- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
Günaydın herkese
Bismillah deyip ilk günümüze başlayalım bakalım.
Kahvaltıda kızarmış ekmek, çay, kahvaltılık yetecek bugün bana
Bugün dışardayım , tadilat işlerim var yanıma elma alıcam artık.
Adisse yeşil çayı demlerken içine çubuk tarçını kırıp atıyorum , bazende karanfil ekliyorum
Tarçını kaynatmayı denedim fakat içemedim
Buda yetti bana şekeri dengeliyor.
Günde 3 bardak yeşil çay cok farkettiriyor gerçekten.
Bu aralar dışardayım hep o yüzden biraz zor olacak ama azimliyim bakalım.
Ben varım, buradayım :))
Taze fasulye ve cacık akşam menüm yarım dilimde ekmek
Öğlen biraz abarttım bende ama yavaş yavaş olacak kararlıyım.
Aslında simit peynir ve çay ama yeşil çay içemhdim evde olmayınca aksıyor.
Yarın daha iyi olacak salatalık malzememi aldım :))
Güpse bence o son gol olsun
bende varıııım ben deee10 kilo vermem lazım şubata kadar :) gerçi 30 kilo verdim son 10 diyorum olmuşken tam olsun diyorum :)
Bende varımmmmmmm ocak 1 e kadar 12 kilo vermem lazım artık yarından ititbaren saat 6 dan sonra bişey yemiycemmm ve sebze ağırlıklı ekmeksiz beslenicem ve yoğurt küründen bahsedin biraz bide yeşil çaya başlıycam nefret etsemdee ve bol bol su bide kızlar benim suyla aram yok günde 1 bardak ancak. Kilo vermem için su şart mı?
Yani dün günde 2 litre su içtim abartmıyorum 10 kere tualete gittim
Ben hala varım fakat sessiz sedasız takipteim sizleri çünkü menü paylaşımı yapamam spora da vaktim yok bu ara.öncelikle akşam atıştırmalarımı kesmekle başlayacağım..
sen bilirsin canım da menü paylaşımı yapmak neden zor geldi anlamadım ?
Canım benim öğünlerim çok kötü hepinizin niyetini bozarımgünahınıza girmeyeyim dedim ama tabii böyle de kilo veremem o da bir gerçek
ilk başlarda zorlanırsın belki ama her haftaki kilo bildriminde verilen kiloları gördükçe bizim birşey söylememize gerek kalmadan o kötü olan öğünlern öyle bir yola girer ki sen bile şaşırırsın canım
İnş canım bu ara hayatın rengini kaybetmiş gibiyim en azından bir amacım olur belki böyle
bnce sen yarından itibaren aramızda ol ve menülerini paylaşarak at ilk adımı. zamanla bizimde sana desteklerimzle kendine geliceksn eminim. bir de üstüne kilo vermeye başladıgını görünce o rengini kaybettiğin hayat nasıl da renkleniyor sen syret. bilirsin biz kadınları en mutlu edicek şeyler önce alışveriş sonra da birilerinin sana gelip " aaaa sen zayıfladın mı ne?" demesi :) bir düşün bence
Tamam o halde yoğurt kürüylen beraber yarından itibaren başlıyorummmmmm :)) bide bende iddalar var yılbaşına kadar zatıflarsam 55 olursam erkek arkadaşım adımı dövmr yapacak koluna kalıcı :)) bi idda daha var baştan aşağı gardolabımı yeniliycek falan filan bana biraz irade lazım iradeeeee :)) hep beraber başaralım inşallah
Kızarmış, ekmek çay, peynir domates kahvaltım.
Öğlen peynirli salata,
Akşam sebze yemeği cacık planladı
Şu yeşil çayı içmeye alışsam tamam olacak ama canım istemiyor nedense
Yoğurt kuru dediğiniz içine zencefil, tarçın , zerdeçal katılanmı acaba.
Ben bir kere denedim bütün gün içim yandı.
benide katin listeye kizlar bende zayifliyorum sizinle birlikte10 Kilo verecem ins :88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?