Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

selam canim iyiyim ogle tatilimi kkye girip degerlendiriyorum :KK1:
ben zayiflamis hissediyorum da tarti oyle demiyor. bol kacamakli bir haftaydi bir de regl oldum cuma ilk gunuydu o yuzden malesef azalma yok, ama en azindan artma da yok neyse ki. su siskinlik gecince hafta arasi tartilmayi dusunuyorum yarin mesela, fark olmus mu diye cok merak ediyorum. pazar gununden beri yine katilastirdim diyetimi bakalim cuma ne cikacak sonuc. sizlerin nasil gidiyor? :)

teşekkür ederim canım benim de iyi gidiyor. regl öncesi ve sonrası oldukça fark ediyor tartıda. dilerim tartıda güzel sonuçlar görürsün:KK16:

bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek arası 30 g peynir ,bol maydanozlu sandviç(6puan)
ÖĞLE
40 G fırıda tavuk, bol salata, 100g yoğurt (3)
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
1 tabak kıymalı,yumurtalı ıspanak (4)
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)
TOPLAM :18.5
SU : 2 litre
SPOR : 40 DKbantta yürüyüş

selam canim iyiyim ogle tatilimi kkye girip degerlendiriyorum :KK1:
ben zayiflamis hissediyorum da tarti oyle demiyor. bol kacamakli bir haftaydi bir de regl oldum cuma ilk gunuydu o yuzden malesef azalma yok, ama en azindan artma da yok neyse ki. su siskinlik gecince hafta arasi tartilmayi dusunuyorum yarin mesela, fark olmus mu diye cok merak ediyorum. pazar gununden beri yine katilastirdim diyetimi bakalim cuma ne cikacak sonuc. sizlerin nasil gidiyor? :)

Selam canım.:KK3: Ne yaptın iş meselesini, alışabildin mi. Sen kendini zayıflamış hissediyorsan mutlaka öyledir. Tartı bazen ödemden dolayı farklı çıkabiliyor. Mezura ile ölçünü de alsana benim gibi. Ben çok şükür bayram kilolarını merdim, üstünede yarım kilo daha verdim 70 oldum.:nazar::nazar: Ww düzenli yapınca kesinlikle fayda ediyor bende. İstediğim herşeyi, puanlarım dahilinde yiyebileek olmak ta psikolojik olarak rahatlatıyor. Umarım pazartesi günkü tartımda da fark ederim.:KK54:

bugünkü menüm
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek arası 30 g peynir ,bol maydanozlu sandviç(6puan)
ÖĞLE
40 G fırıda tavuk, bol salata, 100g yoğurt (3)
ARA
1 adet t. hurması (1)
AKŞAM
1 tabak kıymalı,yumurtalı ıspanak (4)
100 g yoğurt (1.5)
salata
2 adet ceviz(3)
TOPLAM :18.5
SPOR : 40 DKbantta yürüyüş

Günaydın laceycim.:KK3: Sanırım alıştı ww. ile montiyi bir arada götürmeye. Yanlız 40 gr. tavuk biraz az geldi gözüme, sanki ww.d daha çok yiyor gibiydin. Monti az yemeyi pek kabul etmez diye hatırlıyorum.:26:

Bu günkü listem
Sabah
2 dil. kız.ekmek 2
1 yumurta 2
1 bar.yar.yag süt 2
Ögle
Tavuklı patlıcan 1,5
1 dil.kız ekmek 1
80 gr yogurt yar.yag. 1
Havuç salata 0
Akşam
Tavuklu patlıcan 1,5
2 dil.kız ekmek 2
Yeşil salata 0
80 gr yogurt yar.yag. 1
2 çay kaş.sıvı yag 2
Ara
1 elma1 armut 0
Toplam 16 Puan
1 saat yürüyüş:121:

Bu günkü listem
Sabah
2 dil. kız.ekmek 2
1 yumurta 2
1 bar.yar.yag süt 2
Ögle
Tavuklı patlıcan 1,5
1 dil.kız ekmek 1
80 gr yogurt yar.yag. 1
Havuç salata 0
Akşam
Tavuklu patlıcan 1,5
2 dil.kız ekmek 2
Yeşil salata 0
80 gr yogurt yar.yag. 1
2 çay kaş.sıvı yag 2
Ara
1 elma1 armut 0
Toplam 16 Puan
1 saat yürüyüş:121:

monticiğim merhaba ,menün ve puanın harika:KK16:iki sorum olacak sana tavuklu patlıcanı nasıl yapıyorsun , birde tavuk yemekten bıkmadın mı ben artık tavuk ve lapa görmek istemediğim için sordum:KK1::KK1::KK1:

selamlarrr.:KK3:

