Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

benim detox yapmama tek yonlu beslenmeme engel olan, uzun uzun dengeli beslenmenin onemini aciklayan montigcigime ne olmus boyle :KK19:

Hayatım selam.:KK3: Aebeninde önerisiyle bir günlük birşey bu.Geçen hafta çok kaçamagım oldu.:KK17: Vücudum baya bi su toplamış sanırım, tuvaletten çıkamıyorum. Yarın ww. kaldıgı yerden devam canım. Zaten böyle bi şeyi hayatımda ilk kez yaptım. Bir başka şeyde tek yönü olmadı sayılır. Nohut, mercimek, bulgur, salatalık var çorbada. Yarından itibaren buradayım yani.:KK16:

Hayatım selam.:KK3: Aebeninde önerisiyle bir günlük birşey bu.Geçen hafta çok kaçamagım oldu.:KK17: Vücudum baya bi su toplamış sanırım, tuvaletten çıkamıyorum. Yarın ww. kaldıgı yerden devam canım. Zaten böyle bi şeyi hayatımda ilk kez yaptım. Bir başka şeyde tek yönü olmadı sayılır. Nohut, mercimek, bulgur, salatalık var çorbada. Yarından itibaren buradayım yani.:KK16:

Yine de cok saglikli oldugunu dusunmuyorum tuvaletten cikamadigina gore vucudu dogal seyrinden cok daha hizli calistiriyor. Neyse 1 gunlukmus ben de bu boyle gidecek bir sure sandim :KK43: WWye ve saglikli kilo vermeye devam :nazar:

merhaba kizlar nasilsiniz monti abla hemen cikmam lazim acele acele yaziyorum bu hafta alisma haftasi ilan ettim kendime bu aksam bulgur pilavi yapicam 1 caybardagi pismemis pilavin puanini yazabilirmisin canim.

merhaba kızlar , sabah sınıfta siteye girdim ama benik ufaklıklar yazmama fırsat vermediler, öğleden sonra da kızımı doktora götürdüm.
bende bu hafta yı malesef kilo vermeden bitridim. yani sabah tartı hala 67.5 kg gösteriyordu:26: hakettim bunu o yüzden de şaşırmadım bu hafta daha dikkatli beslenmem lazım
aebenciğim ,monticiğim kutlarım sizi gram bazında da olsa kilo verebilmişsiniz. :KK16: ayrıca inşallah yarına detox sonucunu tartıda güzel alırsınız.
monticiğim bende bayramı düşünüyorum. ben ve eşim ailelerimizden uzağız bu bayram evimizdeyiz fakat eşim 2 kuzeni ,eşleri ve çocukları ile 15 kişi oluyoruz. sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tüm gün beraber olacağızzz ,tabiii nefis sofralar da kurulacakkk :KK36::KK36: nasıl yapacağız ,nasıl atlatacağız en az hasarla

Selam canım. Bende şimdi farkediyorum, geriye dönüp bakmadım ama defterime 70.400 yazışım yanlış bu 70.600 olarak düzeltiyorum. Evet haklısın az da olsa vermişm ben, hayret:26:... Bayramın birinci günü izinli sayacaz kendimizi kızlar, tabi çok abartmamak kaydı ile. 1 gün izin her diyete vardır, metebolizma kıtlık durumundan çıksın diye. Eh bizime bayram haftası ay olacak 1 hafta geç kilo veririz olur biter..:KK20: Diğer günler de biraz dikkat edersek, en azından almayız. Alsak ta oturmamış kilo çabuk gider. Bu arada biraz yavaş kilo veriyoruz ama bir iyiliği var bunun. Çabuk almayız bu şekilde verilen kiloyu. :21:Yine bizim yaptıgımız detoksu 1 gün yaparız vücut toksileri atar en azından:KK34:.

Yine de cok saglikli oldugunu dusunmuyorum tuvaletten cikamadigina gore vucudu dogal seyrinden cok daha hizli calistiriyor. Neyse 1 gunlukmus ben de bu boyle gidecek bir sure sandim :KK43: WWye ve saglikli kilo vermeye devam :nazar:

Yok şercim olurmu hiç :nazar:.Her şeyden önce ben karşı çıkarım buna biliyorsun. Hem biraz su boşalsın vücudumdan, hem de abene arkadaşlık edeyim istedim.:13:Tabiki yarın ww. ile devam canım. Sen ne alemsin, nasıl oldun?:KK19:

merhaba kizlar nasilsiniz monti abla hemen cikmam lazim acele acele yaziyorum bu hafta alisma haftasi ilan ettim kendime bu aksam bulgur pilavi yapicam 1 caybardagi pismemis pilavin puanini yazabilirmisin canim.

