vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

yorumlar ıcın tesekkurler ben bırakın esımı aldatmayı normalde sevgılıyken bıle aldatmadım ALLAH esırgesın helekı evladım olacak benım..suan cıkmak zorundayım bırdaha nezaman gırerım bılınmez ben yardım alacagım zaten ama suanda mumkun deıl hamıle bır kadın 7yıl oncekı travması ıcın psıkologa gıdıcek psıkologa bıle tuhaf gelmezmı ?aklı basında bırıyım sanmayınkı cahılım ıs kadınıyım ıyı bır meslegım var otel muhasebesınde calısıyorum sadece sımdı ara verdm. Allahrazaolsun ıyı yorumlardana kotu yorumlardanda...

Çok yanlış şeyle ypmışsın pişman olmuşsun e yine yanlış yapıyosun bu merak niye senin hayatıni karatmiş birene ulaşıpta hemde evliyken agza alinmayacak lafları etiriyosun kendine ne cesaret ya esin fark ederse neyapıcan yapma cocugun icin canın icin böyle aptalca şeyler yapma bence iyidúşün ualla sonra çok kötü şeyler yaşarsin enkötüsünü görmedin daha çocugundan ayrılirsan anlarsın

neden psıkologa tuhaf gelsın arkadasım ya, insanlar 7 yaşında yediği dayağın travmasını taşıyor da sen bunu anlatınca mı tuhaf olacak?

kendini çıkmaza sokma artık bu düşüncelerinllee.. sen hata da yapmış olsan bir insansın belli ki vicdanlı bir inbsansın mutlulugu da hakedıyorsun kendını ezme artık üzme...

facede onu ekledım sevdıgım ıcın degıl nolur anlayın sadece ıntıkam gıbı beddua ıcın kinimi kusmak ıcın... yoksa esımı aldatmak asla aklımdan gecmez..allah ta korusun....ben vıcdanlı bır ınsanım. esım yemeden ben yemek yemem.. doktorun da benı kandırdıgını dusunuyorum saflık, cahıllık ıste.... asla bırdhaa konusmam o pıslıkle nolur yanlıs anlamayın konuyu...kocamı cok sevıyorum ben evladımı cok seıyorum. tek deıstrmek ıstedıgım kocama busekılde gelmemek olmaktı baska herseye razıydım ama olmadı :KK43: bazen dıyorum allahım ölsem keske bır sebepten ıntıharı beceremıyorum ama artık cocugumda olucak sonra dıyorum zaten okdr acı cekıp bu dunyamı mahvettım obur dunyam zıyan olmasın.bazen acım azalıyor bazen yenıden nuksedıyor bazılarınız anlar bazılarınız anlamaz belkı ama ben ozellıkle benım durumumda olan bunu yenen, psıkolojıyle ılgılenen bırı var ıse yardım ıstedım yınede herkese tesekkur ederım ıyı kotu yorum yapan herkesden allahrazaolsun...dogumdan sonra zaten tedavı olacagım cunku bazen okdr mutluyken bır anda aklıma gelıyor doktor , yasadıklarım,ılk gecem, o ugursuz gece, o goruntuler yasarken ölüyorum ...

Çok yanlış şeyle ypmışsın pişman olmuşsun e yine yanlış yapıyosun bu merak niye senin hayatıni karatmiş birene ulaşıpta hemde evliyken agza alinmayacak lafları etiriyosun kendine ne cesaret ya esin fark ederse neyapıcan yapma cocugun icin canın icin böyle aptalca şeyler yapma bence iyidúşün ualla sonra çok kötü şeyler yaşarsin enkötüsünü görmedin daha çocugundan ayrılirsan anlarsın

o kişinin bana kufur etme sebebı ona asla donmememdı egosu okadar yuksekkı kabullenemedı hele dugun resımlerımı gordu demekkı dıyorum ya cok ortak arkadasımız var kıskanclıktan. kedı uzanamadıgı cıgere pıs der mısalı ama asla ve asla ısım olmaz onunla allah korusun....

