• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vermem gereken 15 kilo ve bu kez gerçekten azimli olan ben.Bana katılmak isteyenler ?

Günaydın herkese
Bismillah deyip ilk günümüze başlayalım bakalım.
Kahvaltıda kızarmış ekmek, çay, kahvaltılık yetecek bugün bana
Bugün dışardayım , tadilat işlerim var yanıma elma alıcam artık.

Adisse yeşil çayı demlerken içine çubuk tarçını kırıp atıyorum , bazende karanfil ekliyorum
Tarçını kaynatmayı denedim fakat içemedim
Buda yetti bana şekeri dengeliyor.
Günde 3 bardak yeşil çay cok farkettiriyor gerçekten.
Bu aralar dışardayım hep o yüzden biraz zor olacak ama azimliyim bakalım. :31:

olacak canm olacak. bu işin üstesnden gelicez hep birlikte. bu arada bana kısaca gupse diyebilirsiniz :)

sabah menüm;
şekersz çay
5-6 adet zeytn
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

bugün ne gzl startı vermişken sporda yapmayı düşünüyordum ama aksi gbi hastaym hiç halim yok.

belki de dk. 1 gol 1 diceksnz ama akşam menümü yazmıcam çünkü baya bir cısslı şeylerdi. :20::41:

yediklerimin acısını çıkarmak için 1 mil leslie ve 20 mekik çektm azar azar sporu da dahil etmeye başladm sıkılaşmak da lazm. şimdi de kendime yeşil çay yapmaya gidiyorm. dün katlıcam demesine ragmen bugn kmse menü bildirimi yapmamış ama olsun tek basıma da olsam yılmıcam ve gidicek bu kilolar :5:

Ben varım, buradayım :)):34:
Taze fasulye ve cacık akşam menüm yarım dilimde ekmek
Öğlen biraz abarttım bende ama yavaş yavaş olacak kararlıyım.
Aslında simit peynir ve çay ama yeşil çay içemhdim evde olmayınca aksıyor.
Yarın daha iyi olacak salatalık malzememi aldım :))
Güpse bence o son gol olsun:31:

Son düzenleme:
Bende varımmmmmmm ocak 1 e kadar 12 kilo vermem lazım artık yarından ititbaren saat 6 dan sonra bişey yemiycemmm ve sebze ağırlıklı ekmeksiz beslenicem ve yoğurt küründen bahsedin biraz bide yeşil çaya başlıycam nefret etsemdee ve bol bol su bide kızlar benim suyla aram yok günde 1 bardak ancak. Kilo vermem için su şart mı?
Yani dün günde 2 litre su içtim abartmıyorum 10 kere tualete gittim

Ben hala varım fakat sessiz sedasız takipteim sizleri çünkü menü paylaşımı yapamam spora da vaktim yok bu ara.öncelikle akşam atıştırmalarımı kesmekle başlayacağım..:31:

Ben varım, buradayım :)):34:
Taze fasulye ve cacık akşam menüm yarım dilimde ekmek
Öğlen biraz abarttım bende ama yavaş yavaş olacak kararlıyım.
Aslında simit peynir ve çay ama yeşil çay içemhdim evde olmayınca aksıyor.
Yarın daha iyi olacak salatalık malzememi aldım :))
Güpse bence o son gol olsun:31:

o sonn goldü zaten canm benm 1 mil leslie yaparken bile nefes nefese kaldm. tmm o cıssslar bu akşam sondu. seninde bakıyorum da ilk gün olmasına rağman maşallahın var :) a olmayacak artık. ama dgru diyorsun dısarda olunca biraz zor oluyor. tbi bunlar bizim için mazeret değil. gidecek o kilolar :kkk:

bende varıııım ben deee :D 10 kilo vermem lazım şubata kadar :) gerçi 30 kilo verdim son 10 diyorum olmuşken tam olsun diyorum :)

ne diyim canm sende hoşgeldin. umarım ceeee diyip giden arkadaslar gibi olmazsın :)

Bende varımmmmmmm ocak 1 e kadar 12 kilo vermem lazım artık yarından ititbaren saat 6 dan sonra bişey yemiycemmm ve sebze ağırlıklı ekmeksiz beslenicem ve yoğurt küründen bahsedin biraz bide yeşil çaya başlıycam nefret etsemdee ve bol bol su bide kızlar benim suyla aram yok günde 1 bardak ancak. Kilo vermem için su şart mı?
Yani dün günde 2 litre su içtim abartmıyorum 10 kere tualete gittim

sende hg canım aramıza. umarım kalıcı olursun :)

yoğurt kürüne bende daha yeni başladım canm bugn ilk kasemi yedm. duyduguma göre sporcular da yağ yakmak için bunu uyguluyorlarmış ve fayda görenler var. bildiğin bir kase yoğurt içine ( elimdeki diytsyen listesnde yoğurt ölçm 1 su bardagı idi bende o ölçüyü kullanırım hep) neyse yoğurdun içine 1 çay kaşıgı pul biber koyup yiyorsun. yeşil çay benmde çok severek içtiğim birşey değil ama başlamam lazm. suyu bende normalde 1litre yada 1,5 litre anca içiyordm ama yanımda düzenli şişe bulunduruyorum el altında olunca daha çok içiliyor.

