Ailem için lafına inanmiyorsinuz ama ben nisanliyken birsuru şey hazır iken nasıl soyleyecektim başka sebeple ayrılmayı asla kabul etmiyordu ayrılık geçse ailer devreye gircekti bizde bırakın boşanmayı nisan atmak bile çok kötü karsoalnir nişanı atamayip doktorada gitmesem o aptal operasyonu yaptirmasam esim ertesi gün benk doktora götürebilirdi ailemin yanına geri gönderebilirdi rezilligi dusunebiliyormusunuz ha şimdi düşünunce demiyormuyum sanıyorsunuz keşke ozMan rezil olupta bu olay bitseydi diye ama zManin telafisi yok.buarada ben çok kabiz oldum kronik ibs vardı ve doktor. Eurocarbon diye bir ilac verdi ilac resmen kömür gbydi beni ishal yaptı hep aile hekimine nikah kağıdi için sağlık raporumu gosterdim bana ilacmi içiyorsunuz ciğerlerin kapkara dedi bende ilacı soyeldim başka ilac mi yok bu resmen intihar ilacı dedi kabizlik için içme bunu deyince bende bıraktım ve kabızlik yeniden başladı.dugunden ucgun önce kontrole gittm flep tuttumu diye oda esneme var dedi yeniden ücret istedi öne dikiş atalim dedi istemedim gücüm yoktu artık nolursa olsun dedim ve kan gelmedi ki ilişkiyede birbuçuk ay giremedik psikolojik tedavi oldum ondan sonra parmak egzersizleri falan çok zor günlerdi.sonra ilk cinsel birleşmede kan gelmedi demekki doktora ypatirdigkm. Herşey bosunaydi bana risk var diktirmezsen ikiyirtik kısim eşesner demişti ama bu operasyonla kesin kan gelir dedi gene gelmedi enterasan nasıl bir zar ise artık ta ucuncude kan geldi oda diktirmesemde gelicek kandi belkide bilmiyorum..