monticiğim yeniden kolay gelsin , dilerim yeni evinde sağlık ve mutluluk içinde oturursun.kilon içinde kutlarım canım. 60 lı kilolara ulaştın
baskülümü aldım canım.gönlüm hep tefalden yana gidiyordu ve "tefal atlantis " aldım. bir üst modelinde kaldı aklım ama fiyatı 200leri geçince kalsın dedim. ben henüz tartılmadım. açıkçası korkuorum ama yarın sabah tartılıp iyisiyle kötüsüyle başlayacağım. bende akşam tavada hamsi yedim. alışverişe gidince çok acıktım , fırına koymak için bekleyemedim. neyse yarın güzel bir şekilde beslenip dengeleriz:13:
bu arada tartımın resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 292050
Sagol laceycim, umarım seninde günün güzel geçmiştir.Terazini aldın mı? Şuan öyle yorgunum ki anlatamam. Kardeşimin evinde olan mutfak takımlarım yatagım, halı vs. taşındı. Evin kabası temizlendi. Bütün mutfak yerleşti. Yatakodası kuruldu falan. Olmaz böyle bir yorgunluk. Terazimde eve gitti, o yüzden bu sabah itibariyle tartıldım, kilo bildrimini 1 gün önceden yapyorum. 71 kilodan 69.500 kiloya düşmüşüm. Çok zor kilo verdiğim için, 6 günde yarım kiloya şükür diyorum. Tabi bu arada 70 li rakamları geride bırakıp 60 lı kiloya indiğim için de puanımdan 1 eksiltiyor 15 puanla beslenmeye başlıyorum. Bu gün yemek yapamadık kuzenim kentucky tavuk getiriyor, onu yiyecem valla. Yarın yediklerime dikkat eder dengelerim. Sevgiler laceycim..
monticiğim yeniden kolay gelsin , dilerim yeni evinde sağlık ve mutluluk içinde oturursun.kilon içinde kutlarım canım. 60 lı kilolara ulaştın
baskülümü aldım canım.gönlüm hep tefalden yana gidiyordu ve "tefal atlantis " aldım. bir üst modelinde kaldı aklım ama fiyatı 200leri geçince kalsın dedim. ben henüz tartılmadım. açıkçası korkuorum ama yarın sabah tartılıp iyisiyle kötüsüyle başlayacağım. bende akşam tavada hamsi yedim. alışverişe gidince çok acıktım , fırına koymak için bekleyemedim. neyse yarın güzel bir şekilde beslenip dengeleriz:13:
bu arada tartımın resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 292050
tebrikler ablam . 6lı rakamlara hoşgeldin ..
evinede yavaşdan geçiyorsun . bunlar tatlı yorgunluklar .yakın olsakda gelsek ne güzel olurdu
montim 1 kg süperryarın okuldayım montim sabah kahvaltısı olmayınca kendime açıkçası güvenemiyorum. çünkü evden 7 de çıkıp 1:30 da dönüyorum o kadar saat sadece meyve ile idare edebilir miyim bilmiyorum ben bu diyeti hafta sonu için düşünmüştüm.
yarın yeni tartımla beraber işi daha sıkı tutup sporumuda düzenli yaparak hızlanmak istiyorum ,inşallah uğurlu gelir bana
Laceycim sen öglene kadar dayanmak zor dedin ama benim agzıma sabahki sütlü nescafe ve çaydan başka birşey girmedi koşturmacadan. Saat 16.40 olmuş fark etmedim bile.Bu saate kadar dışarılardaydım. Evime ciciler aldım, açlık aklıma bile gelmedi.Bir ara midem kazınır gibi oldu ama aklıma dün poğaça ile başlayan maceram gelince tuttum kendimi.. Kendimi biliyorum, eger yeseydim bu günde diyet gittti diye akşam yemege saldıracaktım. Aslına sebzeyemegi pişirdim diyete uygun ama, ıyyykkkk hiç istemiyor canım.:100: Akşam hem haşlama etim var hazırda, hem tavuk butum. İkisinden birini yiyecem bol salata ve yogurtla. Görüşürüz canım..
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
1 dilim tb ekmeği, 20 g keçi peyniri, 4 adet zeytin, domates ve maydanoz,yeşil çay(ekmeği kızarttım (3 puan)
ARA
1 elma, 1 mandalina(0)
ÖĞLE (4puan)
1 dilim ekmek
100g kadar tavuk döner (yağsız)
1 bardak ayran
salata
ARA
1 adet mandalina
AKŞAM (6 )
5 kaşık pazı yemeği
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR
60 dk hızlı tempo yürüyüş+50 tam mekik+30 sol bacak+30 sağ bacak kaldırma
SU
1.5 LİTRE
Selam..Evet ya tüm cısları yaktım bugün. Aşırı hareketli bir gün oldu. Saat 17. gibi evime gittim tekrar usta gedi. Çıkarken alelacele tavuk budu, yarım k.kutusu peynir,ayran ve 2 dilim ekmek yedim. saat 11 gibi döndüm, meyve bile yemedim. Bu arada menün gayet güzel canım.