1 çay bardagı 2,5 puan canımcım.:KK3: Sana yolladıgım listede var hepsi, gözünden kaçtı herhal.:13:

Bugün alışma günü olarak yediklerim :)

Sabah:
Poğaça + 1tek şekerli çay = 4,50
Kuşluk:
TÜrk Kahvesi 2 şekerli = 1,00

Öğlen
Yoğurtlu Pirinçli ISpanak = 8,00
Ispanak = 0 , Ekmek 1dilim bile değil ama = 2 Sıvıyağ = 3 Pirinç = 2 Yoğurt çok çok az = 1

Akşam
Izgara Balık = 5,00

Bugün alışma günü olarak yediklerim :)

Sabah:
Poğaça + 1tek şekerli çay = 4,50
Kuşluk:
TÜrk Kahvesi 2 şekerli = 1,00

Öğlen
Yoğurtlu Pirinçli ISpanak = 8,00
Ispanak = 0 , Ekmek 1dilim bile değil ama = 2 Sıvıyağ = 3 Pirinç = 2 Yoğurt çok çok az = 1

Akşam
Izgara Balık = 5,00

İlk gün için oldukça iyi bir menü canım. Afiyet olsun.:13:

iyi akşamlar ,malesef bu hafta yaptığım birkaç kaçamağın kurbanı olarak sabit kaldım. ne zor iş şu diyet azıcık sınırı aşsan herşey duruyor bu hafta inşallah daha güzel olacak
bugünkü menümü yazayım hemen
SABAH :
1 dilim kızarmış tb ekmeği-1
4 adet y. zeytin -1
1 adet k. peynir- 1
yeşil çay
ARA :
6 adet kuru kayısı -2
ÖĞLE
4 kaşık z yağlı y. fasulye - 2
1 dilim kızarmış ekmek -1
1 çay bardağı yoğurt - 1.5
ARA:
1 adet nar -1.5
AKŞAM :
5 kaşık yağsız kıymalı ıspanak ( 1 yemek kaşığı kıyma )- 2
1 çay bardağı yoğurt -1.5
ARA :
sade kahve-0
TOPLAM : 14.5
SPOR : malesef bugün yapamadım
SU : 2 litreye yaklaştı

Merhabalar;

Geçtiğimiz hafta kk'de takılırken tesadüfen WW diyetini gördüm ve hemen pc'de sık kullanılanlara ekledim, o gün bugündür de fırsat buldukça inceliyorum...

Sanırım 23. sayfaydaki listenin çıktısını aldım ve bugün başlayım dedim, yalnız sormak istediğim bir kaç şey var, bu konuda banada yardımcı olursanız grubunuza

katılmak istiyorum...

montig seni kutluyorum,liste dışına çıkmana rağmen kilo vermişsin..Sen zor kilo veriyordun,buna rağmen ww.ile kilo veriyorsun..Bana kalırsa moralini bozma iyi gidiyorsun..

aeben senide kutluyorum ölçülerde fark yok ama 600 gr gitmiş..Ben kendimde şuna dikkat ettim kilo vermeden önce vücudum 1 kiloya yakın su topluyor ,ertesi gün tartıldığımda muhakkak kilo vermiş oluyorum..

lacey senin kilo verememene gerçekten şaşırdım..Çok da güzel spor yapıyorsun..Bence bu hafta yine güzel kilo vereceksin..

Ben artık yapmıyorum..Bebişim biraz daha büyüsün ondan sonra..:KK5: montig her şey için teşekkürler,hiç üşenmeden listeleri gönderdin ve bilgilerini paylaştın..Ara ara sizi ziyarete gelirim..Hepinize kolay gelsin..:KK16:

