vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Bacım senin iyi olmaya niyetin yok, kimsenin söylediklerini de dinlemeye niyetin yok, kimseden yardım almaya da niyetin yok. Sen kendini yargılamış suçlu bulmuşsun burada yazılan 50 sayfa boş. Bence sen eşin seni burada yazdıklarından yakalasın ve ne olacaksa olsun, cezam neyse çekeyim kafasındasın. İnsanlar iyi de yazsa kötü de yazsa hep bir mazeretin var. Ne var ki yaşadıklarında; bir adamı sevmişsin ilk aşkın olmuş, sevdiğin değer verdiğin kişiyle yakınlaşmışsın, yıllar sonra yine bir adamı sevmişsin ve onu kaybetmemek için yanlışlar yapmışsın istemeden, faceden bulman bile adamı gayet insancıl bir duygu. Kim merak etmemiştir ki eski sevgilisi ne yapıyor, boşandığı eski eş evlenmiş mi, küstüğüı eski kız arkadaşı ne alemde. Bazen kontrol edilebilir bazen edilemez bu merakla karışık kıskançlık duygusu. Hata yapmak insana mahsus. Senin tek yanlışın kendine değer vermemen. Senin kendine verdiğin değer kadardır karşındakinin sana verdiği değer. Böyle geçmişe bakarak yürümeye devam edersen önünü göremez takılır düşersin, geçmişe değil geleceğe bak karnındaki çocuğa değer ver kimsenin ona ve sana değersizmiş gibi davranmasına izin verme.

Yaşadığın her ne olursa olsun,kimsenin seni bununla yargılamasına izin verme
Günahıyla,sevabıyla senin hayatın bu...Arkasında dur ve kimseye harcatma kendini
Hayatın boyunca seni eleştirmeye kalkacaklar,inan bana kimse senden bir adım önde değil
Alem neler yaşıyorda yine karşısındakine ahkam kesmeye kalkıyor.Bunu hayat ilken edin
Kimsenin seni sorgulamasına,yargılamasına izin verme
Bu sana sunulan bir yaşam.Şeklini sen veriyorsun
Ne şekil verip,nasıl yoğurduğun kimseyi bağlamaz
Kimisi bu hamurdan saraylar yapar
Kimisi küçük kurabiyeler
Önemli olan senin ne yapmak istediğin
Kendini öyle eksinin altı falan değerlendirip haksızlık etme
Çok artıyım diye dolaşıp,nerede olduğunu bilmeyen insanlar var
Eksilerini dile getirebilecek mangal gibi bir yürek ve kendini olduğu gibi anlatan dürüst bir vicdan vermiş mi Allah onlara?
Herkese bunu nasip etmiyor...

Kronikleşmiş mazoşizm durumu...konu sahibi kendi diyo "kocam bana kötü davrandıkça ben yaptığımın kefaretini ödüyorum" hayırlı işler o zaman ne diyelim sittin sene daha bu konuyu düşün dur arkadaşlık isteğinide reddettim Pınar çünkü etrafımda bu derece melankolik insanları hiç barındırmadım benim derdim bana yetiyo

Bu konuyu ne zaman görsem içimden geçiyor şu söyleyeceklerim. Konunun açıldığı gün okudum ve yorum yapmadım. Ama söylemeden edemeyeceğim. Hatırladığım kadarıyla şu an çok riskli bir iş yapıyorum, eşim yazdıklarımı görmemeli gibi bir şey söylemiştin konuyu açtığında. Madem riskli, neden neredeyse iki aydır hala bu konuya yazmaya devam ediyorsun? Sürekli buraya yazıyorsun görüyorum, birinde görmezse birinde görebilir eşin. Anlam veremedim bu davranışına. Keşke daha dikkatli olsan madem öyle...

