Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Listeleri yolladım,kolay gelsin...[/Q

Liste gelmemiş..çok üzgünüm..Mail adresimi kopyalarsanız belki bi sorun olmaz..Çünkü l harfi 2 kez yazılıyor..

Sizin yolladıgınız adresi kopyaladım kabul etmedi, birkaç denemeden sonra kendiim yazmak zorunda kaldım. Siz bir kez daha dikkatlice yazın, kopyalar yollarım...

çok teşekkür ederim.Bu sabah aldım listeyi.Çok güzel ve özenle hazırlanmış bi liste bu.Haftada ortalama kaç kilo verdiniz siz merak ediyorum.

Ayrıca merak ettiğim bir diğer konu da bu diyetin neden bu kadar takipçisinin az olduğu..neredeyse birkaç kişi dışında listeyle ilgilenen yok.Sebebi yapılışının zor oluşu mu yoksa zayıflamaya faydası olmaması mı..? bu konuda da tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim..Çünkü başlayıp başlamama konusunda kararsız kalıyorum..

çok teşekkür ederim.Bu sabah aldım listeyi.Çok güzel ve özenle hazırlanmış bi liste bu.Haftada ortalama kaç kilo verdiniz siz merak ediyorum.

Ayrıca merak ettiğim bir diğer konu da bu diyetin neden bu kadar takipçisinin az olduğu..neredeyse birkaç kişi dışında listeyle ilgilenen yok.Sebebi yapılışının zor oluşu mu yoksa zayıflamaya faydası olmaması mı..? bu konuda da tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatırsanız sevinirim..Çünkü başlayıp başlamama konusunda kararsız kalıyorum..

WW ile kilo verememe konusunu bu topikte defalarca yazdım, biraz takip ederseniz (en azından son birkaç sayfayı)yanıtlar gelir. Ben 3 ay gibi bir zamanda 12 kilo verdim, sevgiler

WW diyetine dun basladim. Sadece aksam saatine dogru acligim cok artti. Puanlarima dikkat aderek, gayet doyurucu bir aksam menusu hazirladim. Yemekten sonra da 50 dakika yurudum. Gun icinde de ayrica 2 saat daha yurumustum. Bol su ictim. Sadece 3 ogun yaptim. Dun 1.1 kg kaybetmisim. Cok tesekkur ederim, Montig. Menuleri, daha dogrusu porsiyonlari kontrol altinda tutmaya yarayan bir program. Ben listeden hep saglikli gidalari yani dogal gidalari seciyorum. Sevgiler.

WW diyetine dun basladim. Sadece aksam saatine dogru acligim cok artti. Puanlarima dikkat aderek, gayet doyurucu bir aksam menusu hazirladim. Yemekten sonra da 50 dakika yurudum. Gun icinde de ayrica 2 saat daha yurumustum. Bol su ictim. Sadece 3 ogun yaptim. Dun 1.1 kg kaybetmisim. Cok tesekkur ederim, Montig. Menuleri, daha dogrusu porsiyonlari kontrol altinda tutmaya yarayan bir program. Ben listeden hep saglikli gidalari yani dogal gidalari seciyorum. Sevgiler.

Selam canım, senin adına çok sevindim kilo vermene. Bu tür yazıları okuyuncada emegimin boşa gitmediğini görerek mutlu oluyorum, sagolasın. Sana bir hatırlatmam daha var tatlım. Haftada 1 gün sadece 1 ögün, listede yanında sınırsız yazan yiyeceklerden doyana kadar (sadece o yiyecegi yiyeceksin, başka yemek eklemeden) yiyebilirsin. Bu hem metobolozmayı şaşırtıp rutinden çıkarıyor, hem de diyet psikozu yaşatmıyor. Bunu her hafta sadece 1 ögün olarak korkmadan uygulayabilirsin. Bir örnek vereyim makarnayı (sadece spagetti olacak) 9 dakika haşlayıp, çok az domates sosu olabilir ve mutlaka yagsız, tuz, biber, baharat ekleyerek yiyebilirsin. Bu patateste olabilir, balıkta veya listede sınırsız yazan bir yiyecekte..Durumunu bize de bildirmeye devam edersen sevinirim. Sevgiler canım, kolay gelsın...

