chess selam
walkathome.com a gir orada sağ altta demolar var.
ordan fikir sahibi olursun. ben indirdim 3millik programı 45 dk sürüyor. 20 dk yaptım bugünlük yarın tamamını yapıcam.
arkadaşlar ben indirdim ama winzipten çıkaramıyorum. 4 part sorunlu diyor. zaten tam 2 saate inmişti. tekrar indiremem....ne yapabilirim?
magrenta selam topik arkadaşım benim :)
bakalım bende indiriyorum. işten fırsat olursa denicem. orjinal siteden 5 dklık bi egzersiz yaptım güzeldi o.
herkese selam arkadaşlar
chess selam
walkathome.com a gir orada sağ altta demolar var.
ordan fikir sahibi olursun. ben indirdim 3millik programı 45 dk sürüyor. 20 dk yaptım bugünlük yarın tamamını yapıcam.
merhaba arkadaşlar..bende indirdim.10 gündür felan yapıyorum leslie ile birlikte :)
bence süper ya.koşu bandı olmayanlar için evde spor yapmak çok zevkli bi hal alıyor.ben çok eğleniyorum..5 mile yapıyorum hergün.bide 5 dkda 500 adımını yapıyorum..ardında vücut şekillendirme hareketli var başka bi dansçı hatunun..oda çok süper kalça hareketlri yaptırıyor..onunlada esneme ve soğuma hareketlerimi yapıp bitiriyorum..aaa bi bakıyorum 1.30 saat spor yapmışım hemde hiç sıkılmadan..bence evde vakti olanlat rahat yapabilir..tavsiye ederim..ne kadar etkisi oldu derseniz,en başta ölçülerimi almadan başladım.ama dün aldım bakacez artık..ama farkedilebilir bir şey oldu..önceden bacak gererek yapılan hareketleri yapamıyordum..şimdi vücut esnedi biraz sanırsam.daha rahat yapıyorum...
kesinlikle yapın derim...
5 mil kac dk suruyor,
ben 3 mil-40 dk yapiyorum, onda bile sonunu zor getiriyorum, cok yoruluyorum :-(((
haftada 1 gun yapiyorum bir de :-(
su 5 dk da 500 adimin linki var mi? ozelden atabilir misin cok rica etsem ?
haftada bir gün mü canım en az 3-4 defa yapman lazım ki işe yarasın bende 5 mil yapıodum 1 saat kadar sürüo ve zaman nasıl geçio anlamıosun ve yorucu evet bu akşam buna başlıcam daha önce callanetics yapıodum faydalımı değilmi anlayamadım
kızlar yapanlar bi yazsınlar ölçülerini bakalım ne kadar işe yarıyor