Selam canım.:KK3: Ne yaptın iş meselesini, alışabildin mi. Sen kendini zayıflamış hissediyorsan mutlaka öyledir. Tartı bazen ödemden dolayı farklı çıkabiliyor. Mezura ile ölçünü de alsana benim gibi. Ben çok şükür bayram kilolarını merdim, üstünede yarım kilo daha verdim 70 oldum.:nazar::nazar: Ww düzenli yapınca kesinlikle fayda ediyor bende. İstediğim herşeyi, puanlarım dahilinde yiyebileek olmak ta psikolojik olarak rahatlatıyor. Umarım pazartesi günkü tartımda da fark ederim.:KK54:

tebrikler ablam bak düzenli yiyince nasılda gidiyor ...:KK9::KK9::KK9:

Selam laceycim:KK3:
Lapa konusunda katılıyorum sana. Ayda 1 kez yapınca ödem boşaltıyordur belki ama başka faydası yok. Bende yapmam sanırım bir daha.:26: Evet bayramın kalıntılarını 100 gr hariç atmış durumdayım bende. Elimdeki puanlardan şaşmadan götürecem bu hafta diyetimi, çünkü bununla sonuç almıştım daha önce. Bu gün İstanbuldan ev tuttum kendime, çok sevinçliyim.:KK62: Kuzen askerden gelyor ve kardeşimin borçları hafifledi şükür. Gerçi bizimkiler hiç istemiyorlar onları bırakmamı ama ben zorlanıyorum. Hele kuzen de gelince oda kalmayacak bana. Kardeşim biraz tepkili ama ikna oldu sonunda. Çok işlek bir caddede çok bakımlı olmayan ama şirin kombili bir evim var artık çok şükür. Sizlerlede paylaşayım istedim sevincimi. Ay başında taşınacagım.İnşallah Allah yardm eder de rast gider işlerim:KK64::nazar:, dua edin kızlar....:KK16:

ablam mutluguna ortak oldum, çok sevindim ..güle güle otur inşallah ....:KK16:
yenievine 6lı kilollarla gidersin inşallah ..

Son düzenleme:
Günaydın laceycim.:KK3: Sanırım alıştı ww. ile montiyi bir arada götürmeye. Yanlız 40 gr. tavuk biraz az geldi gözüme, sanki ww.d daha çok yiyor gibiydin. Monti az yemeyi pek kabul etmez diye hatırlıyorum.:26:

evet montim alıştım sayılır , tavukla aram pek yok canım , aslında 90 g kadar koydum tabağa ama tamamını yiyemedim :KK19:

bugünkü menüm
KAHVALTI (6 puan)
2 dilim tb ekmek, 30 g peynir, domates, maydanoz,şekersiz ıhlamur
ARA : 1 adet mandalina (0)
ÖĞLE (4)
5 kaşık kıymalı ıspanak
100g yoğurt
salata
AKŞAM( 6)
6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
100 g yoğurt
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR : 60 dk hızlı tempo yürüyüş

Son düzenleme:
monticiğim merhaba ,menün ve puanın harika:KK16:iki sorum olacak sana tavuklu patlıcanı nasıl yapıyorsun , birde tavuk yemekten bıkmadın mı ben artık tavuk ve lapa görmek istemediğim için sordum:KK1::KK1::KK1:

Laceycm selam canım. Ben kırmızı et sevmiyorum canım, hindi etinede çok fazla alışamadım. O yüzden tavukla yapılabilecek her şeyi deniyorum ve bu tarifte tavuk yediğini anlamıyorsun zaten.:KK9: Ayrıca bunu kıyma veya parça etlede yapabilirsin canım.Tavuklu patlıcanı daha önce yazdıgımda sen tarifini aldın diye hatırlıyorum ama yazayım tekrar. 4 tane patlıcanı tıkayıp fırın tepsisine koyup fırına ver 250derecede pişsin. Tavugun herhangi bir yerini 100 gr. kadar. (ben bu kez buttan yaptım) önceden haşla, derilerini ayıkla ve didikle. Bir tencereye biraz soğan, biber (ben bu kez kırmızı etli biber dogradım) veya havuç, veya evinde hangi sebze varsa küçük küçük dogra, domateste yakışıyor.Sonra biraz salça, kırmızı biber, nane, kekik, istersen sarmısak ekleyerek biraz da su koyup ateşte yumuşayana kadar pişir. Suyunu biraz bol tut. Bu karışım tavugun o alışıldık kokusunu ve tadını alıyor. Fırında yumuşayan patlıcanları çıkarıp karnıyarık yapar gibi ortalarından böl. İçine hazırladıgın harçı dagıt. ve kaşıkla suyundan da ekle ve tekrar fırına koyup 10 dakika kadar tut. Harcın suyunu da emen patlıcanların tadı gerçekten çok hoş oluyor. Patlıcacan kalorisi oldukça düşük ve doyurucu bir sebze.. 2 taneyi bir ögünde yiyebilirsin. Kalanını da ister o gün, istersen ertesi gün rahatlıkla tüketebilirsin.. Puan olarak bir tek tavugu hesaplıyorsun zaten ve montiye de uyan bir yemek. Yogurt veya ayran da çok şık oluyor yanına.:KK16:

