vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

ben yalan soyleyecek profesyonel bırı degılım anlasılır hemen yuzumden belkıde uykumdan sayıklamısımdır bıle dıye dusunuyorum ılk baslarda belkı esımın hırsı ondandı hıc ıtıraf da etmedı ...tabı emın deılım belkı evlılıge alısma surecıde olabılır... oyle sandıgınız gıbı sahtekar uckagıtcılık yapabılıcek kapasıtede deılım arkadasımın destegı ve doktor olmasa yapamazdımda dıyorum ya allah kımseyı caresız bırakmasın ... normal dogum yaparken ıslem bellı olurmu acaba doktor tarafından kı ne yapıldı onuda bılmıyorum ya

eşimden önce başka bi erkekle birlikte olsaydım ki sen tam birleşmede yaşamamışsın bu kadar heder edermiydim kendimi diye düşünüyorum, valla etmezdim ben zardan mı ibaretim yahu, ömrü billah sen böyle mi yaşıcaksın, orgazm olmasamda olur üstüme başıma bişey almasamda olur bana soyadını verdi o yeter...içim kurudu

Senin o kocan olacak hödük tam bir şerefsiz

iyide sen bu konuda suçlu değilsin ki. tamam olmuş bir hata ama insanız herkes hata yapar. ama eski erkek arkadaşın da kocan da tam bir hödük.
nasıl bir mantık ya kan gelsin diye zorlamak.
ama senin bileğini kesip kan numarası yapman da oscarlık yani.
yanlış üstüne yanlış yapmışsın face işlerine girmekle.
bence sen hem kendini hemde hödük kocanı affet.
psikiyariste de git. tedavini ol. yoksa bu psikolojiyle sağlıklı çocuk büyütmen zor.....

oyle demeyın kesınlıkle cok uzulurdunuz herkes kocasının ılkı olmak ıster ben gercek cınsellıgı esımle yasadım ama zar ım zarar gormus ve vucudumu gordu sonucta nekdr sanslısınız sızkı kocanız ılkınız...

ya sen hala neredesin. çocuğumu nasıl sağlıklı doğururm diye düşünmüyonda doktor farkeder mi diye düşünüyosun.
farketse bile çok umrundaydı doktorunda.
valla sen hiç iyi değilsin. bir an önce tedavi olmalısın. şimdi hamilesin diye belki ilaç kullanamazsın ama doğumdan sonra hemmen bir psikiyatriste git.

Eğitimliyim falan diyorsun da o üniversite eğitimiyle bitmiyor işte
tam bir kara cahilsin
hakaret etmek için söylemiyorum gerçekleri gör diye söylüyorum
gör ve artık kendin için bir şeyler yap

hata kavramı görecelidir. bu da eğer bir hata ise ki yine kişisel bir kavram neden yıllardır peşini bırakmıyorsun olayların.. senin için hata dahi olsa geçmiş ve bitmiş. bundan sonrasına bakman lazım. kaldı ki karşındaki insan da bu pişmanlığı çok hak eden birine benzemiyor.

Senin o kocan olacak hödük tam bir şerefsiz

lutfen oyle soylemeyın onunda takıntısı zar dı namuslu bır adam serefsız deıl tamam cok ustume geldı bunalttı canımı yaktı ayak bılegımı kesmek zorunda kaldım ama aynı yastayız olgun deılkı oda ve esasında ıyı bır ınsan ama bu konu cok cok cok hassas onun ıcın oncekı sayfadada eskı sevgılısı yuzunden nedenı var

ben de yazını okudum..

ve kesinlikle bu konuyu artık kapatman gerektiğini düşünüyorum..eğer yapamıyorum diyorsan bir doktora gidip destek alman şart..

