Walk at home ile evde yry yap salkl zayfla ve incel

canım orda 2 millik var ondan başlayabilirsin.1mil , 2mil ,3mil, 4mil ...diye kimisi fast(hızlı) falan yazıyor seç birini.Sana şimdilik 2 yeter yeni başlıcaksın.2 mil yazanın linklerini yavaş yavaş indir.Hemen inmeyebilir gece geç saat veya sabah erken saatler gece yarısı falan deneyip indir.

canım orda 2 millik var ondan başlayabilirsin.1mil , 2mil ,3mil, 4mil ...diye kimisi fast(hızlı) falan yazıyor seç birini.Sana şimdilik 2 yeter yeni başlıcaksın.2 mil yazanın linklerini yavaş yavaş indir.Hemen inmeyebilir gece geç saat veya sabah erken saatler gece yarısı falan deneyip indir.

FREE OLAN YAZIYA BASTIM
SONRA DOWNLOAD YAZISINI TIKLADIM
DOSYAYI AÇ DEDİM
%DELER TAMAMLANDIKTAN SONRASINI YAPAMADIMM
İNGİLİZCEM İYİ DEGİL ZATENbilmiyorumkismile

sen şimdi 1.partı yani bölümü indirdin.devam ediceksin 2milin altında 2 part olamsı lazım.2.yi aynen yaptığın gibi tıkla.Hepsi bitmeden açılmazlar.Yalnız sen hangisini indirmeye çalışıyorsun,söylersen yardımcı olmaya çalışıcam

AYYY BİŞEY DİYECEM SANA
BIKTIN BENDEN AMA BU DİREK PC YE AKTARILMIYOR DİMİ
CD TAKMAKMI LAZIMMeyvahedigeldismile

yok canım nedemek..cd takmana gerek yok.indirceksinpc ye kaç partsa(bölümse).ondan sonra part 1 i tıkla hepsi birbirine bağlı.ozaman açılıp çalışıcak.

yok canım nedemek..cd takmana gerek yok.indirceksinpc ye kaç partsa(bölümse).ondan sonra part 1 i tıkla hepsi birbirine bağlı.ozaman açılıp çalışıcak.

canım çoook ama çoook sagol şuan çıkmak zorundayım ama sabah ilk iş deniycemm inşallah yaparım buseferr...
yapamazsam başını yine agrıtırım:çok üzgünüm:

yaa kızlar bnm rapid sorun veriyor indirmiyor,başka indirebileceğim yer yokmu,yardımmmmmm....

ell82 sabah erken saatlerde dene yada gece geç vakit dene mümkünse.Birde bir tanesi indikten sonra 15 dk ara sonra dene..Biraz sabır gerektiriyo ama iniyor.kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba,
Ben de walk at home ile yaklaşık 4 haftadır yürüyorum. Evde yürüyüş bandı da var ama menisküsümde problem için ağrıtıyor onu kullanamıyorum. Walk at home ile hiç ağrım olmadı. Henüz kilomda bir değişiklik yok ama selülitlerim resmen azaldı !!! Görenler sen kilo vermişsin demeye başladılar ama aslında 1 gram bile oynamadı. Bugüne kadar hiçbir egzersiz programında istikrarlı olamamıştım, walk at home benim için bir ilk. Bazı programlarda grup olarak yürüyorlar ve leslie muhteşem bir şekilde motive ediyor, yürürken ben de yağlarımla konuşuyorum:) Hadi eriyin gidin başımdan diyorum:) Standart yürüyüşten çok farklı ve çok daha faydalı, ben şimdiden çok memnunum inşallah sizlerin de işinize yarar..

express seri 3mill
canım ben bunu indircem
ama birbirine baglamak derken nasıl olacak
mesela ben şuan
2tanesini indirdim 15dkbekleyip diger bölümleri indircem ama nasıl baglıycammmakannehir

hepsi bitince 1. parta tıkla kendinden partlar birleşiyor.Eksik kalırsa açılmaz .Devam et indirmeye şimdi.

hepsi bitince 1. parta tıkla kendinden partlar birleşiyor.Eksik kalırsa açılmaz .Devam et indirmeye şimdi.

sagol canım benim yaaa
allah razı olsun senden valla:Saruboceq:
şimdi 3.bölüm iniyor
son kısım kaldı
hepsi tamamlanınca
mesela şuan "güvenlik için doryaların açılmasına izin ver -----izin verme yazıyorr

izin veri tıklayınca oluyor dimiii
ooofff çokk sordumm valla acemiyim bu konudaaa
kusuruma bakmaaa

izin ver canım..Biişi olmaz herkes aynı yerdenn indirmiş çatır çatır yürüyor:dance:
Benim bugn 8 .günüm ..Başka bişilerde yapıyorum oraya da üye oldum aynı nickle bi bak istersen.50-60 kilo olanların günlüklerindeyim.Kolay gelsin.

izin ver canım..Biişi olmaz herkes aynı yerdenn indirmiş çatır çatır yürüyor:dance:
Benim bugn 8 .günüm ..Başka bişilerde yapıyorum oraya da üye oldum aynı nickle bi bak istersen.50-60 kilo olanların günlüklerindeyim.Kolay gelsin.

tamam canımm
kaç kilosunnnkiii
zayıfsınnn 50....60kilo nekiii
ben kilomu söylesem dudagın ucuklarrrkaydirigubbakcemile3
dur bakalım sonuncuda insinn hemen yazıcam sana:hulya:

Canım ben çok kilolu değilim.4,5 ayda 4 kilo birden aldım.Sinirlerim bozuldu, bide yaş gittikçe vermek zorlaşıyor,30 lara yaklaşıyorum..birde vucut biraz şekillensin selülitlerim gitsin diye yürüyüş yapıyorum.İnş faydasını görürüm.Sanki hafiften sıkılaşmaya başladım ama kilom sabit..kafamçokkarıştı

Canım ben çok kilolu değilim.4,5 ayda 4 kilo birden aldım.Sinirlerim bozuldu, bide yaş gittikçe vermek zorlaşıyor,30 lara yaklaşıyorum..birde vucut biraz şekillensin selülitlerim gitsin diye yürüyüş yapıyorum.İnş faydasını görürüm.Sanki hafiften sıkılaşmaya başladım ama kilom sabit..kafamçokkarıştı

bende biara spor yapıyordum hergün dedigin gibi acayip sıkılaşıyorr vücut
canım eminimmde sıkılaşmışsındırrr
devammm ett......ama birden sporu bırakma

son bölümü indiirmeye başladımmm

Hadi bakalım..Sende başla birlikte yapalım gelişmeleride yazarız.Ben dışarda yürüyüşe üşeniyorrum.Bu sebeple hoşuma gitti bu..

X