Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Selam canım. Evet christmas öncesi başlaman kötü olmuş, epey yoğunsundur. Bir yandan da bu tempoda başlaman iyi olmuş. Herşeyi bir anda ögrenmiş olursun. Ama bu tempoda beslenmene dikkat etmen şart, yoksa mevsim değişiklği zamanı hasta olman kaçınılmaz. Yanında ekmek, haşlanmış yumurta, biraz peynir, meyve, salatalık falan görürebilirsin. Çantanda da fazla yer tutmaz. Ben dün akşam hiç yoktan yere sapıttım. Bir armut, bir nar, 4 koca siyah erik, bir avuca yakın fındık, bir kabak dolmasının yarısını yedim, puanlarım dışında. Bu sabah tartıldım terazi yine 70 e oturmuş canım sıkıldı. Bu gün puanlarımı biraz kısacam mecuren. Halbuki dün 2 saat yürümüştüm. Meyveyi fazla kaçırdıgımda, puanlarım dahili yesem bile kilo yapıyor bana. Evet ya inşallah bir an evvel hayırlısıyla yerleşirim evime, çok istiyorum gerçekten. Çok öpüyorum canım, kendine dikkat et.

Selam şekercim. Montiyle puanları oturtman zor oacak biraz sanırım. Dün biraz fazla kaçırdım meyveyi, fındıgı falan,sabah tartı 70 olmuş yine canım sıkıldı. Bu yüzden bu gün puaımdan kısacam biraz. Sende fala zorlama kendini derim.

Bu günkü listem
Sabah
1 bard.yarım yag.süt 2
Ögle
2 köfte 4
1 dil.kız.ekmek 1
Salata 0
Akşam
3 kokteyl sosis 2
100 gr.yogurt 1
2 dil.kız.ekmek 2
Salata 0
Elma 0
Topam 12 Puan (4 puan düne saydım)
1 saat yürüyüş

Jinekotocum nerelerdesin, sabah online gördüm seni. Yazmıyorsn artık topiğe.Vaz mı geçtin ww. yapmaktan:26:

Selam kizlar, bu hafta 2 kilo vermisim :) cok mutluyum.. Gerci zaten hissediyordum gercekten de hissettigim kilodayim. Toplam 8 kiloyu gecti 1.5 ayda. Tabi kilo cok olunca daha kolay gidiyor bir de o var. Ama olsun o duraksama doneminden ciktigim icin cok mutluyum 8leri bir an once gormek istiyorum..

Tebrikler canım, maşallah vallahi. Ben ayda 2 kilo versem byram yapacam inanki.:26:

Selam laceycim. Dediğim gibi puanı 1 eksilt, ekmegi benim yaptıgım gibi sabah 2 tane kızartıp ye (ben resmen peksimet kıvamına getiriyorum ve günlük kızartıyor,saklama poşetine koyuyorum öglen ve akşamın ekmegini çıtır çıtır oluyor. Yani hep kızartılmıs yiyorum:106:)Öglen açlık durumuna göre 2 yiyebilirsin yine kızartırsan. Akşam da 1 tane ye ve özellikle akşamları kıvırcık,atom veya marul çogunlukta olsun salatanda ve bol bol ye. 1 çay kaşıgı kadar da yag eklersin, domates, salatalıkla süslersin mis gibi. yanına da 100 gram kadar yarım yaglı yogurt nefis olur.(ben yörasan markanın yarım yaglısını kullanıyorum, hem hesaplı, hem lezzetlı. Yagsız olanlara alışamadım)Yanına ister et ye, ister sebze yemegi, ister bakliyat. Hem gözün doyar, hem miden. . Tartı konusu önemli ben premier kullanıyorum ve memnun değilim, dijital olmadıgı için. Yanlız dijitaller de çok çabuk bozuluyormuş, bilemedim yani.:26: Ama tefal iyi markadır, hem garanti süreleride uzun onların. Taşınayım bende bir tane alacam inşallah.

