Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Teşekkürler,

Minnacık yağ sürdüm :))

5 puan yapalım bence

Mesajını aldım, yardımların için çok çok teşekkür ederim:)
İlgili sayfaları bugün inceleyeceğim..

Rica derim canım. Yag 1 tatlı kaşıgıdan az ise 0.5 puan yazabilirsin

Rica derim canım. Yag 1 tatlı kaşıgıdan az ise 0.5 puan yazabilirsin

Ben çok şey soruyorum ama :119::119:

Çubuk kraker 10 gr = 0,50 puan diyor liste, yani 1 paket 40gr = 2 puanmı oluyor acaba .
Gün içinde atıştırmalık olarak düşünüyorum eğer bu puansa

Ben çok şey soruyorum ama :119::119:

Çubuk kraker 10 gr = 0,50 puan diyor liste, yani 1 paket 40gr = 2 puanmı oluyor acaba .
Gün içinde atıştırmalık olarak düşünüyorum eğer bu puansa

Evet belfücüm öyle görünüyor Emin değilm ama, yumurtasız ve susamız light çubuk olabilir diye düşünüyorum. Valla bilemedim be canım, hiç aram yoktur cubuk vs. krakerle. :26:Arkasında besin değerleri yazıyordur paketin belki, ona bakarak sana yolladıgım hesap makinasında hesaplayabilirsin puanını

Sağol canım benimm :) yardımların için çokkk teşekkürler.
Bende atıştırmalık olsun diye düşündüm.Susamsız üstünde nokta nokta tuzlar var.Paket 166kaloriymiş

Sağol canım benimm :) yardımların için çokkk teşekkürler.
Bende atıştırmalık olsun diye düşündüm.Susamsız üstünde nokta nokta tuzlar var.Paket 166kaloriymiş

Oylanmak için atıştır ya boşver. O kadar da katı bir diyet değil bu, afiyet olsun canım.:13:

herkese selam fazla fırsat bulamıyorum aranıza katılmak için. benim bu hafta gram ıoynamadı ya geçen hafta 2,5 kişo gitmişti oysa. farklı bişey mi yapalıyım önerisi olan var mı?

herkese selam fazla fırsat bulamıyorum aranıza katılmak için. benim bu hafta gram ıoynamadı ya geçen hafta 2,5 kişo gitmişti oysa. farklı bişey mi yapalıyım önerisi olan var mı?

İlk haftadamısın 2.mi anımsayamadım. Ama kaçamak yapmadınsa ve ölçülere dikkat ettiysen kilo vermemiş olman şaşırtıcı.:26: Puanlarını dogru hesapladıgına falan eminmisin peki? Devamlı yapan arkadaşlarda bu hafta veremediler. Ben 300 gr kadar verebildim ama kaçamaklarımız oldu. Bu diyet kaçamak kabul etmiyor. Ayrıca aktivite hesabı da önemli. Hareket ediyorum puanı hesaplayıp oturmak ta kiloyu durduruyor.Bunun dışında birşey diyemiyorum. Hııı karbon, pro,ve yag, hatta lif oranlarına dikkat etinmi peki. Günlük listede paylaşmamışsın yorum yapmak zor malesefAyrıca 3-4 puan olup, sınırsız yenen yiyecekleri haftada sadece 1 kez ve ir çeşit olarak yenmesi gerekiyor. Ölçülere dikkat ederek puanın kadar yenmesi gerekiyor, ne az ne fazla.Yani aklıma gelener bunlar. Ben hepsini dogru yaptım, eminim diyorsan demekki bu diyet sana uymamış canım.:44:

canım ikinci haftamdayım geçen hafta 2,5 kilo gitmişti bu hafta oynamadı malesef.yaptığım sporları puandan düşmüyorum hani kaçamağım olursa ona gitsin die. hergün 1 saat callenitics ile çalışıyorum. ve leslie ile 3 mil yapıyorum. gönderdiğiin listeden faydalanıyorum. heralde hafta sonu dışarda falan yedim tam puanlayamadım ondan oldu.

Dışarıda enen yiyecekler ne denli yaglı, şekerli v.s bilemiyoruz tabi. Ben geçen gün pogaça yaptım evdekilere. Sırf merakımdan pastane pogaçası yaptım ve pogaça başına düşen yağ 3 yemek kaşıgı idi sadece yagı 9 puan yani. var gerisini sen anla. Birde gün içinde ne kadar karbon, pro, yag aldıgını hesapla derim canım. Bu oranlarda çok önemli. Özellikle lif ve posa açısından..

