arkadaşlarrrr hem plates hemde 2kere bu yürüyüşü yaptım 1haftada 3kilom gitmiş inanamadım bugün arkadaşlarım nasıl güzel olmuşsun sen dedilerrr
ooo tebbrikler!
harikasın! bne adet dönemine giriyorum. hali hazırda öfkeli huysuz ve mutsuzsum!
bakalım neler yapcam gene?of of. ama bitsin, tam gaz devam etcem!
sağol tatlım önceleri inanmıyordum ama kendimdeki incelme gözle görülür halde hemde 1haftada ya süperrimmm ama bırakmak yok istediğim kiloya ulaştım fakat formda bi vücüut olsun yağsız sülün gibi bacaklarrr :)zemuszemus
ben platesi ebru şallının her gece tekrarı oluyor ya 01.15de ordan yapıyorum birde senin dediğin yürüme programını yani 2mil olanı indirdim tatlımya canım, sen pilatesi ebru ile her sabah mı yapıyorsun, yoksa dvdsinden mi yapıyorsun?
bir de hangi yürüme programını indirmiştin?
ben şimdi spor yapamıyorum. ara verdim. bir kaçgündür, gene başlıcam. belki pilates de denerim? o yüzden sordum!
ben platesi ebru şallının her gece tekrarı oluyor ya 01.15de ordan yapıyorum birde senin dediğin yürüme programını yani 2mil olanı indirdim tatlım
valla ben ebrunun saatlerine baktım, olacak iş değil!
yani ya sabah 6'da kalkacaksın ki asla yapamam. yani spor değil hiçbirşey için ben sabah 6 da kalkmam!
e gece saat 1'de başlayan da olmaz. o saatede kalamam.
eh yani herşeyi düşünmüşler bir tek akşam eve gelince spor yapanları düşünmemişler!
of of! internetten indirmek de zulüm. pilates biraz zor gibi!
ama bir yol bulmaya çalışcam. çünkü senin program güzel gibi?
ben de bu 4 millik olan aerobikli olanını indirdim....ve yapmaya başladım ne olur bilemem ancak sağlıklı yaşam için oldukça güzel bir program bence...fazla yormadan ama oldukça hareketli güzel bir program...bayağı terletiyo...:dance:
selam canım topik sahibiyim ama bayadır fırsat bulup giremedim ben ilk önce 2 milliği indirmiştim çok zevkliydi burayada linklerini koydum ama yasakmış kaldırdılaralooooooooooooooooooo
kimse yok mu?
bunun 5 millik olanları varya, onu yapan eden var mı? nedir durum?
ben 2 millik indirmiştim çok keyifli ama alışınca misal daha üstünü ister. o yüzden 5 mil indiriyorum.
e kimse bunu yapmıyor mu?
arkadaşlarrrr hem plates hemde 2kere bu yürüyüşü yaptım 1haftada 3kilom gitmiş inanamadım bugün arkadaşlarım nasıl güzel olmuşsun sen dedilerrr
5 millik 1 saat 10 dk sürüyo amma tabiri caizse totondan ter akıyo yaane
sıkılmaya pek fırsatım olmuyo hızlanıyo yavaşlıyo ben 5 millik olanı yapıyorum ama daha tamamlayamadım 1 saat yada 50 dakkada pilim tükeniyo karnıma çöp poşeti koyuyorumben çok sıkılıyorum ama bu 2millikte ya