Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Tartın çok güzel laceyim gile güle kullan. Hamsiler afiyet olsun. Ara sıra 1 ögün kaçamak yaparız. Bu arada yarım kilo değil 1 kilo verdim lacyim. Laptopu kapattım kafam karıştı nasıl yarım kg. olur diye. Geçen pazartesi 70,600 kg olarak bildirim yapmışım zaten. Evim güzel olacak inşallah,diğer eşyalarımı bekliyorum. Kısmet olursa haftaya pazara evimde olacam artık.Adsl baglanana kadar sanırım topiği boş bırakmmak için yakınlarda varsa bir internet kafeye giderim. Lacey bak aklıma ne geldi. Bugün sende kaçamak yapmışsın bende yapacam.O özelden verdiğim listeyi bir günlük uygulasak mı yarın acep?:26:

tebrikler ablam . 6lı rakamlara hoşgeldin ..
evinede yavaşdan geçiyorsun . bunlar tatlı yorgunluklar .yakın olsakda gelsek ne güzel olurdu

laceyil tartını güle güle kulan canımç baskülün resimdeki kiloya gel inşallah, saglıkla ...

montim 1 kg süperr yarın okuldayım montim sabah kahvaltısı olmayınca kendime açıkçası güvenemiyorum. çünkü evden 7 de çıkıp 1:30 da dönüyorum o kadar saat sadece meyve ile idare edebilir miyim bilmiyorum ben bu diyeti hafta sonu için düşünmüştüm.
yarın yeni tartımla beraber işi daha sıkı tutup sporumuda düzenli yaparak hızlanmak istiyorum ,inşallah uğurlu gelir bana

tebrikler ablam . 6lı rakamlara hoşgeldin ..
evinede yavaşdan geçiyorsun . bunlar tatlı yorgunluklar .yakın olsakda gelsek ne güzel olurdu

Selam abenim. Evet sonunda 6 lı rakamları görebildim çok şükür. Bunun benim için ne demek olugunu biliyorsun canım. Ev konusunda haklısın.Ama aben gerçekten çok yorulduk. Çok fazla koli varı ve hepside ağırdı. Kardeşim, eşi, bir erkek arkadaşı ve ben taşıdık. 4.kat evim o merivenler acaip yordu beni, bir ara kalbim duracak sandım. Bundan sonraki eşyalar mobilya falan oldugu için hamallar taşıyack çok şükür.Keşke yakın olabilseydik abencim, düşünmen yeter. Öpüyorum canım.

Selam canım. Tartın inşallah uğur getirir laceycim. Ben dün akşam resmen toztum. Gün içinde akşama kadar evde olmadıgımız için öğlen 1 poğaça yemiştim, akşam resmen tozuttum. 3 tane minik ekler pasta, kızarmış patates ve kentucky tavuk, yarım kibrit kutusu helva yedim, acaip acıkmışım. Sonrada 2 elma yedim. Bugün o listeyi uygulayacagım ki; yediklerim yağa dönüşmesin.Sabahta meyve yerine (sabahları meyve yiyemiyorum) bir bardak yarım yaglı sütlü nescafe içiyorum. Senin ne zaman kolayına geleckse o zaman yaparsın canım. Sevgiler

Son düzenleme:
Bu günkü menüm
Sabah : 1 brd.yarım yaglı sütle nescaf 2
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği 0
1 kase salata 0
100 gr yoğurt 2
İkindi:
1 meyve 0
Akşam :
100 gr et haşlama 2
salata 0
1 ince dilim ekmek 2
Gece : 1 meyve
Toplam 8 puan (8 puan dün yediklerim)
1 saat yürüyüş

montim, yediklerin için sıkma canını yediklerin yağa dönüşmeden eritirsin , bugün için kolay gelsin ama öğlene kadar dayanmak zor olacak, bende evde olduğum günlerde yapayım. sabah harici çok zor değil
yeni tartımda 68. 3 kg geldim, yani 800g fark var. artık tam gaz başladım. inşallah bu tartımda doğru bir şekilde kilolarımı verdiğim günleri görürüm

Laceycim sen öglene kadar dayanmak zor dedin ama benim agzıma sabahki sütlü nescafe ve çaydan başka birşey girmedi koşturmacadan. Saat 16.40 olmuş fark etmedim bile. Bu saate kadar dışarılardaydım. Evime ciciler aldım, açlık aklıma bile gelmedi.Bir ara midem kazınır gibi oldu ama aklıma dün poğaça ile başlayan maceram gelince tuttum kendimi.. Kendimi biliyorum, eger yeseydim bu günde diyet gittti diye akşam yemege saldıracaktım. Aslına sebzeyemegi pişirdim diyete uygun ama, ıyyykkkk hiç istemiyor canım.:100: Akşam hem haşlama etim var hazırda, hem tavuk butum. İkisinden birini yiyecem bol salata ve yogurtla. Görüşürüz canım..

