine geçmemiz gerekecek sanırım. Bende bu hakkımı cumartesi kullanırım diye sabrediyorum. Evet yogurt diyeti haftada 3 kilo verdiriyor. Ama sanırım ben meyveyi fazla kaçırıyorum. Dün masöz arkadaşım ugradı, o da diyette. Muz almış, illa biriini bıraktı. Ben muz sevmem ama bu anamur muzuydu, dayanamadım yedim, yemez olaydım. Akşamda 1 ayva, 1 nar yiyince fazla geldi herhalde. Senin detoksta iyiymiş, yılbaşı ertesi yaparım onuda. Ama acaba yarın 1 günlük pirinç detoksumu yapsam diye düşünüyorum. Bu yogurt, çorba diyetini sevmedim. Çorba dokundu sanırım, sabaha kadar bagırsaklarımın guruldamasından ve gazdan çok rahatsız oldum. Günün güzel geçsin canım..

Çok geçmiş olsun laceyim, regl ağrısının ne menem şey oldugunu bilirim, insanı güçten düşürür. Hele birde ayakta isen ve sogukta varsa dayanılmaz olur. Dinlenmekle iyi yapmışsın. İnşallah bugün daha rahat geçer günün. Zararsız olan tatlı ye, bitter çikolata falan gibi, enerji verir laceycim. Kendine iyi bak canım, sevgiler..

saggol laceyim .
Canım duraklamdan çok benim bünye artık vermem diye ondan telaşım .

Ankara dün dondu ama bugün dahda sogukk

REGLKEN ÜŞÜTTÜNMÜ DAHDA BİR KASIKLARI AGRIYOR İNSANIN .GEÇMİŞ OLSUN ..

Son düzenleme:

sagol ablam ..
Bugün sebzeliye başladım ablam yıl başına kadar 2.3. Gün yapıcam .bakalım ne sonuç alacagım .
Yogurt diyeti haftada 3 kilo verdiriyorsa demekki bana 1 kilo verdirebilir . Yıl başından sonra pazartesi 3 günlügüne beraber başlayalım ablam ne dersin .?

Tamam abenim bana uyar. Birlikte diyet yapınca daha bir şevke geliyor insan, pazartesi kısmet olursa başlayalım canım. Bakalım o vakte kadar 1 kilo olsun verebilecekmiyim ben..

tamam abenim bana uyar. Birlikte diyet yapınca daha bir şevke geliyor insan, pazartesi kısmet olursa başlayalım canım. Bakalım o vakte kadar 1 kilo olsun verebilecekmiyim ben..
verirsin ablam inşallah..
Tamam ablam pazartesi yogur da başlıyoruz inşallah .. Ben 3 gün yaparım sanırım .

Son düzenleme:
verirsin ablam inşallah..
Tamam ablam pazartesi yogur da başlıyoruz inşallah .. Ben 3 gün yaparım sanırım .

Benim bugün yogurtta 2.günüm, çorba dokundu biraz ama sabırla devam ediyorum. Aklında olsun, yaptııgın sebze çorbasını yogurtla karıştıtınca daha lezzetli oluyo. Biraz evvel dışarıdan geldim ve kendime kocaman bir aferim çektim irademden dolayı. Girdigim sokak dönerciler, börekçiler, tatlıcılar, pastanelerin yogunlukta oldugu bir sokak. Kan şekerim bir düştü ki, açlıktan fıttıracam sandım. Ama tuttum kendimi eve gelip yogurtlu çorbamı içtim. Midemi tutusun diyede 1 tanecik altınbaşak light kemirdim. Sabah hiçbirşey yiyemediğim için açlıgın kaçta bastıracagını kestiremiyorum, ama genelde saat 15.00 gibi acıkıyordum sanırım satıcıların yiyecekleri cazip geldi bir an için. Sakın kahvaltı şart, mutlaka yemelisin deme abenim. Kendimi zorlayıp yediğimde müthiş midem bulanıyor, hatta bazen kusuyorum. Bu yüzden ilk ögüne midem karar veriyor. Çok ender olarak kahvaltı canım çekince yiyorum zaten. İşte böyle kızlar, irade iyi ama kilo duraksamada. Sevgilerrrr...

ablam ilk yemegini 15 demi yapıyorsun .:26:
sabah açıkmama nedenin gece yemen ablam . bak bi gece yemek yeme sabah nasıl açıkırsın .
ablam yogurtdan aldıgın sonucu merakla bekliyorum .
bugün benim beslenmem şöyleydi.
sabah 1 dl ekmek zeytin yeşilik .
öylen sebze çorbası salata .
ara meyve .
akşam kabak yemgi salata 1 ısırık simit yedim .aykırı olrak ama diyete aykırı deyil bence .montiye aykırı .
.gece arada meyve ..

ablam şimdi 2 tepsi börek yaptım mis gibi. gelde yeme dimi.

iyi geceler montim , aebenciğim bu saate kadar hala evrak işi içinde uğraşıyorum , ara karneye az kaldı ,yapılacak işler birikti
montim bende sonucu merakla bekliyorum,kahvaltı yapmadığını yeni fark ettim ,daha öncesinde ww yaparken menülerinde vardı kahvaltı. ama vucüt istemiyorsa yapacak bir şey yok
bugünlerde reglden mi bilmiyorum iştah patlaması yaşıyorum, kendimi bıraksam iyice cozutacağım :26: offff
regl sonra hem tutamadığım oruçlarımı tutmak hemde irademi kuvettelendirmek için oruç tutmayı istiyorum ramazanda 65 kg düşmüştüm . gayet güzel gidiyordum
aebenciğim menün gayet güzel börekler konusunda ben galiba dayanamazdım mutlaka 1 dilim yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…