Buraya yazmadığım zaman konusacak kimsem yok birkere cocukluk arkadaşıma Soledim oda laf arasında pot kirdi bana kirdi bana karşı belki isteyerek yapmadı ama çok zoruma gitti dışaridan kimseye guvenemiorim burda enaZindan kimliğim belli deil.esimin pc den gtmiorm kendi tel umdan giriyorm sadce konu açmak tel zor dye onun pc den grmstim artık tel dan esim olmadgi zmn grip sonra geçmişi vs herseyi siliyorum..esim görürse sonum olur belki vicdanim rahat eder ohh öğrendi artık bu yük kalktı diye ama bebegimi elimden alır bosanir sahip olduğum herseyi kaybederim ailemin yanına dönerek devam edeblrmym hayata onuda bilemiorm ama buraya yazınca biraz olsun rahatliorm rüyalarım azaldı enazindan ruyamda hep kabus görüodum geçmişe dair

Bacım senin iyi olmaya niyetin yok, kimsenin söylediklerini de dinlemeye niyetin yok, kimseden yardım almaya da niyetin yok. Sen kendini yargılamış suçlu bulmuşsun burada yazılan 50 sayfa boş. Bence sen eşin seni burada yazdıklarından yakalasın ve ne olacaksa olsun, cezam neyse çekeyim kafasındasın. İnsanlar iyi de yazsa kötü de yazsa hep bir mazeretin var. Ne var ki yaşadıklarında; bir adamı sevmişsin ilk aşkın olmuş, sevdiğin değer verdiğin kişiyle yakınlaşmışsın, yıllar sonra yine bir adamı sevmişsin ve onu kaybetmemek için yanlışlar yapmışsın istemeden, faceden bulman bile adamı gayet insancıl bir duygu. Kim merak etmemiştir ki eski sevgilisi ne yapıyor, boşandığı eski eş evlenmiş mi, küstüğüı eski kız arkadaşı ne alemde. Bazen kontrol edilebilir bazen edilemez bu merakla karışık kıskançlık duygusu. Hata yapmak insana mahsus. Senin tek yanlışın kendine değer vermemen. Senin kendine verdiğin değer kadardır karşındakinin sana verdiği değer. Böyle geçmişe bakarak yürümeye devam edersen önünü göremez takılır düşersin, geçmişe değil geleceğe bak karnındaki çocuğa değer ver kimsenin ona ve sana değersizmiş gibi davranmasına izin verme.

Saol arkadaşim yorumun için buraya yazınca enazindan içimi dökmüş oluyorum çünkü normal hayatta kimseye anlatmama kararı aldım .çocukluk Arkadasim bana bukonuda yol gösteren kişi bile laf arasında bana kendimi çok kötü hssetrecek bsey soledi oysa yıllar önce bişey olmamstr diyende oydu sonra aman çok kafana takma djktir diyende oydu hatta simdiki eşiyle evlenmeden beraber olan ve kus oldukları dönem onu cinsel yoldan aldatanda oydu ama ben onun hiç yüzüne vurmadim sadece günahtan uzak dye hertürlü dedim şimdi ise ilk beraber olduğu adamla evli insanlar çok acımasız eleştirilerde bulunabiliyor oyuzden buraya yazıyorum kimliğim belli deil enaZindan hiç paylasmasam kafamda dusunmek DhA çok boğuyor beni.bugün hastaneye gttim kayinvalidemigötürdümm kanserolan bir ablayla sohbet ettimozaman aklımdan geçen şuydu tamam derdimi buyuk sanıp kafaya takıyorum ama Allah sağlık versin çünkü kadın öyle şeyler anlattiki hayatında biranda herşey değişmiş :KK43: ben ise düşünmekten herseyi kafaya takmaktan kendimi hasta ediyorm :KK43:( hasta olunca unutuorm bu olayı canımin derdinde oluyorum ama sağlığım iyiyken hemen kendimi suçlamaya başlıyorum kendime çok acimasizim bunu yapmamam lazim defalrca telkinledim kendiki tamam diyorum hesabım allaha unut artık ama öyle bi an gelioki oleyim diyorum kesinlikle psikolojim bozuk traa geçirdim evlilik öncesi ve tedavi olmadığım için ilerledi bence yoksa aklı mantığı olmayan biri deilim.dualar rahatlatiyor anca beni ama evladima daha fazla haksızlık etmeye hakkım yok ona adapte etmelym kendime nolur Allahim güç verki kafamdan atayim. Tetiklemesin hicbsey :KK43:(

