Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

selamlar ..
kimseye kırgın yada kızgın deyilim .amacım çok bilmişlik taslamakda deyil ...beni tanıyan zaten tanır .
montig ablamı kendimle 1 günlük ayran diyetine soktugum için ve eleştiride ona geldigi için sadece açıklama yapmak zorunda hisettim o kadar. aranızda ne yazıldı onuda bilmem .
amacım ignelemek vs deyil ne düşünüyorsan saygı çerçevesinde yazarım . hepsi bu ,sevgiler..

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH :
2 dilim kızarmış ekmek :2
4 adet yeşil zeytin : 1
1 kutusu beyaz peynir :2.5
ARA :
1 adet mandalina :0
ÖĞLE : 5 kaşık kıymalı ıspanak:2.5
3 kaşık yoğurt : 1.5
ARA:
1 elma :0
AKŞAM :
1bardak yy süt :2
60 g ülker kelogs 6 ( monticiğim calgutarde hesapladım çok beğendim anında puanı hesapladı )
ARA :
yeşil çay :0
TOPLAM PUAN :17.5
SPOR : 45 dk bantta yürüyüş
SU : 1.5 LİTRE

Günaydın kızlar

Dün akşamki polemik beni çok üzdü. Her iki arkdaşta kendilerince haklılar. Keşke hiç yaşanmasaydı bu durum ve özelden halledebilseydik herşeyi.:85:
Benim bayram içn bir önerim olacak, daha dogrusu ben uygulayacagım bunu, sizede uyarsa uygulayın derim.Bayramlar hepimiz için özel günler. Sevdiklerimizle birlikte özellikle masa başında yemeyi içmeyi çok severiz.
Bu yüzden ben bayramın 1. günü biraz dikkat ederek diyet yapmayacagım. Birikirdiğim puanların bir kısmı da bunu karşılasın istiyorum. Diğer günler ise diyete devam etmeyi düşünüyorum. ( Akraba ziyaretlerine gidersek nasıl uygularım bilmiyorum ama, en azından ww. puanları dahilinde yemeye çalışacagım.) Bunu buradan duyuruyorum ki, tekrar bir polemik yaşanmasın. Bu konuda birşeyler yazmak isteyenlerin muhatabı da direk olarak ben olayım. Gününüz güzel olsun.

Günaydın canım, calculatorun işine yaramasına sevindim. Yiyecek dağılımında gayet güzel..

Bu günkü listem
Sabah
yagsız b.peynirli tost 4,5
1 bardak y.yaglı süt 2
1 çay kaş. bal 0
Ögle
Haşlanmış tavuk 2
Haşlanmış brokoli 0
2 dilim kız. ekmek 2
Akşam
Havuçlu yağsız pırasa 0
100 gr. yaglı yogurt 1,5
Yeşil salata yagsız 0
1 meyve 0
TOPLAM 12 puan (5 puan cepte)

Belim rahatsız, spor yapabilirmiyim bilmem
1,5 litre su

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

dün kü listemi paylaşmamıştım:)

Sabah : Tost + tek şekerli çay = 5,50
Kuşluk : Kahve 0 + 1,5şeker = 1,50
Salatalık : = 0,00
Çubuk Kraker 20gr = 1,00

Öğlen : tavuk göğüsünden yeşil salata = 5,00
tavuk 3 + soslar 2

Çikolata 8gr = 1,00
Salatalık = 0,00

Akşam
Mantı yoğurtlu 3 kaşık = 5,00 (emin değilim )

Akşam da 50 mekik ve wii de egzersiz yaptım 110kalori yakabildim.2-2,5 litre su tükettim.

Bugüne dönersek:)

Sabah.

Sabah : Tost + tek şekerli çay = 5,50
Kuşluk : salatalık = 0,00

Öğlen için hamsi tava yesem puanı kaçtır acaba

Günaydın
Hamsi tavayı ölçmek mümkün değil şekercim, ne kadar yag emecegini bilmiyoruz. Bugulama veya ızgra yemeni öneririm.Veya illada kızartma dersen 1 yemek kaşıgı (3 puan) yagı tavaya yayarak, kısık ateşte kızartabilirsin, ya da yag miktarını arttırabilirsin falan......

