vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Ailem için lafına inanmiyorsinuz ama ben nisanliyken birsuru şey hazır iken nasıl soyleyecektim başka sebeple ayrılmayı asla kabul etmiyordu ayrılık geçse ailer devreye gircekti bizde bırakın boşanmayı nisan atmak bile çok kötü karsoalnir nişanı atamayip doktorada gitmesem o aptal operasyonu yaptirmasam esim ertesi gün benk doktora götürebilirdi ailemin yanına geri gönderebilirdi rezilligi dusunebiliyormusunuz ha şimdi düşünunce demiyormuyum sanıyorsunuz keşke ozMan rezil olupta bu olay bitseydi diye ama zManin telafisi yok.buarada ben çok kabiz oldum kronik ibs vardı ve doktor. Eurocarbon diye bir ilac verdi ilac resmen kömür gbydi beni ishal yaptı hep aile hekimine nikah kağıdi için sağlık raporumu gosterdim bana ilacmi içiyorsunuz ciğerlerin kapkara dedi bende ilacı soyeldim başka ilac mi yok bu resmen intihar ilacı dedi kabizlik için içme bunu deyince bende bıraktım ve kabızlik yeniden başladı.dugunden ucgun önce kontrole gittm flep tuttumu diye oda esneme var dedi yeniden ücret istedi öne dikiş atalim dedi istemedim gücüm yoktu artık nolursa olsun dedim ve kan gelmedi ki ilişkiyede birbuçuk ay giremedik psikolojik tedavi oldum ondan sonra parmak egzersizleri falan çok zor günlerdi.sonra ilk cinsel birleşmede kan gelmedi demekki doktora ypatirdigkm. Herşey bosunaydi bana risk var diktirmezsen ikiyirtik kısim eşesner demişti ama bu operasyonla kesin kan gelir dedi gene gelmedi enterasan nasıl bir zar ise artık ta ucuncude kan geldi oda diktirmesemde gelicek kandi belkide bilmiyorum..

Tatlım sen hala bu konuyla haşır neşirsin.
Sürekli geçmişe dönük açıklamalar yapıyorsun.
Bu seni üzmüyor mu ?

Tamam hata etmişsin,olmuş bitmiş.
Hayatımızda geride bırakmamız,kapatıp devam etmemiz gereken dönemler vardır.
Bu da onlardan biri.

Benim asıl dikkatimi çeken,sen çok fazla detay hatırlıyorsun.Bu hiç iyi değil.
İnsanlar genellikle hatalarını veya üzücü anılarını unutmak isterler.
Sense adım adım herşeyi hafızanda taze tutuyorsun.
Sürekli düşünmekten vazgeçersen,belki canını acıtan anıların bir nebze körelir.

Bu anlamda,bu konunun da giderek sana kötü geldiğini düşünüyorum.

Ayrıca doktor söylemese ben kızlık zArinin dikildigini bile bilmoyordum cinsellik konusunda okadar bilgisiz bir insanın basina bunların gelmesi zTen beşer şaşar in örneği...netten falan baktım igrncti bayılmadan yaptiramazdimm bayıldım.ve osekilde old uyandigimda deli gibi ağlıyordum.hatta narkoz veren bayan benim.opersysondanoncede ağladığını gormustu ameliyattan snra bana bende seni kürtaj olcak sandim ne agliosun bukadar dedi ...allahasukur ki o cahillikle basima böyle birşey gelmemiş ona sukreidyorum ozMan kesin o vicdan azabiyla olmem gerekirdi..intihar etmeyi düşündüm nişanı atamiyorsan bari bunu yap dedim ama yapamadım annem kalp hastası heyecMdam onada birşey olur diye korktum ee bide tabi her intihar ölumle sonuclanmiyor...yani nihali hanım diyorsunuz ya yalan dolan tüm samimiyetimle anlatıyorum buradada yalan söylesem ne geçecek elime

Tatlım sen hala bu konuyla haşır neşirsin.
Sürekli geçmişe dönük açıklamalar yapıyorsun.
Bu seni üzmüyor mu ?

Tamam hata etmişsin,olmuş bitmiş.
Hayatımızda geride bırakmamız,kapatıp devam etmemiz gereken dönemler vardır.
Bu da onlardan biri.

Benim asıl dikkatimi çeken,sen çok fazla detay hatırlıyorsun.Bu hiç iyi değil.
İnsanlar genellikle hatalarını veya üzücü anılarını unutmak isterler.
Sense adım adım herşeyi hafızanda taze tutuyorsun.
Sürekli düşünmekten vazgeçersen,belki canını acıtan anıların bir nebze körelir.

