- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
hayır tabıkı anlatmadık evlerımız cok yakın sankı oda bende olmayınca anlayacaklr korkusuna kapıldık balayında defalrca denedık olmadı halası sorun varmı dedı esım yok dedı kımseyede bahsetmedık vajınısmustan esımde olgun deılkı benımle yasıt. yuzumuzden anlıyacaklar yapamadıgımızı gıbı korktuk ıste..
Bak meslegim var okumuşum etmisim diyoşun beni meslegımde yok okumadımda sanada diyorumki evlisin hamilesin başka adamı ekleyip konuşuyosun senin kocanda hic mulayim gözukmüyor bireylerden bulur okur alim allah düşümmek istemiyorum olacaklari bence artik eskiyi tamamen unut sen neolmuşsa olmuş insanin eniyi doktoru kendisidir yuvana adapte ol daha nediyim sana
hayır vajınısmusu yendım ama orgazm olamıyorum tabı benım ıcın bu hıc onemlı deıl ben haketmıyorumda esım mutlu olsun yeter kı hamıle oldugum ıcın cok aralıklarla artık ılıskıye gırıyoruz
nerden anlıcaklar yahu
Orgazm olman ıcın baska turlu seylerde olması gerekıyor
zaten boyle oldguunu tahmın ettım aksı bırsey ısteyebılırmısın esınden?
Nereden ogrendın der
Zor ne dıyım
nerden anlıcaklar yahu
senin unutamadığın ilk adamla yaşadığım deneyim mi, yerinde olsam eşimle yaşadığım deneyimi unutmazdım heralde
ben o adamla bırsey yasayamadım acı cektım ve acıyı hatrlıyorum esıme vıcdan azabı cekıyorum. esım bana soyadını verdı neolursa olsun ona kızamam bu konuda
Hanımefendi insansınız farkındasınız değil mi? Hiçbir insan böyle saldırırcasına birlikte olunmayı hak etmez.
Eşiniz gibi kan meraklılarına sizin gibi insanlar denk gelmesi ilahi adalet işte. Ayrıca doktora suç atıp durmayın eşinizin bakire olduğunuza inanmasına sizin jiletle kanatıp yatağa damlattığınız kan neden olmuş. Bu aklıda mı doktor vermişti?
Kınamıyorum, çünkü ben evladımı zardan ibaret olmadığını öğreterek yetiştireceğim.[/
o gece daha fazla canım yanmasın dıye ınanın mecbur kaldım cunku napsak ılıskıye gıremıyorduk ertesı gun ıdrarımı yapamadım ben afedersınızde...doktora suc atmıyorum aklımda soru ısaretı olarak kaldı dıyorum bılemıyecegım hıcbırzaman dıyorum benden son anda yenıden para ıstemese esnemıs garantı veremem demese ona zaten guvenıyordum.. son anda yenıden ıslem yapmam lazım dedı sız olsanız guvenırmıydnız. esım gormedı jıletı ayrıca dıger odadaydı ben canımın acısından korkuyordum artık rahat bıraksı9n uyuyalım dıye sabah kahvaltya kaynnma ordan balayına gdıcektık dugun sonrası yorgunluk falan..
o kadar uzun yazmışsın ki bazı yerleri atlayarak okudum ama artık o adamı da dr uda unut bunları sürekli düşünmek sana bişey kazandırmaz bebeğine odaklan hamileleğine odaklan doğumdan sonra psikiyatriste gidersin cinsel problemlerini çözmeyi denersin. dr seni kandırmamıştır ayrıca kilodunda leke varmış zar tamamen yırtılmasa bile zarar görmüştür
eşin boğazını sıkarken acı çekmedin mi, ıslaklık olmadan cinsellik mi olur yaa soyadını verdi nedir padişah soyu mu bu, sence 200 seans falan yardım al tuhaf bi kafadasın
ben o adamla bırsey yasayamadım acı cektım ve acıyı hatrlıyorum esıme vıcdan azabı cekıyorum. esım bana soyadını verdı neolursa olsun ona kızamam bu konuda
Çok yanlış düşünüyorsun.Eşine minnettar olman için bir sebep yok.
Bırak Allahaşkına soyadını vermişmiş.
Soyadını vermese ne yani,evli bekar hepimizin soyadı var Allahaşükür.
Bence bu psikolojiden kurtulmalısın.
Şöyle düşün...Sen tamamen bakire olsaydın ve eşin evlenmeden sana "hediyem kan" dese...Tepki duymayacak mıydın ?
Veya aynı durumda vajinismus yaşasan,eşin boğazına yapışsa...Anlayış gösterir miydin ?
Eşimdir,bana soyadını verdi der miydin ?
İlk gece sonrası önce kaynanaya bazı yerlerde kızın ailesine de gidip el öpmek gibi bir adet var bazı yörelerde bu adet kadar rezilce bi adet yok bence, biz becerebildik der gibi, zaten bi gün önce düğündeydik öpüştük de koklaştık da ertesi gün gidip el öpmenin manası nedir 21.yüzyılda konuştuğumuz konulara bakın tiksiniyorum resmen ben şahsen kuaföre gitmiştim sonrada alışverişe
Allah allah niye herşeyin kocanin üstüne yapti arkadaşim hayat bu hiç bişeyin garantisi yok koca dedigin bi anda seni tanimayı verir şaşarsin ya sen niye bukadar kocana minet duyuyosun anlamadı nasil okurdu minnet duymak herşeyini bilip kabul ederdisin başina kakmaz ha tamam ozaman derdik e adami haberi olsa acaba evlenirmiydi iyi davranirmiydı ha nedersin yok yapmazdı onun icin kendini borçlu hissetme bence kimbilir kimse kusursuz degil