Son düzenleme:

tebrikler trulyciğim , dilerim 8 leri tez zamanda görürsün

montim tavsiyelerin için teşekkür ederim , ekmek konusunda mutlaka bende deneyeceğim ben birde etimeğin ligth ekmeği var , pakette kepekli 1 tanesi 10 gram yarın ondanda alacağım .
tartı konusunda yarın bütün markalara bakacağım. tefalin fiyatı biraz fazla ,fakirden de memnun olanlar var.
benim asıl korkum yeni tartıda fazla çıkmam. benim eskisi güvenilir gelmiyor bana . inşallah süpriz yapmaz:26:

Günaydınnn, bu günkü menüm
Sabah
2 dlm kızarmış ekmek 2
peynir 2,5
yarım brd.yarım yag.süt 1
öglen
tavuk but 2,5
salata 0
yogurt y.yaglı 1
dl.kızarmış ekmek 1

akşam
kokteyl sosis 4 tane 2,5
salata 0
yogurt
100 gr 1
1 dl. kız.ekmek 1
ara
1elma 1armut 0
Toplam 14,5 (akşam peynir ve 5 adet diyet krakr yedim, artan puanları ona saydım)
1 Saat yürüyüş

Son düzenleme:

Günaydın laceycim. Yeni tarrtıda farklı çıkacaksın büyük ihtimalle. Bende dışarıda tartıldıgımda 3 kilo kadar farkediyor.Tartı konusunda fakir de iyidir, premier de. Mutlaka tefal olması gerekmiyor.

iyi akşamlar montim, hoşgeldin aebenciğim
bugün öğleden sonra baş ağrısı ve mide bulantısı başladı. galiba üşüttüm
baskül bakmaya da gidemedim artık yarına kaldı ,bugünkü menümü yazayım
SABAH
1 dilim tb ekmekği(1)
30g peynir(2)
bol maydanoz
4 adet y. zeytin (2)
yeşil çay
ÖĞLE
5 kaşık y. fasulye (1)
1 dilim k. tb ekmeği(1)
100g yoğurt (2)
salata
ARA
1 adet nar (1)
AKŞAM
100G yağsız et sote(2)
4 kaşık pilav(5 )
salata
TOPLAM :17 PUAN
SPOR malesef
SU : 1.5 litre

Günaydınnn iyi pazarlar. Bugün eşyalarımın bir kısmı yeni evime gidecek.İnşallah sorunsuz hallolur.
Bu günkü menüm
Sabah :
2 d.kız ekmek 2
1 yumrta 2
1 br.yarım yaglı süt 2

Öğle :
Balık bugulama 3

İkindi: 1 meyve
Akşam :
3 adet köfte 6
salata, 0
1 dl kız. ekmek 1
Gece : 1 meyve
Toplam 16 puan
Eşyayı 4 kata taşıyacaz,bunun dışında spor yapabilrmiyim bilmiyorum

mpntim günaydın kolay gelsin , bugün oldukça yorucu bir gün geçireceksin menün yine çok güzel. benimde birazdan derse öğrencilerim gelecek ardından alışverişe çıkacağım. güzel bir gün diliyorum

Sagol laceycim, umarım seninde günün güzel geçmiştir. Terazini aldın mı? Şuan öyle yorgunum ki anlatamam. Kardeşimin evinde olan mutfak takımlarım yatagım, halı vs. taşındı. Evin kabası temizlendi. Bütün mutfak yerleşti. Yatakodası kuruldu falan. Olmaz böyle bir yorgunluk. Terazimde eve gitti, o yüzden bu sabah itibariyle tartıldım, kilo bildrimini 1 gün önceden yapyorum. 71 kilodan 69.500 kiloya düşmüşüm. Çok zor kilo verdiğim için, 6 günde yarım kiloya şükür diyorum.Tabi bu arada 70 li rakamları geride bırakıp 60 lı kiloya indiğim için de puanımdan 1 eksiltiyor 15 puanla beslenmeye başlıyorum. Bu gün yemek yapamadık kuzenim kentucky tavuk getiriyor, onu yiyecem valla. Yarın yediklerime dikkat eder dengelerim. Sevgiler laceycim..

Son düzenleme:

monticiğim yeniden kolay gelsin , dilerim yeni evinde sağlık ve mutluluk içinde oturursun.kilon içinde kutlarım canım. 60 lı kilolara ulaştın
baskülümü aldım canım.gönlüm hep tefalden yana gidiyordu ve "tefal atlantis " aldım. bir üst modelinde kaldı aklım ama fiyatı 200leri geçince kalsın dedim. ben henüz tartılmadım. açıkçası korkuorum ama yarın sabah tartılıp iyisiyle kötüsüyle başlayacağım. bende akşam tavada hamsi yedim. alışverişe gidince çok acıktım , fırına koymak için bekleyemedim. neyse yarın güzel bir şekilde beslenip dengeleriz:13:
bu arada tartımın resmini ekleyeyim

Yorgunluktan kafam da dağılmış. kilo bildirimini düzeltiyorum.7.600 kg. den 69.600 kg ye düştüm. Bende yazarken az gelmişti zaten yarım kilo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…