Bu anlamda,bu konunun da giderek sana kötü geldiğini düşünüyorum.

Canim buraya tüm samimiyetimle yazdigimm halde yalancılıkla suçlamıyorum oyuzden açıklama yapıyorum.malesef hafızam çok iyi yengeç burcuyum.işyerinde ajanda diyorlardı bana ..

Ve anlatılan gibi değil o gelen kan da ya iki ya üç damla...

inanın siz buraya yorum attıkça ben tedirgin oluyorum...

bir gün kocanız bir şekilde bu konuya ulaşacak diye inanın ben korkuyorum oturduğum yerden... artık kapatın bence bu konuyu...

size buradan tam anlamıyla kimse yardımcı olamaz sadece kendinizi üzüyorsunuz... yapmanız gereken tek şey psikolojik yardım almak bu konunun başka türlü aşılması imkansız...

Canim buraya tüm samimiyetimle yazdigimm halde yalancılıkla suçlamıyorum oyuzden açıklama yapıyorum.malesef hafızam çok iyi yengeç burcuyum.işyerinde ajanda diyorlardı bana ..

Son sayfaları okumadım ama senin sürekli cevap yazdığını listeden görüyorum.Bir dönem burayı günlük gibi kullanmıştın,bakmıştım.
Ben sana en başta da yorum yazmıştım,psikoloğa gitmeni önermiştim.Hala aynı fikirdeyim.

İnanmayan olabilir,ters bulan olabilir,senin yerinde olsa farklı davranacağını düşünüp kızanlar olabilir.
Herkese tek tek açıklama yapmak sana ne kazandıracak ?
Söyler misin,herkes ikna olup "evet başka çaren yokmuş" dese,kendini daha iyi hissedecek misin ?
Ben söyleyim,hayır.O halde neden bu çaba ?

bir gün kocanız bir şekilde bu konuya ulaşacak diye inanın ben korkuyorum oturduğum yerden... artık kapatın bence bu konuyu...

size buradan tam anlamıyla kimse yardımcı olamaz sadece kendinizi üzüyorsunuz... yapmanız gereken tek şey psikolojik yardım almak bu konunun başka türlü aşılması imkansız...

Ben korkmuyorum belki ogrense hepsi gecicek tamam ok zor gunler gecircem ama biticek bazen benden bosansa diye bile düşünüyorum...aslında beni bu yola o mecbur etti ben başkasıyla evlensem bana evlenmeden illa kan gelcek diye baskı yapmayan biriyle bunları yasamayacaktimm çünkü o gece kan gelmediği ve ilişki tam yasanmadigi için ben Unutmustum.o olayı o baski korku beni doktora itti doktorda riske atma deyince travma ışte ki kabizlik yüzünden esneme ve kan gelmeme yani operasyon olmam ve olamamam aynı riske döndü...cevap geldikçe konuma bende atıyorum ama pc den değil cepten giriyorum..geçen esim bebek besikleri yorumlarını okuyordu kadınlar kulübünden:))) dışarıdaki ziyaretcilerde okuyabiliyor ya besik oyun parkı hakkında kadınlar kulübünden baktı yani...psikolog bbana insallah yardım.eder beynime format atması lazim.doğumda ölen kadınlar şehit olup günahı affoluyormus inanın bunu bile düşünüyorum ama doyorum olceksemde birkere oğlumu koklayim.öyle oleyim kurtulurum ama masum bebegim içinde yasmaak ayakta durmak zorundaym...ailem esim.bebegim.hepsinin bana ihtyci var

[/QUOTE

Vicdan dizisini izliyorum o bile beni kötü etkiliyor izleme ozMan dyeceksiniz ama izlemek istiyorum başka birseyde yok zaten tv da...hatta ordaki emre karakteri kızı videoya çekmeye çalışıyor diye nefret ettim ondan o eski sevgili pisligide biz oluşurken bi baktım telefonun kamerasına çekiyordu gözüm kapalı oldgu için sonradan görmüştüm demekki sapıkmis oda tabi sonra izin vermedim hep dikkat ettim...

Son düzenleme:
Son sayfaları okumadım ama senin sürekli cevap yazdığını listeden görüyorum.Bir dönem burayı günlük gibi kullanmıştın,bakmıştım.
Ben sana en başta da yorum yazmıştım,psikoloğa gitmeni önermiştim.Hala aynı fikirdeyim.

