monticiğim şeker değerlerinin normal çıkmasına sevindim , birde şekerle uğraşmak çok zor olacaktı. işlerinde de kolaylıklar dilerim canım. inşallah tel bağlantın biran önce hallolur.Selam laceycim nabersin. Yardım teklifin için çok teşekkür ederm canım. İnşallah kısmet olur oturmaya gelirsiniz. Evin ilk kaba temizliğini kardeşimin eşiyle yaptık laceycim. Ev kadın tutulacak durumda değildi, tutsam da en az 3 gün gelmesi gerekirdi kadının, bu da 300 lira demek. Ondan da geçtim, benim yaptıgım şekilde temizlemezdi kadın. Ayrıca evdeki kapıları falan da boyadım, mutfak eşyalarımı götürmüştüm onları yerleştirdim, uzun işti anlayacagın. Ev sahibi camları balkonu pimapen yapmış kapılara dokunmamış bile. Oturan kiracının pisliği boya dışında kapanmazdı zaten. İnsanlar pislik içinde nasıl oturabiliyor anlamadım. Neyse bitti şükür. Pazar kısmet olursa eşyalarım geliyor, ondan sonra evdeyim artık. Bu sabah hastaneye rutin kontrolleriim için gittim. Geçen ay lityum seviyesi düşmüştü kanımda 3 hafta devamlı kan verdim. Onu normale döndürdük çok şükür. Ama bu sabah ine aylık kontrolümde aç gittim kan alındı, bu kez de şeker biraz yüksek çıkmaz mı. Hadiiiii, iç glikozu işin yoksa. rejim mejim kalmadı bugünde. Allahtah normal çıktı değerler, ona şükrediyorum. Zaten diyet yapmam da zora girdi eve taşınana kadar. Herşeyimi evime taşıdım, burada tekrar alışverişin anlamı da yok. Ama evde pazara kadar yemekler az yaglı pişirilecek, onlarla idare edecem. Salata falan yerim artık. Kardeşim yemegi etsiz veya kıymasız agzına koymaz. Bende hiç sevmem kıymalı, etli yemegi. Neyse artık bir yarın var idare edecem. İnşallah kilo almam. Laceyim ben pazar giremem, erken taşınack eşya, pazartesi hiçbir yere çıkamam, dogalgazı açtııracam randevu almam gerek. Ama ondan sonra gerek yakında ooturan arkadaımdan, gerekse bir internet cafeden yazarım topiğe. Gerçi int.cafe hiç gözüme çarpmadı çevrede ama vardır herhal yakında biryerde. Telefon baglantısı, hat yogunugundan 1 hafta falan sürermiş.
tel olmadan da internet baglanamaz zatenneyse bakacaz artık duruma. Dİyetine dikkat et lütfen canım, çok öpüyorum seni...
Sana da hayırlı cumalar abencimmm. Evet inşallah hayırlısıyla az kaldı, birde eşya girse eve sorunsuz, içim rahatlayacak. Evin merdivenleri biraz dar, benim buzdolabı aristonun no frost olanlarından ve boy olarak uzun. En çok o düşündürüyor zaten. Sen iyisin dimi bu arada..Öptüm abencim
monticiğim şeker değerlerinin normal çıkmasına sevindim , birde şekerle uğraşmak çok zor olacaktı. işlerinde de kolaylıklar dilerim canım. inşallah tel bağlantın biran önce hallolur.
bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ama regl yaklaştı. heran patlama yaşayabilirim ,kendimi zor tutuyorum,inşallah pazartesi günü güzel bir rakam görürüm. yemeklere et veya kıyma koyduğum zaman yağ koymuyorum ben. o zaman daha hafif oluyor. kardeşinin eşide öyle yaparsa rahatça yersin canım.