kolay gelsin montim ,cicilerini güle güle kullan o kadar saat nasıl aç kaldın canım. keşke yanına atıştırmalık uygun şeyler alsaydın,dün yediğin bütün cıslerı eritmişsindir

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
1 dilim tb ekmeği, 20 g keçi peyniri, 4 adet zeytin, domates ve maydanoz,yeşil çay(ekmeği kızarttım (3 puan)
ARA
1 elma, 1 mandalina(0)
ÖĞLE (4puan)
1 dilim ekmek
100g kadar tavuk döner (yağsız)
1 bardak ayran
salata
ARA
1 adet mandalina
AKŞAM (6 )
5 kaşık pazı yemeği
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR
60 dk hızlı tempo yürüyüş+50 tam mekik+30 sol bacak+30 sağ bacak kaldırma
SU
1.5 LİTRE

Selam..Evet ya tüm cısları yaktım bugün. Aşırı hareketli bir gün oldu. Saat 17. gibi evime gittim tekrar usta gedi. Çıkarken alelacele tavuk budu, yarım k.kutusu peynir,ayran ve 2 dilim ekmek yedim. saat 11 gibi döndüm, meyve bile yemedim. Bu arada menün gayet güzel canım.
Laceycim ben yarın evimde kalacam boya falan yapacagım. Yazamayabilirim bir iki gün haberin olsun. Şayet yakında internetcafe bulursam yazarım. Sevgler

montimm kolay gelsin , yeni evine internet bağlantınca bol bol görüşürüz. bende ara ara girer yazarım zaten ikimizden başka buraya sık sık yazan yok ,truly uğramıyor bugün sağolsun müdürümüz hiç yoktan toplaantı çıkarda öğlen menüm de karbon yüklü oldu ama akşama et ve sebze ile dengelemeye çalışacağım

merhaba aebenciğim
montim özzledimm seni , akşam menü yazamadım regl belirtileri çok fena yaptı yine beni, bugün yazarım

montim dilerim evine yerleşmişsindir, bir an önce internet işini hallet ve aramıza dön
bugünkü menüm
SABAH
1.5 dilim k. tb ekmeği, 1 kk az yağlı peynir, 4 adet y. zeytin, domates söğüş, yarım demek maydanoz , 1 bardak yeşil çay (4 puan)
ARA
4 adet normal hurma ( 1)
ÖĞLE
içerisinde 4 adet köfte olan ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek (5 puan )
AKŞAM
fırında patatesli 3 adet baget tavuk( yarım patates ), 5 kaşık yoğurtlu kereviz ( 4 )
ARA
4 adet kuru kayısı (2)
TOPLAM PUAN :16 PUAN
SPOR
50 DK yürüyüş+ 50 tane tam mekik+100 sağ bel çevirme + 100 sol bel çevirme+ 50 sağ bacak+50 sol bacak kaldırma
SU : 1.5 litre

Son düzenleme:

Selam laceycim, nasılsın. Öğretmenler günün kutlu olsun canım. Ben rejim falan yapamadım valla. İlk gün iyi idi dün ve bu gün yorgunlugun verdiği bezginlikle bol bol kokostar yedim. Enerjim bitti vallahi, başka türlü ayakta duramazdım. çıkan kiracı feci deredece pismiş. Duşakabinin rengi siyah olmuş resmen yaw. Kapılar leş gibi. yerler fayanslar leş. Ev sahibi allahtan mutfagı yeni yaptırmış ilk ben kullanacam. Ama yerde molozlar duruyordu. Bir başıma bütün evi temizledim kapıları boyadım. banyo tuvalet yag sökücülerle,ciflerle, çamaşır sularıyla temizlendi, zehrleniyodum az daha.Adam camları pimapen yaptırmış, kapılar eski. Ne garip insanlar var. Ama o evi de başka türlü 500 liraya asla tutamazdım çünkü muhit çok iyi. Neyse canım işte bu yorgnlugun arasında rejim sekteye ugradı tabi. Yarın inşallah tam gaz devam. Bu arada seni ve abeni çok özledim inanın. Pazara kadar beraberiz inşallah, evde faza bir işim kalmadıgı için internet kafeden ve arkadışım yakın evime ondan girerim nete.:87:

ablam yogunsun kolaygelsin ...
laceyim selam ..
Sagol abenimmm, yorgunluk ne kelime, her yanım sızlıyor vallahi..sen nasılsın
çok şükür laceyim ..iyiyim

Montig ablam taşınma telaşında . özledik 2 günde ..
Kız vallaa burnumda tüttünüz ikinizde. Mger ne kadar alışmışım size. İyi ki varsınız..
merhaba aebenciğim
montim özzledimm seni , akşam menü yazamadım regl belirtileri çok fena yaptı yine beni, bugün yazarım
Hadi kızlar ben geldim bekliyom...

