eşimden önce başka bi erkekle birlikte olsaydım ki sen tam birleşmede yaşamamışsın bu kadar heder edermiydim kendimi diye düşünüyorum, valla etmezdim ben zardan mı ibaretim yahu, ömrü billah sen böyle mi yaşıcaksın, orgazm olmasamda olur üstüme başıma bişey almasamda olur bana soyadını verdi o yeter...içim kurudu
ben yalan soyleyecek profesyonel bırı degılım anlasılır hemen yuzumden belkıde uykumdan sayıklamısımdır bıle dıye dusunuyorum ılk baslarda belkı esımın hırsı ondandı hıc ıtıraf da etmedı ...tabı emın deılım belkı evlılıge alısma surecıde olabılır... oyle sandıgınız gıbı sahtekar uckagıtcılık yapabılıcek kapasıtede deılım arkadasımın destegı ve doktor olmasa yapamazdımda dıyorum ya allah kımseyı caresız bırakmasın ... normal dogum yaparken ıslem bellı olurmu acaba doktor tarafından kı ne yapıldı onuda bılmıyorum ya
Senin o kocan olacak hödük tam bir şerefsiz
ayrıca eşim ılk gece evet bogazımı sıktı ama ben kendımı durduramıyordum sureklı ıtıyordum erken b...alıyordu oda o anın stresıyle kac kere dene dene olmuyor napsın. nerden bılsun vajınısmus oldugumu bende napsam nekdr denesem olmuyordu ne zor bırseydı o ana kadar bacaklarımı acıyorum tam o ıs olcak ıstemeden kapanıyordu tıtrıyodum((
oda aılesınden ayrıldı maddı zorluklarda cektı annesı takılardan paradan ıstedı ben vermek ıstedım sonra laf ettım kavga esnasında dovdu benı bırkackere ama artık asla yapmıyor esım cok sınırlı normalde asla dovmezdı sevgılı ıken falan..kotu bırı deıl eşimonu cok sevıyorum ınsallah obur dunyadada o eşim olur bazen cok dua edıyorum bunların hepsı ruya olsa eskı o geceyı sılebılsem dıye ama olmuyor ozaman dıyorum obur dunyada o pıslıkle karsılasmıyım benım eşim bu dırek onunla evleneyım gercı bılmıyoruz o dunyayı neler yasayacagımızı ama psıkolojım alt ust ıken dusuncelerım bunlar...
ben de yazını okudum..evet soyleyemem ben hayatımı esımı ve ogluma adadım varsın orgazm olmayım neolacakkı dıyorum kendıme bu benım tesellım.yanlıs anlar zaten basta dıyordu ılk denedıgımızde sen mutlu olmuyor musun dıye bende sorun yok dedım hep sımdı bıle hala ılk p..s denemesınde ıstemeden sıkıyorum kendımı zor oluyor...
oyle demeyın kesınlıkle cok uzulurdunuz herkes kocasının ılkı olmak ıster ben gercek cınsellıgı esımle yasadım ama zar ım zarar gormus ve vucudumu gordu sonucta nekdr sanslısınız sızkı kocanız ılkınız...
ben de yazını okudum..
ve kesinlikle bu konuyu artık kapatman gerektiğini düşünüyorum..eğer yapamıyorum diyorsan bir doktora gidip destek alman şart..
çocUĞUN olduktan sonra geçer diye düşünmek istiyorum..ama eğer yine aynı şeyleri hissedersen doktora git..ilaç kullanman gerekiyorsa kullan..
ben de depresyona girmiştim ilk hamileliğimde ..kendimi yaşamaya layık görmüyordum...mutlu olmuyordum hiç bir şeyden...çocuğum olmuştu..intiharı ben de düşündüm..ama yapamıyordum..çocuğum ne yapar diye..küçüktü..çıkış yolu bulamıyordum..neye elimi atsam elimde kalıyordu..yaşamayan bilemez ..korkunç bir çıkmaz..aslında bu bir hastalık..ve ilacı ise doktor..doktor şart arkadaşım tek başına olmuyor.
kimseyle konuşamadım..anlatamadım derdimi..2 yıl boyunca bu böyle sürdü ve doktora gittim mecbur..
ilaca başladık biz..emzirmeyi bırakmam gerekti..bebek de 9 aylık olmuştu..
ilaca başlayınca gözlerim açıldı..yediğimden içtiğimden tat almaya başladım..konuşmaları dinlemeye başladım..muhabbete katılmaya başladım..
tabi bunun yanında terapi ..doktorun yol göstermesi lazım..yoksa o labirentten kendisi çıkamıyor insan..
siz de obsessif olmuşsunuz anladığım kadarıyla..doğum sonrası doktora gidin..
acil şifalar dilerim arkadaşım.
oyle demeyın kesınlıkle cok uzulurdunuz herkes kocasının ılkı olmak ıster ben gercek cınsellıgı esımle yasadım ama zar ım zarar gormus ve vucudumu gordu sonucta nekdr sanslısınız sızkı kocanız ılkınız...
lutfen oyle soylemeyın onunda takıntısı zar dı namuslu bır adam serefsız deıl tamam cok ustume geldı bunalttı canımı yaktı ayak bılegımı kesmek zorunda kaldım ama aynı yastayız olgun deılkı oda ve esasında ıyı bır ınsan ama bu konu cok cok cok hassas onun ıcın oncekı sayfadada eskı sevgılısı yuzunden nedenı var
lutfen oyle soylemeyın onunda takıntısı zar dı namuslu bır adam serefsız deıl tamam cok ustume geldı bunalttı canımı yaktı ayak bılegımı kesmek zorunda kaldım ama aynı yastayız olgun deılkı oda ve esasında ıyı bır ınsan ama bu konu cok cok cok hassas onun ıcın oncekı sayfadada eskı sevgılısı yuzunden nedenı var
ya sen hala neredesin. çocuğumu nasıl sağlıklı doğururm diye düşünmüyonda doktor farkeder mi diye düşünüyosun.
farketse bile çok umrundaydı doktorunda.
valla sen hiç iyi değilsin. bir an önce tedavi olmalısın. şimdi hamilesin diye belki ilaç kullanamazsın ama doğumdan sonra hemmen bir psikiyatriste git.
bence bu acıyla yaşayacağınıza boşanın ya.
ne biçim hayat bu. ama şimdi diyeceksin ki bana soyadını verdi...
kocan olacak adam seni dövmüş, ilk gece kan fantazisi için sana tecavüz etmeye kalkmış. sen eskiden yaşadığın birşey için kafayı yemişsin.
boşan, huzura er ya. çekilecek dert değil valla. ya tedavi ol ya da boşan. sonun hiç iyi görünmüyor.....