Gerçekten çok iyi kalpli çok vicdanlı bir insansınız. Sizi okudukça kendimden şüphe ettim.
Sadece karşı tarafın ağzına laf vermemek için ev meselesini açmayın derim ben. Ev 5 oda 4 oda muhabbetine girmeyin. Sizin hayalinzden geçmeyecek şeylerle suçlanırsınız. Ama siz bakacaksanız kayınbiraderinizin maaşını alıp giderlerinde kullanmanız zaten çok normal. Ve sizin bu mesajınızı okumadan önce de yazmayı düşündüm zaten, mutlaka bir yardımcı alın yanınıza. Yardımcı ile ev işleri ve kayınbiraderinizin bakımı konusunda açık açık anlaşın. Neleri yapacağını, neleri yapmayacağını baştan iyi anlaşın. Bir de yatılı yabancı bakıcılar çok iyi oluyor bu konuda; hasta ve yaşlı bakımında çok iyiler. Acil durumlar ve 1 ay mola da tabi ki hakkınız.
Konuyu okurken içim titredi. Allah sizin merhametinizin hürmetine yavrularınıza ışıklı bir gelecek versin. Onların yolu açık olsun.
kendinizden şüphe etmeyin eminim içinde birazcık insanlık olan benimle aynı düşünecektir ve yazınızdanda bu anlaşılıyor zaten..değişik bir yorum olmuş ben de zaten bundan korkuyorum sanırım söyleyemeyeceğimde zaten yapamam ben inanıyorum ki rabbim onun hürmetine bana her kapıyı açacaktır kimseye muhtaç etmeden herşeyin en iyisini verecektir vermese de bu dünyada değil asıl dünyada bana vereceği mükafatın karşılaştırması bile olamaz inanın çocuklarımı da vicdanlı ahlaklı yetiştirmeye çalışıyorum umarım dediğiniz gibi olurlar ve amin diyorum bol bol dua istiyorum