Benim menü:
Sabah simit kaşar, ögle simit kaşar, akşam üzeri 1 paket dolusu kokostar.Akşamada evde ne varsa...Spor olarak en az 5 kere 4.kata inip çıkmak, tuvalet, banyo, oda kapısı boyamak, evi silip tekrar süpürmek. Perde takaya çalışıp başaramayınca envin içinde sinirden fır dönmek

montimm merhaba yazını görünce çok sevindim ,sende bizim burnumuzda tüttün.
temizlik için kolay gelsin montim. aynı şehirde olsaydık yardıma gelirdim tek dayanamadığım şey kirli bırakılan bir ev , ben evden çıkarken camları bile silerim canım. o yüzden bütün ev sahipleri teşekkür etmiştir
bugün için stresten kaçırmışsın oldukça . ama düzenini kurunca eminim yine harika devam edeceksin. monticiğim keşke bir temizlikçi tutsaydın ,kendini bu kadar yorma canım. bende bugün öğretmenler günü sebebi ile okula yığılan yiyeceklerden yedim yani kaçırdım biraz ama sporumu yaptım içim rahatladı.
vakit buldukça yaz canım

Ablam hoşgeldin ..
Az kalmış taşınma telaşın. Ama güzel yogunluklar bunlar ...

Hayırlı cumalar bu arada ....

Selam laceycim nabersin. Yardım teklifin için çok teşekkür ederm canım. İnşallah kısmet olur oturmaya gelirsiniz. Evin ilk kaba temizliğini kardeşimin eşiyle yaptık laceycim. Ev kadın tutulacak durumda değildi, tutsam da en az 3 gün gelmesi gerekirdi kadının, bu da 300 lira demek. Ondan da geçtim, benim yaptıgım şekilde temizlemezdi kadın. Ayrıca evdeki kapıları falan da boyadım, mutfak eşyalarımı götürmüştüm onları yerleştirdim, uzun işti anlayacagın. Ev sahibi camları balkonu pimapen yapmış kapılara dokunmamış bile. Oturan kiracının pisliği boya dışında kapanmazdı zaten. İnsanlar pislik içinde nasıl oturabiliyor anlamadım. Neyse bitti şükür. Pazar kısmet olursa eşyalarım geliyor, ondan sonra evdeyim artık. Bu sabah hastaneye rutin kontrolleriim için gittim. Geçen ay lityum seviyesi düşmüştü kanımda 3 hafta devamlı kan verdim. Onu normale döndürdük çok şükür. Ama bu sabah ine aylık kontrolümde aç gittim kan alındı, bu kez de şeker biraz yüksek çıkmaz mı. Hadiiiii, iç glikozu işin yoksa. rejim mejim kalmadı bugünde. Allahtah normal çıktı değerler, ona şükrediyorum. Zaten diyet yapmam da zora girdi eve taşınana kadar. Herşeyimi evime taşıdım, burada tekrar alışverişin anlamı da yok. Ama evde pazara kadar yemekler az yaglı pişirilecek, onlarla idare edecem. Salata falan yerim artık. Kardeşim yemegi etsiz veya kıymasız agzına koymaz. Bende hiç sevmem kıymalı, etli yemegi. Neyse artık bir yarın var idare edecem. İnşallah kilo almam. Laceyim ben pazar giremem, erken taşınack eşya, pazartesi hiçbir yere çıkamam, dogalgazı açtııracam randevu almam gerek. Ama ondan sonra gerek yakında ooturan arkadaımdan, gerekse bir internet cafeden yazarım topiğe. Gerçi int.cafe hiç gözüme çarpmadı çevrede ama vardır herhal yakında biryerde. Telefon baglantısı, hat yogunugundan 1 hafta falan sürermiş.
tel olmadan da internet baglanamaz zatenneyse bakacaz artık duruma. Dİyetine dikkat et lütfen canım, çok öpüyorum seni...

Ablam hoşgeldin ..
Az kalmış taşınma telaşın. Ama güzel yogunluklar bunlar ...

Hayırlı cumalar bu arada ....

Sana da hayırlı cumalar abencimmm. Evet inşallah hayırlısıyla az kaldı, birde eşya girse eve sorunsuz, içim rahatlayacak. Evin merdivenleri biraz dar, benim buzdolabı aristonun no frost olanlarından ve boy olarak uzun. En çok o düşündürüyor zaten. Sen iyisin dimi bu arada..Öptüm abencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…