vay anasini ne zarmis arkadas oku oku sonu gelmedi valla kusurabakma arkadasim gerisini okuyamadim hem dolambacli yollardan geciyoruz gene zara geliyodu konu sikildim neyalan soyliyim diyecegim su ki bu kadar ince dusunupte evliligini kendine zehir etme kimse rahibe Teresa degil ayricada kocanin iliski esnasinda bogazina yapismasina hicccc yorum bile yapmayacagim

ayrıca eşim ılk gece evet bogazımı sıktı ama ben kendımı durduramıyordum sureklı ıtıyordum erken b...alıyordu oda o anın stresıyle kac kere dene dene olmuyor napsın. nerden bılsun vajınısmus oldugumu bende napsam nekdr denesem olmuyordu ne zor bırseydı o ana kadar bacaklarımı acıyorum tam o ıs olcak ıstemeden kapanıyordu tıtrıyodum :KK43:((
oda aılesınden ayrıldı maddı zorluklarda cektı annesı takılardan paradan ıstedı ben vermek ıstedım sonra laf ettım kavga esnasında dovdu benı bırkackere ama artık asla yapmıyor esım cok sınırlı normalde asla dovmezdı sevgılı ıken falan..kotu bırı deıl eşim :KK43: onu cok sevıyorum ınsallah obur dunyadada o eşim olur bazen cok dua edıyorum bunların hepsı ruya olsa eskı o geceyı sılebılsem dıye ama olmuyor ozaman dıyorum obur dunyada o pıslıkle karsılasmıyım benım eşim bu dırek onunla evleneyım gercı bılmıyoruz o dunyayı neler yasayacagımızı ama psıkolojım alt ust ıken dusuncelerım bunlar...

Sonlarını okumadım sadece başlarını okudum çoğunu okudum sayılır .. Çok fazla geçmişe takılmışsınız gerçekten . Kendi kendinize hayatınızı mahvetmişsiniz desem yeridir .. Tekrar faceye ekleyip onunla konuşmak ise çok saçmalık olmuş Ne bekliyordunuz ki ? Aa ben sana böyle yaptım hala aklımda çok vicdan azabı duyuyorum her gün bunu düşünüp ağlıyorum çok özür dilerim demesini mi ?
Böyle insanlar en fazla yaptıklarını diğer erkek arkadaşlarına anlatırlar oğlum bak kız böyleydi yaa valla süperdi falan diye anlatırlar birbirlerine .. Böyle birinden nasıl pişman olduğunu hala aynı şeyi dşündüğünü ve üzüleceğini beklersin ? Ve nasıl merak edersin de eklersin hala anlayamıyorum .. Hayatından çıktığı için göbek atman gerekirken merak edip faceden ekliyorsun hem de eşin varken ..
Çok ayrıntılı yazdığınız için ben de cevap vermek istiyorum .. Eşiniz sizi hiç düşünmemiş hep kendi bencilliğini düşünmüş .. Biz nasıl bi erkeğe sonsuz güvenip kendimizi ona emanet edebiliyorsak ve edeceksek o erkeğin de bize o anlamda güvenmesi gerekir .. Güvenmiyorsa hiç bulaşmamalı çünkü aa bak bana güvenmiyo yaptığımı düşünüyo bi de o yapacak kullanıp atacak mantığı oluşur insanın kafasında ister istemez ki öyle de olabilir büyük ihtimalle .
Eşiniz sizi hiç düşünmemiş çünkü kan gelsin diye ön sevişme bile olmadan ıslaklık gelmemeli diyerek yapmaya çalışmış .. Sizin canınınızın acıması onun pek umrunda değilmiş . Öyle olsaydı ıslaklık gelmeden pat diye yapayım diye cahilce bir yaklaşımda bulunmazdı .. Acını ıslaklığın azaltacağını bilmesi gerekirdi ...

Bence artık geçmişte yaşamamalısınız .. Geçmiş adı üzerinde geçip gitmiş bitmiş .. Olan olmuş .. Ve ne güzel hamileymişsiniz bence ilerisi için düşünün artık ..

İlk olarak olay anlattıkların gibiyse senin bekaretin falan bozulmamış. Evet 1-2 küçük yırtık oluşmuş olabilir, ama bunu hemen hemen herkes bilir ki, daha sonra ilişkiye girilmediği sürece vajina kendini toparlar.

Boş yere operasyon geçirmişsin.

