vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Neguzel etrafinizdaki insanlar bilincli yeni nesil çok daha bilinçli olacak insallah..benim etrafımDaki insanlar bir insan evlenmeden bakireligini kaybettiyse ölmesi daha hayırli gözüyle bakıyorlar malesef..tecavüz bile olsa aaa hayatı söndü olse kurtulurdu denildiğini Yda bu sebepten intihar etmiş birine olması gereken buydu denildiğini çok duyduk oysa nekadar yanlış cahilce...ben artık saglam adımlar atacağım hayata insallah daha güçlü olacağım kendimi gelistirecegim gerekirse çevremide.yazdiklariniz cok güzeldi bakireligini kaybeden insan illla asifte namussuz olmuyor tabi ama yillarca beynime öyle kazinmis malesef ve hayatı kendime zindan etmisim uzunca zamandır...teşekkürler

evlenmeden cinsel ilişkiye kimse karşı değil ki bunu saklamaya arkasında durmamaya karşı herkes

belliki eşiniz için bakirelik sevmekten önce geliyo bu onun seçimi saygı duymak lazım fakat erkek yapıyo kadında yapar yada o da senden bişeyler saklıyodur gibi bi tutumla gidip diktirmek ne derece doğru ki

eşinizi kandırmışsınız işin özeti bu vicdan azabı duyduğunuzu söylüyosunuz burda yazan 2 satır yazıyla rahatladığınızı söylüyosunuz bi 2 satır daha yazsalar oh iyi yapmışım diyeceksiniz

Masal kenti canim saolasin babam daha iyi şimdi coksukur gerçi yeniden gidemedim yanına ama telefonda öyle söylüyorlar benim gördüğümdede toparlamisti şükürler olsun...esim pesten iddia dan vazgeçemez konusuyyorimm tamamm diyor abisi gel diye mesaj atıyor gidiyor yani boşa konuşmuş oluyorum kilibik derler gideyim diyor Oyle bir aileki kadına evliliğe verilen değer sıfır oğlum.onlara benzemicek insallah karısı benim yaşadıklarımi yaşamayacak..doğum ocak sonu gibi canım erken olmazsa son miad ozaman..

Ohh iyi yapmışım asla demeyecegim sadece hatami kabullenerek sorgulamadam hayatı kendime artık zindan etmekten vazgececegim.kendimden nefret etmiştim yeniden sevmeye başlıyorum.kolay değil söylemek karşındaki insan bu durumu ya kulllaniuor ya seni terkediyor Yada kabul etse bile yıllar sonra evlenince yüzüne vuruyor ki benim durumum cok farklı ben bilmiyordum.bile..

Nisanlanmadan önce doktora gitmiş olsam ve bilseydim sevgili döneminde ayrilirdim ama ben doktora gittiğimde düğüne ucay vardı salon tutulmus birçok şey hazırdı kimsem yoktu yanimda arkadaşımda böyle yonlendirdi sonra oda devreden çıktı doktor sirdasim oldu..

hanımefendi sizin yaptığınız ne o zaman söylesem ya kullanır ya terkeder diyosunuz sizin yaptığınız kocanızı kullanmak değil mi doğru düzgün cinsel birlikletlinizde olmamış önceki sevgilizle sorun ne anlamıyorum ki

sahte belge kullanıp kar etmekle sahte zar kullanıp evlilik elde etme arasında ne fark var

birde evliliğinizde mutlu olmadığınızı yazmışsınız sahte bi evlilikte gerçek bi mutluluk mu bekliyodunuz

Esim için demedim kullanırdı diye.burda neler okuyoruz kız bakire olmadığını söylüyor çocuk tamam diyor birlikte oluyor sonra içime sindiremiyorum evlenemeyiz deniyor bu toplumda onu kastettim..evet ben gerçek birmutluluk bekledim dortyillik flört döneminin arkasindan askerdeyken gözyaşıyla beklemistim onu aylarca..sizde haketmedigimi dusunuyorsunuz mutlu olmami bende öyle düşündüm cok uzun zamaj ama artık bir hatanın bedeli bütün hayatım olmamalı diyorum küçükken başıma gelen yarimyamalak birşey yüzünden eşimin bana kötü davranması müstehaktur demeyecegim enazindan..mutlu olmak istemem cokmu bana ???

Son düzenleme:

Bırakın bu yalan dolanları ya kullanılmak nedir ? İki tarafta istiyor sonuçta zorlamı yapıyor karşı taraf ? Ya düğüne kadar beklesin o zaman o bakire olmayan dediğin bayan birlikte olmasın yok bende istiyorum diyor ise o iş farklı ve kimse kimsenin sahibi değil ne yaşanır ise yaşansın olmuyor ise yürümüyor ise sevgi saygı kalmadı ise iki tarafta ayrılabilir bu çok doğal.

