ablam senin bünyede alıştı bu düşük kl ondan artık tepki vermiyor olabilir . oyüzden bugün tozutma günün . vede yarında bence sende 2 gün dene bunu .
ablam senin bu sabah yaşdıklarını ben 1 aydır aşagı yukarı hergün yaşıyorum .
en azından geriya dönüp baktıgında kayda deger bir killo vermen var.
bende oda yok .
diyet konusunda belki bilmedigim çok az ve hepsini uyguladım ama yok gitmiyor ne yapsamda . bu dahada üzücü ..
sebze çorbası ben geçen gün yaptım ablam . lahana sogan salçayla çorba yapmıştım güzel oldu ben sevdim .
ablam işveç diyeti hakında ne düşünüyorsun araştırdınmı hiç ?
Abenim ben isveç diyetini bir kez yaptım, sadece ve sadece cildim kaymak gibi kaygan ve pürüssüz oldu, kilo falan da veremedim. Önermiyorum yani. Birde sana aşagı bir yazı kopyalıyorum isveç diyeti ile ilgili onuda bir oku canım..Bende diyeti 3 gün bozacam abencim. İlk gün canım ne isterse düşünmeden yiyecem ikinci gün sadece tosy ve ayran, 3. gün sadece sebzeli bulgur olarak. Pazarteside diyete geri dönecem. Vücut kıtlık moduna öyle bir girmiş ki; bence temkinli olarak 2 ve 3 günlerde devam ettirelim canım.
İsveç Diyeti Bu Yazıyı Okuyun!
İsveç diyeti Yapanlar/Yapacaklar Lütfen önce şunu bir okuyun.
...............
ALINTI
arkadaşlar merhaba,
Ben bu isveç diyetini 1 ay önce yaptım.7 kilo verip Verdiğimi sanıp 9 kilo geri aldım.şaka gibi değilmi inanın gerçek.
ilk gün tartıda 1800gr.gitti inanamadım ve halsizliklere,gerginliğe rağmen devam ettim.
Diyeti internette bir sitede buldum diyetin listesinin altında kilo verenler vardı maşallah hepsi 5-8-10 kg vermiş gaza geldim bende böyle başladım.
Diyet bitti saçlarım avuç avuç döküldü,bitkinlik,mutsuzluk devam etti.kısacası bu diyet su ve kastan başka bişey kaybettirmiyor.Bıraktığınızdada artık daha yağlı bir vücuda sahip oluyorsunuz.
Hiç kimseye önermiyorum lütfen bedeninizi böyle saçma diyetlerle yormayın.Yaz geliyor diye 1 haftalık-15 günlük şok diyetlere hiç başlamayın.En güzeli sağlıklı listeler arkadaşlar.
İsterseniz birde bu yazıyı okuyun çok daha iyi anlayacaksınız zararlarını, (Bir üyenin yazısıdır)
.................................
İsveç diyeti çok populer oldu. Önce Avrupada, şimdide türkiyede. İsvec diyeti
gerçekten yorumlara göre 2 haftada 20 kiloya kadar verebileceksiniz. Yalnız
diyetisyenlere, doktorlara ve uzmanlara göre isveç diyeti sağlık için çok
zararlı olduğunu belirlendi.
İsveç diyeti sağlık için zarar verebildiği için diyetteki yiyeceklerden
bahsetmeyecem, ama önemli olan noktaki isveç diyette her sabah kahvaltıda sadece
kafve içelir.
Nedense bu diyete isveç diyet kondu, ama aslında bunun eski adı
Japon diyeti. Japon diyet çok eskiden bilimiş ve zararlı olduğunu belirtilmiş,
çünkü aç karnına sabah kahvaltıda kafve hiç iyi gelmez. İkinci diyetin özelliği-
yemeklerde karbohidrat hiç tüketmemesi.
Karbonhidratsız bir diyet yağlardan
değil- kaslardan zayıflayacaksınız. Deriniz sarkacak, kemik, yağ ve deri
kalacak. Bu prensip meşhur rus Kremlin diyete aittir. İnsanlar acayıp hızlı bir
şekilde kilo veriyorlar, ama hepsi kas ile, yağ kalıyor. Ve şimdilik halada
klemlin diyeti ile ilgilenen çok ama yapmak isteyen az.
Kim isterki kas
kaybetmek? Sanırım şu isveç diyetin içinde japon ve kremlin diyetleri bir araya
geldiler. Korkunç bir şey. İsveç diyeti bir mucize değildir…
İsveç diyeti yapmak istiyorsanız çok dikkat edin, diyeti yapanların ne gücü
kalıyor, ne enerji, çünkü enerji biz karbonhisdratlardan alıyoruz. 13 günden
fazla bu diyeti kessinikle yapmamak gerekir.
Tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır
İsveç diyeti nedir? İsveç diyeti bize Avrupadan gelen bir diyettir, çok populer bir diyet ve hızlı diyet lerden biri zayılır Avrupada ama aynı zamanda en tehlikeli diyetler den biridir. Diyet listesi nde yer alan isveç diyeti, başarılı sonuçları getirebilir ama sağlıkla aynı zamanda zarar verebilir. İsveç diyeti kullananların yorumları genelde iyi, ve isveç diyeti zayıflatır. Ama nasıl?
İsveç diyeti n zararları var mıdır? Maalesef evet, isveç diyet te enerji veren yiyecekler eksiktir, isveç diyeti yapan insan hem yağ hem kas kaybediyor. Enerji kaybetiyor, güçsüz kalıyor. Enerji vermeyen diyetler, az kalorilik olak diyetler sağlık için zararlıdır.
İsveç diyeti neden bu kadar iyi zayıflatıyor? Çünkü dediğim gibi hem yağ hem kaslar gidiıyor, bunun kötü tarafı ve yan etki aynı zamanda cild ilk olarak görür. Cild artık sıkı olmaz, göbek eriten bir diyet ama göbek eriyince gitmez, ağşaya doğru sarkar. Dersinizki, peki isveç diyeti yaparken spor yaparsak? Olur, bu cildinizi daha sıkı tutar. Ama unutmayın, isveç diyeti gibi az kalorilik diyetler güçsüz bırakır, spor yapmak ta çok tehlikeli. Baygınlık geçirebilirsiniz.
İsveç diyeti yaparken kaç kilo verebilirim? 2 haftada yaklaşık 8- 20 kilo arasında verebileceksiniz. İsveç diyeti yapmaya karar mı verdiniz? Peki işte diyet ve diyetin kuralları:
Günde 2 litre su içeceksiniz. Bu diyet tam 13 gün süryor, dayanamazsanız 6 gün sonra bırakabilirsiniz ama daha erken olmaz. Senede 2 defadan fazla tekrarlamayın. 13 gün sonra zayıflayamazsanız, tekrar bu diyeti denemeyin, başka bir diyet başlayın.
* safra taslari,
* böbrek hastaliklari
* kardiyovasküler hastaliklar
* Bazal mitaboiizma hizi düsüyor (Vücudun çalisma hizi)
* Kansizlik
* Dikkat azalmasi
* Uyusukluk
* Saç dökülmesi
* Yorgunluk
* Bulanti ve kusma
alıntı..