- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
haklısın abencim, diyet psikolojisinden çıkmadan malesef kilo verilemiyor. Ama kilo olayı hafızalarımıza öyle bir işlemiş ki, silmek imkansız. Karataya tekrar göz gezdiririm ama dedim ya çok ön yargılıyım o diyete ve kadına. Ayrıca bizim en büyük hatamız hemen düşük kaloriye geçmemiz oldu, bu yüzden öyle bol yiyerek kilo falan veremem ben. En mantıklı diyet monti, ama o bile fayda etmedi bana biliyorsun. O taşındıgım günleri hatırlıyorum da, hiç yiyecekten kısmayarak nasılda kilo vermiştim şaşıyorum. Ama o zaman hem diyet psikozunda değildim, bir an evvel yerleşmeye bakıyordum, hem de 7 - 8 saat ayaktaydım. Sokakta yürümeyi sevmiyorum, bu muhit oldukça kalabalık. Yürüken ya insanlar engelliyo yürümeyi, hemde trafik ışıkları, karşıdan karşıya geçmek vs. Evde yürümektende çok sıkıldım. Ben çok titiizim, evde yürüken, ay şurayı düzelteyim, yerde toz var alayım gibi düşünceler huzurumu kaçırıyor, ne yapacagımı bilemedim valla. Ama kahvemi içeyim, kendimi zorlayarak hiç değilse 50 dk. Yürüyecegim. Sevgiler canım
nasıl çıkıcaz bu piskolojiden ablam. Sanırım benim kilo vermremekdeki tek derdim bu .inan şu günlerde daha yogun . Düşünmedigim 1 dk bile geçmiyor ne yapsam ne etsem diye uyandıgımda bile ilk aklıma gelen bu oluyor . Tartılmamak vs de çözüm deyil buna .
Yokmu bu düşünceyi kafadan direk silecek bişi .