sen olmayınca menü yazmakta canım istemiyor. sen gelince kaldığımız yerden devam ederiz
Selam laceycim nasılsın.... Şekercim ben malesef pazatesi gününe kadar diyet yapamayacam. Eşya taşınmasıve yerleşmesi hengamesinde yapamam da zaten. Doğalgazımda pazartesi açılacak. Buradan pirinç haşladım kendime, pazartesi ve salı pirinç detoksu yapmayı planlıyorum. 15-20 gündür yapmıyoruz detoksu, inşallah fayda eder. Ondan sonraki 2 günde sana kopyasını yolladıgım 800 kalorilik şok diyeti uygulayıp, ww. ye dönecem. Çok aşırı yemem yok ama yinede tartıya çıkmaya korkuyorum, sinirim bozulacak diye. Tatılmayacamda zaten sanırım. 4 günün sonunda tartılır, ww.ye başlarım. Yemege et varsa yağ koymam diyorsun, çok ta haklısın ama bizimkiler soğan kavrulsun diye yine yağ ekliyorlar. Zaten Allah nasip ederse bu gün son. Yarından itibaren evimdeyim. Pazateside d.gaz açılacagındn hayatım normale döner inşallah. Pazartesi evden çıkamam ama salı günü arkadaşımdn girerim nete canım. O güne kadar sende aebende saglıcakla kalın. Öpüyorum ikinizi de..
Selam laceycim nasılsın.... Şekercim ben malesef pazatesi gününe kadar diyet yapamayacam. Eşya taşınmasıve yerleşmesi hengamesinde yapamam da zaten. Doğalgazımda pazartesi açılacak. Buradan pirinç haşladım kendime, pazartesi ve salı pirinç detoksu yapmayı planlıyorum. 15-20 gündür yapmıyoruz detoksu, inşallah fayda eder. Ondan sonraki 2 günde sana kopyasını yolladıgım 800 kalorilik şok diyeti uygulayıp, ww. ye dönecem. Çok aşırı yemem yok ama yinede tartıya çıkmaya korkuyorum, sinirim bozulacak diye. Tatılmayacamda zaten sanırım. 4 günün sonunda tartılır, ww.ye başlarım. Yemege et varsa yağ koymam diyorsun, çok ta haklısın ama bizimkiler soğan kavrulsun diye yine yağ ekliyorlar. Zaten Allah nasip ederse bu gün son. Yarından itibaren evimdeyim. Pazateside d.gaz açılacagındn hayatım normale döner inşallah. Pazartesi evden çıkamam ama salı günü arkadaşımdn girerim nete canım. O güne kadar sende aebende saglıcakla kalın. Öpüyorum ikinizi de.
ablam nerdesin netin baglanmadımı ???
laceyyy canım sen nasılsın .?
montim yine yoksunbende uğrayamadım. eşimin kuzeni kalp krizi geçirdi. kalbine pil takıldı. ameliyat Ankarada yapıldığı için
ablaları ve ağbisi 3 günden beri bendeler.hem okul hem misafirler çok yoruldum. neyse sağlık olsunda . yarın taburcu olacak.
vakit bulursam uğrarım sen nasılsın
montim işlerinde kolaylıklar diliyorum. eve taşınma işini hallettikten sonra herşey normale dönecektir. tartıya çıktığında da çok fazla almadığını göreceksin. sürekli hareket halinde olduğun için bol kalori harcıyorsundur.
detokslara başlamadan önce aslında tartılsan iyi olur detokslarında sonucunu da görürsün
Geberdim lacey, resmen geberdim yorgunluktan. Kardeşim ve geinin de büyük bir kazıgını yedim, iyikte maraz dogarmı, çok doğru.Televizyonum bozuldu, çamaşır makina tekliyo, bir dolu sıkıntı. Neyse böyle iştemontim merhaba , yerleşebildin mi? bu hafta int işini halledebilirsen çok iyi olacak özledim seni. sen olmayınca menüde yazmadım bu haftaki kilom 67.9 kg (-300g ) vermişim. son 4 gün çok hasta oldum sporumu yapamadım.