Siz yine vicdan yapmışsın amenna da sizden beterleri de var ve bu laflar sizler gibilerin klasik yalanlarındab başka bişey değil kusura bakmayın açık ve net...

Valla bilemiyorum ben genel olanlardan bahsettim okudugum duyduklarimdan ama şükürler olsunki başıma daha kötü seyler gelmedi o geceden sonra tekrarı olmadı evlenene kadar sonra vajinismus tedavisi oldum zaten.klasik yalan dediğiniz nedir hangi laflarim

konuyu ilk defa okudum yorumların hepsine bakamadım belki açıklığa kavuşmuştur ama benim buradan anladığım üniversite okuyan bir genç kızın sevgilisiyle birlikte olması sonra ondan ayrılması akabinde başka biriyle görüşmesi kızlık zarını diktirmesi ilk gece kan gelmedi diye ayağını kesip kanını göstererek eşini bir kez daha kandırması anne olacağı halde eski sevgilisinden haberdar olup yeni faceler açıp onun hakkında bilgi edinmesi...Kusura bakmayın ama ben burda mağduriyet göremedim gayet işini bilen bir kadın var karşımızda

HTML:

Hanımefendi ben mağdurum diye yazmadimmzaten ben bu olayın psikolojimi bozdugunu o dönem mecbur olduğum için bunlari yaptığımı Ama içime sindiremedigimi yazdım..sunu yazmaktan yoruldum.artık eski sevgilimin canı cehenneme...tam okusaydiniz aralarda sebepler yazıyordu...ayrıca ben biikte olamadım canım çok acıdı ağladım vajinismus durumu ama zar yinede zarar görmüş riske atmak istemedim o donem kan gelmediği için zarar geldiğini dusunmemistim.doktora nisanlaninca gttim

Bazı atılan mesajlar gelen yorumlar çok agir ama ben gerçekten pişman olmasam vicdan azabı çekmeden buraya yazmazdim yalan dolan diyorsunuzda sizi tanımıyorum niye yalan söyleyim niye konu açayım??? Vicdanim rahatlasin diyede değil ben sadece bunaldim bu psikolojiden gün içinde bir saat mutluysam üç saat aklımda bu var ve mutsuzum..eşimi ben gercekten seviyorum bazı seylerine kizsamda mutsuz olduğumda bu ilahi adaletin bana gününu gösterme seklimi hakettimmi diye çok sorguliyorum fikir almak için buraya yazıyorum kafaya kurup düşündükce kötü oluyorum.yazmışsınız birlikte olmuşsun yok şöyle yok böyle lütfen yorum yapmadan dikkatli okuyun.vajinismus musum zaten canım acidugindan bide çocukluk tecrübesizlikten anladım birşey kan da gelmeyince birşey olmadı sandım ve tkrarida olmadiki bileyim .aradan yıllar geçti olmadı sandığı m içinde soylemedim eşime sonra şüphe duyup Doktora gittim sonrasını biliyorsunuz..

Arkadasim, olan olmuş. Şunu yapmasam şöyle olmasa böyle olmasa diyip kendinizi yipratmayin artık. İnsanız hata ve yanlış yaparız. Bazıları büyük olur bedeli de ağır olur belki ama sonuçta affedecek olan merhametli Allahtir. Siz bol bol tövbe edip dua edin. Kendinizi yargilamayi da bırakın. Kabul edin artık durumu. Bakire idiniz veya degildiniz bu saatten sonra bunları ogrenmenizin bir yolu olmadigina göre neden düşünüp kendinize eziyet ediyorsunuz. Gerek yok. Bu vicdan azabiniz için dediğim gibi tövbe edin. Insallah Allah kalbinize affolundugunuzda bir ferahlık da verir.

Bu arada obsesyona çevrilen bu düşünceleriniz hakkında bir uzmana gidin. Forumda yapılan yorumlarla bunu atlatamazsiniz..kök salmış yapılar ancak uzun deneyimli çalışmalarla çözümlenir.

Allah kalbinize ferahlık versin.

konuyu başından beri takip ediyorum, bir şeyler yazmak istedim.

sevgilinizle birlikte oldunuz yada olamadınız, zar zarar gördü ya da görmedi. eğer başta bunu kabullenip yolunuza devam etseydiniz böyle bir adamla evlenmeyecektiniz. kocanızın size yaptıkları da ortada. eziklenme duygusu hayatınızı karartan şey olmuş. sizi hayatına arkadaş olarak görüp evlenecek, amacı bekaret olmayan bir adam sizi büyük ihtimalle çok mutlu edecekti. bu konu bence herkese ders olması gereken bir konu. herkes kendini iyi tanımalı, hayatını bu doğrultuda sürdürmeli. yalan görüldüğü üzere anı kurtarabilir ama hayatınızı bir şekilde karartıyor.