Yaşadığın her ne olursa olsun,kimsenin seni bununla yargılamasına izin verme
Günahıyla,sevabıyla senin hayatın bu...Arkasında dur ve kimseye harcatma kendini
Hayatın boyunca seni eleştirmeye kalkacaklar,inan bana kimse senden bir adım önde değil
Alem neler yaşıyorda yine karşısındakine ahkam kesmeye kalkıyor.Bunu hayat ilken edin
Kimsenin seni sorgulamasına,yargılamasına izin verme
Bu sana sunulan bir yaşam.Şeklini sen veriyorsun
Ne şekil verip,nasıl yoğurduğun kimseyi bağlamaz
Kimisi bu hamurdan saraylar yapar
Kimisi küçük kurabiyeler
Önemli olan senin ne yapmak istediğin
Kendini öyle eksinin altı falan değerlendirip haksızlık etme
Çok artıyım diye dolaşıp,nerede olduğunu bilmeyen insanlar var
Eksilerini dile getirebilecek mangal gibi bir yürek ve kendini olduğu gibi anlatan dürüst bir vicdan vermiş mi Allah onlara?
Herkese bunu nasip etmiyor...

Bazen çok kötü biri olsam vicdansiz olsam keşke diyorum ama olamıyorumbu Allahin bir lütfü bana biliorum ama çok hassas olmak bazen insanada zarar veriyor iyiler birgün kazanır derler sabretmek lazim..öyle tuhaf bir düşünce halim varki mesela esimin annesi eşime doğdugunda battaniyr alamamis köy yeri garibanlik falan sağlık ocağına havluya sarıp asi olmaya gotururmus onu duyduğum için bebeğime ilk önce battaniye aldım ve eşime okdr uzuldumki anlatamam yıllar geçmiş bebekligine dair bişey ama onun geçmişte zorluk çekmiş olması bile beni üzüyor...ben de çok iyi bir hayattan maddiyattan gelmedim ama o bugünü yarını hep iyi olsun hep rahat etsin istiyorum hastalık derecesinde seviyorum .

Kronikleşmiş mazoşizm durumu...konu sahibi kendi diyo "kocam bana kötü davrandıkça ben yaptığımın kefaretini ödüyorum" hayırlı işler o zaman ne diyelim sittin sene daha bu konuyu düşün dur arkadaşlık isteğinide reddettim Pınar çünkü etrafımda bu derece melankolik insanları hiç barındırmadım benim derdim bana yetiyo

Saygı duyarim tabiki kabul etmeyebilirsin herkes herkesden elektrik almayabilir ..esim bana kötü davransın istemiorum ama davranınca enazindan iç sesimle allahla konusurken biliyorum bunları hakettim diyorum ben senin kuluna dürüst olamadım ona gerçeği soyleyemedim günahımi bari bu çektiğim acılar uğruna affet diyorum bu beni rahatlatan..ben geçen hafta rahatsızlandigim için evde yoktum annemlerdeydim ve esim beni okdr ozlemiski dondugumden beri ayaklarımın altına bir kırmızı hali sermedigi kaldı ..sinirli olmadigi zmn çok iyi dürüst merhametli bir insan şiddet artık hiç yok ki hamileyim ben diye daha hassas şiddeti haklida bulmuyorum ama o donem evliliğe alisamama sorunumuz vardı çok yeni evliydik bende tiroid varmış ama bilmiyodum sonra öğrendim onunda etkisi ile ben sinirlenip sacma sapan şeyler yapıyordum üstüne çok gidiyordum şimdi ilaçla sakınim tiroid ilacı iciyorum ve baya sakinlestirdi beni..yorum için teşekkür eder dertlerinizin son bulmasini dilerim Rabbim yardımcınız olsun insallah acilariniz son bulur güzel ve hayırlı bir ömrünüz olur..