Hoşgeldin. Tabi severek yardımcı oluruz, sorun sorularınızı. Birde bizim listemiz farklı, mail adresinzi özelden verirseniz yollarım.

hoşbulduk :))) 24. sayfadaki liste değilmi ?? ozaman vereyim adresimi, listeler geldikten sonra konuşalım, ben çıktısını aldım 15 sayfa tuttu, malum onu inceleyebilmemde zaman aldı ((

hoşbulduk :))) 24. sayfadaki liste değilmi ?? ozaman vereyim adresimi, listeler geldikten sonra konuşalım, ben çıktısını aldım 15 sayfa tuttu, malum onu inceleyebilmemde zaman aldı ((

Merhaba
Listeleri mail adreslerine yollayacagımı yazmıştım. Gözünden kaçmış sanırım.:26: Listeleri mail adresine yolladım, kolay gelsin.

Bu günkü listem
1 brd. y.y.süt 2
Yarım simit 3 (dışardaydım)
3 ad.100 gr. köfte 6
2 dilim ekmek kızarmıs 2
yeşil salata 0
2 ad.meyve 0
Toplam 13 puan (4 puan bayrama artırdım)

teşekkür ederim montig şimdi aldım listeyi...

Öncelikle ilk aklıma gelenleri sorayım, örneğin sebze yemeği yiycem, bunun içine giren tüm malzemelerin puanlarını hesaplayıp ne kdar yediysem onamı bölmem gerekiyor...

Bide listede mercimek, kuru fasülye vb. baklagillerin haşlanmış olarak yendiğinde puanları yazıyor, örneğin mercimek çorbası yaptığımda yada kuru fasülye yaptığımda nasıl hesaplama yapmalıyım...

İlk sorunun yanıtı evet canım. Puanı olan her malzemeyi hesaplıyorsun.2. sorunda listeyi iyice incelersen alt satırlarında kuru yani haşlanmamış halide var. Bulamadugun bir ölçüyü 3 kaşık pişmişse mesela 1,5 kaşık çiğ hali gibi hesaplarsın. Bakliyatı Aşagı kopyalıyorum
BAKLAGLLER
fasulye (kahferengi) haslanmis 1 çay bard. 100 gr..... ………………………………….2 puan
kuru 3 yemek kasigi ..........................................................................................2 puan
fasulye (beyaz ) haslanmis 1 çay bard., 100 gr...............................................2 puan
kurumus....3 yemek kasigi................................................................................2 puan
nohut haslanmis 1çay bard……………………………………………………………………………….2 puan
nohut kuru 3 yemek kasigi...............................................................................2 puan
mercimek haslanmis 1 çay bard 100 gr ......................................................2 puan
mercimek kuru 3 yemek kasigi........................................................................2 puan
bulgur...... 1 cay bardagi……………………………………………………………………... 2.5 puan
makarna 1 cay bardagi.............................................................................2 puan
sinirsiz............................................................................................................ 4 puan
Pirinç her çeşit 1 yem kaşıgı 20 gr. …………………………………… 1 puan
pirinc 1-cay bardagi............................................................................... 2.5 puan
1 su bardagi............................................................................................3.5 puan
eriste 1 cay bardagi.................................................................................2.5 puan
sinirsiz........................................................................................................... 4 puan

selam güzeller .... olkuldaydım giremedim bugün ...

Şekercim kadar tuvalee gittiğim halde, hiç farketmemişim. Canım sıkıldı sabah sabah. Sen ne alemdesin
ilginç ablam . ben bu sabah 62 800 olmuşum dünden bugüne 400gr gitmiş . normalda daha fazla giderdi benden ama vucudumda hiç ödem yoktu (yüzüklerimden bilirim .)
ölçilerimdede azda olsa bi eksilme olmuş . ama 2.gün yapmadım bana 1 gün yeter. detoksları fazla uzatmamak lazım ...

Aebennnnnnnnnnnnnn tuvaleti mesken tuttum kıs, sen ne alemdesin.
çok su içtigimden çıklarım ablam ama öbür türlü fazla bişi yok benimki ertesi gün daha fazla olur bagırsaklar boşalınca .

