2 mil yaptıgımızda kaç kalori yakıyoruz arkadaşlar.
canim ben hemen hergün yapmaya calisiyorum tabiki yapmadigimda oluyor ama gayret ediyorum ben mesela 3 ve 5 ligi yapiyorum 5 daha cok karin ve yaglar icin 1 saat sürüyor ama ha gayret diye diye yapiyorum keske sen benim karnimi görseydin ve simdkiki farki görseydin gercekten cok sasirirdin :) faydasi kesinlikle var mesela dünden bugüne bile cok fark etti dün 10-11 gibi 3 mil olani yaptim aksamda 7 gibi 5 mil olani yaptim sabah ki görünüs muhtesem yapabildigin kadr yapmaya calis kilo vermedede yardimci oluyor ben önceleri 7 km yürüyordum hergün ama bunu bulali bunu yapiyorum yürürkenden fazla hareket ettigimi saniyorum dene iyi gelecegini düsünüyorum..teşekkürler reyyan ben başlayalı 4 gün oldu ilk 2 gün yalnızca 1 mil yapabildim son iki gündürde 2 mil yapıyorum ama çok yoruluyorum.sizler haftada kaç kez kaç mil yapıyorsunuz ?faydasını gördünüzmü?
kızlar bunu int.ten de temin edebilirmiyim acaba bende başlama istiyorum ama...nerde nasıl bulucam bilmiyorum biri yardım edebilir mi acaba??
''birde yanlissan düzelt eger su kaybi olsa tekrardan o kilo gelmez mi?''
aynen sana katılıyorum ben 2 haftada 2 kiloya yakın kilo verdim bu cd yi haftada 6 kez yaparak ve diyetle tabi bunları yaparken bol miktarda (3.5 lt) su içiyorum cevremden vucdundaki sudur verdiğin dedikleri için merak ettim ama kıyaftelerimde bollaşma başladı .4fast mil gercekten çok zor ben sauna eşofmanıyla yapıyorum acayip terletiyor .Reyyan bilgilerin için sağol .
saçma ...iki haftada 2 değil 4 kilo verirdin su kaybı olsa.sen gayet sağlıklı vermişsin iki kiloyu....
yani sana demişler ya su kaybı diye ,ona mukabil söyledim de ...ay sonra yanlış ifade mi ettim acaba yanlış anlaşılmasın dedim.