Ben hala varım fakat sessiz sedasız takipteim sizleri çünkü menü paylaşımı yapamam spora da vaktim yok bu ara.öncelikle akşam atıştırmalarımı kesmekle başlayacağım..:31:

sen bilirsin canım da menü paylaşımı yapmak neden zor geldi anlamadım ?

sen bilirsin canım da menü paylaşımı yapmak neden zor geldi anlamadım ?

Canım benim öğünlerim çok kötü hepinizin niyetini bozarım:1: günahınıza girmeyeyim dedim:52:ama tabii böyle de kilo veremem o da bir gerçek:25:

Canım benim öğünlerim çok kötü hepinizin niyetini bozarım:1: günahınıza girmeyeyim dedim:52:ama tabii böyle de kilo veremem o da bir gerçek:25:

ilk başlarda zorlanırsın belki ama her haftaki kilo bildriminde verilen kiloları gördükçe bizim birşey söylememize gerek kalmadan o kötü olan öğünlern öyle bir yola girer ki sen bile şaşırırsın canım ;)

ilk başlarda zorlanırsın belki ama her haftaki kilo bildriminde verilen kiloları gördükçe bizim birşey söylememize gerek kalmadan o kötü olan öğünlern öyle bir yola girer ki sen bile şaşırırsın canım ;)

İnş canım bu ara hayatın rengini kaybetmiş gibiyim en azından bir amacım olur belki böyle:31:

İnş canım bu ara hayatın rengini kaybetmiş gibiyim en azından bir amacım olur belki böyle:31:

bnce sen yarından itibaren aramızda ol ve menülerini paylaşarak at ilk adımı. zamanla bizimde sana desteklerimzle kendine geliceksn eminim. bir de üstüne kilo vermeye başladıgını görünce o rengini kaybettiğin hayat nasıl da renkleniyor sen syret. bilirsin biz kadınları en mutlu edicek şeyler önce alışveriş sonra da birilerinin sana gelip " aaaa sen zayıfladın mı ne?" demesi :) bir düşün bence ;)

bnce sen yarından itibaren aramızda ol ve menülerini paylaşarak at ilk adımı. zamanla bizimde sana desteklerimzle kendine geliceksn eminim. bir de üstüne kilo vermeye başladıgını görünce o rengini kaybettiğin hayat nasıl da renkleniyor sen syret. bilirsin biz kadınları en mutlu edicek şeyler önce alışveriş sonra da birilerinin sana gelip " aaaa sen zayıfladın mı ne?" demesi :) bir düşün bence ;)

İnş canım.bir ayda tahmini ne kadar veririrz kilo acaba tabii bu kişiden kişiye değişir ama.yeşil çay da içmeye başlasam iyi olacak:31:

bgnkü menüm;

sabah
1 adet haşlanmış yumurta
5-6 zeytn
1 dilim peynir
şekersz açık çay

akşam;
çorba
karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt

Tamam o halde yoğurt kürüylen beraber yarından itibaren başlıyorummmmmm :)) bide bende iddalar var yılbaşına kadar zatıflarsam 55 olursam erkek arkadaşım adımı dövmr yapacak koluna kalıcı :)) bi idda daha var baştan aşağı gardolabımı yeniliycek falan filan bana biraz irade lazım iradeeeee :)) hep beraber başaralım inşallah

Tamam o halde yoğurt kürüylen beraber yarından itibaren başlıyorummmmmm :)) bide bende iddalar var yılbaşına kadar zatıflarsam 55 olursam erkek arkadaşım adımı dövmr yapacak koluna kalıcı :)) bi idda daha var baştan aşağı gardolabımı yeniliycek falan filan bana biraz irade lazım iradeeeee :)) hep beraber başaralım inşallah

olur canm olur sen kararlı olursan hepsi olur :)

Kızarmış, ekmek çay, peynir domates kahvaltım.
Öğlen peynirli salata,
Akşam sebze yemeği cacık planladı
Şu yeşil çayı içmeye alışsam tamam olacak ama canım istemiyor nedense:31:

Yoğurt kuru dediğiniz içine zencefil, tarçın , zerdeçal katılanmı acaba.
Ben bir kere denedim bütün gün içim yandı. :6:

Kızarmış, ekmek çay, peynir domates kahvaltım.
Öğlen peynirli salata,
Akşam sebze yemeği cacık planladı
Şu yeşil çayı içmeye alışsam tamam olacak ama canım istemiyor nedense:31:

Yoğurt kuru dediğiniz içine zencefil, tarçın , zerdeçal katılanmı acaba.
Ben bir kere denedim bütün gün içim yandı. :6:

sorma canım yeşilçaya bende daha başlayamadım :18:
yoğurt kürünün içinde ben sadece pulbiber diye biliyorum canm. onu da ilk denememde 1 çay bardağı yoğurta 1 çay kasıgı koydm ( daha etkili olur diye) nasıl yedm bir ben bir Allah biliyor :1: sonrada denemedm bir daha. bugn biraz daha fazla yoğurtla tekrar denesem iyi olacak :)

Back
X