Teşekkürler,
Minnacık yağ sürdüm :))
5 puan yapalım bence
Mesajını aldım, yardımların için çok çok teşekkür ederim:)
İlgili sayfaları bugün inceleyeceğim..
Rica derim canım.Yag 1 tatlı kaşıgıdan az ise 0.5 puan yazabilirsin
Ben çok şey soruyorum ama :119::119:
Çubuk kraker 10 gr = 0,50 puan diyor liste, yani 1 paket 40gr = 2 puanmı oluyor acaba .
Gün içinde atıştırmalık olarak düşünüyorum eğer bu puansa
Evet belfücüm öyle görünüyor Emin değilm ama, yumurtasız ve susamız light çubuk olabilir diye düşünüyorum. Valla bilemedim be canım, hiç aram yoktur cubuk vs. krakerle. :26:Arkasında besin değerleri yazıyordur paketin belki, ona bakarak sana yolladıgım hesap makinasında hesaplayabilirsin puanını
Sağol canım benimm :) yardımların için çokkk teşekkürler.
Bende atıştırmalık olsun diye düşündüm.Susamsız üstünde nokta nokta tuzlar var.Paket 166kaloriymiş
herkese selam fazla fırsat bulamıyorum aranıza katılmak için. benim bu hafta gram ıoynamadı yageçen hafta 2,5 kişo gitmişti oysa. farklı bişey mi yapalıyım önerisi olan var mı?
İlk haftadamısın 2.mi anımsayamadım.Ama kaçamak yapmadınsa ve ölçülere dikkat ettiysen kilo vermemiş olman şaşırtıcı.:26: Puanlarını dogru hesapladıgına falan eminmisin peki? Devamlı yapan arkadaşlarda bu hafta veremediler. Ben 300 gr kadar verebildim ama kaçamaklarımız oldu. Bu diyet kaçamak kabul etmiyor. Ayrıca aktivite hesabı da önemli. Hareket ediyorum puanı hesaplayıp oturmak ta kiloyu durduruyor.Bunun dışında birşey diyemiyorum. Hııı karbon, pro,ve yag, hatta lif oranlarına dikkat etinmi peki. Günlük listede paylaşmamışsın yorum yapmak zor malesef Ayrıca 3-4 puan olup, sınırsız yenen yiyecekleri haftada sadece 1 kez ve ir çeşit olarak yenmesi gerekiyor. Ölçülere dikkat ederek puanın kadar yenmesi gerekiyor, ne az ne fazla.Yani aklıma gelener bunlar. Ben hepsini dogru yaptım, eminim diyorsan demekki bu diyet sana uymamış canım. :44:
canım ikinci haftamdayım geçen hafta 2,5 kilo gitmişti bu hafta oynamadı malesef.yaptığım sporları puandan düşmüyorum hani kaçamağım olursa ona gitsin die. hergün 1 saat callenitics ile çalışıyorum. ve leslie ile 3 mil yapıyorum. gönderdiğiin listeden faydalanıyorum. heralde hafta sonu dışarda falan yedim tam puanlayamadım ondan oldu.
Hoşgeldin. Tabi severek yardımcı oluruz, sorun sorularınızı. Birde bizim listemiz farklı, mail adresinzi özelden verirseniz yollarım.
hoşbulduk :))) 24. sayfadaki liste değilmi ?? ozaman vereyim adresimi, listeler geldikten sonra konuşalım, ben çıktısını aldım 15 sayfa tuttu, malum onu inceleyebilmemde zaman aldı((
teşekkür ederim montig şimdi aldım listeyi...
Öncelikle ilk aklıma gelenleri sorayım, örneğin sebze yemeği yiycem, bunun içine giren tüm malzemelerin puanlarını hesaplayıp ne kdar yediysem onamı bölmem gerekiyor...