Sevgili montig kepekli makarna için ne dersin? ben sınırsız yiyecekte kepekli makarna tükettim.Doğrumu yaptım acaba diye merak ettim.Ayrıca gönderdiğin linke üye oldum teşekkürler.weight watchers ın kendi sitesinde yemeklere hayran kaldım.Facebook taki sayfalarındanda harika yemek tarifleri var.Puanlama sistemine uygun kekler,et yemekleri,sebze yemekleri,pastalar,kurabiyeler vs.. muhteşem görünüyor.Keşke türkiyeye uyarlanabilse bu sistem.Dukan çok yorucu ve maliyeti yüksek bir beslenme şekli.Ama weight watchers tam tersine maliyeti normal ve dengeli beslenme şeklini insana aşılayan bir sistem.Geleyim kilo verdimmi konusuna evet tartıda 1.5 kilo gibi kaybım var.Bir haftada:21: Ve kendimi hafif hissediyorum.Ayrıca diyet pisikozu yok.Veeeeeee bence en önemli konuda şu evde değilsin dışarıda yemek yiyeceksin ortalama bir puanlama yaparak yemeğini yiyebilirsin.Dışarda yemek içinde puanlama yapmışlar.Montig sizin listeniz mükemmel,türkiye yemek tarzı puanlama sistemini sayenizde öğrendim.Benim weigth watchers türkiye temsilcimsiniz:KK16:

Son düzenleme:
Sevgili montig kepekli makarna için ne dersin? ben sınırsız yiyecekte kepekli makarna tükettim.Doğrumu yaptım acaba diye merak ettim.Ayrıca gönderdiğin linke üye oldum teşekkürler.weight watchers ın kendi sitesinde yemeklere hayran kaldım.Facebook taki sayfalarındanda harika yemek tarifleri var.Puanlama sistemine uygun kekler,et yemekleri,sebze yemekleri,pastalar,kurabiyeler vs.. muhteşem görünüyor.Keşke türkiyeye uyarlanabilse bu sistem.Dukan çok yorucu ve maliyeti yüksek bir beslenme şekli.Ama weight watchers tam tersine maliyeti normal ve dengeli beslenme şeklini insana aşılayan bir sistem.Geleyim kilo verdimmi konusuna evet tartıda 1.5 kilo gibi kaybım var.Bir haftada:21: Ve kendimi hafif hissediyorum.Ayrıca diyet pisikozu yok.Veeeeeee bence en önemli konuda şu evde değilsin dışarıda yemek yiyeceksin ortalama bir puanlama yaparak yemeğini yiyebilirsin.Dışarda yemek içinde puanlama yapmışlar.Montig sizin listeniz mükemmel,türkiye yemek tarzı puanlama sistemini sayenizde öğrendim.Benim weigth watchers türkiye temsilcimsiniz:KK16:

Canım çok teşekkür ederim, onore ettin beni, aslında birşey yaptım sayılmaz, kendim için çeviri yapıp listeleri hazırlarken istedim ki; benim gibi kilolu olanlarda yararlansın. Şimdi sonuçları hem kendimde, hem de sizlerde görmek mutlu ediyor beni. Şekercim w..w kalori hesabı degil, neyi neyle yediğine ve ne kadar yediğine dikkat çekmek isteyen bir beslenme şekli. Bu yüzden makarnanı kepekli tüketmen gerekmiyor. Ama mutlaka yarı işlenmiş durum bugdayından olan spagetti veya bizim ince uzun makarnalarımızdan tüketmen gerekiyor, ve azamı 9 dakika haşlanması gerekiyor. Ben bizdeki kepekli makarnaları hiç sevmediğim için normal spagettiyi seçtim hep. Günde yagsız ve katkısız olmak şartı ile gözünü de doyurmak için yarım pakete kadar korkmadan tüketebilirsin. Yanında sadece limon ve tuzla tatlandırılmış kıvırcık, domates, salatalık yersen glisemik indeksini de (kan şekeri seviyesi) dengelemiş olursun. Yemeklerinde tarçın, kırmızı biber tüketirsen metobolizman hızlanır ama aşırıya kaçarsan acıkırsın:) Bizim yürk yemekleri bu diyet için uygun, onların damak tadı bizimki gibi degil inan bana (Yurt dışında uzun yıllar yaşadım bilirim) Bizim tencere yemeklerimizi mümkünse hiç yag koymadan, patates ve havuca dikkat ederek pişirisen hem doyar, hem w.w. ye ters düşmemiş olursun. Sıvı yagı veya zeytin yagını en fazla 1 tatlı kaşıgı olmak kaydı ile sadece salatalarda kullanmanı öneririm. Onların yagları domuz yagı da içerdiği için kalorileri çok yüksek. Sen bizim katı yaglarımızı da kullanmamaya çalış, doymamış yag içeriyorlar biliyorsun. Ayrıca yagı hayatından tamamen çıkarmak gibi bir hata da yapma çünkü hem kabızlık yapıyor hem de kandaki yag çözelmiyor.Yogurt ve sütü de yarım yaglı kullanmanı öneririm. Unutma günde 1 tatlı kaşıgı sıvı yag, en fazla... Sevgiler