Seni durmadan aşağılayan eski sevgilini neden tekrar face'e ekleyip konuştuğunu anlayamadım. Bu olay sende takıntı yaratmış sanırım. Eskiyi unut artık. Karnında bir can daha varken özellikle.

Eşine gelecek olursam, kusura bakma ama ben bu yazdıklarını okurken bir "melek" değil anlayışsız bir "odun" gördüm.
İlişkiye girmek için boğazını sıkan, yemeği bepenmediği için seni kıran, takı tuku meselelerinden ötürü seni tokatlayan bir adama nasıl melek dersin anlayabilmiş değilim. Hayatına cidden iyi biri girmediği için sen eşini melek sanıyorsun. Böyle biri için vicdan yapmaya değmez.

Son olarak sana gelecek olursam, farklı nedenlerden ötürü doktora gitmeyi bırak, bir an önce psikiyatrik destek al.
Bu takıntıdan kurtul. Kendine zarar vermeyi bırak, kendine nasıl bu şekilde düşman olursun anlayabilmiş değilim.

Nedir yani? Bir hata yapmışsın -bu sana göre bir hata-..Gelmiş geçmiş..7 yıldır kendine bunu yapmanın manası nedir? Olayı bu kadar dramatize edip, hayatını zindana çevirmenin amacı nedir?

Yapma arkadaşım, bir uzman desteği ile bu psikolojiden kurtul lütfen.
Karnındaki bebeğe yazık.

Açıkcası kocan bana sevgilinden daha cani geldi desem kızarmısın..

kızmam ama o noktada cok hassastı evıne duskun namusuna duskun adam sevgılıyken nısanlıyken hıc dokunmadı bana dıgerının ıse aldatma sebebı gerı kafalı olmam bı seyı becerememmıs benı sevıyormus ama sex olmadan olmuyormus o pıslıktı o caniydı esım kuralcıdır zar konusunda hassastır ama asla o pıslıkle kıyaslayamam.... cunku o ben nısanlıyken bıle benımle evlen dıye yalvaracak kadar genıs bıri...

kızmam ama o noktada cok hassastı evıne duskun namusuna duskun adam sevgılıyken nısanlıyken hıc dokunmadı bana dıgerının ıse aldatma sebebı gerı kafalı olmam bı seyı becerememmıs benı sevıyormus ama sex olmadan olmuyormus o pıslıktı o caniydı esım kuralcıdır zar konusunda hassastır ama asla o pıslıkle kıyaslayamam.... cunku o ben nısanlıyken bıle benımle evlen dıye yalvaracak kadar genıs bıri...

peki bişey merak ettim
eşinizle relax bir şekilde istediğiniz gibi sevişebiliyormusunuz?

evlendıgımız geceyı anlatayım. esım on sevısme yapmadı sulanma olur kan gelmez dıye ustumdekı baskıyı dusunun..ben elımde deıl canım cok acıyordu gene ılıskıye gıremıyordum :KK43: esım defalarca denedı bana bozulsun yeter balayında yaparız dedı en son bogazımı sıktı ama yok napsam olmuyordu duramıyordum elımle ıtıyordum ıstemeden sonra o sertlesme sorunu yasadı moralıde cok bozuldu dıger odaya gıttı aglıyordu . Allahım napabılırdım olmuyordu bu vajınısmus lanetı vardı ustumde ...ama esım daha zorlamasın dıye jıletle ayak bılegımden bıryer kesıp yataga surdum onu cagırdım..oda tamam dedı gene yapamıordum cok az ya gırıodu ya grmıodu . nekadar sahtekar dıyeceksınız bu satırları okurken ama dusunsenıze oda olmadıgı ıcın uzuluyor ertesı gun balayından once kaynnama kahvaltıya gıdecegız mahcup olacak baska carem yoktu.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
film mi bu yaa bunlar nasıl hayatlar kaynanama mahçup olacak ne demek cinselliğinizi mi anlattınız ballandıra ballandıra te Allahım çok marjinal buldum seni de eşini de

