- 29 Eylül 2009
- 7.316
- 6
haftada bir gün mü canım en az 3-4 defa yapman lazım ki işe yarasın bende 5 mil yapıodum 1 saat kadar sürüo ve zaman nasıl geçio anlamıosun ve yorucu evet bu akşam buna başlıcam daha önce callanetics yapıodum faydalımı değilmi anlayamadım
kızlar yapanlar bi yazsınlar ölçülerini bakalım ne kadar işe yarıyor
canim ben pilatese merak saldim aslina bakarsan, haftada 3-4 gun 1 er saat pilates yapiyorum 1 aydir,
yaninda da 1 gun walk at home yapiyorum;
boyle bir kombin yaptim kendimce;
1 aydir sikilasma oldu ben de, belden 2 cm kalcadan da 3-4 cm .
pilatesn yaninda yuruyus de lazimmis diye basladim walk at home a ama 1 gun ise yaramaz mi diyorsun yani :-( ??:uhm:senağlama
bence bir gün walk at home yap bir gün plates daha faydalı olur heralde platestense calletics daha fazla işe yarıyormuş buda bilgine platesi arkadaşım yapıyor gerçekten çok işe yarıyomuş bende bugün bişeylere başlıcam ama neye karar veremedim bu arada bence sen kendini daha iyi bilirsin deneyerek doğru programı bulursun ne yapsan kar zaten :) tebrik ederim 1 aydırdevam ediosun ben 2 kere callaneticsi bıraktım
canım 500 adım linkini vereyim sana özelden..platesten önce ısınmak içinde bunu yapabilirsin..zaten 5 dkcık hemen geçiveriyor..5 mil kac dk suruyor,
ben 3 mil-40 dk yapiyorum, onda bile sonunu zor getiriyorum, cok yoruluyorum :-(((
haftada 1 gun yapiyorum bir de :-(
su 5 dk da 500 adimin linki var mi? ozelden atabilir misin cok rica etsem ?
lastiğim var canım,pilates yaparken almıştım.yalnız benim 2 millikte lastikli kısım denk gelmedi.Nasıl kaçırdım durmadan kadını takip ettim farklılık mı var acaba
Bir gün aradan sonra bugün 5. 3millik yürüyüşümü yaptım.Benim gibi dışarda yürümeye üşenip evde yürüyen yokmu?
yeni vüye olduğum için özel mesaj yollayamıyorum.sende zayıfla diye bir site var aratırsan hemen çıkar.yada leslie ile yürüyüş yaz arat.sendezayıfla sitesini görürsün.tıkla seç indir.kolay gelsin