Selam canım, senin adına çok sevindim kilo vermene. Bu tür yazıları okuyuncada emegimin boşa gitmediğini görerek mutlu oluyorum, sagolasın. Sana bir hatırlatmam daha var tatlım. Haftada 1 gün sadece 1 ögün, listede yanında sınırsız yazan yiyeceklerden doyana kadar (sadece o yiyecegi yiyeceksin, başka yemek eklemeden) yiyebilirsin. Bu hem metobolozmayı şaşırtıp rutinden çıkarıyor, hem de diyet psikozu yaşatmıyor. Bunu her hafta sadece 1 ögün olarak korkmadan uygulayabilirsin. Bir örnek vereyim makarnayı (sadece spagetti olacak) 9 dakika haşlayıp, çok az domates sosu olabilir ve mutlaka yagsız, tuz, biber, baharat ekleyerek yiyebilirsin. Bu patateste olabilir, balıkta veya listede sınırsız yazan bir yiyecekte..Durumunu bize de bildirmeye devam edersen sevinirim. Sevgiler canım, kolay gelsın...

Sevgili Montig, ikinci gunum cok rahat gecti. 2. gun sonunda 200gr. daha vermisim. Bu programi rahatca uygulayabiliyorum. Secenekler cok fazla. Porsiyonlari kontrol altinda tutabilmek cok kolay. Tek ogunde sinirsiz makarna veya patates (yagsiz) alternatifini onerin dogrultusunda yapacagim. Cok tesekkur ederim. Tum arkadaslara sevgiler.

Sevgili Montig, ikinci gunum cok rahat gecti. 2. gun sonunda 200gr. daha vermisim. Bu programi rahatca uygulayabiliyorum. Secenekler cok fazla. Porsiyonlari kontrol altinda tutabilmek cok kolay. Tek ogunde sinirsiz makarna veya patates (yagsiz) alternatifini onerin dogrultusunda yapacagim. Cok tesekkur ederim. Tum arkadaslara sevgiler.

Rica ederim Irmak23, rahat bir diyet uygulamana sevindim. WW gerçekten keyifle yapılan bir diyettir, yeter ki vaz geçilmesin..Sanada sevgiler canım

İYİ GECELERR .:KK16:

kilo verenleri tebrik ederim .devamını dilerim .:KK16:

ablam nasılsın ?
laceyim yazmıyorsun nerelerdesin .:KK16:

Yine süper bilgiler yazmışsınız montig çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler.Makarna konusunda spagettiye dikkat edeceğim.Hem bu sayede kepekli makarna aramaktanda kurtulmuş olurum:KK19: Sebze ve meyce konusundada söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışıyorum.Ben meyve özürlüyüm ya hiç sevmiyorum ama bu puanlamada yemeye dikkat ediyorum.
Aynen devam ediyorum puanlamaya hatta çok önceki sayfalarda puanınız 20 ise 18 e düşürün demiştiniz montig onuda yapmaya çalışıyorum ama bazen elim durmuyor 2 puanım daha var diyip yiyiorum birşeyler:KK37: hafta sonu tartılıp sonucu yazacağım.Yaşasın montig yaşasın weight watchers:21:

