selam canim iyiyim ogle tatilimi kkye girip degerlendiriyorum
ben zayiflamis hissediyorum da tarti oyle demiyor. bol kacamakli bir haftaydi bir de regl oldum cuma ilk gunuydu o yuzden malesef azalma yok, ama en azindan artma da yok neyse ki. su siskinlik gecince hafta arasi tartilmayi dusunuyorum yarin mesela, fark olmus mu diye cok merak ediyorum. pazar gununden beri yine katilastirdim diyetimi bakalim cuma ne cikacak sonuc. sizlerin nasil gidiyor? :)
selam canim iyiyim ogle tatilimi kkye girip degerlendiriyorum
ben zayiflamis hissediyorum da tarti oyle demiyor. bol kacamakli bir haftaydi bir de regl oldum cuma ilk gunuydu o yuzden malesef azalma yok, ama en azindan artma da yok neyse ki. su siskinlik gecince hafta arasi tartilmayi dusunuyorum yarin mesela, fark olmus mu diye cok merak ediyorum. pazar gununden beri yine katilastirdim diyetimi bakalim cuma ne cikacak sonuc. sizlerin nasil gidiyor? :)
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek arası 30 g peynir ,bol maydanozlu sandviç(6puan)
ÖĞLE
40 G fırıda tavuk, bol salata, 100g yoğurt (3)
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
1 tabak kıymalı,yumurtalı ıspanak (4)
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)
TOPLAM :18.5
SU : 2 litre
SPOR : 40 DKbantta yürüyüş
Bu günkü listem
Sabah
2 dil. kız.ekmek 2
1 yumurta 2
1 bar.yar.yag süt 2
Ögle
Tavuklı patlıcan 1,5
1 dil.kız ekmek 1
80 gr yogurt yar.yag. 1
Havuç salata 0
Akşam
Tavuklu patlıcan 1,5
2 dil.kız ekmek 2
Yeşil salata 0
80 gr yogurt yar.yag. 1
2 çay kaş.sıvı yag 2
Ara
1 elma1 armut 0
Toplam 16 Puan
1 saat yürüyüş:121:
Selam canım.Ne yaptın iş meselesini, alışabildin mi. Sen kendini zayıflamış hissediyorsan mutlaka öyledir. Tartı bazen ödemden dolayı farklı çıkabiliyor. Mezura ile ölçünü de alsana benim gibi. Ben çok şükür bayram kilolarını merdim, üstünede yarım kilo daha verdim 70 oldum. Ww düzenli yapınca kesinlikle fayda ediyor bende. İstediğim herşeyi, puanlarım dahilinde yiyebileek olmak ta psikolojik olarak rahatlatıyor. Umarım pazartesi günkü tartımda da fark ederim.
Selam laceycim
Lapa konusunda katılıyorum sana. Ayda 1 kez yapınca ödem boşaltıyordur belki ama başka faydası yok. Bende yapmam sanırım bir daha.:26: Evet bayramın kalıntılarını 100 gr hariç atmış durumdayım bende. Elimdeki puanlardan şaşmadan götürecem bu hafta diyetimi, çünkü bununla sonuç almıştım daha önce. Bu gün İstanbuldan ev tuttum kendime, çok sevinçliyim.Kuzen askerden gelyor ve kardeşimin borçları hafifledi şükür. Gerçi bizimkiler hiç istemiyorlar onları bırakmamı ama ben zorlanıyorum. Hele kuzen de gelince oda kalmayacak bana. Kardeşim biraz tepkili ama ikna oldu sonunda. Çok işlek bir caddede çok bakımlı olmayan ama şirin kombili bir evim var artık çok şükür. Sizlerlede paylaşayım istedim sevincimi. Ay başında taşınacagım.İnşallah Allah yardm eder de rast gider işlerim , dua edin kızlar....
Günaydın laceycim.Sanırım alıştı ww. ile montiyi bir arada götürmeye. Yanlız 40 gr. tavuk biraz az geldi gözüme, sanki ww.d daha çok yiyor gibiydin. Monti az yemeyi pek kabul etmez diye hatırlıyorum.:26:
monticiğim merhaba ,menün ve puanın harikaiki sorum olacak sana tavuklu patlıcanı nasıl yapıyorsun , birde tavuk yemekten bıkmadın mı ben artık tavuk ve lapa görmek istemediğim için sordum
Selamlar abencim nabersin..Evet ya ben çok şükür ww. ile verebiliyorum kilolarımı. Düşünsene 70selamlarrr.
tebrikler ablam bak düzenli yiyince nasılda gidiyor ...
Çok sağol abenim, bende çok mutluyum. Bu gün gidip kontratımıda yaptım. Kardeşim bu duruma çok bozuluyor bu beni de huzursuz ediyor. Hayırlısı ile bir taşınabilsem, dua edin noolurrr..ablam mutluguna ortak oldum, çok sevindim ..güle güle otur inşallah ....
yenievine 6lı kilollarla gidersin inşallah ..
evet montim alıştım sayılır , tavukla aram pek yok canım , aslında 90 g kadar koydum tabağa ama tamamını yiyemedim
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI (6 puan)
2 dilim tb ekmek, 30 g peynir, domates, maydanoz,şekersiz ıhlamur
ARA : 1 adet mandalina (0)
ÖĞLE (4)
5 kaşık kıymalı ıspanak
100g yoğurt
salata
AKŞAM( 6)
6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
100 g yoğurt
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR : 60 dk hızlı tempo yürüyüş
SU : 2 litre
tarif için teşekkürler montimmavatar içinde bir süre tavuk yapmayacağım galiba evdekiler de tavuk yemek istemediklerini belirttiler. evdeki ton balıkları da yağ içinde olanlardan yarın okul çıkışı su içindeki light olanlardan alacağım. bir süre onu deneyeyim.
iyi akşamlar monticiğim dilerim güzel bir gün geçirmişsindir. montim bugün öğlen menüme 1 dilim ekmek ekledim,sporda yapamadımama genel olrak beslenmem güzel sayılır hemen menümü yazayım
kahvaltı öncesi 1 elma 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği ile 30 g yağsız peynir ,domates ve maydanozlu sandviç (5 )
ÖĞLE
3 kaşık kıymalı pırasa, 1 dilim ekmek, 3 çatal süzme yoğurt(5 )
AKŞAM
1 tabak zyağlı Y. fasulye ,100g yoğurt, (4)
ARA
1 adet t hurması (1)
TOLAM : 15 PUAN
SU : 1.5 litre
Selam canım.Ne yaptın iş meselesini, alışabildin mi. Sen kendini zayıflamış hissediyorsan mutlaka öyledir. Tartı bazen ödemden dolayı farklı çıkabiliyor. Mezura ile ölçünü de alsana benim gibi. Ben çok şükür bayram kilolarını merdim, üstünede yarım kilo daha verdim 70 oldum. Ww düzenli yapınca kesinlikle fayda ediyor bende. İstediğim herşeyi, puanlarım dahilinde yiyebileek olmak ta psikolojik olarak rahatlatıyor. Umarım pazartesi günkü tartımda da fark ederim.