- Konu Sahibi VerEliniHayat
-
slm kızlar hepinizi kutluyorum öncelikle başarılar diliyorum.ben 158 boyunda 65 kiloyum fakat çizelge yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.ulaşmak istediğim kilo 52.doğum kilolarını veremiyorum eskiden daha kolay kilo verirdim fakat takıldım kaldım sanki motivasyona ihtiyacım var.sizleri çok içten ve samimi buldum.daha önce de yine 60 ,70 kiloları görmüştüm diyetisyene gittim çok güzel bir kitapçık vermişti kaloriler altarnatif yiyecekler vardı çok üzgünüm o listemi taşınırken kaybettim ve içeriğini de unuttum.tek hatırladığım şeker yoktu iki dilim kepek ekmeği bir kibrit kutusu layt peynir salatalık domates haşlanmış yumurta 5 taneyeşil zeytindi. bunlar sabah .bol su yeşil elma vardı.
selamlarr :)
bugünkü menüm
sabah
2 dil küçük kepek ekmegi
yumurta
3 zeytin
ögle
1 dil.ekmek
4 kasık yogurt
1 dil .ekmek
aksamda öglenin aynısı birde arada meyve yemeyi düşünüyorum :))
bugunku menum
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ve yesıl cay
1 portakal 1 mandalına
öğlen kepeklı sandawıch ekmegının arasına marul ve ton balıgı
ara yesıl cay
aksam 5 yk tavuklu mantar sote ekmek yok
yatsı yesıl cay
bugun 1.5 saat5 spor yaptım salonda
canım çok sağol bir deneyim fakat bilgisayar işleriyle aram pek yok beceremiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim zahmet vermek istemem ama zor gibi sanki.sabah bir bardak su içtim bir elma üç mandalina yedim.öğleyin bir haşanmış yumurta biraz peynir yeşil biber bir kaşık bal ekmek yerine yarım altınbaşak bisküvi yiyeceğim.günlük bir fincan türk kahvemi içerim.şimdilik bu kadar:)
merhabalar kızlar :) nasıl gidiyor diyetler ?
birkaç gündür ver elini hayat ortalarda yok onun yazısı hepimizi heveslendirdi ama şimdi o yok
acaba bıraktımı yoksa giremiyormu zamanı yoksa bile şöyle bir ugrasa ya :)
selamlar benimde bugün 2.günüm daha yolun basındayım :)
sabah
1 dil.ekmek
1 yumurta
3 zeytin
ögle
1 kase corba
8 y.k sebze yemegi
az yogurt
aradada meyve yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?