- 5 Aralık 2012
- 60
- 0
-
- Konu Sahibi VerEliniHayat
canimmm yaa ben birtane magnumun cikotasini yedimm pismanim ama oldu artikk
herkese gunaydınnnn
bugun benım dogum gunum ıyıkı dogmusum degıp kendı dogum gunumu kutlayayım barı:))gecen seneye bır donup baktımda dogum gunumde yıne 80 lerdeydım ustunden 1 sene gectı ve ben hala aynıyım bu cok kotu 73 u gorupte koruyamadım sımdı 60 larda olmam lazım ınsan 1 senede hıcmı zayıflamaz kendımı sızın onunuzde kınıyorum :) ıyısallah bırdahakı dogum gunume 54 olarak gırerım ve buraya yazarım aminnnnn
gelelım bu gunku tartı durumuma :sabah 80.800
su anda yesıl cayımı ıcıyorum bırazdanda yogurt ve cennet hurmamı yer okula gıderım
sımdılık herkese ıyı gunler dılıyorum ve bol sabırrrr
cankız yedıysen sakın bozdum zaten sunuda yıyeyım dıye dusunme ben 2 haftada 9 kıloyu oyle aldım nasıl olsa bozdum dıyerek devam ettım sakın sen benım gıbı yapma kaldıgın yerden devam
evet canım kilom fazla degil ama ben irademe sahip çıkamadıgım için veremiyorum ya buna üzülüyorum ideal kilom 55 yani 5 kilo versem ideal kilomdayım ama ben 50 olmak istiyorum çünkü hiç 50 olmadım :) bugünkü menüm
sabah
2 küçük dil. kepek ekmegi
1 yumurta
3 zeytin
ögle
8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
1 kase yogurt :)
Iyi ki dogmussun cnmmm.Sana ilk basta saglik ve mutluluk diliyorum Allahtan . ve sonra da saglikli ve kalici kilo vermeni diliyorum. insaallah gelicek seneki dogum gununde 54 kiloda sabitlenmis olursun. Nice mutlu senelere cnm
Merhaba sevgili gunlukcum :)
Bugunu de hemen hemen geride biraktim. cok sukur 7. gunumu sonlandirmis bulunuyorum. en zor 1 hafta gecti gitti :)
gerci bugun biraz hatalarim oldu aksam, ama cok da dert etmiyorum , aynen devam :) gecelim gunumuzee
12 aralik 2012 - 7. gun
SABAH(08-30): 1 brdk su
omlet( 2 yumurta + 4 parca et)
1-2 catal domates, 1-2 catal salatalik, 2 kanat marul, 1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
OGLEN(12-40): yarim kase yogurt
(15-30): 1 brdk sutlu kahve (sekersiz)
AKSAM(18-00): 1 kasarli tost
1 brdk sutlu kahve ( sekersiz)
(21-00): 5 parca et (!!!!!)
1 kupa nescafe ( 3u 1inde)
(22-30): 1 kupa yesil cay
23-30 gibi de 1 kupa form cayi + 3 kuru kayisi olur
GUNUN DEGERLENDIRMESI: bugun su az ictim. 1 litre ancak olmustur.
hareket de pek yok
bagirsaklarima 5 uzerinden 1 veriyorum.
bugunku hatalarim : aksam tost yemek!
ve aksam 9da 5 parca et yemek!!!!oglen acikmadigim icin yalnizca yogurt yemistim. ondan olsa gerek aksam cok aciktim. neyse ki evde et var. gelip ondan yedim, atlattim o aclik krizini :) morel bozmak yok. devaaam
bugunku puanim: 10 uzerinden 4 ( 6 puani aksam yedigim tost, 6dan sonra yedigim etler icin,bagirsaklarimin az calismasi, hareketsizlik ve az su icmemden dolayi kiriyorum)
bugun hatalarim olsa da 7. gunumu bitirmis oldum cok sukur. onumuzdeki gunler daha iyi olmasi dilegiyle. bugunluk bu kdr :)
tabi ki de cnm. hos geldin gunlugume ve aramiza onemli olan motivasyonu yakalamak ve kaybetmemek. bunu da hep birlikte basaricaz. ve aglamak yok artik bizeee bundan sonra gozumuzden akan yaslar ancak sevinc gozyaslari olucak, tartida hedefledigimiz kiloyu goruncee hem bize gore kilon daha az senin. 2 aya istedigin kiloya ulasirsin gibime geliyor :) hedefin kac bu arada? :)
evet canım kilom fazla degil ama ben irademe sahip çıkamadıgım için veremiyorum ya buna üzülüyorum ideal kilom 55 yani 5 kilo versem ideal kilomdayım ama ben 50 olmak istiyorum çünkü hiç 50 olmadım :) bugünkü menüm
sabah
2 küçük dil. kepek ekmegi
1 yumurta
3 zeytin
ögle
8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
1 kase yogurt :)
önelikle DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NIC YILLARA canimmm
yokkkk canimmm bozmadim devamm
merhaba cankız oncelıkle cok tesekkur ederım buyudum bugun 1 yas daha
rejıme devam ettıgıne sevındım bu sefer bıtecek bu ıs emın ol beraberce kurtulacagız
.bugunku kılom :69,600
herkese ıyı gunler dılıyorum