- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
MERHABALAR hepinizeeeeUzun ara verdiğim için özür dilerim efem.Sevgili montig ben bu puanlamaya başlıkta okuduklarımla acemice başladıktan sonrada senin gönderdiğin liste ve önerinlerinle birlikte tartıda karşılığını aldım.Ben başladığımda 64.700 civarı kilodaydım.Bu sabah 61.100 ü gördüm tartıda çok mutlu oldum sana bir sürü dua ettim vallahi montigcim benim için çok iyi bir rakam.59 u gördüğümde bu başlıkta parti vereceğim
Alıntıladığım mesajındaki önerilerinde çok güzel.Meyva konusunda kendimi zorlyacağım.Sporda haftada 3 gün fitness e gidiyordum şimdi şartlar müsait olmadığı için gidemeyeceğim malesef.Ama yürüyüş yapıyorum dediğin gibi....benim 30 yaşından sonra bedenim değişmeye başladı 55-56 kilo olan ben 67 leri gördüm neye uğradığımı şaşırdım.Şimdi 36 yaşındayım ilk defa puanlama ile kilo vermeye başladım.. o yüzden montigcim benim için çok önemli bir sistem bu puanlama sistemi.Hedefim 56-57 olmakkkkk başaracağımmmmmm
Bir soru sorucam fazla oldum ama biliyorum;şimdi ben kek yemek istediğimde o gün ekmek yemiyorum bunun yerine kekimi yiyiyorum tabi doğru puanını vererek...iyimi yapıyorum montigcim? hepimize tartıda eksi kilolar görmeyi diliyorummmmmmm
lalendeciğim kutlarım , WW gerçekten yazılanlara uygun bir şekilde uygulayınca güzel kilolar verdiriyor. dilerim sağlıkla dilediğin kiloya inersin