sanda kzınada başarılar laceyim . benim kızımda balık eti 163 boy ve 54 kilo oda bi 2.3. kilo vermek istiyor ama çok yemek seciyor .meyve yediremiyorum .merhaba aebenciğim montimmmsizleri özledim ,merak etmişsiniz çok teşekkür ederim , 2-3 günlüğüne misafirim vardı. girmeye vakit bulamadım malesef. dün gece gönderdim ,sabah okula gidince yazamadım. bugün regl ilk günü sancı ve şişlik kötü durumdayım. kızımla beraber bugün diyete başladık. bu sefer dikkatli olacağım onun sayesinde . akşama da sancım hafiflerse yürüyüşe gideceğiz. kızımda kilolu malesef , kendimden çok onun vermesini istiyorum yaşı daha küçük:26: 2 sene önce diyetisyenle 23 kg vermişti fakat sınav stresi okul derken yine aldı yeniden azimlendi , bende onun sayesinde azimlendim
sizler nasılsınız , geçmişi okuyayım biraz
aebenciğim sende şehir dışına çıkmışsın , memleket neresi sizin
merhaba aebenciğim montimmmsizleri özledim ,merak etmişsiniz çok teşekkür ederim , 2-3 günlüğüne misafirim vardı. girmeye vakit bulamadım malesef. dün gece gönderdim ,sabah okula gidince yazamadım. bugün regl ilk günü sancı ve şişlik kötü durumdayım. kızımla beraber bugün diyete başladık. bu sefer dikkatli olacağım onun sayesinde . akşama da sancım hafiflerse yürüyüşe gideceğiz. kızımda kilolu malesef , kendimden çok onun vermesini istiyorum yaşı daha küçük:26: 2 sene önce diyetisyenle 23 kg vermişti fakat sınav stresi okul derken yine aldı yeniden azimlendi , bende onun sayesinde azimlendim
sizler nasılsınız , geçmişi okuyayım biraz
Selam canımmontim sen neler yapıyorsun , durumlar nasıl
günaydın hayırlı sabahlar dilerim ...
Selam canımnapiiim umutsuzca üzerime (belime) apışan 2 - 3 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün simit diyetine ve yürüyüşlere başladım bakalım ne olacak. Bu kez de başaramazsam bir müddet ara verecem diyete. Sende durumlar nasıl...
Selam canım, sanada hayırlı günler..
ablam inan dert edecek kilon yok. bukadar sıkma kendini
ablam sen patates diyeti yapmışmıydın .heppera ablam soruyorduda aklıma geldi? sanki yaptın diye hatırlıyorum ,sonuç neydi?
sanda kzınada başarılar laceyim . benim kızımda balık eti 163 boy ve 54 kilo oda bi 2.3. kilo vermek istiyor ama çok yemek seciyor .meyve yediremiyorum .
ankaraya 3. saat laceyim aksaray . iyi oldu süprüüz ziyaret
Abencim mesele kilo değil zaten, bel çevrem ve göbeğim kötü durumda. Erimeyen bir oralar kaldı. Evdeyürüyüş oryantal karışımı spora başladım. Dedim ya, bu diyetle de olmazsa 2 ay kadar normal beslenip, kilo vermeyi unutacagım çünkü bütün duygularım ve bünyem diyeti reddediyor artık . Patates diyetini yaptım evet, yanlış hatırlamıyorsam yürüyüşte dahil olmak üzere 1 haftada 1 kilo anca verdim. ablan birkaç gün sabredip benim simit diyetini beklesin derim. Ben simidi çok sevdiğim için bugün hiç zorlanmadım, ama her ihtimale karşıda kepekli undan hazırlanan tam tahıllı simit tüketiyorum, susamın kalorisi fazla oldugu için. Belki onun da işine yarar, sevgiler canım...