Teşekkürler canım :)
Yenmeyecek demek oluyor bu da ...

iyi akşamlar , bugün burası çok sessiz, bugün toplantım vardı , geç girdim o yüzden
bugünkü menüm şöyle
SABAH
1 dilim k. ekmek (1)
4 adet y. yeşil (1)
1 kk peynir ( 2.5 )
ARA
1 adet mandalina (0)
ÖĞLE :
okulda yağsız tost (4 )
ARA
1 elma (0)
AKŞAM
50 g. et döner ( 2.5 )
3 kaşık pilav (2 )
2 kaşık yoğurt( 1.5 )
TOPLAM :14.5 PUAN
SU : 1.5 LİTRE
SPOR : 45 DK YÜRÜYÜŞ BANDI

Günaydın. Bu günkü listem
Sabah
yagsız peynir 2
1/2 bardak süt 1
2 dl. kızarmış ekmek 2
Ögle
2 ızgra köfte 4
1 dilim kız.ekmek 1
Domates salatalık 0
Akşam
Haşlanmıs prasa havuç
1 tatlı kaş.yag 1
100 gr. ogurt 1,5
1 dilim kız ekmek 1
Salata+meyve 0
Toplam 13,5
Yarım saat yürüyüş
1,5 litre su

Montig canım gönderdiğin listeleri inceledim,1-2 gün de yapmaya çalıştım ama dışarıda yada arkadaşlara uğradığımda ne kadar dikkat etsem de puanlayamadım,Bu arada karatay diyetini araştırdım,hatta kitabını da aldım 2 gündür de onu uyguluyorum,kendimi daha rahat hissettim kan şekerim oynamıyor,tatlı krizlerim azaldı...İlgin için teşekkür ederim,umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız, canım benim vakit ayırdığın ve emeğin için sağol....

bugünkü menümü yazayım
SABAH :
2 dilim kızarmış ekmek (2)
4 adet y. zeytin (1)
1 dilim kaşar (2)
yeşil çay
ARA :
1 elma, 1 mandalina (0)
ÖĞLE
4 kaşık tavuklu bezelye (4)
3 kaşık yoğurt (1.5)
1 dilim k. ekmek (1)
AKŞAM
5 kaşık tavuk kokoreç (4)
3 kaşık yoğurt (1.5)
1 dilim k. ekmek(1)
toplam :18 puan
su : 1.5 litre
spor . 45 dk bantta yürüyüş

merhaba canım, kendini rahat ve motivasyonlu hissettiğin diyeti yapmak en güzeli dilerim istediğin kiloya ulaşırsın , başarılar samanyolu

ablacığım ben şurayı anlamadım Ayrıca 3-4 puan olup, sınırsız yenen yiyecekleri haftada sadece 1 kez ve ir çeşit olarak yenmesi gerekiyor.
şimdi ben her öğle ve akşam salata yiyemeyecekmiyim ?

abla, bana gönderdiğin listede 1 köfte 3 puan yazıyor. Mönülerini yazan arkadaşlarda 3 adet köfte 6 puan diye hesaplıyor.ben bi yerlerde yanlışmı yapıyorum yoksam yanlış mı anladım?

birde ablacığım haşlanmış yumurta kaç puan?
bide bide keten tohumu nasıl kullanılıyor normal hayatta yani

Canımcım laceyinde dediği gibi kendini hangi diyette rahat hissedecksen onu yap. Sonuçta hemimizin isteği kilo vermek. Umarım karatay diyeti istediğin kiloya inmene yardımcı olur. Sevgiyle kal.

Günaydın laceycim, maşallah gayet iyi gidiyorsun.

ablacığım ben şurayı anlamadım Ayrıca 3-4 puan olup, sınırsız yenen yiyecekleri haftada sadece 1 kez ve ir çeşit olarak yenmesi gerekiyor.
şimdi ben her öğle ve akşam salata yiyemeyecekmiyim ?

Günaydın ocd cim, güldürdün beni sabah sabah. Çok yaşa sen. Sebzeler 0 puan zaten. Sabah salatalık domates, öglen mevsim salatası, akşam yeşil salata yiyebilirsin canım. Yağ koymadıgın müddetçe puanı 0. Listenin en sonunda 3 ve 4 puana sınırsız yenen yiyeceker var. Onlardan dilediğin kadarını haftada 1 kez 1 öğün yiyorsun.

abla, bana gönderdiğin listede 1 köfte 3 puan yazıyor. Mönülerini yazan arkadaşlarda 3 adet köfte 6 puan diye hesaplıyor.ben bi yerlerde yanlışmı yapıyorum yoksam yanlış mı anladım?

Yabancılarda küçük köfte yok canım. Onun için yanında gramajı var dikkat edersen. Biz 100 gr. köfteyi 3 e bölüp yapıyoruz. Yani 100 gr köfte 3 puan demek oluyor bu.
birde ablacığım haşlanmış yumurta kaç puan?
bide bide keten tohumu nasıl kullanılıyor normal hayatta yani

Yumurta ister haşlanmış olsun, ister rafadan 2 puan ocd.cim. Keten tohumunu 1 çay kaşıgı 0.5 puan olarak nasıl istersen öyle kullan şekercim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…