Ya arkadasim sen hasta misin? Nereye baksam alakali alakasiz sen varsin. Her yerde usenmeden vajinandan,ilk gecenden,eski gecenden,girdi mi girmedi mi?kan vs. Ya madem bu kadar utaniyosun hastalik haline,takintiya cevirmişsin sus arkadasim sussssss....Günah Allah la kul arasindadir,inancin geregi yaptiginin haram oldugunu dusunuyosan ayni din islenen gunahin sakli kalmasini da emrediyor. Burda taninmiyosun diye eski sevgilin,kocan ve senin cinsel organlariniz havalarda ucmasin.Ne cenen varmis guzel kardesim..Millet okumaktan bikti,sen anlatmaktan bikmadin ayni seyleri tekrar tekrar...

Ya arkadasim sen hasta misin? Nereye baksam alakali alakasiz sen varsin. Her yerde usenmeden vajinandan,ilk gecenden,eski gecenden,girdi mi girmedi mi?kan vs. Ya madem bu kadar utaniyosun hastalik haline,takintiya cevirmişsin sus arkadasim sussssss....Günah Allah la kul arasindadir,inancin geregi yaptiginin haram oldugunu dusunuyosan ayni din islenen gunahin sakli kalmasini da emrediyor. Burda taninmiyosun diye eski sevgilin,kocan ve senin cinsel organlariniz havalarda ucmasin.Ne cenen varmis guzel kardesim..Millet okumaktan bikti,sen anlatmaktan bikmadin ayni seyleri tekrar tekrar...

Yorum yaptığım sadece kendi konum var ve akışınabiraktim arkadaşımın konusu .her konuya yorum yapan biride degilim sadece hamilelikle ilgili birkaç yazı yazdim insanlara iyi dilekte bulundum siz sayfanin yoneticisi olmadığınız için size sormak durumunda değilim ayrıca degilmi yorum yapıp yapamayacagimi biktiysaniz siz engelleyin görmeyin beni.beni okadar ağır eleştirenlere bile kizmadim çünkü konumla alakalı idi eleştiriye açıktım...ama sizin yaptığınız çok kırıcı sus falan siz kim oluyorsunuz size neden sorayım ??

İlk zamanlar yorum yapmıştım konuyu açtığınızda hatta baya bi üzülmüş süreklli takip ediyordum. Ama yukarıdaki arkadaşımın yorumuna artık tamamen katılıyorum:KK14::44: çünkü siz 50 sayfadan beri asla iyi olmak istemiyor,eşinizin yaptığı kötü şeyleri görmüyor ve sürekli kendinizi suçluyorsunuz. Siz iyi olmak istemiyorsunuz ki.. 50 değil 150 sayfa olsa yine de kendinizi suçlayacaksınız :KK19::KK20:

Sevgili mune , bana çenen düşük yazılıyor ve ben siz kimsinizde yaptığım yorumlara karisiyorsunuz yazıyorum ve buyuzden ceza alıyorum:KK43: peki karşı tarafta ceza aldımi sonuçta cenen düşük yazmasa bende bunu yazmayacaktim...

Canım Cem Keçe'nin kitabını okuduysan kızlık zarından kan gelmediğini de bilirsin. Normal şartlarda kızlık zarı kanayan delinen vs bir şey değildir. bu bilimsel bir bilgi. Bizim ülkemizde kadınların cinselliğini kendileri değil bu tabular yalanlar yönlendiriyor sonra da vajinismus olup çıkıyoruz. Unut bunları artık, ne yaşanmışsa yaşanmış, bu defteri kapat, eşinle ve bebeğinle gelecek güzel günlerin tadını çıkart. Allah affedicidir affetmeyi sever. Bu konuyu aş ve hayatını ıskalama derim.

Canım Cem Keçe'nin kitabını okuduysan kızlık zarından kan gelmediğini de bilirsin. Normal şartlarda kızlık zarı kanayan delinen vs bir şey değildir. bu bilimsel bir bilgi. Bizim ülkemizde kadınların cinselliğini kendileri değil bu tabular yalanlar yönlendiriyor sonra da vajinismus olup çıkıyoruz. Unut bunları artık, ne yaşanmışsa yaşanmış, bu defteri kapat, eşinle ve bebeğinle gelecek güzel günlerin tadını çıkart. Allah affedicidir affetmeyi sever. Bu konuyu aş ve hayatını ıskalama derim.