Canım abenim selam, ilk size yazıyorum, şimdi baglandı adslablam nerdesin netin baglanmadımı ???
laceyyy canım sen nasılsın .?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir hastanmontim yine yoksunbende uğrayamadım. eşimin kuzeni kalp krizi geçirdi. kalbine pil takıldı. ameliyat Ankarada yapıldığı için
ablaları ve ağbisi 3 günden beri bendeler.hem okul hem misafirler çok yoruldum. neyse sağlık olsunda . yarın taburcu olacak.
vakit bulursam uğrarım sen nasılsın
çok geçmişler olsun lacey.. acil şifalar dilerim ....
montim hoşgeldin, adls bağlatığına göre artık bolbol görüşürüz. taşınma işleri hiç kolay değil. hem yorucu hemde maddi olarak çok yıpratıcı oluyor. kardeşinin ve gelininizin yaptıklarına da üzüldüm. inşallah kısa sürede eksikleri tamamlarsın
misafirlerimi bugün gönderdim. geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim
Hoşbuldk laceycim. Misafirlerin gittigine göre durum iyiidir sanıyorum. Şekercim ben cumartesi pazar pirinç lapasını yapayım, pazartesi günü ww.ye başlayalım derim, ne dersin? Hiç diyet modunda da değilim ama bir an evvel başlasam iyi olacak..
yine pirinç lapası mıyarın öğleden sonra okuldan arkadaşa bebek görmeye gideceğiz montim , ama pazar günü sana katılırım. benimde ihtiyacım var:26:
Günaydın canım,iyi hafta sonları.Vallahi tartılmaya korkuyorum, son gündür sapıttım çünkü. Salı tartılıgımda 69 kiloydum ama kesin kilo almışımdır. kendime geleyim, tartılacam. Yazarım kilomu, sevgiler...
montim merhaba , sabahtan öğrencilerim vardı , öğleden sonrada arkadaşa bebek görmeye gittim. yarın lapa yapalım canım. pazartesi de yine eski düzen devam ederiz
Şekercim sabah tartıldım 69 kiloyum çok şükür ama acilen diyet moduna girmem gerek. Bende öyle bir bünye var ki, uzun süre kilo almadan aynı kiloda sabit bekliyorsam sinsice kilo alyorum demektir. 1 gün önce 69 çıkıp ertesi gün 71-72 olabilirim yani. Evde sorunlar devam ediyor bu yüzden diyet yapamıyrum. Kombi kalorifer olarak çalışıyor, ama sıcak su gelmiyor. ustalar 3 gündür evin içinde. Televizyonum bozuldu, şimdi yenisiini alamam elden düşme düşürdüm bir tane. Laptopu gelin kafasına göre kapagını kapatmış, sanki üzerine vazife gibi. ufak bir ugur böcegi yapıştırmıştm dikkat etmemiş.. Kapagını kapatınca ekran kararmaya başladı.Acilen bir laptop almam gerek. Verdikler zarar bitmiyor ki. Koca evibir basıma temizleyip, yerleştirmek zorunda kaldım çünlü 900 lira kardeşime verdim son olarak, halbuki o taşınma paramdı. İşleri btti şimdilk. 2 senede verdiim 50 bin lirayı geçti. Ee karışınca kardeş bile garipleşiyor. Neyse canım işt böyle. Özür çenem düştü. Çok şükürkombi hariç normal dönüyor hayatım. Evim çok şirin oldu şükür. Yarın lapayı yapıyorum bende canım, sevgiler
günaydın montisabah ilk lapam ile kahvaltımı yaptım. tartıda 300g fazla çıktım bu sabah inşallah yarına işe yarar:26:
bakalım yarın tartı nasıl olacak. fakat bugün spor yapamadım , yarın görüşürüz canımSelam laceycim bende yaptım lapayı. Hala 69 gözüküyorum, umarım yarında aynı çıkar. Sevgiler canım