Merhaba sevgili gunlugum :) cok sukur 5. gunumu de geride birakmis bulunuyorum
gun boyunca o kdr rahat, huzurlu oluyorum ki annatamam. simdi adetli olmama ragmen, daha hafif hissediyorum kendimi. daha erken doymaya basladim :) hemen gunumu anlatayim :)
10 aralik 2012 - 5. gun :)
SABAH(09-40): 1 brdk su
omlet( 2 yumurta + 3 parca et; zeytinyagiyla yaptim omletimi her zmnki gibi)
2-3 catal domates, 2-3 catal salatalik, 1 kibrit kutusu kdr peynir ( diyette o kdr yenildigi icin degil, midem en fazla o kdrini aliyor yumurtadan sonra:)
3-4 catal marul, 1 parca et
1 dilim cavdar ekmegi
OGLEN(12-40): 1 brdk su
2 yemek kasigi yogurt
1 portakal
2 parca et
(15-30): 1 brdk sutlu kahve ( sekersizzz)
AKSAM (16-30): 1 kase yogurt :)
vee baska hic bir sey yemedim, agzimin fermuarini kapattim yogurttan sonra :)))
(03-30): 1 kupa nescafe( sekersizzz)
(04-00): 1 kupa yesil cay.
GUNUN DEGERLENDIRMESI: 5. gunum bitti, cok mutluyum. insaallah hep boyle devam ederim. Bi de reglimin 2. gunundeyim, ona ragmen hic tatli tatli falan yemek istemiyorum :)
bugun 1.5 litre su ictim. diger gunlere gore azalma var miktarda, gene hatam : yanima pet sise almadim okula giderken, boylece unutuyorum su icmeyi o yogun tempoda.
malesef bugun hareket de yok, bunda reglli olmamin buyuk payi var
bagirsaklarima da 5 uzerinden 0 veriyorum bugun icin( reglli oldugum icin form cayi icmemistim dun gece)
bugunku hatalarim : hareketsizlik disinda pek hata goremedim:) bir de oglen yedigim menumu biraz daha saglikli yapmaliyim, menume corba, salata falan eklemem lazim diye dusunuyorum :) bir de son gunlerde hic meyve yemedigimi farkettim, o yuzden oglen 1 portakal yedim :)
bir de su miktarini biraz dusurmusum onu 2-2.5 litreye cikarmam lazim onumuzdeki gunlerde:)
bugun icin kendime verdigim puan:
10 uzerinden 6 :)) 4 puani hareketsizlik ve ictigim su miktarindaki azalmadan dolayi kirdim
bir de dedigim gibi menumde corba hic yok, onu eklemem lazim, salata miktarini artirmam lazim, bir de meyve eklemem lazim gune 1 tane :)
bugunu de boyle bitirdik :) icimdeki huzuru anlatamam, o kdr hafif hissediyorum ki kendimi, kendime saygim da artti biraz:)
Sukurler olsun sana ALLAHIM, Senin verdigin guc sayesinde basardim ilk 5 gunu bitirmeyi, bundan sonra da bana ve bu yola bas koyan tum arkadaslarima guc ver Ya Rabbim. AMIN.amin.amin.
bugunluk bu kadar