Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

lalendeciğim kutlarım , WW gerçekten yazılanlara uygun bir şekilde uygulayınca güzel kilolar verdiriyor. dilerim sağlıkla dilediğin kiloya inersin

Sürahinizdeki SU içine LİMON dilimleri ve 1 tatlı kaşığı toz ZENCEFİL ekleyin..Vücudunuzda asidi düzenlemede ve metabolizma hızınızda etkilidir..
Bunu denemek lazım arkadaşlar sizinle paylaşayım dedim.Ben şu an izmirdeyim sevgili aben.Yaştaşmışız sevgiler canım Montigcim karbonhidrat benim en büyük sorunum.Senin gönderdiğin yüzdelerin dışına çıkmıyorum.Hatta bir kağıda yazıp her gün göreceğim bir yere asacağım.Yediklerime dikkat ettiğimden beri farkettimki ben karbonhidratla besleniyormuşum.Protein ve liften uzak beslenmişim.Bu yüzdende gelsin göbek gelsin simit beden
Weight watchers lifli beslenmeye insanı alıştırıyor.Peki montig canım kuruyemişler için ne diyorsun? Fındık,ceviz arada çok acıkırsam ağzıma atıyorum.Puanlamada makul değerleri var ama ben onuda abartmadan yemeye çalışıyorum.59 rakamına taktım ben çünkü 4 yıl oldu görmüyorum tartıda.Sanki 59 olunca diğer kiloları vermek kolay olcak gibi geliyor Hepinize sevgili saygılar efem.

Abencim bende saat 7.30 gibi uyanıyorum ama 1 saat nescafe gazete keyfi yapmadan, evi, yatagı düzenlemeden başka işe bakamıyorum. Seni kutluyorum canım..
Canımcım rahat ol lütfen, ogluşun artık büyüyor, buna alışmalısın..Askere gidecek zamanı gelince, bunları alıştırmalar olarak gör canım.
Şekercim puanlama yaparken, aktiivite puanın 0 tutup, günde yarım saat 45 dakika hareket ediyorsan şayet, bu sana en az 1 puan kazandırır fazladan. Bu demektir ki; bazen fındık, fıstık ceviz gibi kuruyemişleri 10 adede kadar tüketebilirsin, ve saglık açısından da gerekli bu. Mesela bademde demir çinko selenyum vs. A.B.DdE vitaminleri var. Veya karşısındaki puan kadar k.yemişi ögün olarak tüketebilirsin. Yagsız, tussuz 1 su bardagı mısırı pisbogazlık yapmak istediğinde atıştırabilirsin. Ama tüm bunlar için, en azından bazal metobolizmanı çalıştırması açısından en az 20 dk. (72 kalori harcatıyor ve bazal metoyu çalıştırıyor. bu çok önemli) yürümen gerekiyor. Veya 10 dakika oryantalin de 100 kalori harcattıgı söyleniyor. Bu bilgiler ışıgında tabiki yi,yebilirsin k.yemişi, sevgiler canım...

Canımcım rahat ol lütfen, ogluşun artık büyüyor, buna alışmalısın..Askere gidecek zamanı gelince, bunları alıştırmalar olarak gör canım.
.

montimm sorunum da bu zaten birtürlü rahat olamıyorum malesef , inşallah büyüdükçe bende de rahatlama olur:26: teşekkür ederim canım

Lalendecim zencefili kullanırken dikkatlı olmanı öneririm. İyi bir antioksidan olmakla birlikte iştah açıcı olarakta kullanılır, bilgin olsun. Sevgiyle kal

merhaba arkadaşlar , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ hepimize kutlu olsun

selam kizlar,ara sira takip ediyorum sizi,ben almanyada yasiyorum ve bir dönem yaptim be beslenme seklini ama sonra SIKILIP geri biraktim,fakat sizi görünce yenindenmi denesem diyorum masallah güzel kilolar vermissiniz,birde sanirim sizde baska listede var bizim yeme kültürümüzle daha uyumlu burdaki puanlar burasi icindi o yüzden rica etsem montig banada listeleri atabilirmisin?

merhaba arkadaşlar , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ hepimize kutlu olsun
Canım seninde 23 nisanın kutlu ve mutlu olsun

Size listeleri yollayabilmem için mail adresiniz gerekli. Topikte defalarca tekrarlandı ama gözünüzden kaçmış sanırım...