selamlarrr.:KK3:

tebrikler ablam bak düzenli yiyince nasılda gidiyor ...:KK9::KK9::KK9:
Selamlar abencim nabersin..Evet ya ben çok şükür ww. ile verebiliyorum kilolarımı. Düşünsene 70 :nazar::nazar:oldum birden ve pantolonlarım bol geliyor, çok mutluyum.:21:
ablam mutluguna ortak oldum, çok sevindim ..güle güle otur inşallah ....:KK16:
yenievine 6lı kilollarla gidersin inşallah ..
Çok sağol abenim, bende çok mutluyum. Bu gün gidip kontratımıda yaptım. Kardeşim bu duruma çok bozuluyor bu beni de huzursuz ediyor. Hayırlısı ile bir taşınabilsem, dua edin noolurrr..:KK59:Evde biraz tadilat var ve ay başını bulacak taşınmam. Biraz evvel geldim evden, perde ölçüsü falan aldım. O kadar güzel bir caddedeki, arkadaşımla bir pastaneye oturduk kendimi yazlıkta sandım.:nazar::KK16:

evet montim alıştım sayılır , tavukla aram pek yok canım , aslında 90 g kadar koydum tabağa ama tamamını yiyemedim :KK19:

Lacycim bende öyle kuru kuru yiyemiyorum, haklısın. Sonra sana yine degişik tarifler veririm canım.:KK16:

Son düzenleme:
bugünkü menüm
KAHVALTI (6 puan)
2 dilim tb ekmek, 30 g peynir, domates, maydanoz,şekersiz ıhlamur
ARA : 1 adet mandalina (0)
ÖĞLE (4)
5 kaşık kıymalı ıspanak
100g yoğurt
salata
AKŞAM( 6)
6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
100 g yoğurt
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR : 60 dk hızlı tempo yürüyüş

Menün de yeni avatarın da cok güzel canım..:KK71:

tarif için teşekkürler montimm:KK16::KK16: avatar içinde:KK16: bir süre tavuk yapmayacağım galiba evdekiler de tavuk yemek istemediklerini belirttiler. evdeki ton balıkları da yağ içinde olanlardan yarın okul çıkışı su içindeki light olanlardan alacağım. bir süre onu deneyeyim. :KK3::KK3:

tarif için teşekkürler montimm:KK16::KK16: avatar içinde:KK16: bir süre tavuk yapmayacağım galiba evdekiler de tavuk yemek istemediklerini belirttiler. evdeki ton balıkları da yağ içinde olanlardan yarın okul çıkışı su içindeki light olanlardan alacağım. bir süre onu deneyeyim. :KK3::KK3:

Günaydın laceycim. :KK3:Ben ton balıgın da sevmiyorum ne yazık ki. Yerim diye eve dir dolu yaglı yagsız ton aldım eama yiyemedim. Evdekiler yaglı olanları tükttiler 5 tane liht oan duruyor. Diyette de olsak sevdiğimiz şeyleri yemek önemli tabi...:KK31:

Bu günkü listem

Sabah
2 dil.kız.kmek 2
1 yumurta 2
1 brd.yar.yag süt 2
Ögle
1 dl.kız ekmek 1
3 kokteyls sosis 2
80 gr yar.yag. yogurt 1
havuç salata 0
Akşam
2 köfte 4
Yeşil salata 0
Elma armut 0
Toplam 16 puan
1 saat yürüyüş

iyi akşamlar monticiğim dilerim güzel bir gün geçirmişsindir. montim bugün öğlen menüme 1 dilim ekmek ekledim,sporda yapamadım :KK14: ama genel olrak beslenmem güzel sayılır hemen menümü yazayım
kahvaltı öncesi 1 elma 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği ile 30 g yağsız peynir ,domates ve maydanozlu sandviç (5 )
ÖĞLE
3 kaşık kıymalı pırasa, 1 dilim ekmek, 3 çatal süzme yoğurt(5 )
AKŞAM
1 tabak zyağlı Y. fasulye ,100g yoğurt, (4)
ARA
1 adet t hurması (1)
TOLAM : 15 PUAN
SU : 1.5 litre

iyi akşamlar monticiğim dilerim güzel bir gün geçirmişsindir. montim bugün öğlen menüme 1 dilim ekmek ekledim,sporda yapamadım :KK14: ama genel olrak beslenmem güzel sayılır hemen menümü yazayım
kahvaltı öncesi 1 elma 2 bardak su
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği ile 30 g yağsız peynir ,domates ve maydanozlu sandviç (5 )
ÖĞLE
3 kaşık kıymalı pırasa, 1 dilim ekmek, 3 çatal süzme yoğurt(5 )
AKŞAM
1 tabak zyağlı Y. fasulye ,100g yoğurt, (4)
ARA
1 adet t hurması (1)
TOLAM : 15 PUAN
SU : 1.5 litre