ayrıca eşim ılk gece evet bogazımı sıktı ama ben kendımı durduramıyordum sureklı ıtıyordum erken b...alıyordu oda o anın stresıyle kac kere dene dene olmuyor napsın. nerden bılsun vajınısmus oldugumu bende napsam nekdr denesem olmuyordu ne zor bırseydı o ana kadar bacaklarımı acıyorum tam o ıs olcak ıstemeden kapanıyordu tıtrıyodum :KK43:((
oda aılesınden ayrıldı maddı zorluklarda cektı annesı takılardan paradan ıstedı ben vermek ıstedım sonra laf ettım kavga esnasında dovdu benı bırkackere ama artık asla yapmıyor esım cok sınırlı normalde asla dovmezdı sevgılı ıken falan..kotu bırı deıl eşim :KK43: onu cok sevıyorum ınsallah obur dunyadada o eşim olur bazen cok dua edıyorum bunların hepsı ruya olsa eskı o geceyı sılebılsem dıye ama olmuyor ozaman dıyorum obur dunyada o pıslıkle karsılasmıyım benım eşim bu dırek onunla evleneyım gercı bılmıyoruz o dunyayı neler yasayacagımızı ama psıkolojım alt ust ıken dusuncelerım bunlar...

Sen kendini suçlamaya yer arıyor gıbısın ne demek ne yapsın sana yumuşak davransın mesela olmuyorsa zorlamasın mesela önce başka seyler yapsında seni rahatlatsın mesela kendinden çok o allahın cezası kandan çok seni düşünsün mesela..

eşine gelince her yaptığına onu aklayacak bişey bulurken kendine neden bu iyiliği yapmıyorsun bi hataydı pişmanım cahildim demiyorsun kendine değer vermiyorsun yapma gerçekten yapma bu adam emin ol melek değil ama onu bu kadar sevmene hayran kaldım yarısı kadarda kendini sev..

buarada 6,5aylık hamıleyım bır oglum olacak. kızım olmasını ıstemedım ıcten ıce kendımı namuslu hıssetmedıgım ıcın ben neyımkı ne yetıstırececgım dıye ?

Allah bağışlarsa benim de oğlum olacak namus sadece kızda olmaz erkektede olur belirtmek istedim mesela benim oğlum bi kadının boğazına yapışsa ona adeta tecavüz etse bi anne olarak zul duyarım oğlumuda namussuz addederim

Bak meslegim var okumuşum etmisim diyoşun beni meslegımde yok okumadımda sanada diyorumki evlisin hamilesin başka adamı ekleyip konuşuyosun senin kocanda hic mulayim gözukmüyor bireylerden bulur okur alim allah düşümmek istemiyorum olacaklari bence artik eskiyi tamamen unut sen neolmuşsa olmuş insanin eniyi doktoru kendisidir yuvana adapte ol daha nediyim sana

İlk olarak olay anlattıkların gibiyse senin bekaretin falan bozulmamış. Evet 1-2 küçük yırtık oluşmuş olabilir, ama bunu hemen hemen herkes bilir ki, daha sonra ilişkiye girilmediği sürece vajina kendini toparlar.

Boş yere operasyon geçirmişsin.

Seni durmadan aşağılayan eski sevgilini neden tekrar face'e ekleyip konuştuğunu anlayamadım. Bu olay sende takıntı yaratmış sanırım. Eskiyi unut artık. Karnında bir can daha varken özellikle.

Eşine gelecek olursam, kusura bakma ama ben bu yazdıklarını okurken bir "melek" değil anlayışsız bir "odun" gördüm.
İlişkiye girmek için boğazını sıkan, yemeği bepenmediği için seni kıran, takı tuku meselelerinden ötürü seni tokatlayan bir adama nasıl melek dersin anlayabilmiş değilim. Hayatına cidden iyi biri girmediği için sen eşini melek sanıyorsun. Böyle biri için vicdan yapmaya değmez.

Son olarak sana gelecek olursam, farklı nedenlerden ötürü doktora gitmeyi bırak, bir an önce psikiyatrik destek al.
Bu takıntıdan kurtul. Kendine zarar vermeyi bırak, kendine nasıl bu şekilde düşman olursun anlayabilmiş değilim.

Nedir yani? Bir hata yapmışsın -bu sana göre bir hata-..Gelmiş geçmiş..7 yıldır kendine bunu yapmanın manası nedir? Olayı bu kadar dramatize edip, hayatını zindana çevirmenin amacı nedir?