Okumustum canım vajinismusun üstesinden gelmek diye kitabı hatta ordaki parmak egzersizleriyle yendim vajinismusu..teşekkür ederim canım insallah ileride güzel günler görürüz .Allah insallah affeder.seninde çok mutlu olmanı dilerim..

Hakikaten de obsesyona çevirmişsin diyebilirim. Kendine bir aşağılık kompleksi bir alt benlik oluşturmuşsun resmen bakire olmayan yanın da böyle bir şey yok ki aranızda tam bir ilişki geçmemiş sen dolayısıyla bakireydin. Tutup da bunu yıllar sonra eşine anlatman mantıksız olur. Sen rıza göstermedin zaten birleşme de olmadı, bu kadar. Hymenoplastyi de gereksiz yere olmuşsun diye düşünüyorum. İlk seferde kanardı öyle olsa

Bu arada eşin de çok melekvari durmuyor ama o kısmı bizi ilgilendirmez tabi senin sorun başka bir şeymiş.

Son düzenleme:
Adam bogazini sikmis kan gelsin diye islanmani bile the cok gormus resm3n aci cektirmis hala iyi biri diyorsun.... diyecek soz bulamadim vajinanin gordugu kiymet sana verilenden ne yazik ki fazla.

Ay ne güzel demişsin ya vajinanın gördüğü kıymet senin gördüğünden fazla çok tuttum bu lafı :KK9:

Yalnız benim kocam değilmiş kan bekleyen hala yüzlerce kiz bu operasyonu yaptırıyor malesef...

Ya tamam da sizin kendinize örnek aldığınız şey bu mu ya yüzlerce kendini mal gibi gören kızla mı karşılaştıracaksınız kendinizi. Ne güzel yazmışsınız bakın ruhum parçalandı o zarı diktirirken diye. Ayrıca benzerlik gördüğüm için yazıcam benim de 3. seferde tam olarak olabildi kan geldi ve eşim boğazıma yapışmadı, ıslanma da kanasın da demedi, nerde bu kan ulen de demedi. Deseydi alnının çatına koyardım topuğu da neyse. Kendinizi bu kadar ezmeniz çok enteresan ya ben sinir oldum buradan.

Ya tamam da sizin kendinize örnek aldığınız şey bu mu ya yüzlerce kendini mal gibi gören kızla mı karşılaştıracaksınız kendinizi. Ne güzel yazmışsınız bakın ruhum parçalandı o zarı diktirirken diye. Ayrıca benzerlik gördüğüm için yazıcam benim de 3. seferde tam olarak olabildi kan geldi ve eşim boğazıma yapışmadı, ıslanma da kanasın da demedi, nerde bu kan ulen de demedi. Deseydi alnının çatına koyardım topuğu da neyse. Kendinizi bu kadar ezmeniz çok enteresan ya ben sinir oldum buradan.

Merhaba arkadaşım aslinda bu konudan devam etmiyim dedim ama sana mesaj atamadım gönderilmiyor arkadaş olarakta ekledim yazabileyim diye olmadı çok üzüldüm suan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum du hayatta enson isteyeceğim şey benim yüzümden evladıma zarar gelmesi etkilenmesi :KK43:( odasini cicili bicili susledim heyecanla onu bekliorum aslında burdan yazmak istemiyorum çünkü çok tepki gösteriyorlar elli sayfa oldu hala aynı yerdemisin diye evet zMan zaman acı çekiyorum ama kafamı bebek hazırlıgiyla dağıtmaya calisiyorum birde nette doğumla ilgili şeyler okuyorum izlemeye korkuyorum dogumdanda korkuyorum çünkü..evet ruhum parçalandı o ben değildim keşke mecbur kalmasaydim yada yıllar.önce bilip ona göre baştan dürüst olabilseydim ama kader karşıma olayları bu şekilde çıkardı...eskisi kaDar dusunmemeye calisiyorum canım çünkü tiroidim var dahada etkilesin istemiyorum kan tahlillerimde buara iyiyken..Hemoroid zaten hamilelik kabusum oldu ama ışte Arada aklıma geliyor dusunmemeye calisiyorum azda olsa atıyorum aklımdan oğluma zarar vermeye hakkım yok daha fazla :KK43:(( yorum için teşekkürler nolur dualarınızi esirgrmeyin oğlum sağlıkla dünyaya gelsin bugün doğum için son alışverişleri yaparken tezgahtar bayanij dortay önce doğumuna besgun kala bebeğini kaybetmesi beni çok etkiledi :KK43:( Rabbim korusun ozMan bu derdim acımin yaninda hiç kalır..herşey gönlünüzce olsun bana iyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum çünkü ben gerçekten işten çıkınca çok bunaldim tek saplantim bu zar oldu resmen kafayı yemistim...ayağa kalkamazdim buraya yazmasam allahrazaolsun..

