- 24 Eylül 2010
- 585
- 78
-
- Konu Sahibi VerEliniHayat
benim baska sansim yok mecbur gunde 3kere icecem ee canim sen yapamazmisin o kilo yazisini
Hic anlamam canim o islerden dur belki bi kahraman gelir yapar
ben hic sevmiyorum ya o tablolari. insanin beynini sartlandiriyor. tabi bazilarini azimlendiriyor ama, bana ters tepki yapiyor. cok fena stres yapiyorum ole olunca. kilo vermedigimi ya da cok az verdigimi gorunce daha kotu oluyor:) bu defa kesin kararliyim, asla kendimi sartlandirmiycam , saglikli beslenmeye ve yasamaya devam edicem, muakkak bi noktadan sonra gidicektir kilolar :)
yapma canim yaa cok iyi olurdu görürdük kim kac kilodan düsmus nekadar vermis
siz yapin kizlar. bana gore karar degistirmeyin. yalnizca ben kararliyim benim motivasyonumu dusurecek seylerden uzak durcam :)
yok canimm ya olurmu sayfa senin tmm yapmiyoruzz
ben yapmayin diye demedim ki cnm, normal her kesi hirslandirip daha da azimkendirirken bana ters tepki yapiyor ve bozuyorum hemen. siz neden yapmayasiniz ki sizi motive ediyorsa?
ben boyle dusunmustum hani diyelimki bozduk olsun daha haftaya yazcaz diyip devam ederdikk
bugun bogazimi tutup ve basladimm sabah sirkeli su ictim 3tane yumurta az bisey beyaz peynir ve az bisey sucuk yedimm öglende sirkelisu ictim sonrada 5tane kücük köfte az bisey salata ve 1yemek kacigi yogurt yedim sizcee nasillll cokmuuu olmuss
cankız sende baslamıssın cok sevındım bırsey soracagım bugun ekmek tarzı bırsey yemedın mı dukan dıyetımı yapıyorsun