2 tane küçük çorbaya dogramıştım. Salatalık yiyebiliyoz mu?:26:Evet dersen henem kemirecem 1 tane
geç kalmışlım ablşam ama kaç kere yazdım sanırım mesajlarımı tam okımadın . her seferinde 1.2. kase çorba ve yanında salatalık yşiyorum . ben içine rende yapmam demiştim .

benim detox yapmama tek yonlu beslenmeme engel olan, uzun uzun dengeli beslenmenin onemini aciklayan montigcigime ne olmus boyle
merhebalar ..
. ayran detoksu kilo durdugunda yada ödem de 1.yada 2 günlük bir temizlenme detoksudur . ayrıcada tek yönlü beslenme deyildir . sabah ekmekli kahvaltı yapılır her zamanki gibi diger ögünlerdede baklagil yogurt ve salatalıkdan oluşan aş yenir bunu neresi tek yönlü beslenme ...
bu linklerde özelikle montignac diyetinde 3 senedir insanlara bilgi paylaşıyorum . bir diyetisyen vede beslenme uzmanı kadar bilgi sahibi oldugumu düşünüyorum . şok diyetlerden yana bende deyilim fakat bir günlük detokslar bazan yararlı diye düşünüyorum özeliklede ne yaparsan yap kilon inmiyor ve ölçülerin incelmiyorsa belkide bir toparlanmadır .
ben monti linkindede insanların takıldıklarında her türlü saglıklı çıkış yolarına yardımcı oldum . monti yapıyorlar diye benle anlaşma imzalamadılar sonuçda..
ayrıca mönülerimiz ne olursa olsun w.w. sistemine ve günlük almaız gereken puanlara uygun sanıyorum . yaklaşık 10 gündür yapıyorum ve hergün almam gereken 19 puan dahilinde kalıyorum ve yediklerimi dengede yemeye çalışıyorum
bu linkde böylebir zorunlulukda varsa w.w. başka paylaşım olmaz deniyorsa onada saygı duyarım tabi.
selam laceyim ..
canım ölçülerinde incelme yokmu ??
geçen hafta tam detoks sonrası tartılsın ondan 1.5 kilo eksik geldin fakat bu hafta kilo vermiş olsanda eksilen su yerine geldiginden kilo vermemiş olrak gözükürsün ..
önemliolan ölçülerin canım ...

merhaba, oncelikle gercekten cok kirildigimi belirtmek isterim. ben sizin dusmaniniz degilim burada hepimiz bir amac ugruna birbirimize destek vermeye calisiyoruz. ben sizin sahsiniza veya diyetinize veya paylasimlariniza hicbirsey demedim. istediginizi paylasmakta serbestsiniz. ben sadece montig ile daha onceki konusmalarimiza dem vurmustum, cunku benim diyetim 1200 kalorilik diyetti ama montig bunu cok az bulmustu, kilo verme durunca ne yapacaksin demisti, detoks yaparim dedigimde de buna karsi cikmisti bir cok hakli sebebi vardi. 1200 kalorilik diyetim de karbonhidrat-yag-protein altin oranini tuttursa bile (ve aslinda ww puanlarina gecince de gunluk listemde pek fark olmadigi halde) begenilmemisti o yuzden dedim bu kadar dengeli beslenmeye onem veren, detoksa siddetle karsi cikan ablam neden simdi kendi bunu yapiyor. Hatta sakayla karisik soyledim zira montig bu forumda en sevdigim kisidir her zaman her fikrine onem veririm ve asla onu kirmak veya yikici sekilde elestirmek gibi bir niyetim olmadi ve olamaz da. dolayisiyla size veya diyetinize vs soylenmis hic bir laf yok, kendinizi boyle kiyasiya savunmanizi gerektirecek bir durum yok. ayrica ben de elestiriye acigimdir eger hatam varsa, ama bu igneleyici bir sekilde degil yapici bir sekilde olsun isterim. boyle asiri tepki vermenize de cok uzuldum foruma uye oldugumdan beri ilk kez basima geliyor. zira uyumsuz biri degilimdir. ama gordugum kadariyla sizi epey rahatsiz etmisim.

zaten bu topikte cok da paylasimim yok, paylastigima da zaten pisman oldum su an. yazdiginiz yaziyi bir daha okursaniz siz de goreceksiniz su anlam cikiyor, "ben cok bilgiliyim sizin bunu elestirmek ne haddinize". ama tekrar soyluyorum burada size yapilmis hicbir elestiri yoktu ben sizi ne tanirim ne de herhangi bir yaziniza cevap vermisligim vardir. bundan sonra da olmaz zaten.

iyi akşamlar , aebenciğim ölçümü almak aklıma gelmedi ama yarın sabah hemen bakacağım ben hep tartıda gördüğüme bakıyorum,

çok güzel monticiğim ,bayrama puan biriktirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…