Polise şikayet etmelisiniz, bu yaptıkları ciddi bir suçtur. Gerekirse videoya alın ve şikayette bulunun. İnsanlıktan çıkmışlar. Sonra da özel bir bakımevine yerleştirirsiniz.
merhaba tüm konunu baştan sona okudum grçekten çok çok güzel birşey yapmışsınız. şu anda durumunuz nasıl merak ediyorum gerçekten, alışabildiniz mi evinizde misafir etmeye. canınız sıkıldığında buraya yazıp rahatlayabilirsiniz doldugunuzda filan
sağol canım şimdilik iyiyiz zaten o da hep bizimle kalmak istiyor beni götürmeyin diyor tabiki sıkıntılar oluyor ama yavaş yavaş atlatıyoruz onun kurallara uyması zor ama uğraşıyorum...
Polise şikayet etmelisiniz, bu yaptıkları ciddi bir suçtur. Gerekirse videoya alın ve şikayette bulunun. İnsanlıktan çıkmışlar. Sonra da özel bir bakımevine yerleştirirsiniz.
selam canim bütün yazilanlari okudum! ALLAHIM KURBAN OLDUGUM SABRINIDA MÜKAFATINIDA VERSIN INSALLAH!canim cok merak ettim bayaa zaman gecmis üstünden...simdi nasilsiniz?insallah hersey yolundadir bizi meraklandirma hep yanindayiz insallah