aebenim teşekkür ederim ,kızının kilosu fazla değil canım ,boy ve kilosu gayet güzel ,ama yemek seçmesi ve öeyve yememsi kötü ,neyse canları sağolsundaBu arada benim kız 4 günde 1 kg verdi . şimdilik iyi gidiyor dilerim böyle devam eder
konyada görev yaparken sürekli aksaray dan geçiyorduk ,içini biliyorum biraz. Eski haline göre oldukça değişmiş, güzelleşmiş
günaydınn ,fırtına sonrası yağmur havası çok iyi geldigüzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Selam lalendecim, bende teşekkür ederim sana nezaketinden dolayı. Meyve yemeyi sevmiyorsan çok ta zorunlu değilsin yemeye tatlım, ben tam bir meyve canavarıyım ne yazık ki. Hergün olmasada hafta içinde hiç değilse 2 ögün ye meyveni. Puan eksiltme işine pek girme canım, çünki gördüğüm kadarıyla zaten oldukça dikkat ediyorsun. Bunun yerine meyveyi ara sıra 1 porsiyon olacak şekilde yemen de 1 puan eksiltmiş gibi yapar seni. Bu arada her gün en az yarım saat yürümeye veya spor yapmaya çalış derim, inan çok faydası oluyor. Bak bir de şu var tatlım, Ara sıra günlük yiyecegin puanlardan 1 veya 2 puan arttırabilir, ve onu hafta sonu puanına ekleyerek sevdiğin bir şeyi gönlünce yiyebilirsin ama o puanlar sadece içinde bulundugun hafta için geçerli, bir sonraki haftaya sarkıtamazsın. Yanlız bunu her hafta yapmamaya çalış ki; kilo vermen sekteye ugramasın. Çünkü bu tür puan biriktirmeler devamlı yapıldıgında vücut kendini yeni yeme puanına adapte ediyor, ve tekrar puanını tam yemeye kalktıgında kilo vermek zorlaşıyor. Ayda 1 kez rahatlıkla uygulayabilirsin..Hııııı daha da önemlisi her 10 kilo verdikçe, günlük puanından 1 puan eksiltecek, sakın haha önce eksiltme derim,çünkü verecek kilon fazlaysa ve puanını gereksiz yere eksiltirsen, belli bir zaman sonra, eksik beslenmeden dolayı kilo verimi duruyor, yemeklerde yaga dikkat ettiğin sürece puanın yeterlı, bilgin olsun..Şimdilik aklıma gelenler bunlar, seninle paylaşayım istedim..Sevgiyle kal canım, kilonu bizede bildir ltf. merak ediyorum...
MERHABALAR hepinizeeeeUzun ara verdiğim için özür dilerim efem.Sevgili montig ben bu puanlamaya başlıkta okuduklarımla acemice başladıktan sonrada senin gönderdiğin liste ve önerinlerinle birlikte tartıda karşılığını aldım.Ben başladığımda 64.700 civarı kilodaydım.Bu sabah 61.100 ü gördüm tartıda çok mutlu oldum sana bir sürü dua ettim vallahi montigcim benim için çok iyi bir rakam.59 u gördüğümde bu başlıkta parti vereceğim
Alıntıladığım mesajındaki önerilerinde çok güzel.Meyva konusunda kendimi zorlyacağım.Sporda haftada 3 gün fitness e gidiyordum şimdi şartlar müsait olmadığı için gidemeyeceğim malesef.Ama yürüyüş yapıyorum dediğin gibi....benim 30 yaşından sonra bedenim değişmeye başladı 55-56 kilo olan ben 67 leri gördüm neye uğradığımı şaşırdım.Şimdi 36 yaşındayım ilk defa puanlama ile kilo vermeye başladım.. o yüzden montigcim benim için çok önemli bir sistem bu puanlama sistemi.Hedefim 56-57 olmakkkkk başaracağımmmmmm