Teşekkürler arkadaşım.ışte bir geçiyor yıllar geçti üstünden diyorum.bir bakıyorum.yeniden hatırlıyor içimi kanatiyor ben yalan söyleyebilen karakterde biri değilim kendime yediremiyorum ki hamile kaldıktan sonra diyorumki çocuğumun babasına yalan söyledim diye üzülüyorum tövbe ediyorum sürekli tedavisiz geçmeyeceği kesin...

Evet ama insan yaşı küçükken bukadar sağlıklı düşünemiyor ben eşimi de seviyorum zaman zaman pişman oluyorum evlendigmize ama kismetti belkide bilemiyorumki düşunce yapimiz farklı bazen ters düşüyoruz ama bundan sonra o olmasa daha mutsuz olurum heralde ..aradan yıllar geçti kimmdusunjr bunları diyorum mantıkli düşününce ama beynim sürekli o günleri hatırlatıyor ..

Heyecan tutku her yaşta olur ama bazilarida felakete surukler dert olur acı olur ömür boyu sırta vurulmus damga gibi olur vicdan azabi olur.aşkı memnu dizisinden firdevs hanımın behlule verdiği nasihat nekadarda doğru...

Güya kız kullanılıyormuş ya sizin o lafınız klasik yalan diyorum. Erkek kullanırken kız napıyor acaba ? Evlene kadar beklemek yerine neden birlikte oluyor hep aynı laflar toplum şöyle erkek böyle ailem var benim geçin bunları...

Kendim için soylemedim ama bu tarz talepler erkekten geliyor hep ben hiç sanmıyorumki küçük yaştaki kızların böyle birşey yapacağını.toplumumuzun bu konuya bakış açısı ortada.benim durumuma gelince ben ozamanin salakligi doktora bile gitmedim agladim kendimi kötü hissettim saatlerce uyudum telefonuna bakmadim ozamnki o sevgiliin oda bana yüzeysel birşey için bukadat pişman olup acı çekiyorsanız gerçeğini hiç düşünemiyorum bidaha asla yaklasmayacagim bu konuda dedi ki ondan sonra iliskimiz birbuçuk yıl daha sürdü ama içinde cinsellik yoktu hatta benle dalga gecrdi senden küçükler yapabiliyor ben rus bir kızla şunu yaptım bunu yaptım diye dünyanın düzeni. U anahtar kilit baksana herşeyde böyle birşey var diye trip atardi ama benk razı edemedi bidaha denenmedi evliliği bekliyorduk ozaman tedavi olursun canin yasaz diyordu ne o nr ben kızlık zarima birşey olduğunu düşünmiyorduk...çünkü hep efsane şöyledir ya kızlık zarı bozulunca çok kan gelir günlerce diye bendende kan gelmeyince ki içine bir miktar girdiği ve hareket edemdigi sürekli bacaklarimi kipirdattigim için karanlıkti ama çok kan gelse illaki görürdüm ve o bilsydi muhakkak bu durumu kullanmaya çalışırdı okadar fırsatımız oldumu staj zMani beraber başka sehirdeydik benim canim.acimamasi icijn beni dusundugunu hiç sanmıyorum...ki ondan ayrıldığında diyebilirdi barışmak için yalvarirken bak senin için ilerde sıkıntı olur falan diye yani oda bilmiyordu yada bilipte işine öyle geldiyse allaha havale ediyorum.sonra arkadasima anlattıgmdada kolay kolay bozulmacaigni hele kendini sknca imkansiz olduğunu hem kan gelse ortalık batar gorurdun dedi ve ben yıllarca böyle bildim böyle kabul ettim..zar i ta rahmin sonunda sanardimm ucuyla birşey olmaz demişti o ve arkadaşım ama cahillik az bir cinsel egitimim olsa bilirdim ama bilemedim sonra bir komşu ablayla evlenmeden önce benle konusurken zarinin esnek olduğunu ve ilk gece çok yorgunmus düğün gecesi hiç hssetmemiis onu söyledi bende şok oldum düşündm. ben okdr aci çektim beraber olamadik nasıl olmuş falan diye arkadaşa dedim bilene doktora gtcem oda gitme boşa falan dedi dedim ya ilk gece kan gelmezse oda kesin gelir ozaman gelmemiş dedi böyle ışte ya ben eskiden bilseydim şimdiki eşimle çoktan ayrılmıştım ki ozMan bunu hiç sorun etmeyecek insanlar vardı etrafımda ama eşimi seçtim bilsem söylerdim ayrılırdi benden başka hicbirsebeple ayrilmazdi ama bu nedenle ayrilirdi Ama yemin ederim bilmiyordum.doktora gidip riski öğrendiğimde ise çok geçti kendime değil aileme ve esimekiyamadim hayal kiriklgina ugrasinlar istemedim tabi bu yük ömür boyu sirtimda tabiki çok pişmanım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…