Çok yanlış şeyle ypmışsın pişman olmuşsun e yine yanlış yapıyosun bu merak niye senin hayatıni karatmiş birene ulaşıpta hemde evliyken agza alinmayacak lafları etiriyosun kendine ne cesaret ya esin fark ederse neyapıcan yapma cocugun icin canın icin böyle aptalca şeyler yapma bence iyidúşün ualla sonra çok kötü şeyler yaşarsin enkötüsünü görmedin daha çocugundan ayrılirsan anlarsın
Açıkcası kocan bana sevgilinden daha cani geldi desem kızarmısın..
kızmam ama o noktada cok hassastı evıne duskun namusuna duskun adam sevgılıyken nısanlıyken hıc dokunmadı bana dıgerının ıse aldatma sebebı gerı kafalı olmam bı seyı becerememmıs benı sevıyormus ama sex olmadan olmuyormus o pıslıktı o caniydı esım kuralcıdır zar konusunda hassastır ama asla o pıslıkle kıyaslayamam.... cunku o ben nısanlıyken bıle benımle evlen dıye yalvaracak kadar genıs bıri...
ayrıca eşim ılk gece evet bogazımı sıktı ama ben kendımı durduramıyordum sureklı ıtıyordum erken b...alıyordu oda o anın stresıyle kac kere dene dene olmuyor napsın. nerden bılsun vajınısmus oldugumu bende napsam nekdr denesem olmuyordu ne zor bırseydı o ana kadar bacaklarımı acıyorum tam o ıs olcak ıstemeden kapanıyordu tıtrıyodum((
oda aılesınden ayrıldı maddı zorluklarda cektı annesı takılardan paradan ıstedı ben vermek ıstedım sonra laf ettım kavga esnasında dovdu benı bırkackere ama artık asla yapmıyor esım cok sınırlı normalde asla dovmezdı sevgılı ıken falan..kotu bırı deıl eşimonu cok sevıyorum ınsallah obur dunyadada o eşim olur bazen cok dua edıyorum bunların hepsı ruya olsa eskı o geceyı sılebılsem dıye ama olmuyor ozaman dıyorum obur dunyada o pıslıkle karsılasmıyım benım eşim bu dırek onunla evleneyım gercı bılmıyoruz o dunyayı neler yasayacagımızı ama psıkolojım alt ust ıken dusuncelerım bunlar...
İlk olarak olay anlattıkların gibiyse senin bekaretin falan bozulmamış. Evet 1-2 küçük yırtık oluşmuş olabilir, ama bunu hemen hemen herkes bilir ki, daha sonra ilişkiye girilmediği sürece vajina kendini toparlar.
Boş yere operasyon geçirmişsin.
Seni durmadan aşağılayan eski sevgilini neden tekrar face'e ekleyip konuştuğunu anlayamadım. Bu olay sende takıntı yaratmış sanırım. Eskiyi unut artık. Karnında bir can daha varken özellikle.
Eşine gelecek olursam, kusura bakma ama ben bu yazdıklarını okurken bir "melek" değil anlayışsız bir "odun" gördüm.
İlişkiye girmek için boğazını sıkan, yemeği bepenmediği için seni kıran, takı tuku meselelerinden ötürü seni tokatlayan bir adama nasıl melek dersin anlayabilmiş değilim. Hayatına cidden iyi biri girmediği için sen eşini melek sanıyorsun. Böyle biri için vicdan yapmaya değmez.
Son olarak sana gelecek olursam, farklı nedenlerden ötürü doktora gitmeyi bırak, bir an önce psikiyatrik destek al.
Bu takıntıdan kurtul. Kendine zarar vermeyi bırak, kendine nasıl bu şekilde düşman olursun anlayabilmiş değilim.
Nedir yani? Bir hata yapmışsın -bu sana göre bir hata-..Gelmiş geçmiş..7 yıldır kendine bunu yapmanın manası nedir? Olayı bu kadar dramatize edip, hayatını zindana çevirmenin amacı nedir?
Yapma arkadaşım, bir uzman desteği ile bu psikolojiden kurtul lütfen.
Karnındaki bebeğe yazık.
evlendıgımız geceyı anlatayım. esım on sevısme yapmadı sulanma olur kan gelmez dıye ustumdekı baskıyı dusunun..ben elımde deıl canım cok acıyordu gene ılıskıye gıremıyordumesım defalarca denedı bana bozulsun yeter balayında yaparız dedı en son bogazımı sıktı ama yok napsam olmuyordu duramıyordum elımle ıtıyordum ıstemeden sonra o sertlesme sorunu yasadı moralıde cok bozuldu dıger odaya gıttı aglıyordu . Allahım napabılırdım olmuyordu bu vajınısmus lanetı vardı ustumde ...ama esım daha zorlamasın dıye jıletle ayak bılegımden bıryer kesıp yataga surdum onu cagırdım..oda tamam dedı gene yapamıordum cok az ya gırıodu ya grmıodu . nekadar sahtekar dıyeceksınız bu satırları okurken ama dusunsenıze oda olmadıgı ıcın uzuluyor ertesı gun balayından once kaynnama kahvaltıya gıdecegız mahcup olacak baska carem yoktu.
film mi bu yaa bunlar nasıl hayatlar kaynanama mahçup olacak ne demek cinselliğinizi mi anlattınız ballandıra ballandıra te Allahım çok marjinal buldum seni de eşini de
peki bişey merak ettim
eşinizle relax bir şekilde istediğiniz gibi sevişebiliyormusunuz?