Walk at home ile evde yry yap salkl zayfla ve incel

dün itibariyle bende başladım herkesin indirdiği yerdeki kısa sürede zayıflamak için olana gayet eğlenceli 62 dk nasıl geçti anlamadım :) umarım her gün yapabilirim

bu arada burda bir çok kez nerden nasıl indirileceği açıklanmıştı arka sayfalara dönelim arkadaşlar çok mu zor geliyor geçmişi okumak araştırın neti burayı biraz ne demişler zahmetsiz rahmet olmazzzz :)))

arkadaşlar ben indirdim ama winzipten çıkaramıyorum. 4 part sorunlu diyor. zaten tam 2 saate inmişti. tekrar indiremem....ne yapabilirim?

yorumları okudum ve heyecanlandım.daha nasıl bir şey olduğunu bile göremedim ,ama eminim işe yarıyordur.zevkli ve eğlenceli olduğu söyleniyor.en çok da bu hoşuma gitti.en kısa zmanda indirip ben de yapmayı düşünüyorum.
paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

yorum ları hiç okumadım ama başlıktan leslie ile yürüdüğünüzü sanıyorum

1 haftadır yürüyorum bende biraz da diyet yapıyorum kafama göre 1 kilo verdim :dance:

ben indirdim bir kere denedim ama düzenli yapamadım callan veya leslie yi yapmak istiyorum ama üşengeçlikten bi türlü yapamıorum ben kilo vermek istiyorum vücudumda şekillenirse şahane olur özellikle bacaklar ve basen :KK43:

magrenta selam topik arkadaşım benim :)
bakalım bende indiriyorum. işten fırsat olursa denicem. orjinal siteden 5 dklık bi egzersiz yaptım güzeldi o. :emir_bebek::emir_bebek:
herkese selam arkadaşlar

arkadaşlar selam,

3 millik programı indirdim. ama 4 zipli dosya kuramadım. açıyorum ses var görüntü yok. yardım eder misin?

arkadaşlar bu nasıl bişey, yani buraya bi video gömebilir misiniz rica etsem, nasıl yapıldıyla ilgili fikir edinmek içina.s.

chess selam
walkathome.com a gir orada sağ altta demolar var.
ordan fikir sahibi olursun. ben indirdim 3millik programı 45 dk sürüyor. 20 dk yaptım bugünlük yarın tamamını yapıcam.

chess selam
ordan fikir sahibi olursun. ben indirdim 3millik programı 45 dk sürüyor. 20 dk yaptım bugünlük yarın tamamını yapıcam.

selam canım, teşekkürler link için, izledim, a.s.
süpermiş ya, eğlenceliye benziyo, yarın deniyim bende

arkadaşlar ben indirdim ama winzipten çıkaramıyorum. 4 part sorunlu diyor. zaten tam 2 saate inmişti. tekrar indiremem....ne yapabilirim?

iklimcim ben de indirdim soylenen siteden uzun da surdu ama senin soyledigin gibi winzip acmadi dosyayi :KK43:

ne yapacagimi bilmiyorum, arkadaslar yardimci olabilir misiniz ?

magrenta selam topik arkadaşım benim :)
bakalım bende indiriyorum. işten fırsat olursa denicem. orjinal siteden 5 dklık bi egzersiz yaptım güzeldi o. :emir_bebek::emir_bebek:
herkese selam arkadaşlar

selam canım buraya girmiorum yapmıyorum die şöle bi bakayım dedim kim var kim yok neler olmuş sen varmışsın :)))

kızlar bu kadar kişi indirmiş sonuç nedir kimler ne kadar yaptı işe yaradımı? hafataya bende ya leslie ya callan yapıcam:)