İyi akşamlar lacycim.:KK3: Menün gayet güzel ama puanların düşük geldi bana. Monti yaptıgın için puan biriktirmezsin sanıyordum. Ben sabah tartıldım dayanamadım. İbre 70 ten ayrılıyor artık çok sevindim.:nazar: Bugün dogalgazı üzerime aldım, saat yürüdüm tempolu olarak, fazla birşey yapmadım yani. Umarım sende iyi bir gün geçirmişindir. Sevgiler.:KK71:

Son düzenleme:

Selam canim is basi yaptim iste gecen haftadan beri cok yogunum christmas oncesi oldugu icin boyleymis normalde bu kadar yogun olmazmis. Basimi kasiyacak vakit bulamiyorum aksam da 9da uykum geliyor (hatta 8de bazen). O yuzden sporu malesef birakmak zorunda kaldim simdilik, ama yeni duzene alistigimda bu kadar yorgun olacagimi sanmiyorum o zaman tam gaz devam ederim. Sozde ofisteyim ama oturacak zaman bile zor buluyorum boyle olacagini dusunmemistim butun gun kosturuyorum sanirim o da benim yeni egzersizim oldu, cunku bacaklarim ayaklarim tutmuyor hic bu kadar agrimamislardi resmen hasta gibiyim hatta su an. Bir an once alissam bari... Yarin sabah gorecegiz bakalim vermis miyim. Ama oyle oldugunu hissediyorum dun pantolonum dusup durdu surekli cekmek zorunda kaldim pek mutlu oldum ama :) olsun pantolonlar cope gitse bile deger yeter ki su kilolar gitsin. Bari evlendikten sonra aldiklarim gitsin ona da raziyim, belki bu kilo yuzunden ayakta durmak bu kadar iskence gibi geliyordur bilmiyorum. Ayak bileklerim de o kadar ince ki esim hep dalga gecer benimle o yuzden, tasiyamiyorlar beni belli :KK9:
Diyet konusu malesef bu aralar biraz savsakladim. Yani olmasi gerekenden az yiyorum cunku sabah 7de kahvalti yapasim olmuyor, ogle tatilinde yakinlarda yemek yenecek yer yok bende de araba yok, evden weightwatchers corbasi goturuyorum her gun 2 dilim de kepekli ekmek. Bir tane de meyve.. Tum gun bunlarla duruyorum bir de kahve tabi her gun 1 koca kupa iciyorum sade tabi.. Aksam normal yiyorum ama 7den sonra da birsey yemedigim icin gunluk almam gereken kalori miktarini dolduramiyorum aksam yemegiyle. Gun icinde daha cok yemem lazim iste o sorunu cozcem umarim haftaya. Olmadi daha cok meyve, hatta biraz peynir gotururum kalorisi yuksek ama saglikli seyler (ve de cantada az yer tutan) yersem durumu toparlarim diye dusunuyorum.
Oyle canimcim benden bu kadar evin sokagin guzelmis okudum sevindim bir an once yerlesmen dilegiyle :) opuyorum canim tekrar tebrik ederim 60lari gordun sanirim artik :)) darisi basima :KK54:

monticiğim puanımı montignac ile toparlamakta zorlanıyorum. bugün çok acıktım yemekten sonra 1 dilim k. ekmek ve 1 parça peynir yedim. belki öğünlere 1 dilim ekmek eklerim:26:
kutlarım canım desene 60 lı kilolara merhaba diyeceksin. ev işi içinde dilerim herşey istediğin gibi olur. yeri yazdığın kadarı ile çok güzel:KK3:
trulyciğim yeni işin hayırlı olsun. oldukça yorulduğun belli. bu arada kıyafetlerin bol gelmesi gerçekten mutluluk verici:KK16:

tesekkur ederim canim evet gercekten yorucu ama olsun, calismayi cok ozlemisim.
gerci neden bu kadar yoruldugum bu aksam belli oldu, cok ateslendim meger hasta olacakmisim ondan bu kadar bitkindim heralde bu hafta. simdi ilacla biraz dustu de ayaga kalkabildim.
bu aralar siklikla hastalaniyorum 3-4 haftada bir mutlaka hastayim. hava degisimi mi artik ne bilmiyorum. oysa meyve sebze de cok tuketiyorum :44:

X