Walk at home ile evde yry yap salkl zayfla ve incel

ya arkadaşlar bunu indirdigim sitedeki yorumları okudum biraz. orada bu sporun spor ayakkabıyla yapılmasının daha iyi olcagı sölenmiş.. acaba spor ayakkabıyla yapmadıgımızda etkisinden bişey kaybetmez değil mi. yapan arkadaslar nasıl yapıyosunuz siz acaba fisfisfis

ben indirdim ilk üçünü siteden ama anlayamadığım şeyler var hepsini indirip tekrar bakıcam 1-2-3 mili indirdim başka 1-2-3de var biraz daha kurcalayım bari tekrar yazıcam :) bu arada spor ayakkabı ile olan kısmı bende okudum spor ayakkabıyla yap bence evde eski bir spor ayakkabın varsa onu yıkayıp başla :)

bugün denemk maksatlı ilk olarak yaptım.. gerçekten terledim ..bacaklarım yoruldu bide..ama ablamız eglenceli espiri bilem yapıyokaydirigubbakcemile3
tmm dedigin gibi yıkayıp eski bi spor ayakkabıyla yapılabilir saola.s.

topuklarım parcalanmasın o kadar zıplamaya hoplamaya diye ben pamuklu bır corap gıyıyorum ama spor ayakkabı fikri mantıklı olabılır cunku ağırlık olur bacaklarda hafiften ve daha cok zorlar..özellikle balıdrları..
hatta ımkanı olanlar ayak agırlıklarıyla da calısabılır daha etkili olur kanımca...

bende ilkini çorapla yaptım ama bakalım spor ayakkabıya geçebilirim fisfisfis

bende ayakkabiyla yapiyorum yoksa benimde parmaklarim fena olmus bas parmagim yüzülmüstü

ben bugünde indirmeye devam ediyorum yeni çıkan varmış onu indiriyorum birde 7 partlık var onu indirdim cd ye kaydedip evde göötürmeyi planlıyorum inşallah yapabilirim bu arada kim kaç kilo vbermiş ne zamandır yapıyorlar merak ettim gaza gelmek açısından yazabilirler mi

Ben de gecenlerde kesfettim leslie ablayla walk at home u
bikac gun duzenli yaptim,
inanilmaz terletiyor ve rahatlatiyor insani, diyetle birlikte (dikkatli yeme ile)
kesinlikle ise yarar,
bian once tekrar baslicamkaydirigubbakcemile5

sorun şu ki hepimiz 1-2 gün yapıp bırakıyoruz aslında devam ettirsek etkisini görcez ama:1no2:

link isteyen arkadaşlarım eringeçlik yapmayıp ön sayfalara bakarsınız orda gerekli açıklama var lütfen tekrar ettirmeyin sürekli sevgiler...

kızlar google a yazın leslie ile evde yürüyüş diye çıkan ilk sonuca girin
S.Z sitenin başharfleri
paylaşımyasak olduğu için linkleri kaldırdılar

benim eşim düzenli şekilde 5 mil yag yakıcı programının 3milini ,1 aydır yaptı ,sonuç 114 kilodan 111 kiloya düştü, diyet yapmıyor ,baya memnun.

şekerler ben geçen hafta boyunca 3 mil walk off 10pounds u yaptım we 1 kilo werdim ama bölgesel incelme daha fazla gibi duruyo ilk önce alıştırmak istedim wücudumu yawaştan başladım bu haftadan itibaren ise 4 fast mili yapıcam istediğim ölçülere gelinceye kadar bakalım neler olcak sizlerle paylaşırım burdaa benim kilo problemim yok (60 kiloyum)ama basen we bacaklarım kalın onları eritmeye çalışıomlmaz:

arkadaşlar indirmek istedim bende ama indireek bşey bulamaım nasıl yapıyorsunuz siteye üye oldum ama yine indiremedim ne olur bir yardım ücretlimi indiriyorsunuz
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…