- 19 Ocak 2017
- 7.233
- 21.109
- 348
- 38
- Konu Sahibi akasayalar
Az once bir haber aldim. Yakin arkadasim degildi bir kac kez tanismis oldugum ayni ortamda gordugum biriydi selamlastigim. Tasindigimiz sehirde yasiyordu kendisi. Cok guzel civil civil hem yuz hem kalbi guzel bir kizcagizdi. Meslegi vardi avukatti calistigi sure boyunca evini aldi arabasini aldi. Eside cok iyi adamdi. İki cocuklari oldu arka arkaya. Biri iki biri 4 yasinda filan olmalari lazim o civarlarda yani. Kansere yakalanmisti oda. Pankreas. Hersey 7 ay icinde olmus bitmis. Bir ay olmus vefat edeli bugun ogrendim. Cok yakin olmamiza gerek yoktu konuyu actim ama icim paramparca. Kandil icin aradiklarimi bile yarida kestim oyle modum dustu. Bugun zaten kadir gecesi diye aramistim bu vesileyle vefat haberini ogrendim.bilenler bilir gecmiste bende kanseri yasadim atlattim. Ama atlattim diyemiyorum. Her an sicrama riski var genetik cunku. Senelerce cocuk yapmadim. Dusunmedim istemedim kendi keyfimce. Sonra hastalaninca hepten vazgecmistm. Sonra bu sene Allah bir mucize verdi. Dogumum bugun yarin bekleniyor. Bebegim saglikli ben saglikli suan. Ölüm cok soguk. Korkularim bin kat artti bu haberden sonra. 32 yasindaki kiza oturdum agladim. Cocuklar ne olacak. Ölüm neden bazen bu kadar erken. Reva degil desem isyana girecek. Cok korkuyorum ölmekten degilde cocugum kalirsa ne olacak. İnancli biriyim eksik gidersem Allah katinda o korkularimda var. Bilmiyorum ama modum cok dustu cok uzgunum.![]()
Ölüm çok yakın bir o kadarda uzak. Ablam 2005 yılında lenfomaydı hastaneler doktorlar az yeni yeni tedavi bulunuyor çoğu zaman deneme yamulma. Yoğun bakımlar, kateter takılmasında delinebilen ciğerler herşey çok karışık, imkansız yoğun bakımda öldü ölecek ellerimizden kayıp gidiyor çocukları 5-3 yaş iki tane daha iyileşmeden bir haber kuzenim 25 yaşında sapa sağlam hiç birşeyi yok 15 gün yoğun bakım sonra toprak. Ablam hala bizimle 3. çocuğu 16 yaşında kuzenimin vefatıyla bir.
Yeniden doğdu yavrusuyla ne olur ne olmaz kordon kanı sakladık ama gerekte kalmamış vücut kendini resmen yenilemiş. Ölüm çok değişik yazı çok farklı. Siz ablam gibi olun