Bide listede mercimek, kuru fasülye vb. baklagillerin haşlanmış olarak yendiğinde puanları yazıyor, örneğin mercimek çorbası yaptığımda yada kuru fasülye yaptığımda nasıl hesaplama yapmalıyım...
ilginç ablam . ben bu sabah 62 800 olmuşum dünden bugüne 400gr gitmiş . normalda daha fazla giderdi benden ama vucudumda hiç ödem yoktu (yüzüklerimden bilirim .)Şekercim kadar tuvalee gittiğim halde, hiç farketmemişim.Canım sıkıldı sabah sabah. Sen ne alemdesin
çok su içtigimden çıklarım ablam ama öbür türlü fazla bişi yok benimki ertesi gün daha fazla olur bagırsaklar boşalınca .Aebennnnnnnnnnnnnn tuvaleti mesken tuttum kıs,sen ne alemdesin.
geç kalmışlım ablşam ama kaç kere yazdım sanırım mesajlarımı tam okımadın . her seferinde 1.2. kase çorba ve yanında salatalık yşiyorum . ben içine rende yapmam demiştim .2 tane küçük çorbaya dogramıştım. Salatalık yiyebiliyoz mu?:26:Evet dersen henem kemirecem 1 tane
merhebalar ..benim detox yapmama tek yonlu beslenmeme engel olan, uzun uzun dengeli beslenmenin onemini aciklayan montigcigime ne olmus boyle
selam laceyim ..merhaba kızlar , sabah sınıfta siteye girdim ama benik ufaklıklar yazmama fırsat vermediler, öğleden sonra da kızımı doktora götürdüm.
bende bu hafta yı malesef kilo vermeden bitridim. yani sabah tartı hala 67.5 kg gösteriyordu:26: hakettim bunu o yüzden de şaşırmadım bu hafta daha dikkatli beslenmem lazım
aebenciğim ,monticiğim kutlarım sizi gram bazında da olsa kilo verebilmişsiniz.ayrıca inşallah yarına detox sonucunu tartıda güzel alırsınız.
monticiğim bende bayramı düşünüyorum. ben ve eşim ailelerimizden uzağız bu bayram evimizdeyiz fakat eşim 2 kuzeni ,eşleri ve çocukları ile 15 kişi oluyoruz. sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tüm gün beraber olacağızzz ,tabiii nefis sofralar da kurulacakkknasıl yapacağız ,nasıl atlatacağız en az hasarla
merhebalar ..
. ayran detoksu kilo durdugunda yada ödem de 1.yada 2 günlük bir temizlenme detoksudur . ayrıcada tek yönlü beslenme deyildir . sabah ekmekli kahvaltı yapılır her zamanki gibi diger ögünlerdede baklagil yogurt ve salatalıkdan oluşan aş yenir bunu neresi tek yönlü beslenme ...
bu linklerde özelikle montignac diyetinde 3 senedir insanlara bilgi paylaşıyorum . bir diyetisyen vede beslenme uzmanı kadar bilgi sahibi oldugumu düşünüyorum . şok diyetlerden yana bende deyilim fakat bir günlük detokslar bazan yararlı diye düşünüyorum özeliklede ne yaparsan yap kilon inmiyor ve ölçülerin incelmiyorsa belkide bir toparlanmadır .
ben monti linkindede insanların takıldıklarında her türlü saglıklı çıkış yolarına yardımcı oldum . monti yapıyorlar diye benle anlaşma imzalamadılar sonuçda..
ayrıca mönülerimiz ne olursa olsun w.w. sistemine ve günlük almaız gereken puanlara uygun sanıyorum . yaklaşık 10 gündür yapıyorum ve hergün almam gereken 19 puan dahilinde kalıyorum ve yediklerimi dengede yemeye çalışıyorum
bu linkde böylebir zorunlulukda varsa w.w. başka paylaşım olmaz deniyorsa onada saygı duyarım tabi.
Bu günkü listem
1 brd. y.y.süt 2
Yarım simit 3 (dışardaydım)
3 ad.100 gr. köfte 6
2 dilim ekmek kızarmıs 2
yeşil salata 0
2 ad.meyve 0
Toplam 13 puan (4 puan bayrama artırdım)