derya merhabalar öncelikle tebrik ediyorum sizi....sormak istedğim şeyler var daha önceden bende 3 ve 5 mil olanları var ama sonrasında baya bi dvd si çıkmış yeni versiyonlar var..şuan günlük zumba yapıyorum ama leslie de yapmak istiyorum 9 aylık bir bebeğim var sezeran oldum ve kocaman bi göbeğim kaldı 81 kiloyuum şuan vücudum spora çok alışkın ve çok sıkı nasıl bi program yapabilirim 4 really big mıles nasıl indirilebilirim hangileri daha çok zayıflatıyor ve kısa sürede sonuç veriyorum yardımcı olursan çok sevinirim indircek bi yer bulamadım((((
express yürüyüş serisi 1 ve 2 mil( pilates lastiği ile yapılıyor)
diğer seriye göre daha gelişmiş ve hızlı hareketler içeriyor kardiyo,kas geliştirici ve çalıştırıcı,beden güçlendirici hareketlerve esneme hareketleri var iki level bir arada yada ayrı ayrı da yapılabilir
birinci leveli (1 mile) basit yürüyüş programıdır express walk egzersiz serisinde 1 adet pilates lastiği gerekli onunla vücut germe ve güçlendirme hareketi yapıyorlar .
Sevgili seda_sivas, ne yazik ki yeterli mesajim olmadigi icin özel mesaj atamiyorum. Arzu edersen bana mail adresini özel mesajla gönder oraya elimdeki linkleri ekleyeyim. Sevgiler.
ayrıntılı cevabın için çok teşekkürler evet yaşım 27 genç sayılırım:))benim işime yarayacak olanlar hangileri o kadar çok programı var ki kafam karıştı ben çalışyıorum eve gittiğimde 1 saat kadar zaman aralığında bana hangi versiyonlarını önerirsin bendeki olanlar baya eski şimdi gördüm çok daha yenileri çıkmış bunların içinde bana günlük olarak şunu yap diyebileceğin bi program varmı 5 mile fat burnung ya da 4 really big miles ve daha hangileri?
derya merhabalar öncelikle tebrik ediyorum sizi....sormak istedğim şeyler var daha önceden bende 3 ve 5 mil olanları var ama sonrasında baya bi dvd si çıkmış yeni versiyonlar var..şuan günlük zumba yapıyorum ama leslie de yapmak istiyorum 9 aylık bir bebeğim var sezeran oldum ve kocaman bi göbeğim kaldı 81 kiloyuum şuan vücudum spora çok alışkın ve çok sıkı nasıl bi program yapabilirim 4 really big mıles nasıl indirilebilirim hangileri daha çok zayıflatıyor ve kısa sürede sonuç veriyorum yardımcı olursan çok sevinirim indircek bi yer bulamadım((((
Hamilelikte 10 kilo alıp doğumd 4ü geri kalan ve üzerine emzirme döneminde 16 kilo daha alıp farkı 20 ye çıkaran biri olarak acil esi halime dönemk istiyorum.. Çok üzülüyorum kendime.. Nedir bu Leslii Banada link atın lütfenn.. nerden başlamalım ben.. Yardımmm