İnanmayan olabilir,ters bulan olabilir,senin yerinde olsa farklı davranacağını düşünüp kızanlar olabilir.
Herkese tek tek açıklama yapmak sana ne kazandıracak ?
Söyler misin,herkes ikna olup "evet başka çaren yokmuş" dese,kendini daha iyi hissedecek misin ?
Ben söyleyim,hayır.O halde neden bu çaba ?

İnanın bende bilmiyorum hala neden kendimi savunuyorum.yalan söylüyorsun deseler nolcak aslinda ama bilmiyorum.unutmakda cevap yazmadan durabilmekte elimde değil

arkadaşım vajinismusu yenmek için çaba sarf etmişsin,bu psikolojiden kurtulmak içinde çaba sarf etmelisin..kendi kendine istediğin eziyeti yap ama eşin var ve anne olmak üzeresin sanırım bu durumda evladın için sağlıklı bir bireyolmak zorundasın..
gönlünü Allaha aç dualar et..asla başka biri ile face bile olsa sanalda olsa ilişki içine girme kafanda bu olayı bitirmek zorundasın...

arkadaşım vajinismusu yenmek için çaba sarf etmişsin,bu psikolojiden kurtulmak içinde çaba sarf etmelisin..kendi kendine istediğin eziyeti yap ama eşin var ve anne olmak üzeresin sanırım bu durumda evladın için sağlıklı bir bireyolmak zorundasın..
gönlünü Allaha aç dualar et..asla başka biri ile face bile olsa sanalda olsa ilişki içine girme kafanda bu olayı bitirmek zorundasın...

Yok canım allah korusun sadakatsizlik micazima ters allah kimseyi sasirtmasim...benim. facede konuşmam inanın aldatmak için değil o anki ofkemi zehrimi kısmak içindi.hergeve dua ve tövbe edip öyle uyuyorum anne olmayı haketmiyirum diye düşünsemde sonra diyorum haketkesem Allah içime bu minik mucizeyi vermezdi...

Sen neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun ya anne olmayı haketmiyorum falan? Tamam hatalar yapmışsın. Eşine doğruyu söylememişsin, sahte face acmıssın vs. falan ama eşinde bence cok sütten cıkmıs ak kasık değil. Dua et huzurlu olmayı dile tabi ki ama Allah'ın gücüne gider haketmiyorum deme

Buarada bir konudada fikirlerinizi almak istiyorum.ben yabancı şarkıcıları fazla tanımam esim ise çok çok ilgilenir hatta jennifer lopezin kliplerini hd görüntüde izlemek için kablo bağlar uğraşır yani zTen beceri iddia ve maç tutkusu yüzünden geç yattigini çoğu zaman diğer odada uyuyakalir ben kizdigimda hamilesinn göbeğine çarparim bide o odada tv yok bennses olmadan uyuyamam diyor ancak çok baskı yaparsam geliyor benim cagirmamdaki israrda cinsellik içim değil yalnız uyumamamk için...laptopla oynuyor aslında istese gelse yatak odasında da izler uyur ama bahane sanirim.esimde titizlik ve simetri hastalığı var acaba benden tiksinmeyemo başladı kokulara falan çok hassastir bi mısır patlattim mutfak koptu diye ciddi kavga etmişti benle dunde bana sende tuhaf bi koku var dedi şaşırdım kan ilacı iciyorum hamilelik içinde ondanmi acaba yoksa yeni düş almistm yani nasıl kokarim çok üzüldüm düşündügunude pat dye söyler kirilcammi diye dusunmez
...sonra gece kendisi geldi saril bana falan dedi yani ben cagirmadanngeldi...öpüp uyandirdi.bugün klip izliyordu cyrus miller mi ne şarkıcının adı sarisin kısa saçlı mavi gözlü biri bana bensetiyormus. Gerçektende benziyor ama kadının klip ciplak full ekran yapmış izliyordusonrada dedi süper di kadıninklibi bende çok açık dedim.ama.profesyonel türk klipleri gbi saçma deil Sanada çok benzoor dedi şaşırdım ve kötü oldum Hamileyim diye sanirim beni begenmiyor ama beni sevdiği içinde bana benzeyen düzgün fizikli kadınlari mi izliyor anlamadim kiskandm kötü oldum acikcasi...bide çok özür dileyerek söylüyorum esim ben hamile olmadan öncede sonrada çok düşkün değildi hamilelikte tabi dahada azaldı.normal hamilelikteama esim zor ereksiyon olkur özür dilerim açık açık yazıyorumda yapış anlamayın nolur fikr almak için soruyorum klibi izliyordu ereksyn oldgnu farkettim hemde çok kolay :KK43:( tesadufmu benmi yanlış anladmacaba