Yapma arkadaşım, bir uzman desteği ile bu psikolojiden kurtul lütfen.
Karnındaki bebeğe yazık.

bende onu anlamıyorum ılıskıye acı yuzunden gıremeden nasıl bozulurda doktor bana bunu ıkna eder bırde ılk ılıskıde deıl ucgun sonra 3, de kan geldı ustelık belkıde o kendı zarımdı bılemıyorumkı....tesekkur ederım evet bebegıme gunahsız yavruma yazık yorumlar ıyı geldı tesekkur ederımm masumum demıyorum ama okadar gunahkar degılım yasayamadıgım bırseyın acısını cektım doktora gıtmeseydımm keske ama dıyorum ya kımsem yoktu arkadasımda o yonde yonlendırdı rıske atma dıktır dıye doktorda kanayabılırde kanamayabılırde rıske atma dedı 2500 tl yı bosa bayıldım banada oyle gelıyor kı kan bıle gelmed :KK43:evet mutlaka tedavı olacagım tesekkurler

evlendıgımız geceyı anlatayım. esım on sevısme yapmadı sulanma olur kan gelmez dıye ustumdekı baskıyı dusunun..ben elımde deıl canım cok acıyordu gene ılıskıye gıremıyordum :KK43: esım defalarca denedı bana bozulsun yeter balayında yaparız dedı en son bogazımı sıktı ama yok napsam olmuyordu duramıyordum elımle ıtıyordum ıstemeden sonra o sertlesme sorunu yasadı moralıde cok bozuldu dıger odaya gıttı aglıyordu . Allahım napabılırdım olmuyordu bu vajınısmus lanetı vardı ustumde ...ama esım daha zorlamasın dıye jıletle ayak bılegımden bıryer kesıp yataga surdum onu cagırdım..oda tamam dedı gene yapamıordum cok az ya gırıodu ya grmıodu . nekadar sahtekar dıyeceksınız bu satırları okurken ama dusunsenıze oda olmadıgı ıcın uzuluyor ertesı gun balayından once kaynnama kahvaltıya gıdecegız mahcup olacak baska carem yoktu.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
film mi bu yaa bunlar nasıl hayatlar kaynanama mahçup olacak ne demek cinselliğinizi mi anlattınız ballandıra ballandıra te Allahım çok marjinal buldum seni de eşini de

hayır tabıkı anlatmadık evlerımız cok yakın sankı oda bende olmayınca anlayacaklr korkusuna kapıldık balayında defalrca denedık olmadı halası sorun varmı dedı esım yok dedı kımseyede bahsetmedık vajınısmustan esımde olgun deılkı benımle yasıt. yuzumuzden anlıyacaklar yapamadıgımızı gıbı korktuk ıste..

peki bişey merak ettim
eşinizle relax bir şekilde istediğiniz gibi sevişebiliyormusunuz?

hayır vajınısmusu yendım ama orgazm olamıyorum tabı benım ıcın bu hıc onemlı deıl ben haketmıyorumda esım mutlu olsun yeter kı hamıle oldugum ıcın cok aralıklarla artık ılıskıye gırıyoruz

Senin adına çok üzüldüm.Çok kötü cinsellik başlangıcı yaşamışsın.Adeta travmatik.
İnşallah bunlar şimdiki cinsel hayatını etkilememiştir diyeceğim ama biraz zor galiba.

Bence de artık kendini suçlamayı bırakıp geçmişi unutmalısın.
Olan olmuş,gençmişsin,düşünmeden davranmışsın.
Ayrıca ben de doktorun para için seni kandırdığını düşündüm.
Ve çoğu üyenin yazdığı gibi eşin de bu konuda hiç örnek davranmamış.

Hayat acımasız,rastladığın erkekler acımasız.Sen de bu şekilde bir kurtuluş yolu seçmişsin,seni suçlayamam.

Ama şu face işinde çok hatalısın ve sana tavsiyem bütün sosyal ağlardan kesinlikle uzak durmandır.

Artık bunları unut,evladına odaklan.Başaramıyorsan psikolog yardımı almayı dene.

X