bende haftanızın güzel geçmesini diliyorum aebenim uğramamışsın ,neler yapıyorsun canım

hayırlı günler dilerim
laceyim sen monti linkinden biliyorsun sanırım . ablam mayısın 12 sinde kısmetse umreye gidiyoruz eşimle ..
onun işleri var pasaport. vs ... yavaşdan hzırlıkda yapıyorum işte .
vakit buldukça sabahları yürüyorum . ama bu hafta pilatese fazla vakit ayıramadım ... gün vs vardı pek diyet yaptıgımda söylenemez . ama en azından kilo almamışım .

ablam sen neler yapıyorsun bugünlerde sende yazmıyorsun pek :26:..

yasen laceyim neler yapıyorsun .diyet nasıl gidiyor .?

Son düzenleme:

merhaba canım ,arada okuyorum orayı da aebenim, gözümden kaçmış harhalde. gözünaydın diyeyim canım , bende gitmek istiyorum nasip artık
sporada başlamışsın , ne güzel bende bugün tam anlamıyla başladım artık. öyle bir hale gelmiştim ki günde 1 bardak su içmeden sürekli karbon alarak günü bitiriyordum. dün planımı yaptım ve bugün başladım ilk iş 2 litre suyumu içmek ve spora başlamak olmalı diye hesapladım.
malesef 73 kg oldum (( ama ümitsizlik yapmadan başladım yeniden .
kızım 2 haftada 3.5 kg verdi en çok ona seviniyorum ,hayırlısı artık
montimi bende merak ettim

Son düzenleme:

Senin adına çok sevindim abenim, bizede dua et canım. Sizler pek yazmayınca bende yazacak birşey bulamadıgım için yazmıyorum, yoksa topigi takip ediyorum. Benimde diyet adına pek dikkat ettiğim söylenemez abencim, simit diyeti 1 5 günde 1 kilo verdirdi ama çok ta sadık kalmadım diyete. Bu haftyada yine öglenleri 1 simit, bazen yanına peynir yiyorum. Çilege taktım şu ara manyak gibi çilek yiyorum. Dün tüm gün ayaktaydım hiç oturmadım akşama kadar, bir önceki günde ev temizliğiyle falan ugraştım ama hafta başından beri özel olarak spor yapamıyorum. Kısacası ruhum hem diyeti hem, hem zamanlanmış sporu şiddetle reddediyor. 2 gündür diyet psikozundan çıktım inan canım hiç atıştırmak ve abur cubur çekmiyor. Şimdilik kafama göre ama dikkat ederek takılacagım abencim, bende durumlar böyle. Laceyde artık hiç bahsetmez oldu kendinden, sende kayıplardasın zaten. Bir görünüyor bir kayboluyorsun. Eh normalde zaten bahara girdik kışın monotonlugu ve karanlıgı bitti. Sevgiler abencim, laceycim öpüyorum sizi...

Selam laceycim nasılsın. Bugün abene yazarken senin mesajın gözükmüyordu, şimdi gördüm. Ben diyet olayına bir süre ara verdim, olmuyo yapamıyorum, ters tepiyor bende artık diyet. İki misli yiyorum. Bugün mesela diyeti bıraktım ve ilk defa akşam yemegi yemeden meyve ile geçiştirdim, canım istemedi. Spora da, spor apıcam diye yanaşırsam o da ters tepiyor. Ama neredeyse hep ayakatım zaten. Seni kutluyorum, başlamışsın diyete ve spora, insallah böyle devam ettirisin. Öpüyorum canım...

hayırlı cumalar dilerim ...
iyi olmanıza sevindim ..
ablam hepimizde olyor bu diyet piskolajisi bazan .. dedigin gibi serbest bırakınca dana az yiyor insan . ablam simit diyetini 1.5 günmü yaptın 15 günmü ? tam anlamdım .
yani şu an 64 kilosun . aynı kilodayız ablam

laceyim 73 olmuşsun :26: hemen kendini toparlaman ve en azından 6 lı rakanlara tekrar inmek zorundasın yksa ucu kaçtımı toparlanmıyor ..
kızınada tebrikler canım bak o sana örnek olsun en azından ...

Canımcım ben 5 gün sonunda, arkadaşım (benden kilolu) 4 gün sonunda ufak tefek kaçamaklarımız oldugu halde 1 er kilo verdik...Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…