Afiyet olsun tatlım aç kalmak yok ordan burdan bulduklarımı paylaşacağım bizede kolaylık olurIste simdi Isimuz kolaylasir. Harika tarifler. Tesekkur ederim.
Fasulyeyi ypcm patatesli.
Aksamdan menu ve puanlamayi hazirlamak lazim.
Bakalim 1 hafta deneyim fark olacak mi
@masummm
Teşekkürler inşallah en en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız1. Hafta puan 23 kg74.12
02 hafta puan 23 kg 73.24
03 hafta puan 22 kg 72.35
04 .hafta puan22 kg 71.47
05 . Hafta puan22 kg70.59
06 . Hafta puan 22 kg 69.71
07 . Hafta puan 22 kg 68.82
08 . Hafta puan 21 kg 67.94
9. Hafta puan 21 kg 67.06
10 . Hafta puan 21 kg 66.18
11 . Hafta puan 21 kg 65.29
12 . Hafta puan 21 kg 64.41
13 . Hafta puan 21 kg 63.53
14 .hafta puan 20 kg 62.65
15 . Hafta puan 20 kg 61.76
16 . Hafta puan 20 kg 60.88
17 . Hafta puan 20 kg 60 hadi inşallah görürüz hedeflerimizi
Kizlar piricli yayla corbasini nasil hesaplariz?
Evt baya karışık bide uğraştırıyor inşallah sonuç alırız. Cumaya kadar sabredmiyorum ben her gün tartılıyorumGünaydın dün gece baya araştırdım biraz karışık geldi evet ama mantıklı bu gün market ten eksiklerimi alıp yarın başlıcam cuma günü kilo bildirimi yaparım sizlere menüleri de paylaşırım inşallah
Ben 2 öğün yapıyorum ara öğün yapmıyorum canım senin puanın çok düşük geldi bana 18 az gibi sıfır puan olsa bile ben meyve bazen tek porsiyon bazı günler hiç yemedim ama domates salatalık hiç kısmadan yedim hatta domates ben elma gibi yerim tuzlayıp küçüklüğümden beriSabah
1 dilim ekmek. 2 puan
Yumurta. 2 puan
Kibrit kutusu beyaz peynir 2.5 puan
Siyah zeytin 3-4 tane. 1 puan
Maydanoz 0 puan
Domates. 0 puan
Salatalık. 0 puan
Çikolata 3 puan
Akşam
Kereviz salatası
Kereviz 0 puan
Yoğurt. 3 puan
Mayonez2 çk. 1 puan
Gece yogurtlu tarcın zencefil zerdacal karışımı 3 puan
Aralarda meyve sıfır puan olanlardam 3 porsiyonu gecmiycek şekilde
Toplamda 18 yapmam gerekiyodu benim puanım 17.5. Yarım puanıda eksik puanlama yaptıysam ona sayarım
Savurgan sen tam olarak nasıl yapıyorsun. Kac ara ögünün var ?
Vermek istediğin kilo kaç onuda yaz hesaplayımBoy 163
Kilo 59.5
Yaş 27
Günüm oturatak geçiyo
Birde sen hesapla istersen
Hergün tartılmak motivasyon düşürebilir diye bende dayana bilirsem tartılmayacağımEvt baya karışık bide uğraştırıyor inşallah sonuç alırız. Cumaya kadar sabredmiyorum ben her gün tartılıyorum
Gerçekten kötü gözüküyor ben sabah altı akşam 7 çalıştığım için benimkiler sanki hep pratik şeyler olacak ama bakalım evden yapıp götürebilirsem iyi olur bendeEki Görüntüle 1729146 Ayyy kızlar onların çorbasına bakın aç kalsam yemem ben bunu büyük konuşmayımdabizlerde unu pirinçi mercimeği hesaplayıp yapacağız çorbamızı artık kızlar tarif verelim birbirimize kim ne yaptı puana göre hem çeşit olur elimizde
Aynen bende hergün tartılıyorumHergün tartılmak motivasyon düşürebilir diye bende dayana bilirsem tartılmayacağım
Canım ben geçen yıl akşamdan hazırladım saklama kabına koyup götürüp işte yedim çokkkkk laf söyleyen oldu ayyy mis gibi kantin var niye evden getiriyon yok yok çok iyi kilon falan kimseyi takmadan devam ettim 1,5 ayda 12 kilo vermiştim sonra geri aldım o ayeı konu tabiki akşamdan ayarla çok rahatlık oluyorGerçekten kötü gözüküyor ben sabah altı akşam 7 çalıştığım için benimkiler sanki hep pratik şeyler olacak ama bakalım evden yapıp götürebilirsem iyi olur bende