- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
Ben geldim
İlk etapta vermem gereken bir 7 kilo var ve aslinda nasil aldigimi bile anlamadim
Yilbasina kadar sure koydum kendime , protein agirlikli, sebze ve sakatasi bol bir diyetten ziyade yemek aliskanligi edinmeye karar verdim.
uzun zamandir icmedigim tarcin cubuklu yesil cayima baslayip,epeydir dadandigim lattelerden vazgeciyorum
umarim birbirimize destek olarak bu yolu beraber asariz
hergun gelip menumu paylasmaya calisicam
Umarim cabucak alisip forma gireriz beraberce
bende hop dıye geldım benım 10 kılom var fazlalık versem cıdden cok rahatlarım ve ıkı gundur rejımdeyım .)
hoşgeldin canım sende. yarından itibaren menülerimizi ve yaptıgımz aktiviteleri buradan paylaşıcaz. hatta yeterli çoğunluğa ulaştığımızda aramızda bir gün belirleyip her hafta listede oluşturucaz.
hoşgeldin canım sende. yarından itibaren menülerimizi ve yaptıgımz aktiviteleri buradan paylaşıcaz. hatta yeterli çoğunluğa ulaştığımızda aramızda bir gün belirleyip her hafta listede oluşturucaz.
Ben de varımbıktım bu kilolardan önceliekle 7 kilo hedef sonra ip gibi oluncaya kadar yola devam
ben elma diyeti yapıcam arkadaşlar anlam veremediğim bir iştah geldi bedenime ne oldum anlamadımdoğumdan sonra vermiştim o kiloları lakin bu yaz bir oturdum basküller yalan söylemiyor o yalancı desem kıyafetler söylemiyor. bebek arabasınıda alıcam yürüycem vallahi olmuyo böyle .... 10 kilo gitsin bitsin bu dert ...
ben elma diyeti yapıcam arkadaşlar anlam veremediğim bir iştah geldi bedenime ne oldum anlamadımdoğumdan sonra vermiştim o kiloları lakin bu yaz bir oturdum basküller yalan söylemiyor o yalancı desem kıyafetler söylemiyor. bebek arabasınıda alıcam yürüycem vallahi olmuyo böyle .... 10 kilo gitsin bitsin bu dert ...
Ben geldim
İlk etapta vermem gereken bir 7 kilo var ve aslinda nasil aldigimi bile anlamadim
Yilbasina kadar sure koydum kendime , protein agirlikli, sebze ve sakatasi bol bir diyetten ziyade yemek aliskanligi edinmeye karar verdim.
uzun zamandir icmedigim tarcin cubuklu yesil cayima baslayip,epeydir dadandigim lattelerden vazgeciyorum
umarim birbirimize destek olarak bu yolu beraber asariz
hergun gelip menumu paylasmaya calisicam
Umarim cabucak alisip forma gireriz beraberce
bende hop dıye geldım benım 10 kılom var fazlalık versem cıdden cok rahatlarım ve ıkı gundur rejımdeyım .)
Ben de varımbıktım bu kilolardan önceliekle 7 kilo hedef sonra ip gibi oluncaya kadar yola devam
benimde 5 kilom var kilo takldğım topik dağlmak üzere sizle gaza gelmek istiyorum
hayyy hayyy :) topic kurallarımız ilk sayfada mevcut. eğer kurallara uyabileceğine inanıyorsan başlangıç kilonu bildirip bize katılabilirsin canım.
kilo çizelgesi yapabilirsem katılmak isterim. yediklerimizi ne şekilde yazacağız peki
Ne güzel yavaş yavaş ekip oluşuyor
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bende anlamadan bir iştah patlaması ve düzensiz beslenme sonucu kendimi kilo almış şekilde buldum.
Tam takılacağım bir topic arıyordum bu konuyu gördüm, diğerleri epey yol almışlar.
Öncelikle şu iştah meselesinin üstesinden gelmek lazım.
Özellikle bu arala dışarda çok işim oluyor ve evde yiyemiyorum onunda etkisi oldu biraz.
Biz eşimle fazla gezentiyiz sanırım oda etken
Ama yılbaşına kadar en azından şu aldığımı vermeyi planlıyorum.
Yeşil çay gerçekten çok faydalı özellikle tarçınla beraber kullanılırsa tavsiye ederim.
Sizinde işe yarayan önerileriniz varsa paylaşalım
canım bu arada tarçınlı yeşil çayı nasıl hazırlıyorsun. şuan elimde ikisi de mevcut bende yarın başlayayım bari.. bu ara da bende kendi içtiğim tarçınlı suyu tavsiye edebilirim. ilk duydugumda 2-3 hafta kullanmıştm faydasını gördm sonra elimde tarcın bitince hemen alamadm derken kaldı.
5-6 adet çubuk tarcını 2 su bardağı suda 10 dk. kaynatıyorsun. son 2-3 dk.da ben içine 2 adet karanfil de atıyorum. daha sonra bunu cam kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. sabah ve akşam aç karnına içilcek. bardagın yarısına bu karısımı diğer yarısına da kaynamış suyu koyup içicez. sizde bir deneyin istersenz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?