canım orda 2 millik var ondan başlayabilirsin.1mil , 2mil ,3mil, 4mil ...diye kimisi fast(hızlı) falan yazıyor seç birini.Sana şimdilik 2 yeter yeni başlıcaksın.2 mil yazanın linklerini yavaş yavaş indir.Hemen inmeyebilir gece geç saat veya sabah erken saatler gece yarısı falan deneyip indir.
selamlar.. linklere nasıl ulaşabilirim pardon?
yok canım nedemek..cd takmana gerek yok.indirceksinpc ye kaç partsa(bölümse).ondan sonra part 1 i tıkla hepsi birbirine bağlı.ozaman açılıp çalışıcak.
yok canım nedemek..cd takmana gerek yok.indirceksinpc ye kaç partsa(bölümse).ondan sonra part 1 i tıkla hepsi birbirine bağlı.ozaman açılıp çalışıcak.
hepsi bitince 1. parta tıkla kendinden partlar birleşiyor.Eksik kalırsa açılmaz .Devam et indirmeye şimdi.
izin ver canım..Biişi olmaz herkes aynı yerdenn indirmiş çatır çatır yürüyor:dance:
Benim bugn 8 .günüm ..Başka bişilerde yapıyorum oraya da üye oldum aynı nickle bi bak istersen.50-60 kilo olanların günlüklerindeyim.Kolay gelsin.
Canım ben çok kilolu değilim.4,5 ayda 4 kilo birden aldım.Sinirlerim bozuldu, bide yaş gittikçe vermek zorlaşıyor,30 lara yaklaşıyorum..birde vucut biraz şekillensin selülitlerim gitsin diye yürüyüş yapıyorum.İnş faydasını görürüm.Sanki hafiften sıkılaşmaya başladım ama kilom sabit..kafamçokkarıştı