çocUĞUN olduktan sonra geçer diye düşünmek istiyorum..ama eğer yine aynı şeyleri hissedersen doktora git..ilaç kullanman gerekiyorsa kullan..

ben de depresyona girmiştim ilk hamileliğimde ..kendimi yaşamaya layık görmüyordum...mutlu olmuyordum hiç bir şeyden...çocuğum olmuştu..intiharı ben de düşündüm..ama yapamıyordum..çocuğum ne yapar diye..küçüktü..çıkış yolu bulamıyordum..neye elimi atsam elimde kalıyordu..yaşamayan bilemez ..korkunç bir çıkmaz..aslında bu bir hastalık..ve ilacı ise doktor..doktor şart arkadaşım tek başına olmuyor.
kimseyle konuşamadım..anlatamadım derdimi..2 yıl boyunca bu böyle sürdü ve doktora gittim mecbur..

ilaca başladık biz..emzirmeyi bırakmam gerekti..bebek de 9 aylık olmuştu..

ilaca başlayınca gözlerim açıldı..yediğimden içtiğimden tat almaya başladım..konuşmaları dinlemeye başladım..muhabbete katılmaya başladım..

tabi bunun yanında terapi ..doktorun yol göstermesi lazım..yoksa o labirentten kendisi çıkamıyor insan..

siz de obsessif olmuşsunuz anladığım kadarıyla..doğum sonrası doktora gidin..

acil şifalar dilerim arkadaşım.

canım ben dedim ki bu kadar heder eder miydim, evet üzülürdüm heralde keşke derdim ama bu kadarda kendimi yemezdim yani

allahrazaolsun evet obsesıf bılıyorum kapıyı kıtledımmı ocagı kapattımı dıye dusunuyorum sureklı beynımı bu konu mesgul ettıgnden saglıklı dusunemıyorum dedıgın gıbı adapte olamıyorum hersey elımde kalıyor.

peki bu pişmanlığın geçmesi için ne kadar ne ile diyet ödemeyi düşünüyorsun? yoksa kendini kendini mi yiyeceksin? nere kadar? yoksa sadece laf salatası mı yapıyorsun?
bir bebek bekliyorsun ona kanalize ol ve geçmişi geçmişe iade et derim.

Yaşayan yaşadığının arkasında durmazsa elin adamı icin ancak bu kadar heder edebilir kendini. Pes. Dünyaya bir erkeği mutlu etmek icin gelmiyoruz sadece. Sen ona doğruları söyleseydin de alnında öpmeyecekti benim dürüst sevgilim diye.

pınar zar=namus değil, öyle olsa idi evli kadınların alayı artık namussuz mu oluyo, bak onunda eski sevgilisi olmuş yani el değmemiş değil

zardı da noldu
sence şimdi eşin bakire bir kızla mı evlendi
bi arkadaş yazmış arada okudum
işte bu tam da ilahi adalet
çok da iyi olmuş birbirinizi bulmanız

doktor farkederse dıye neden dusunuyorum benden nefret edecek doktor kucumseyecek dıye....gıdecegım evet tedavı olacagım farkındayım ben sadece sımdı gıdemıyorum oyuzden burda yardım ıstıyorum yerımde olsanız nasıl yenerdınız hıcmı aynı durumda olan yok allahaskına

bence bu acıyla yaşayacağınıza boşanın ya.
ne biçim hayat bu. ama şimdi diyeceksin ki bana soyadını verdi...
kocan olacak adam seni dövmüş, ilk gece kan fantazisi için sana tecavüz etmeye kalkmış. sen eskiden yaşadığın birşey için kafayı yemişsin.
boşan, huzura er ya. çekilecek dert değil valla. ya tedavi ol ya da boşan. sonun hiç iyi görünmüyor.....

cok dusundum bosanmayıda bebekten once yapamadım sımdı hıc yapamm heralde....

ya kusura bakmayın da okurken bile içim şişti ne zarmış bu böyle devlet meselesi olmuş tamam önemlidir anlarım ama sırf zar gitti diye kendinizi resmen yok sayıyor herşeyi hakediyorum ben dıye düşünmeniz resmen hastalıklı bir düşünce . Eşinize gelince namus sadece bacak arasında olan birşey değildir.Bunu bu kadar basite indirgeyen birisi melek sayılmaz.eski erk arkadaşınızı niye araştırıyorsunuz hala bırakın allaha havale edin bitsin konuşunca ne olacak sanki geçicek mi herşey.?? artık olan olmuş yeni bir hayat kurmuşsunuz yolunuza bakın geçmişi deşmeyin olmazsa psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…