- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
monticiğim yeniden kolay gelsin , dilerim yeni evinde sağlık ve mutluluk içinde oturursun.kilon içinde kutlarım canım. 60 lı kilolara ulaştın
baskülümü aldım canım.gönlüm hep tefalden yana gidiyordu ve "tefal atlantis " aldım. bir üst modelinde kaldı aklım ama fiyatı 200leri geçince kalsın dedim. ben henüz tartılmadım. açıkçası korkuorum ama yarın sabah tartılıp iyisiyle kötüsüyle başlayacağım. bende akşam tavada hamsi yedim. alışverişe gidince çok acıktım , fırına koymak için bekleyemedim. neyse yarın güzel bir şekilde beslenip dengeleriz:13:
bu arada tartımın resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 292050
Tartın çok güzel laceyim gile güle kullan. Hamsiler afiyet olsun. Ara sıra 1 ögün kaçamak yaparız. Bu arada yarım kilo değil 1 kilo verdim lacyim. Laptopu kapattım kafam karıştı nasıl yarım kg. olur diye. Geçen pazartesi 70,600 kg olarak bildirim yapmışım zaten. Evim güzel olacak inşallah,diğer eşyalarımı bekliyorum. Kısmet olursa haftaya pazara evimde olacam artık.Adsl baglanana kadar sanırım topiği boş bırakmmak için yakınlarda varsa bir internet kafeye giderim. Lacey bak aklıma ne geldi. Bugün sende kaçamak yapmışsın bende yapacam.O özelden verdiğim listeyi bir günlük uygulasak mı yarın acep?:26: