Walk at home ile evde yry yap salkl zayfla ve incel

cnm
callenetics i yeni duydum; nasil bisey; faydali mi?
bir de videolarininerden bulabiliriz.. ??
link varsa ozelden atabilir misin bana?

bence bir gün walk at home yap bir gün plates daha faydalı olur heralde platestense calletics daha fazla işe yarıyormuş buda bilgine platesi arkadaşım yapıyor gerçekten çok işe yarıyomuş bende bugün bişeylere başlıcam ama neye karar veremedim bu arada bence sen kendini daha iyi bilirsin deneyerek doğru programı bulursun ne yapsan kar zaten :) tebrik ederim 1 aydırdevam ediosun ben 2 kere callaneticsi bıraktım

dogru soyluyosun; ne yapsak kardir, o yuzden sevdigimiz hosumuza giden biseyi yapmak lazim;
pilates benim cok hosuma gitti, yaptikca yapasim geliyor,
devam edeyim ona bari.. yaninda da yapabildigim kadar walk at home yaparim..

dah aonce ki hayatimi dusunuyorum da (sifir hareket) cok bile bunlar bana zemuszemus

Bende leslie nin 2 milini indirmeye çalışıyorum ama çok yavaş yoğun diyor sürekli.2 part indi 3 . de takıldı.Bende denicem bakalım walk at home u

indirdim ve bugünlük leslie ile 2 mil yürüdüm.Evde hareketsizlikten iyidir.

cnm 2 mil de lastikle de calisiyorlar ; lastikin var mi ? gerci kadin diyor kullanmak zorunda degilsiniz diye.
ben ilk zamanlar corapla yapiyordum, simdi aldim lastik )

lastiğim var canım,pilates yaparken almıştım.yalnız benim 2 millikte lastikli kısım denk gelmedi.Nasıl kaçırdım durmadan kadını takip ettim farklılık mı var acaba

5 mil kac dk suruyor,

ben 3 mil-40 dk yapiyorum, onda bile sonunu zor getiriyorum, cok yoruluyorum :-(((

haftada 1 gun yapiyorum bir de :-(

su 5 dk da 500 adimin linki var mi? ozelden atabilir misin cok rica etsem ?
canım 500 adım linkini vereyim sana özelden..platesten önce ısınmak içinde bunu yapabilirsin..zaten 5 dkcık hemen geçiveriyor..

birde arkadaşlardan biri lastiklide mi var kaçırdım mı acaba demiş..bunda farklı farklı partlar var..yani her 3 part aynı değil.bi lastikli 3 mile vardır atıyorum birde normal yürüyüş olarak vardır..çok çeşitleri var yani..sen lastikli olanı indirmemişsin o yüzden göremedin zannumca :))

lastiğim var canım,pilates yaparken almıştım.yalnız benim 2 millikte lastikli kısım denk gelmedi.Nasıl kaçırdım durmadan kadını takip ettim farklılık mı var acaba

evet canim farkli farkli videolar var sanirim;
mesala 2 fast mil var, express mil var,
benim ki de baska biseydi unuttum adini, evden bakarim..

kizlar walk at home linkleri olanlar , gorseller bolumunde bir sayfa acsak, herkes elindeki videolarin linkini koysa oraya, herbirimizde hepsi olmus olur;

ne dersiniz.?

aa zaten varmis oyle bir topic , simdi gorum.

ama link yok icin de :-(( ne ise yaradi :-(

bu günlük 3 mil yürüyüşümü yaptım..Akşama doğruda bir 2 mil yapar 5 e tamamlarım inşallah.Benimle başlayan kimse yokmu arkadaşlar

Bir gün aradan sonra bugün 5. 3millik yürüyüşümü yaptım.Benim gibi dışarda yürümeye üşenip evde yürüyen yokmu?

yeni vüye olduğum için özel mesaj yollayamıyorum.Sende zayıfla diye bir site var aratırsan hemen çıkar.Yada leslie ile yürüyüş yaz arat.Sendezayıfla sitesini görürsün.Tıkla seç indir.Kolay gelsin

tamam ilk siteden girdim
başlıgıda tıkladım ve birsayfa açılıyor oradan neyi tıklamak lazım
bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…