Vicdanım ve psikolojim arasında kalıyorum

Canım öncelikle arada noktalama işaretlerini kullanırsanız sevinirim,okumakta ve anlamakta güçlük çekiliyor;karman çorman birşey oluyor yazdıklarınız.

Size gelince; ben tüm sayfaları okumadım eksik yazarsam kusura bakmayın.Sizdeki hashasiyetin,sağduyunun yarısı kadar onlarda olsaydı zaten bu noktada olmazdınız.Bu tip insanlardan anlayış,sağduyu beklemek abesle iştigal.

Biraz kendini bilen,merhametli,sorumlulukların bilincinde olan aile olsa zaten bu kadar cendere içinde olmazdınız emin olun. Benim anlam veremediğim birşey var;hastalığı nedeniyle 6 yaşındaki bir zihne sahip olan birini nasıl olurda ona baksın diye biriyle evlendirilir ki...

Evlenin zaten neden evlendiği ortada...Hiç mi akıl yok bunlarda, normal bir kadının onunla eş olması ve onunla sağlıklı bir ilişki,iletişim kurmasını nasıl bekleyebilirler.Evlendireceklerine bakıcı tutsalardı...

Ben sizinle gurur duydum,dünyada sizin gibi insanların olduğunu bilmek çok güzel;inanın yazdıklarınız gözlerimi yaşarttı.

Devletin bu konuyla ilgili merkezleri var,onları araştırın...

Rabbim size ne kadar güzel bir vicdan vermiş böyle.Umarım herşey gönlünüzce olur,bir ömür mutlu olmanızı dilerim...

zaten yanımda kalırsa kesinlikle böyle merkezlere göndermek isterim kendi rahatlığımdan ziyade becerilerinin gelişmesi için çünkü birşeyler yamayınca köreliyor duanızada amin diyorum....

zaten yanımda kalırsa kesinlikle böyle merkezlere göndermek isterim kendi rahatlığımdan ziyade becerilerinin gelişmesi için çünkü birşeyler yamayınca köreliyor duanızada amin diyorum....

onlar boş kuyu değiller sadece normalden daha fazla ilgi lazım. inşallah sayenizde onunda hayatı kurtulur.

kusura bakmayın hakikaten noktalama işareti özürlüyüm daha çok dikkat etmeye çalışacam:)

yanlış anlamışsın canım kayınpederim evlendi kaynım bekar ...

hakkımda düşündükleriniz için teşekkür ederim merkezleri araştırdım iş edinebilme merkezleri varmış onları araştırdım ve görümcem en kısa zamanda ilgilenecek telefonlarını internet adreslerini bulup verdim....

şükür rabbime huzurumda mutluluğumda yerinde birde bu olayı çözüme kavuşturursam vicdanımda rahatlayacak evet eşim olgun ve anlayışlıdır biraz sessizdir ama haksızlığa ses çıkartamıyor ama bu halini kabullendim artık başlarda çok sorun yaşadık ama olsun her insan dört dörtlük değildir...

çok şaşırdım olabilirmi diyorsun zaten ben baştan beri diyorum normal değil diye çocukları hep engelli doğmuş bunu çekemeyeceğinden yapmış mıdır yok olamaz yaaa(((

uzun bir aradan sonra tekrar sizinle paylaşmak istediğim konular var

canım kayınvalidemin 45 bin liralık altını çalındı üzüldüm mü evet ama çokta değil o çocuğa yaptıklarını can damarı olan malından çıkardı rabbim neyse konum bu değil,

ramazan bayramından sonra ailemin yanına gittim biz 4 kız kardeşiz kardeşlerimle konuşurken olay kaynıma geldi kızlar dedim hiç rahat değilim onlarda hepsi bir ağızdan yanına al dediler bende dedim ev müsait değil size daha öncede yazmıştım ya büyük bir evim olsa bir odasını ona tahsis etsem diye yeni ev aldım ama 3+1 gene kardeşlerim sat o evi 4+1 al ona bir oda düzenle dediler benim buraya yazdıklarımın aynısını söylediler