Laceycim ben yarın evimde kalacam boya falan yapacagım. Yazamayabilirim bir iki gün haberin olsun. Şayet yakında internetcafe bulursam yazarım. Sevgler
ablam yogunsun kolaygelsin ...
laceyim selam ..
merhaba aebenciğim , nasılsın
montimm kolay gelsin , yeni evine internet bağlantınca bol bol görüşürüz. bende ara ara girer yazarım zaten ikimizden başka buraya sık sık yazan yok ,truly uğramıyorbugün sağolsun müdürümüz hiç yoktan toplaantı çıkarda öğlen menüm de karbon yüklü oldu ama akşama et ve sebze ile dengelemeye çalışacağım
Sagol abenimmm, yorgunluk ne kelime, her yanım sızlıyor vallahi..sen nasılsınablam yogunsun kolaygelsin ...
laceyim selam ..
Kız vallaa burnumda tüttünüz ikinizde. Mger ne kadar alışmışım size. İyi ki varsınız..çok şükür laceyim ..iyiyim
Montig ablam taşınma telaşında . özledik 2 günde ..
Hadi kızlar ben geldim bekliyom...merhaba aebenciğim
montim özzledimm seni, akşam menü yazamadım regl belirtileri çok fena yaptı yine beni, bugün yazarım
montim dilerim evine yerleşmişsindir, bir an önce internet işini hallet ve aramıza dön
bugünkü menüm
SABAH
1.5 dilim k. tb ekmeği, 1 kk az yağlı peynir, 4 adet y. zeytin, domates söğüş, yarım demek maydanoz , 1 bardak yeşil çay (4 puan)
ARA
4 adet normal hurma ( 1)
ÖĞLE
içerisinde 4 adet köfte olan ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek (5 puan )
AKŞAM
fırında patatesli 3 adet baget tavuk( yarım patates ), 5 kaşık yoğurtlu kereviz ( 4 )
ARA
4 adet kuru kayısı (2)
TOPLAM PUAN :16 PUAN
SPOR
50 DK yürüyüş+ 50 tane tam mekik+100 sağ bel çevirme + 100 sol bel çevirme+ 50 sağ bacak+50 sol bacak kaldırma
SU : 1.5 litre
montimm merhaba yazını görünce çok sevindimSelam laceycim, nasılsın. Öğretmenler günün kutlu olsun canım. Ben rejim falan yapamadım valla. İlk gün iyi idi dün ve bu gün yorgunlugun verdiği bezginlikle bol bol kokostar yedim. Enerjim bitti vallahi, başka türlü ayakta duramazdım. çıkan kiracı feci deredece pismiş. Duşakabinin rengi siyah olmuş resmen yaw. Kapılar leş gibi. yerler fayanslar leş. Ev sahibi allahtan mutfagı yeni yaptırmış ilk ben kullanacam. Ama yerde molozlar duruyordu. Bir başıma bütün evi temizledim kapıları boyadım. banyo tuvalet yag sökücülerle,ciflerle, çamaşır sularıyla temizlendi, zehrleniyodum az daha.Adam camları pimapen yaptırmış, kapılar eski. Ne garip insanlar var. Ama o evi de başka türlü 500 liraya asla tutamazdım çünkü muhit çok iyi. Neyse canım işte bu yorgnlugun arasında rejim sekteye ugradı tabi. Yarın inşallah tam gaz devam. Bu arada seni ve abeni çok özledim inanın. Pazara kadar beraberiz inşallah, evde faza bir işim kalmadıgı için internet kafeden ve arkadışım yakın evime ondan girerim nete.:87:
kız vallaa burnumda tüttünüz ikinizde. Mger ne kadar alışmışım size. İyi ki varsınız..
Hadi kızlar ben geldim bekliyom...
Benim menü:
Sabah simit kaşar, ögle simit kaşar, akşam üzeri 1 paket dolusu kokostar.Akşamada evde ne varsa...Spor olarak en az 5 kere 4.kata inip çıkmak, tuvalet, banyo, oda kapısı boyamak, evi silip tekrar süpürmek. Perde takaya çalışıp başaramayınca envin içinde sinirden fır dönmek
montimm merhaba yazını görünce çok sevindim,sende bizim burnumuzda tüttün.
temizlik için kolay gelsin montim. aynı şehirde olsaydık yardıma gelirdimtek dayanamadığım şey kirli bırakılan bir ev , ben evden çıkarken camları bile silerim canım. o yüzden bütün ev sahipleri teşekkür etmiştir
bugün için stresten kaçırmışsın oldukça . ama düzenini kurunca eminim yine harika devam edeceksin. monticiğim keşke bir temizlikçi tutsaydın ,kendini bu kadar yorma canım. bende bugün öğretmenler günü sebebi ile okula yığılan yiyeceklerden yedim yani kaçırdım biraz ama sporumu yaptım içim rahatladı.
vakit buldukça yaz canım
Ablam hoşgeldin ..
Az kalmış taşınma telaşın. Ama güzel yogunluklar bunlar ...
Hayırlı cumalar bu arada ....