Keşke benim esimde Bukadar anlayışlı olsaydı üçüncü seferde kan gelicek olsa doktora götürürdü beni :KK43: ki bana sorsa ben derdim zamannda bole bişey oldu yarım yamalak ondan olabilir diye ozManda bana napardi bilmiyorum..köylerinde bir kadinn kan gelmemiş halası anlatıyordu yalandır kesin kız ceviz ağacından düştüm diyor falan diye düşünun böyle bir ortamdan gelmiş esim. Amcasının kızı kaçti ki kaçmadan hamile kaldı ki 16 yaşındaydı sulalece sildiler cahilliginden gençliğinden diyemediler olsun diye dualar ettiler gelirse öldürürüz dediler ki kız evlendiginden beri hiç gelmediler böyle bir aile yani...okadar büyük konuşuyorlarki ben kızım olmayacağına sukrettim nerdeyse kaynnam gorumceleri o kızı çok eleştirdi gorumcem hamile sanirim kızı olucak hiç korkmadan kınıyor ben cesaret edemezdim kinamaya :KK43:( onada dedim deme öyle diye ailesi yetistremedi annesinn suçu diyor :KK43: boyle bir aile ışte ama desenki eşini seviyormusun evet çok canımdan çok ailesini sevmiyorum fazla ama saygıdakusur etmem asla

Merhaba arkadaşım aslinda bu konudan devam etmiyim dedim ama sana mesaj atamadım gönderilmiyor arkadaş olarakta ekledim yazabileyim diye olmadı çok üzüldüm suan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum du hayatta enson isteyeceğim şey benim yüzümden evladıma zarar gelmesi etkilenmesi :KK43:( odasini cicili bicili susledim heyecanla onu bekliorum aslında burdan yazmak istemiyorum çünkü çok tepki gösteriyorlar elli sayfa oldu hala aynı yerdemisin diye evet zMan zaman acı çekiyorum ama kafamı bebek hazırlıgiyla dağıtmaya calisiyorum birde nette doğumla ilgili şeyler okuyorum izlemeye korkuyorum dogumdanda korkuyorum çünkü..evet ruhum parçalandı o ben değildim keşke mecbur kalmasaydim yada yıllar.önce bilip ona göre baştan dürüst olabilseydim ama kader karşıma olayları bu şekilde çıkardı...eskisi kaDar dusunmemeye calisiyorum canım çünkü tiroidim var dahada etkilesin istemiyorum kan tahlillerimde buara iyiyken..Hemoroid zaten hamilelik kabusum oldu ama ışte Arada aklıma geliyor dusunmemeye calisiyorum azda olsa atıyorum aklımdan oğluma zarar vermeye hakkım yok daha fazla :KK43:(( yorum için teşekkürler nolur dualarınızi esirgrmeyin oğlum sağlıkla dünyaya gelsin bugün doğum için son alışverişleri yaparken tezgahtar bayanij dortay önce doğumuna besgun kala bebeğini kaybetmesi beni çok etkiledi :KK43:( Rabbim korusun ozMan bu derdim acımin yaninda hiç kalır..herşey gönlünüzce olsun bana iyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum çünkü ben gerçekten işten çıkınca çok bunaldim tek saplantim bu zar oldu resmen kafayı yemistim...ayağa kalkamazdim buraya yazmasam allahrazaolsun..