Bir soru sorucam fazla oldum ama biliyorum;şimdi ben kek yemek istediğimde o gün ekmek yemiyorum bunun yerine kekimi yiyiyorum tabi doğru puanını vererek...iyimi yapıyorum montigcim? hepimize tartıda eksi kilolar görmeyi diliyorummmmmmm
günaydınn ,fırtına sonrası yağmur havası çok iyi geldigüzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Sagolasın laceycim bu gün benim için oldukça keyifli idi, eski arkadaşlarımla İstanbulu talan ettk. Sana ve abene güzel bir yarın diliyorum tatlım
tebrikler lalendecim çok güzel sonuç almışsın ...MERHABALAR hepinizeeeeUzun ara verdiğim için özür dilerim efem.Sevgili montig ben bu puanlamaya başlıkta okuduklarımla acemice başladıktan sonrada senin gönderdiğin liste ve önerinlerinle birlikte tartıda karşılığını aldım.Ben başladığımda 64.700 civarı kilodaydım.Bu sabah 61.100 ü gördüm tartıda çok mutlu oldum sana bir sürü dua ettim vallahi montigcim benim için çok iyi bir rakam.59 u gördüğümde bu başlıkta parti vereceğim
Alıntıladığım mesajındaki önerilerinde çok güzel.Meyva konusunda kendimi zorlyacağım.Sporda haftada 3 gün fitness e gidiyordum şimdi şartlar müsait olmadığı için gidemeyeceğim malesef.Ama yürüyüş yapıyorum dediğin gibi....benim 30 yaşından sonra bedenim değişmeye başladı 55-56 kilo olan ben 67 leri gördüm neye uğradığımı şaşırdım.Şimdi 36 yaşındayım ilk defa puanlama ile kilo vermeye başladım.. o yüzden montigcim benim için çok önemli bir sistem bu puanlama sistemi.Hedefim 56-57 olmakkkkk başaracağımmmmmm
Bir soru sorucam fazla oldum ama biliyorum;şimdi ben kek yemek istediğimde o gün ekmek yemiyorum bunun yerine kekimi yiyiyorum tabi doğru puanını vererek...iyimi yapıyorum montigcim? hepimize tartıda eksi kilolar görmeyi diliyorummmmmmm
günaydın nasılsın ablam ..Merhaba lalendecim tebrik ederim gayet istikrarlı gidiyorsun ve ben, sen kilo verdikçe çok mutlu oluyorum. Kek konusunda iyi yapıyorsun canım, tabiki o gün ekmek yememen gerekiyor. Sana yiyeceklerin yüzde olarak dagılımını verdim biliyorsun. Karbonhidratta % 60-65 barajını aşmaman gerekiyor çünkü sebze ve meyvede de zararsızda olsa karbon var. Listeden kekin puanına da bakarak en dogru hesaplamayı zaten yapabilirsin tatlım. Ama şöyle yapabilirsin. Hani haftada bir gün 1 ögün sevdiğin yiyecegi sınırsız yeme hakkı var ya. İşte o hakkını kullanarak haftada 1 gün 1 ögün çok abartmamak şartı ile istediğin kadar kek yiyip, o günü sadece 3-4 porsiyon sebze 1-2 porsiyon meyve ile geçirebilirsin (bu ögünü sabah veya öglende yapıp, akşama sarkıtmaman gerekiyor) Yine takıldıgın yer olursa çekinmeden sorabilirsin. Kilo, yaşa göre malesef değişiyor haklısın, yaş ilerledikçe malesef kiloda artıyor. Bak ben mesela, belimdeki fazlalıklardan kurtulamıyorum bir türlü. Sevgiyle kal canım...
günaydın hayırlı hafta sonları dilerim .
tebrikler lalendecim çok güzel sonuç almışsın ...
bu arada aynı yaştaymışız . nerde yaşıyorsun ?
günaydın nasılsın ablam ..
yürüyüşümü yaptım birde pilatesimi yaptımmı süper olcak .
Valla helal olsun abencim. Sabahtan yapmışsın sporunu. Ben 11 den önce yapamıyorum malesef..