:KK9::KK9::KK9: bende pirinç lapasında öyle oluyorum hatta dün 2 öğrencim vardı ders için gelmişlerde 1 saatte toplam 4 defa wc gidince çok şaşırdılar:KK1:
Günaydın canım. Gerçekten komedi bir durum bu kadar sık tuvalete gitmek. Ama bende hç fark etmemiş, kilom aynı:KK25:Sende hiç değilse farkediyordu.:KK50:
iyi akşamlar ,malesef bu hafta yaptığım birkaç kaçamağın kurbanı olarak sabit kaldım. ne zor iş şu diyet azıcık sınırı aşsan herşey duruyor bu hafta inşallah daha güzel olacak
bugünkü menümü yazayım hemen
SABAH :
1 dilim kızarmış tb ekmeği-1
4 adet y. zeytin -1
1 adet k. peynir- 1
yeşil çay
ARA :
6 adet kuru kayısı -2
ÖĞLE
4 kaşık z yağlı y. fasulye - 2
1 dilim kızarmış ekmek -1
1 çay bardağı yoğurt - 1.5
ARA:
1 adet nar -1.5
AKŞAM :
5 kaşık yağsız kıymalı ıspanak ( 1 yemek kaşığı kıyma )- 2
1 çay bardağı yoğurt -1.5
ARA :
sade kahve-0
TOPLAM : 14.5
SPOR : malesef bugün yapamadım
SU : 2 litreye yaklaştı

Menün gayet güzel canım ama bir şeyi anlamadım 1k peynire 1 puan vermişsin o ne?:26:

Merhabalar;

Geçtiğimiz hafta kk'de takılırken tesadüfen WW diyetini gördüm ve hemen pc'de sık kullanılanlara ekledim, o gün bugündür de fırsat buldukça inceliyorum...

Sanırım 23. sayfaydaki listenin çıktısını aldım ve bugün başlayım dedim, yalnız sormak istediğim bir kaç şey var, bu konuda banada yardımcı olursanız grubunuza

katılmak istiyorum...

Hoşgeldin. Tabi severek yardımcı oluruz, sorun sorularınızı. Birde bizim listemiz farklı, mail adresinzi özelden verirseniz yollarım.:KK42:

Şekercim kadar tuvalee gittiğim halde, hiç farketmemişim.:KK14: Canım sıkıldı sabah sabah.:KK25: Sen ne alemdesin:KK31:

montig seni kutluyorum,liste dışına çıkmana rağmen kilo vermişsin..Sen zor kilo veriyordun,buna rağmen ww.ile kilo veriyorsun..Bana kalırsa moralini bozma iyi gidiyorsun..

aeben senide kutluyorum ölçülerde fark yok ama 600 gr gitmiş..Ben kendimde şuna dikkat ettim kilo vermeden önce vücudum 1 kiloya yakın su topluyor ,ertesi gün tartıldığımda muhakkak kilo vermiş oluyorum..

lacey senin kilo verememene gerçekten şaşırdım..Çok da güzel spor yapıyorsun..Bence bu hafta yine güzel kilo vereceksin..

Ben artık yapmıyorum..Bebişim biraz daha büyüsün ondan sonra..:KK5: montig her şey için teşekkürler,hiç üşenmeden listeleri gönderdin ve bilgilerini paylaştın..Ara ara sizi ziyarete gelirim..Hepinize kolay gelsin..:KK16:

Selam gülfurencim.evet 300 gr farketti. Sanırım uzun süre yürümelerimin etkisi o da. Sen boşver diyeti, emzikli annesin. Bebişin sağlıgı çok daha önemli tabiki.:emir_bebek: Diyet yapmasanda ugra topiğe canım. Sevgiler:KK16:

Günaydınn Arkadaşlar,

Dünü sorunsuz tamamladım üzerinede 30dk spor yaparak 90 kalori yakabildim:)

Sabah için yağsız tost yemeyi planlıyorum .. Ne dersiniz ..

Zeytin,peynir yemediğimden normal kahvaltı yapamıyorum :KK43:

Günaydınn Arkadaşlar,

Dünü sorunsuz tamamladım üzerinede 30dk spor yaparak 90 kalori yakabildim:)

Sabah için yağsız tost yemeyi planlıyorum .. Ne dersiniz ..

Zeytin,peynir yemediğimden normal kahvaltı yapamıyorum :KK43:

Günaydınnnn. Tostun puanı yagsız 4,5 falan yapıyor,yiyebilirsin tabi. Afiyet olsun..:KK8:

Günaydınnnn. Tostun puanı yagsız 4,5 falan yapıyor,yiyebilirsin tabi. Afiyet olsun..:KK8:

Teşekkürler,

Minnacık yağ sürdüm :))

5 puan yapalım bence :KK52:

Mesajını aldım, yardımların için çok çok teşekkür ederim:)
İlgili sayfaları bugün inceleyeceğim..

Son düzenleme:
X