Allah Allah neden gönderilmiyor ki acaba? Mesaj kutumu boşaltayım tekrar deneyin bakalım gelecek mi? Belki dolmuştur. Ben de kızdım sana ilk okuduğumda çünkü abarttıkça abartmışsın biraz da kendi düşüncelerin seni buna itiyor ama empati de kuruyorum bir yandan bunun bu kadar hayati önemi olduğunun beynine empoze edildiği bir yerde yetiştiysen normaldir bu kadar takman. Bir de kendini kabul edilecek durumda görmüşsün bu adam da sana gelince ne güzel beni kabul etti mantığıyla evlenmişsin. Bence diktirmeseydin de kanardı o sonuçta tam bir ilişki olmamış ki bunu en iyi bilecek olan da sensin değil mi 3.de kanadı demedin mi? Ayrıca dua edicem oğlun ve senin için.

Keşke benim esimde Bukadar anlayışlı olsaydı üçüncü seferde kan gelicek olsa doktora götürürdü beni :KK43: ki bana sorsa ben derdim zamannda bole bişey oldu yarım yamalak ondan olabilir diye ozManda bana napardi bilmiyorum..köylerinde bir kadinn kan gelmemiş halası anlatıyordu yalandır kesin kız ceviz ağacından düştüm diyor falan diye düşünun böyle bir ortamdan gelmiş esim. Amcasının kızı kaçti ki kaçmadan hamile kaldı ki 16 yaşındaydı sulalece sildiler cahilliginden gençliğinden diyemediler olsun diye dualar ettiler gelirse öldürürüz dediler ki kız evlendiginden beri hiç gelmediler böyle bir aile yani...okadar büyük konuşuyorlarki ben kızım olmayacağına sukrettim nerdeyse kaynnam gorumceleri o kızı çok eleştirdi gorumcem hamile sanirim kızı olucak hiç korkmadan kınıyor ben cesaret edemezdim kinamaya :KK43:( onada dedim deme öyle diye ailesi yetistremedi annesinn suçu diyor :KK43: boyle bir aile ışte ama desenki eşini seviyormusun evet çok canımdan çok ailesini sevmiyorum fazla ama saygıdakusur etmem asla

Ya bak bunu eşimi övmek için demiyorum ama ben sordum bakalım ne düşünüyor diye hiç şüphelendin mi dedim hayır neden şüpheleneyim ki sana aşık olurken bakire mi değil mi diye düşünmedim dedi ama benim eşim melek değil, bana soyadını verdi de demiyorum yüceltmiyorum da aksine hataları olan bir insan. Sen ben gibi insan senin eşin gibi de bir insan lütfen şu adamı artık büyütme gözünde ve konuyu beyninde saptırarak çözmeye çalışma halandan, görümcenden bisürü şeyden bahsetmişsin. Senin problemin bu değil. Sen bir çocuğa anlık hevesle evet dedin olmadı şüphelenip doktora gittin ve eşine yalan söyledin bunun vicdan azabı var şu an üstünde. Bu kadar keskin yani durum. Ama bu olay seni böyle ömür boyu mahvedecekse derim ki boşan. O zaman belki de görürsün seni bakire olmasan da sevebilecek adamları görebilirsin. Eşin de sana aşık mı bilemiyorum açıkçası çünkü tutturmuş bir bekaret ve sana bu kadar hoyrat davranmasına rağmen nasıl melek gibi diyebiliyorsun kendine hiç mi acımıyorsun bak eli ekmek tutan bir kadınsın çok rahat da siler kendi başına yaşarsın aslında ve bir de şu açıdan bak eşin çok mu masum? Belki onun da senden gizlediği şeyler var o bu kadar debeleniyor mu? Sen dürüstlük de dürüstlük zar da zar diye tutturuyorsun da eşin her şeyi sana açmış mı bakalım. Eğer ki bi açığını yakalarsan kendimi boş yere üzmüşüm dersin. Hak etmeyen insanlara dürüst olduğumda boşuna harap olmuşum diyorum hep mesela ben. Bu vicdan azabından kurtulamazsan eşine aç konuyu derim

X