Yine süper bilgiler yazmışsınız montig çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler.Makarna konusunda spagettiye dikkat edeceğim.Hem bu sayede kepekli makarna aramaktanda kurtulmuş olurum:KK19: Sebze ve meyce konusundada söylediklerinin dışına çıkmamaya çalışıyorum.Ben meyve özürlüyüm ya hiç sevmiyorum ama bu puanlamada yemeye dikkat ediyorum.
Aynen devam ediyorum puanlamaya hatta çok önceki sayfalarda puanınız 20 ise 18 e düşürün demiştiniz montig onuda yapmaya çalışıyorum ama bazen elim durmuyor 2 puanım daha var diyip yiyiorum birşeyler:KK37: hafta sonu tartılıp sonucu yazacağım.Yaşasın montig yaşasın weight watchers:21:

Selam lalendecim, bende teşekkür ederim sana nezaketinden dolayı. Meyve yemeyi sevmiyorsan çok ta zorunlu değilsin yemeye tatlım, ben tam bir meyve canavarıyım ne yazık ki. Hergün olmasada hafta içinde hiç değilse 2 ögün ye meyveni. Puan eksiltme işine pek girme canım, çünki gördüğüm kadarıyla zaten oldukça dikkat ediyorsun. Bunun yerine meyveyi ara sıra 1 porsiyon olacak şekilde yemen de 1 puan eksiltmiş gibi yapar seni. Bu arada her gün en az yarım saat yürümeye veya spor yapmaya çalış derim, inan çok faydası oluyor. Bak bir de şu var tatlım, Ara sıra günlük yiyecegin puanlardan 1 veya 2 puan arttırabilir, ve onu hafta sonu puanına ekleyerek sevdiğin bir şeyi gönlünce yiyebilirsin ama o puanlar sadece içinde bulundugun hafta için geçerli, bir sonraki haftaya sarkıtamazsın. Yanlız bunu her hafta yapmamaya çalış ki; kilo vermen sekteye ugramasın. Çünkü bu tür puan biriktirmeler devamlı yapıldıgında vücut kendini yeni yeme puanına adapte ediyor, ve tekrar puanını tam yemeye kalktıgında kilo vermek zorlaşıyor. Ayda 1 kez rahatlıkla uygulayabilirsin..Hııııı daha da önemlisi her 10 kilo verdikçe, günlük puanından 1 puan eksiltecek, sakın haha önce eksiltme derim,çünkü verecek kilon fazlaysa ve puanını gereksiz yere eksiltirsen, belli bir zaman sonra, eksik beslenmeden dolayı kilo verimi duruyor, yemeklerde yaga dikkat ettiğin sürece puanın yeterlı, bilgin olsun..Şimdilik aklıma gelenler bunlar, seninle paylaşayım istedim..Sevgiyle kal canım, kilonu bizede bildir ltf. merak ediyorum...

Son düzenleme:
İyidir aben sen nasılsın. birkaç ez sana ve laceye yazdım topikten ama yanıt gelmedi sizden...

iyilik ablam hafta sonu kısabir meleket turu yaptık ailecek .
mesajları okuyorum ablam genelde cevap yazmaya çalışıyorum .yazamadıklarımada begeni butonuna basıyorum .
lacey yok epeydir bende merak ettim .umarım iyidir

merhaba aebenciğim montimmm:KK16::KK16: sizleri özledim ,merak etmişsiniz çok teşekkür ederim , 2-3 günlüğüne misafirim vardı. girmeye vakit bulamadım malesef. dün gece gönderdim ,sabah okula gidince yazamadım. bugün regl ilk günü sancı ve şişlik kötü durumdayım. kızımla beraber bugün diyete başladık. bu sefer dikkatli olacağım onun sayesinde . akşama da sancım hafiflerse yürüyüşe gideceğiz. kızımda kilolu malesef , kendimden çok onun vermesini istiyorum yaşı daha küçük:26: 2 sene önce diyetisyenle 23 kg vermişti fakat sınav stresi okul derken yine aldı yeniden azimlendi , bende onun sayesinde azimlendim:KK1:
sizler nasılsınız , geçmişi okuyayım biraz:KK6:

iyilik ablam hafta sonu kısabir meleket turu yaptık ailecek .
mesajları okuyorum ablam genelde cevap yazmaya çalışıyorum .yazamadıklarımada begeni butonuna basıyorum .
lacey yok epeydir bende merak ettim .umarım iyidir

aebenciğim sende şehir dışına çıkmışsın , memleket neresi sizin :KK19:

X