Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Points Plan

Wk
Points per day
Wt(kg)
- 21 64
01 20 63.09
02 20 62.18
03 20 61.27
04 20 60.36
05 20 59.45
06 19 58.55
07 19 57.64
08 19 56.73
09 19 55.82
10 19 54.91
11 18 54

Sagolasin da yiyecek puan listesini npcz. Bi de ben oruc tutuyorum bugun ara verdim sadece. Nasil olur ki

Yalniz ben grmla yitemem ki onun Icin mutfak tartisi lazim
Göz kararı ayarlarız canım bendede tartı yok :)
Ben liste yapmak isterim ama telefonda zor olur. Bende yanlış hesaplamadıysam 23 çıktı

Ben bugün ajanfa ayarladım. İlk sayfalara puan listesini yazfım. Sonraki sayfalara gün gün yediğimi yazıcam. Yoksa işin içinden çıkılmaz

Puan listesi 2. Sayfada var canım. Ben onları ajandaya gecirdim. Sürekli oraya bakmak zorunda kalmıyorum. Listede olmayan meyve sebzeler 0 puan. Bu arada meyve günde 3 porsiyon muş en fazla.

Sinifci 13 banada az geldibu diyetle 2010 yılında bi arkadaşım çok güzel zayıflamıştı KK da şimdi gelmiyor sanırım ama amerikan diyeti olduğu icin

Tencere yemeklerinin puanları pek yokk

Sinifci 13 banada az geldibu diyetle 2010 yılında bi arkadaşım çok güzel zayıflamıştı KK da şimdi gelmiyor sanırım ama amerikan diyeti olduğu icin

Soganı yagı salçayı sebzeyi Ayrı ayrı hesaplıycaz mecbur.

kızlar biriniz konu açsın yada burdan devam edip kilo takibi yapalım. Sen ilgilenebilirmisin masum :)

Kızlar bende bunları yedim kurufasulyeyinin soğan 0 puan sprey yağ kullanıyorum 0 puan salça 2 yemek kaşığı etde puanlı fasulye grla tartıyorum yada çay bardağıyla sebzeyle pilavada hiçbirşey koymadan buharda pişiriyorum böyle yapabilirsiniz hiç aç kalmadan sağlıkla kilo verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…