Sevgili montig kepekli makarna için ne dersin? ben sınırsız yiyecekte kepekli makarna tükettim.Doğrumu yaptım acaba diye merak ettim.Ayrıca gönderdiğin linke üye oldum teşekkürler.weight watchers ın kendi sitesinde yemeklere hayran kaldım.Facebook taki sayfalarındanda harika yemek tarifleri var.Puanlama sistemine uygun kekler,et yemekleri,sebze yemekleri,pastalar,kurabiyeler vs.. muhteşem görünüyor.Keşke türkiyeye uyarlanabilse bu sistem.Dukan çok yorucu ve maliyeti yüksek bir beslenme şekli.Ama weight watchers tam tersine maliyeti normal ve dengeli beslenme şeklini insana aşılayan bir sistem.Geleyim kilo verdimmi konusuna evet tartıda 1.5 kilo gibi kaybım var.Bir haftada
Ve kendimi hafif hissediyorum.Ayrıca diyet pisikozu yok.Veeeeeee bence en önemli konuda şu evde değilsin dışarıda yemek yiyeceksin ortalama bir puanlama yaparak yemeğini yiyebilirsin.Dışarda yemek içinde puanlama yapmışlar.Montig sizin listeniz mükemmel,türkiye yemek tarzı puanlama sistemini sayenizde öğrendim.Benim weigth watchers türkiye temsilcimsiniz