chess selam

ben de girip bir bakayım.çok merak ettim.indiremiyorum zaten :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar..bende indirdim.10 gündür felan yapıyorum leslie ile birlikte :)
bence süper ya.koşu bandı olmayanlar için evde spor yapmak çok zevkli bi hal alıyor.ben çok eğleniyorum..5 mile yapıyorum hergün.bide 5 dkda 500 adımını yapıyorum..ardında vücut şekillendirme hareketli var başka bi dansçı hatunun..oda çok süper kalça hareketlri yaptırıyor..onunlada esneme ve soğuma hareketlerimi yapıp bitiriyorum..aaa bi bakıyorum 1.30 saat spor yapmışım hemde hiç sıkılmadan..bence evde vakti olanlat rahat yapabilir..tavsiye ederim..ne kadar etkisi oldu derseniz,en başta ölçülerimi almadan başladım.ama dün aldım bakacez artık..ama farkedilebilir bir şey oldu..önceden bacak gererek yapılan hareketleri yapamıyordum..şimdi vücut esnedi biraz sanırsam.daha rahat yapıyorum...
kesinlikle yapın derim...

merhaba arkadaşlar..bende indirdim.10 gündür felan yapıyorum leslie ile birlikte :)
bence süper ya.koşu bandı olmayanlar için evde spor yapmak çok zevkli bi hal alıyor.ben çok eğleniyorum..5 mile yapıyorum hergün.bide 5 dkda 500 adımını yapıyorum..ardında vücut şekillendirme hareketli var başka bi dansçı hatunun..oda çok süper kalça hareketlri yaptırıyor..onunlada esneme ve soğuma hareketlerimi yapıp bitiriyorum..aaa bi bakıyorum 1.30 saat spor yapmışım hemde hiç sıkılmadan..bence evde vakti olanlat rahat yapabilir..tavsiye ederim..ne kadar etkisi oldu derseniz,en başta ölçülerimi almadan başladım.ama dün aldım bakacez artık..ama farkedilebilir bir şey oldu..önceden bacak gererek yapılan hareketleri yapamıyordum..şimdi vücut esnedi biraz sanırsam.daha rahat yapıyorum...
kesinlikle yapın derim...

5 mil kac dk suruyor,

ben 3 mil-40 dk yapiyorum, onda bile sonunu zor getiriyorum, cok yoruluyorum :-(((

haftada 1 gun yapiyorum bir de :-(

su 5 dk da 500 adimin linki var mi? ozelden atabilir misin cok rica etsem ?

5 mil kac dk suruyor,

ben 3 mil-40 dk yapiyorum, onda bile sonunu zor getiriyorum, cok yoruluyorum :-(((

haftada 1 gun yapiyorum bir de :-(

su 5 dk da 500 adimin linki var mi? ozelden atabilir misin cok rica etsem ?

haftada bir gün mü canım en az 3-4 defa yapman lazım ki işe yarasın bende 5 mil yapıodum 1 saat kadar sürüo ve zaman nasıl geçio anlamıosun ve yorucu evet bu akşam buna başlıcam daha önce callanetics yapıodum faydalımı değilmi anlayamadım :KK43:

kızlar yapanlar bi yazsınlar ölçülerini bakalım ne kadar işe yarıyor

haftada bir gün mü canım en az 3-4 defa yapman lazım ki işe yarasın bende 5 mil yapıodum 1 saat kadar sürüo ve zaman nasıl geçio anlamıosun ve yorucu evet bu akşam buna başlıcam daha önce callanetics yapıodum faydalımı değilmi anlayamadım :KK43:

kızlar yapanlar bi yazsınlar ölçülerini bakalım ne kadar işe yarıyor

canim ben pilatese merak saldim aslina bakarsan, haftada 3-4 gun 1 er saat pilates yapiyorum 1 aydir,
yaninda da 1 gun walk at home yapiyorum;
boyle bir kombin yaptim kendimce;

1 aydir sikilasma oldu ben de, belden 2 cm kalcadan da 3-4 cm .

pilatesn yaninda yuruyus de lazimmis diye basladim walk at home a ama 1 gun ise yaramaz mi diyorsun yani :-( ??:uhm:senağlama

X