bakliyat ne mesela canim onu da soyle mesela mercimek falan mi baktin hangisiyse soyle kalori veya diger degerlerini ben de buradan bakip soyleyeyim zannetmiyorum ama o kadar fark olsun, vardir bir bit yenigi
nasil o kadar farkli cikiyor bilmiyorum ki canim.. neye gore hesapliyorsun mesela ekmegi? senin ekmekle ben burada bizim ekmegi kiyaslayayim bakalim bir fark var mi. ben kakaolu kek aldim WWnin 1 puanbence ben size buradan WW kekleri yollayayim rahat rahat yiyin hehe benim hesaplama cetveli malesef yeni puan sistemine gore, ama kartondan ic ice gecmis halkalar dusun degerlerini o halkalari dondure dondure giriyorsun o da puani veriyor. bir de iste dergiler vs var. bilmiyorum ki oradan ne cikar.
niye o kadar cok cidden bakliyat ya :/ ben su an hesap yapmiyorum ama hemen bulurum bir saniye..Hayret bişey yaa, o kekler kaç puan oluyo? Biz burada yiyemiyoruz unun falan puanına bakınca. bak benim hesapladıgım yer onemorepound. başına www. sonuna com koyuorsun hesap yaptıgımız site çıkıyor kaarşına. Sen neredn yapıyorsun hesabı?
niye o kadar cok cidden bakliyat ya :/ ben su an hesap yapmiyorum ama hemen bulurum bir saniye..
evet kekler kucuk ama 1 puan 2 puan, sutlu tatlilari var 1 puanlik. hesaplamaya kalksan belki unu bile daha cok tutacak ilginc...
Ben de malesef bol cikolatali bir haftasonu gecirdim burada bayram olmamasina ragmen ben bayram ilan ettim gibi oldu, cumartesi hele hepten ipin ucunu kacirmistim sonra pazar toparladim. Umarim geri almamisimdir kilo. Gerci oldukca sis hissediyorum hala bakalim antibiyotikten de olabilir sindirim sistemimi cokertti adeta. Tatlilara nasil hayir diyorsunuz hic anlamiyorum, eger burada yapan olsa ben hayir diyemezdim heralde. Kendim yapmayinca baska yapan da yoksa iyi oluyor canim istese de ya bilmedigi ya da usendigim icin yapmiyorum boylece yemiyorumtum aile beraberken burada tek basina olmanin TEK iyi yonu bu olsa gerek ama acikcasi 1-2 kilo fazla olup da ailemle beraber olmayi tercih ederdim
merhaba canım , uzakta olmanın en kötü yanı bu olsa gerek en özel günleri birlikte yaşayamamak,tatlı bende henüz yemedim sadece 1 dilim bal kabağı tatlısı yedim ,ben kadayıf yaptım ama adetim değildir kendi yaptığımı yemek
bayramdan sonra tam anlamıyla toplanıp devam edeceğiz,kilo alsakta umutsuzluk yapmayacağıZ
Özelden yazdıgın mı önceydi, bu mesajın mı bilemedim. Yani benim yaptıgım mı dogru şekercim?evet canim malesef hesap tutuyor sendeki liste dogru. ne kadar cokmus ya :/ ben de yiyip duruyorum fasulye mercimek vs
Helal sana vallahimerhaba canım , uzakta olmanın en kötü yanı bu olsa gerek en özel günleri birlikte yaşayamamak,tatlı bende henüz yemedim sadece 1 dilim bal kabağı tatlısı yedim ,ben kadayıf yaptım ama adetim değildir kendi yaptığımı yemek
bayramdan sonra tam anlamıyla toplanıp devam edeceğiz,kilo alsakta umutsuzluk yapmayacağıZ
kızlarr bende şaşırdım kaldım ne yiyeceğiz biz şimdi puanlar o kadar yüksek k
Özelden yazdıgın mı önceydi, bu mesajın mı bilemedim. Yani benim yaptıgım mı dogru şekercim?
Helal sana vallahi
Evet ya kötü bir tablo.TrulyScrumptious a özelden bir soru sordum, onun yanıtına göre bakacaz duruma.Gramaj farklı olurmu orada neye göre hesaplanıyor diye sormuştum.:26:
Evi resmen emrivaki yaparak bastı akrabalar arifeden beri.:18: Bugün ben lapa takılırken evde kekler, kadayıflı dondurmalar, sütlaçlar,revaniler geçit yaptı resmen.Bir ara neredeyse bozuyordum diyeti, o derece yani . Benim porsiyonlar derin dondurucuyu boyladı. Ekstra puanlamda yiycem inşallah. Tabi ww liste karmaşasını çözebilirsem
Yok canim malesef senin puanlar dogru tam tutuyor. Oldukca fazlaymis bakliyatin puani.. Kalorileri de cok gerci zaten o kadar masum olmadiklarini biliyordum ama bu kadar cok puan olacagini da tahmin etmemistim..
:18:
Sagol canım. içimi rahatlattın. Özelden yazdıgım meajı kaale alma o zaman. Zaten adamlar ropörtjlarında habire vurguluyordu puan sisteminin ne şekilde dağıldıgını. Bende elimdeki liste puanlarına bakıp şaşırıyordum. Şimdi ne demek istediklerini anladım. Türkiye de neden tutulmadıgı belli sistemin. Evet sonuçta ben w.w. yi kendi hesapladıgım puanlarla devam ettirecegim. Listeyi yine isteyenlere göndereceğim. Ww. günde 5 sebze meyve koymuş (tekrar edeyim) 2 porsiyon meyve (adet değil, porsiyon) 3 sebze Ölçü olarakta avuç içi kadar demişler.Yani olarda abartılmayacak. Nişastasız sebzeler daha bol tüketilebilir..
patatesi ben de artik yememeye calisiyorum. eskiden surekli patates yerdim cok seviyorum :/ bir de burada her ogunde patates bezelye fasulye illa oluyor kacis yok. neyse kendim pisiriyorum artik yagsiz tuzsuz yesil sebzelerimi. biraz yagsiz yogurtla gidiyor napalim. en kotu ihtimal firina kabak atiyorum yogurtla yiyorum. tabi son birkac gundur daha saldim kendimi ama bir molaya ihtiyacimvardi yavaslamisti vucut bir soka girsin. carsamba yeniden basliyorum siki diyete. hem isyerimdeki ilk gunum olacak carsamba. bugun gittim evraklarimi goturdum. carsamba sabah is basi. ogle yemegimi evden goturecegim bugn baktim koyacak yer var ofiste. elma da gotururum ara ogun icin. bol bol da hareket etmeye caliscam. bir de spor salonuna yaziliyorum artik. biraz da orada takilayim gitmedigim gunler evde kendim yuruyus vs yapmayi dusunuyorum. gitsin su kilolar artik
sana da gecen linkledigim sitenin forum bolumune bir kisi daha once-sonra fotografi eklemis bugun. 10 ayda 35 kilo vermis. harika gorunuyor.. sarkma da yok, tabi 6 gun spor yapmis. motive etsin diye resimlere bakiyorum hikayeleri okuyorum. ise yariyoryoksa birkac gun bozdum diye motivasyonum oldukca bozuldu bile. sporu biraktim ilk kez, icimden gelmiyor. tam moladayim yani anlayacagin. ama asiri yemiyorum yani gunluk yaktigim kaloriden daha az yiyorum. ama kilo verecek gibi de degil yani.
neyse carsamba yeni bir baslangic yapicam artik
1200 az biliyorum ama aklimi celdi su resimler de..