Günaydın ocd cim, güldürdün beni sabah sabah. Çok yaşa sen. Sebzeler 0 puan zaten. Sabah salatalık domates, öglen mevsim salatası, akşam yeşil salata yiyebilirsin canım. Yağ koymadıgın müddetçe puanı 0. Listenin en sonunda 3 ve 4 puana sınırsız yenen yiyeceker var. Onlardan dilediğin kadarını haftada 1 kez 1 öğün yiyorsun.
Yabancılarda küçük köfte yok canım. Onun için yanında gramajı var dikkat edersen. Biz 100 gr. köfteyi 3 e bölüp yapıyoruz. Yani 100 gr köfte 3 puan demek oluyor bu.
Yumurta ister haşlanmış olsun, ister rafadan 2 puan ocd.cim. Keten tohumunu 1 çay kaşıgı 0.5 puan olarak nasıl istersen öyle kullan şekercim.
heheh ablacım ben keten tohumunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum ki :) onu sormak istemiştim.yani nasıl kullanılıyor keten tohumu?
Günaydın kızlar,
Herkese güzel cumalar,
Sanırım dün dağıttım kendimi oldukça :)
Sabah.Ispanaklı kek 7puan - tek şekerli çay 0,50 = 7,50
Kuşluk : Salatalık :0
Öğlen : Yeşil salata - 1 dilim ekmek = 2,00
Kahve : 1,5
Akşam = Kaşarlı-Sucuklu pide =
Oldukça tavan yaptım sanırım
Bugüne dönersek
Sabah : Tost ve Çay = 5,00 puan
Kahve : 1,50 puan
Öğlen : Yeşil salata + 1dilim ekmek = 2,00 puan
Durumumun gidişatım kötümü
Günaydın belfücüm
Pideye 14 saysak ki; kaşarın ve sucugun yagından dolayı biraz ölçüyü aşmış, yagı, karbonu fazla kullanmışsın. Çünkü 1 lahmacun bile 7 puan. Bence. En kötü şartlarda kilo veremezsin. Proya ve salataya biraz daha önem ver derim canım. Kilo verebilmek için % 50-55 karbon, % 21-2 pro, % 23-24 yag dağılımına dikat etmek gerekiyor. Sana da mutlu cumlar canım.
Ocd cim ben ögütülmüş vaziyette aldım, öbür türlüsünü mide ögütemiyormuş, o yüzden de faydası olmuyormuş. Bazen su ile 1 tatlı kaşıgı yutuyorum, bazen yogurda karıştırıyorum. Yemeklere bile serpen oluyormuş. Kavrulunca tadı da çok güzel oluyor. Yanlız dogal oströjen oldugu için fazla tüketme derim. 1 tatlı kaşıgı yeter. Umarım sordugun buydu..:26:
Laceycim şu anda bozmadan topiği devam ettiren ikimiz varız. Ben yarın kilo bildirimi yapacagım, nedeni ise bayramın 1.günü diyeti bozacagım, hatta belkide diger günlerde biraz kaçamagım olabileceği için (akraba ziyartleri falan):26: Bayram sonrası tartılmak belki biraz canımı sıkabilir, en azından bayram başlamadan ne halde oldugumu göreyim diye.Sen uygularmısın bilmem ama haber vereyim dedim canım. Hayırlı cumalar...
monticiğim merhaba , malesef bende bugün regl oldum tartı fırladı,karnım davul gibi:26::26: sende inşallah durumlar daha iyi olur. istersen bayramdan sonraki pazartesi de tartılıp yeniden tam gaz devam edebiliriz. bayramda mutlaka benimde kaçamaklarım olacak. elimden geldiğince kendimi frenleyeceğim .
Selam laceycim..
Geçmiş olsun canım. Bayram zaten pazar günü, sen ertesi, yani bayramın 2.ci günü de mi tartılalım diyorsun anlamadım. Yoksa bayram bittikten sonramı.:26: Zaten normal şartlarda bayramdan sonraki pazartesi günü tartılacagız. Ben sadece arife günü tartılıp, durumuma bakacagım ki, eger şişlik veya kilomada oynama olursa moralim bozulmasın diye.Sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap canım. Zaten yarında tartılsan bu durumda şiş çıkacaksın, ama olurda bayrama kilo veremez veya alırsa moralini bozma yeter. Sevgiler canım..
günaydın monticiğim ,ellerine sağlık paylaşım için ,birazdan alışveriş için çıkacağım dönüşte menümü yazarım ama sabah eşimin ne zamandır istediği "pişi" yaptım ve 3 parça yedimdiğer öğünlerle dengelemeye çalışacağım görüşmek üzere