anneme dedim doğru söylüyorlar yazık o çocuğa kızım dedi biraz önce eşime dedim alalım artık yanımıza ama benim onlardan para isteme gibi bir niyetim yok eşimde dediki o apartman dairesinde olmaz müstakil bir ev alalım dedi ama marttan sonra

marta kadar çok büyük borçlarımız var neyse martta arsa alacağız eşim o arsaya çelik ev yaptıracak odası çok olan geniş bir ev sonrada kaynımı yanımıza alacağız okullara göndereceğiz eşime dedim devlet bakım parası maaş falan veriyor ya onuda alalım eve yardımcı alalım o parayla hem kaynıma bakar hem eve yardım eder tamam dedi kızlar dua edin kesin kararımı verdim nefsimi yendim inşallah rabbim yardım ederse 1 seneye kalmaz artık yeni bir hayata başlayacağız umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz:)))

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun.
Bu guzel gonlunuzun karsiligini iki dunyada da versin insallah.

Son düzenleme:
özürlü evde bakım hizmetinden faydalanıyorlar mı aileniz.faydalanıyolarsa sosyal hizmetlerin buna müsaade etmemeis lazım.faydalanamıyorsa rehabilitasyon merkezine yatırın bence.dayak yemesinden iyidir.

özürlü evde bakım hizmetinden faydalanıyorlar mı aileniz.faydalanıyolarsa sosyal hizmetlerin buna müsaade etmemeis lazım.faydalanamıyorsa rehabilitasyon merkezine yatırın bence.dayak yemesinden iyidir.

faydalanmıyorlar rehabilitasyon merkezine yatırmak istemiyor eşim burda bunları konuştuk inşallah yanımızda yaşayacak bundan sonra...

faydalanmıyorlar rehabilitasyon merkezine yatırmak istemiyor eşim burda bunları konuştuk inşallah yanımızda yaşayacak bundan sonra...

Büyük bir fedakarlık göstermiş olacaksınız; ne kadar yüce gönüllü olduğunuzu gösteriyor bu da...Yuvanız hep huzurlu olur, evlatlarınız hayırlı evlat olur işşallah...Üzülmeyi hak etmiyorsunuz.

yüce gönüllülük değil canım geç kalınmış bir insanlık görevini yapmaya çalışıyorum dualarınız için amin diyorum allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin..

Allah sıkmasın, Allah yüzünüzü çocuklarınızla güldürsün. Sizin gibi insanların var olması gerçekten çok mutlu ediyor insanı

biri beni tutsun gerçekden çok ağır laflar söylemek istiyorum.
o O..SPU kadının saçını başını yolun ayyy gönderin onu evden vallahi ben olsam resillik çıkarırım..
okurken gözlerimden yaşlar indi. rabbim insşallah onların canını o çocuğa vururken alsın beş beter ayaklar altında ölsünler...

benimde zihinsel engelli bir kardeşim var . şuanda 15 yaşında ama zekası 5 yaşında gibi..rabbim ona bir dert vermesin ölürüm üzüntüden..ama bahsettiğin takıntılar benim kardeşimde de var maalesef bu çocuklar böyle bizimkide makinede çamaşır biter bitmez çıkarır asar hepsini yamuk yumuk :):) aman olsun eli ayağı tutsunda ...

. ben bir abla olarak görümceni kınıyorum allah onunda belasını versin inşallah ... ne demek kaderini yaşıyor...
babamı da o pislik kadınıda rezil ederim mahkemelerde süründürürüm.. ne demek ağzından kan gelecek kadar dövmek..
senin eşinde acaipmiş kusura bakma ama nasıl böyle bir olaya bir erkek olarak müdehale edemez yaa ..

ama seni kutlarım.. allah mükafatınıda verecektir bu iyi niyetinin.. evet çok haklısın evine alsan düzenin bozulacak orada bıraksan canın acıyor olanları bildikçe.. ama düşün başka bir çözüm yolu bul... ne bileyim ihtiyacı olan birisi yalnız yaşayan birisine verin bakım parasını hem baksın hem eline 3-5 kuruş geçsin tabi insan gibi biri olsun zaten çocuğun bakılacak birşeyi yokki ... çıkarın o evden o yavruyu çok yazık allah onlara bela versin inşallah.
sen bul bir yolunu arkadaşım sen belliki vicdan sahibisin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…