benim detox yapmama tek yonlu beslenmeme engel olan, uzun uzun dengeli beslenmenin onemini aciklayan montigcigime ne olmus boyle
Hayatım selam.Aebeninde önerisiyle bir günlük birşey bu.Geçen hafta çok kaçamagım oldu. Vücudum baya bi su toplamış sanırım, tuvaletten çıkamıyorum. Yarın ww. kaldıgı yerden devam canım. Zaten böyle bi şeyi hayatımda ilk kez yaptım. Bir başka şeyde tek yönü olmadı sayılır. Nohut, mercimek, bulgur, salatalık var çorbada. Yarından itibaren buradayım yani.
merhaba kızlar , sabah sınıfta siteye girdim ama benik ufaklıklar yazmama fırsat vermediler, öğleden sonra da kızımı doktora götürdüm.
bende bu hafta yı malesef kilo vermeden bitridim. yani sabah tartı hala 67.5 kg gösteriyordu:26: hakettim bunu o yüzden de şaşırmadım bu hafta daha dikkatli beslenmem lazım
aebenciğim ,monticiğim kutlarım sizi gram bazında da olsa kilo verebilmişsiniz.ayrıca inşallah yarına detox sonucunu tartıda güzel alırsınız.
monticiğim bende bayramı düşünüyorum. ben ve eşim ailelerimizden uzağız bu bayram evimizdeyiz fakat eşim 2 kuzeni ,eşleri ve çocukları ile 15 kişi oluyoruz. sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tüm gün beraber olacağızzz ,tabiii nefis sofralar da kurulacakkknasıl yapacağız ,nasıl atlatacağız en az hasarla
Yine de cok saglikli oldugunu dusunmuyorum tuvaletten cikamadigina gore vucudu dogal seyrinden cok daha hizli calistiriyor. Neyse 1 gunlukmus ben de bu boyle gidecek bir sure sandimWWye ve saglikli kilo vermeye devam
merhaba kizlar nasilsiniz monti abla hemen cikmam lazim acele acele yaziyorum bu hafta alisma haftasi ilan ettim kendime bu aksam bulgur pilavi yapicam 1 caybardagi pismemis pilavin puanini yazabilirmisin canim.
Bugün alışma günü olarak yediklerim :)
Sabah:
Poğaça + 1tek şekerli çay = 4,50
Kuşluk:
TÜrk Kahvesi 2 şekerli = 1,00
Öğlen
Yoğurtlu Pirinçli ISpanak = 8,00
Ispanak = 0 , Ekmek 1dilim bile değil ama = 2 Sıvıyağ = 3 Pirinç = 2 Yoğurt çok çok az = 1
Akşam
Izgara Balık = 5,00
Aebennnnnnnnnnnnnn tuvaleti mesken tuttum kıs,sen ne alemdesin.
Günaydın canım. Gerçekten komedi bir durum bu kadar sık tuvalete gitmek. Ama bende hç fark etmemiş, kilom aynıbende pirinç lapasında öyle oluyorum hatta dün 2 öğrencim vardı ders için gelmişlerde 1 saatte toplam 4 defa wc gidince çok şaşırdılar
iyi akşamlar ,malesef bu hafta yaptığım birkaç kaçamağın kurbanı olarak sabit kaldım. ne zor iş şu diyet azıcık sınırı aşsan herşey duruyor bu hafta inşallah daha güzel olacak
bugünkü menümü yazayım hemen
SABAH :
1 dilim kızarmış tb ekmeği-1
4 adet y. zeytin -1
1 adet k. peynir- 1
yeşil çay
ARA :
6 adet kuru kayısı -2
ÖĞLE
4 kaşık z yağlı y. fasulye - 2
1 dilim kızarmış ekmek -1
1 çay bardağı yoğurt - 1.5
ARA:
1 adet nar -1.5
AKŞAM :
5 kaşık yağsız kıymalı ıspanak ( 1 yemek kaşığı kıyma )- 2
1 çay bardağı yoğurt -1.5
ARA :
sade kahve-0
TOPLAM : 14.5
SPOR : malesef bugün yapamadım
SU : 2 litreye yaklaştı
katılmak istiyorum...
montig seni kutluyorum,liste dışına çıkmana rağmen kilo vermişsin..Sen zor kilo veriyordun,buna rağmen ww.ile kilo veriyorsun..Bana kalırsa moralini bozma iyi gidiyorsun..
aeben senide kutluyorum ölçülerde fark yok ama 600 gr gitmiş..Ben kendimde şuna dikkat ettim kilo vermeden önce vücudum 1 kiloya yakın su topluyor ,ertesi gün tartıldığımda muhakkak kilo vermiş oluyorum..
lacey senin kilo verememene gerçekten şaşırdım..Çok da güzel spor yapıyorsun..Bence bu hafta yine güzel kilo vereceksin..
Ben artık yapmıyorum..Bebişim biraz daha büyüsün ondan sonra..montig her şey için teşekkürler,hiç üşenmeden listeleri gönderdin ve bilgilerini paylaştın..Ara ara sizi ziyarete gelirim..Hepinize kolay gelsin..
Günaydınn Arkadaşlar,
Dünü sorunsuz tamamladım üzerinede 30dk spor yaparak 90 kalori yakabildim:)
Sabah için yağsız tost yemeyi planlıyorum .. Ne dersiniz ..
Zeytin,peynir yemediğimden normal kahvaltı yapamıyorum
Günaydınnnn. Tostun puanı yagsız 4,5 falan yapıyor,yiyebilirsin tabi. Afiyet olsun..