Sen neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun ya anne olmayı haketmiyorum falan? Tamam hatalar yapmışsın. Eşinei doğruyu söylememişsin, sahte face acmıssın vs. falan ama eşinde bence cok sütten cıkmıs ak kasık değil. Dua et huzurlu olmayı dile tabi ki ama Allah'ın gücüne gider haketmiyorum deme
ccccccci

Aklımdan geçiyor sonra şükrediyorum allah bana yeni bir hayat verdi diye aklımdan geçiyor elimde olmadan kendimi hiçbirşeye layık değil gibi hissediyorum.bugun mesela kendime eşofman alicaktim malum göbekten dolayi küçük geliyor eskiler sonra kiyamadim kendime almaya eşiminde alt esofmani kirlideydi bironide gymio dye atmış baktım.sortla oturuyor üzüldüm.ona aldimnkendime almadım ama elimdeki para kendimede alsam yetiodu .annem bana almis oraya gdnce alır onları gyerim.ikinci çifte gerek yok dedim esime hc kyamiorum kiramiyorum ama kendime hiç deger vermiyorum

Miley cyrus sanırım bahsettgnz sanatçı. Evli degilim son sorduğunuz hakkında yorum yapamayacagım

Miley cyrus sanırım bahsettgnz sanatçı. Evli degilim son sorduğunuz hakkında yorum yapamayacagım

ievet canım.doğrudur benim pek aram yok yabanci sanatçılarla..aksam çok hastalandım sabaha karşı dalmışim hemoroidden ameliyat olmustum ama kabizlik vs cekmeme rağmen hamilelikte yeniden nüksetti :KK43:((

Ben değersizim ne demek?!
Siz değerlisiniz tabii ki.
Ne yaşanmışsa yaşanmış. ''Geçmişte!!!''
Geçmiş,geçmiş ve bitmiştir.

Mutlu olmaya bakın..
Sağlık ve mutluluk dilerim ailenize..

Not: Kendi ailenize odaklanın ve artık kimseyi 'merak' etmeyin lütfen

Ben değersizim ne demek?!
Siz değerlisiniz tabii ki.
Ne yaşanmışsa yaşanmış. ''Geçmişte!!!''
Geçmiş,geçmiş ve bitmiştir.

Mutlu olmaya bakın..
Sağlık ve mutluluk dilerim ailenize..

Not: Kendi ailenize odaklanın ve artık kimseyi 'merak' etmeyin lütfen

Teşekkür ederim malesef kendimi çok yargiliyorum sorguluyorum sürekli düşünüyorum o ani gözümün önüne getiriyorum sonraki yaşananları bidaha olmadı ama ozaman olmasının ilgincligini vs...birde arkadaslarimin ilk gece hikâyelerinden nefret ediyorum benim cocuklugumdaki o andada acıdan birşey anlamadım ne kan ne birşey ...sonra evlenince korku ,acı ,sorun kan gelmemesi nekadar saçma bir acı,, vajinismus....sonra tedavi...ama mutlu olmak zorundayım yaşamak için anne olmak için unutmak zorundayim gerekirse arkadaşlarimla bu ilk geceden çok bahseden arkadaslarimla gorusmeyide keseceğim..merak etmiyorum onu ne hali varsa görsun gercekten yüzünü hatırlayınca bile tiksiniyorum yalanları aldatması sonra bana iftira atan tarzdA konusmasi beddua edip mutsuz olsun hakkımı helal etmiyorum falan diyordum ama öbür dunyadada karşıma çıkmaması için hakkım helal olsun allah mutlaka soracaktır hesap ona ...o eklediğim dedim nişanlısına onun pislik yuzunu anlatayım onada kinimi kusayim ama gereksiz ve sacmaymis hemde çok saçma...iyi dilekler ve yorumlar için teşekkürler

Tam beş yıl oldu bugün o hayatıma gireli...eşime evet dediğim gündü bugün....aklıma geldi duygulandım nekadar mutlu ve umutluyduk...ne ben birşeyleri biliyordum ne de o .o belki hiç bilmeyecek bu sırrı ama ben onla yaşamaya alisacagim.birde bu beş yılda ddeğişen onun sevgili donemindeki gibi olmayışı , maç bağımlısı olup daha az ilgili olması..ama güzel birşey de varki ben anne olacağım...herşeye rağmen yaşamak çok güzel dün gece rüyamda doğum yapmıştım oğlumun masmavi cam gibi gözleri vardı ..öyle ışte eklemek istedim bunuda..günlük gibi oldu burasi benim için insallah birgün gülümseyerek tebessümle okurum...

X