slm kızlar hepinizi kutluyorum öncelikle başarılar diliyorum.ben 158 boyunda 65 kiloyum fakat çizelge yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.ulaşmak istediğim kilo 52.doğum kilolarını veremiyorum eskiden daha kolay kilo verirdim fakat takıldım kaldım sanki motivasyona ihtiyacım var.sizleri çok içten ve samimi buldum.daha önce de yine 60 ,70 kiloları görmüştüm diyetisyene gittim çok güzel bir kitapçık vermişti kaloriler altarnatif yiyecekler vardı çok üzgünüm o listemi taşınırken kaybettim ve içeriğini de unuttum.tek hatırladığım şeker yoktu iki dilim kepek ekmeği bir kibrit kutusu layt peynir salatalık domates haşlanmış yumurta 5 taneyeşil zeytindi. bunlar sabah .bol su yeşil elma vardı.
öncelıkle hosgeldın aramıza burası hayatın dıyet gunlugu o acmıstı burayı ama su sıralar yogun heralde ugrayamadı hıc bız devam edıyoruz fghtnng ile ıkımız kaldık sende bıze katılabılırsın
benımde oyle donusum lıstem var
mesela 1 tahıl- 1 dılım ekmek
2 yk makarna pılav veya 4 yk patates puresı
1 kucuk boy haslanmıs patates
1 kepce corba
2 veya 4 yk kurubaklagıldı tam hatırlamıyorum pek sevmedıgım ıçın kurubaklagılı ama sanırım 2 yk
2 kesmeseker
1 kucuk boy mısıra esdeger ıstersem 1 dılım ekmek yerıne bunlardan bırını tuketıyorum
1 et- avuc ıcı buyuklugunde et yada tavuk yada kofte
1 baget
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde peynır
4 yk mantar
1 yumurta
1 hamburger koftesı buyuklugunde kofte
gun ıcınde bunlardan tercıh edıyorum
sende uygulayabılırsın hım bırde 1 bardak kola veya gazoz 4 dılım ekmek yapıyor
1 kepce kurubaklagıllı corba mesela mercımek 1 tahıl - ve 1 et sayılıyor
beraberce basarabılırız daha once yapmıssın sımdıde yapabılırsın yapan nasıl yapıyor ben oyle dıyorum kendı kendıme bu ısı yapacagım baska yolu yok 54 olacagım mutlaka allahın ıznıyle tabı saglıklı bır sekılde onlar yapabılıyorsa bende yapabılırım takıl bıze zayıflayalım :)))
selamlarr :)
bugünkü menüm
sabah
2 dil küçük kepek ekmegi
yumurta
3 zeytin
ögle
1 dil.ekmek
4 kasık yogurt
1 dil .ekmek
aksamda öglenin aynısı birde arada meyve yemeyi düşünüyorum :))
oglen 2 dılım ekmek ve yogurtmu yedın sebze veya et yemedın mı fightenıng