- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
selamlar ..merhaba, oncelikle gercekten cok kirildigimi belirtmek isterim. ben sizin dusmaniniz degilim burada hepimiz bir amac ugruna birbirimize destek vermeye calisiyoruz. ben sizin sahsiniza veya diyetinize veya paylasimlariniza hicbirsey demedim. istediginizi paylasmakta serbestsiniz. ben sadece montig ile daha onceki konusmalarimiza dem vurmustum, cunku benim diyetim 1200 kalorilik diyetti ama montig bunu cok az bulmustu, kilo verme durunca ne yapacaksin demisti, detoks yaparim dedigimde de buna karsi cikmisti bir cok hakli sebebi vardi. 1200 kalorilik diyetim de karbonhidrat-yag-protein altin oranini tuttursa bile (ve aslinda ww puanlarina gecince de gunluk listemde pek fark olmadigi halde) begenilmemisti o yuzden dedim bu kadar dengeli beslenmeye onem veren, detoksa siddetle karsi cikan ablam neden simdi kendi bunu yapiyor. Hatta sakayla karisik soyledim zira montig bu forumda en sevdigim kisidir her zaman her fikrine onem veririm ve asla onu kirmak veya yikici sekilde elestirmek gibi bir niyetim olmadi ve olamaz da. dolayisiyla size veya diyetinize vs soylenmis hic bir laf yok, kendinizi boyle kiyasiya savunmanizi gerektirecek bir durum yok. ayrica ben de elestiriye acigimdir eger hatam varsa, ama bu igneleyici bir sekilde degil yapici bir sekilde olsun isterim. boyle asiri tepki vermenize de cok uzuldum foruma uye oldugumdan beri ilk kez basima geliyor. zira uyumsuz biri degilimdir. ama gordugum kadariyla sizi epey rahatsiz etmisim.
zaten bu topikte cok da paylasimim yok, paylastigima da zaten pisman oldum su an. yazdiginiz yaziyi bir daha okursaniz siz de goreceksiniz su anlam cikiyor, "ben cok bilgiliyim sizin bunu elestirmek ne haddinize". ama tekrar soyluyorum burada size yapilmis hicbir elestiri yoktu ben sizi ne tanirim ne de herhangi bir yaziniza cevap vermisligim vardir. bundan sonra da olmaz zaten.
kimseye kırgın yada kızgın deyilim .amacım çok bilmişlik taslamakda deyil ...beni tanıyan zaten tanır .
montig ablamı kendimle 1 günlük ayran diyetine soktugum için ve eleştiride ona geldigi için sadece açıklama yapmak zorunda hisettim o kadar. aranızda ne yazıldı onuda bilmem .
amacım ignelemek vs deyil ne düşünüyorsan saygı çerçevesinde yazarım . hepsi bu ,sevgiler..